bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

valla yeterim ayşe doğru diyo ne biliyon bakarsın ikiz tutar tadavide hiiiiiiiiiiç belli olmaz o

kızlar yaaaaaaa yüreğinize sağlık
ama biliyorsunuz benim okadar yumoştan bir tane bile embiryom olmuyor
yaaaaa zaten bu iş tüp bebk mucize yaaaaaaa
benimkisi mucizedende öte bir şey sanırım

arıyı bilmem ama seni yakına ineler sokacak inşallah ozaman bebişten dolayı çıkaracan yediğini :)))))))))
aman ben 9 ay kusmaya razıyım nasılsa depo da sağlam bendeki yağlar 3 bebeği besler :))

slm kızlar ayşe elin degmişken bide bana yapıver tüp bebegi
canım senin tedaviye ihtiyacın kalmaz inşallah bizim gib uğraşma bari

valla yeterim ayşe doğru diyo ne biliyon bakarsın ikiz tutar tadavide hiiiiiiiiiiç belli olmaz o

yetercim yaparlar yaparlar koskocaaa doktor onlar bu sefer becerirler
kız bu adamlara mı yedirsek macunları falan kafaları daha iyi çalışsın..

kızlar yaaaaaaa yüreğinize sağlık
ama biliyorsunuz benim okadar yumoştan bir tane bile embiryom olmuyor
yaaaaa zaten bu iş tüp bebk mucize yaaaaaaa
benimkisi mucizedende öte bir şey sanırım

ay yeterim benimkiler süperdi birici aliteydi tek oldu arkadaşıma 2. kalite kondu ve tek yumurtası oydu kalan benim 8 tane 1. kalite vardı arkadaş ikiz hamile

canım malesef ben 4 sene tedavi gördüm o aşamaları hep geçirdim ama olmadı 11 senedir sabırla bekliyorum

ay yeterim benimkiler süperdi birici aliteydi tek oldu arkadaşıma 2. Kalite kondu ve tek yumurtası oydu kalan benim 8 tane 1. Kalite vardı arkadaş ikiz hamile

ne bileyim yaaaaaaaaa
oooffffffffffffffffffffff
her şey karma karışık

kız aklınla bin yaşa bencede macun edirek doktorlara aadamlara yedirince bişi değişmiyo belki onlarda bişi değişirde bol bol koyarlar bebişleri n iyi yerlere

yok hocam bir hastasından bahsetmişti genetiğe gidecek diye hemşireymiş o kız da acaba o sen misin dedim. ben bıraktım artık araştırmıyorum önce allaha sonra hocama emanet..

Bende bıraktım artık bıktım. Önce Allah dediğin gibi sonra da hocam. Bizim bebişlerde genetiğe gidecek. Tek tek kromozomları incelenecek. CGH yöntemi benim gibi sebebsiz infertilite, düşükler, başarısız IVF yaşayanlar için bir umut şu an.

ay yeterim benimkiler süperdi birici aliteydi tek oldu arkadaşıma 2. kalite kondu ve tek yumurtası oydu kalan benim 8 tane 1. kalite vardı arkadaş ikiz hamile

valla benim doktorum transferini yaptığı embriyoları gösterdi hamile olan hastalarınkileri öyle yamuk yumuk benim bile kalitesiz olduğunu anladıklarım bile hamile
rabbim ol diyecek yetercim o zaman olacak
adam kendi diyor transferi yaptım ama olmaz diyip yaptım oldu diyor.. benimkiler gayet iyiydi sekiz hücre grade 1 3. gün transferi hem iki tane ama olmadı iştee

ben de istedim de 3ten önce gerek yok dedi.. bu sefer çok umutluyum ama bir de osman hocamı çoook seviyorum çoook güveniyorum ona ilkinde biraz çekiniyordum şimdi alıştım bir de bir akşam gecenin kaçına kadar ben sordum o anlattı tüm sorularımı cevapladı içimi çoook rahatlattı..şimdi çok başka hissediyorum. selam söyle yarın :)))

benımde 2. kalıteydı embriyom ama olgun yumurtalrım kendılığınden catladığı ıcın
boyle oldu dedı doktorum ama esra da aynı yerde yaptırdı başkentte onunda 2. kalıte olmus
dedım laboratuvar mı cok ıyı değil nedır sımdı adam gıbı baslıcaz bu defa nasıl olur bılmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…