valla yeterim ayşe doğru diyo ne biliyon bakarsın ikiz tutar tadavide hiiiiiiiiiiç belli olmaz o
aman ben 9 ay kusmaya razıyım nasılsa depo da sağlam bendeki yağlar 3 bebeği besler :))arıyı bilmem ama seni yakına ineler sokacak inşallah ozaman bebişten dolayı çıkaracan yediğini :)))))))))
canım senin tedaviye ihtiyacın kalmaz inşallah bizim gib uğraşma barislm kızlar ayşe elin degmişken bide bana yapıver tüp bebegi
valla yeterim ayşe doğru diyo ne biliyon bakarsın ikiz tutar tadavide hiiiiiiiiiiç belli olmaz o
son ece ismini görnce yazmak istedimdün bizi çok üzdün valla biz seni kırmak için inan kasti bişi yapmadık
kızlar yaaaaaaa yüreğinize sağlık
ama biliyorsunuz benim okadar yumoştan bir tane bile embiryom olmuyor
yaaaaa zaten bu iş tüp bebk mucize yaaaaaaa
benimkisi mucizedende öte bir şey sanırım
ya hepinizden çok özür dilerim dün moralim çok bozuktu alınganlıgım üzerimdeydi kusura bakmayın lüten
aman ben 9 ay kusmaya razıyım nasılsa depo da sağlam bendeki yağlar 3 bebeği besler :))
canım senin tedaviye ihtiyacın kalmaz inşallah bizim gib uğraşma bari
yetercim yaparlar yaparlar koskocaaa doktor onlar bu sefer becerirler
kız bu adamlara mı yedirsek macunları falan kafaları daha iyi çalışsın..
ay yeterim benimkiler süperdi birici aliteydi tek oldu arkadaşıma 2. Kalite kondu ve tek yumurtası oydu kalan benim 8 tane 1. Kalite vardı arkadaş ikiz hamile
canım malesef ben 4 sene tedavi gördüm o aşamaları hep geçirdim ama olmadı 11 senedir sabırla bekliyorum
ne bileyim yaaaaaaaaa
oooffffffffffffffffffffff
her şey karma karışık
kız aklınla bin yaşa bencede macun edirek doktorlara aadamlara yedirince bişi değişmiyo belki onlarda bişi değişirde bol bol koyarlar bebişleri n iyi yerlere
yok hocam bir hastasından bahsetmişti genetiğe gidecek diye hemşireymiş o kız da acaba o sen misin dedim. ben bıraktım artık araştırmıyorum önce allaha sonra hocama emanet..
canım peki şimdi yinemi tüp denicen
ay yeterim benimkiler süperdi birici aliteydi tek oldu arkadaşıma 2. kalite kondu ve tek yumurtası oydu kalan benim 8 tane 1. kalite vardı arkadaş ikiz hamile
butun kıslar buraya toplanmıs bugunn:))
yeterrr enerjıne kavusmussun kuşum
hoşgeldin:)
butun kıslar buraya toplanmıs bugunn:))
yeterrr enerjıne kavusmussun kuşum
hoşgeldin:)
Bende bıraktım artık bıktım. Önce Allah dediğin gibi sonra da hocam. Bizim bebişlerde genetiğe gidecek. Tek tek kromozomları incelenecek. CGH yöntemi benim gibi sebebsiz infertilite, düşükler, başarısız IVF yaşayanlar için bir umut şu an.
valla benim doktorum transferini yaptığı embriyoları gösterdi hamile olan hastalarınkileri öyle yamuk yumuk benim bile kalitesiz olduğunu anladıklarım bile hamile
rabbim ol diyecek yetercim o zaman olacak
adam kendi diyor transferi yaptım ama olmaz diyip yaptım oldu diyor.. benimkiler gayet iyiydi sekiz hücre grade 1 3. gün transferi hem iki tane ama olmadı iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?