bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kız bu bizim merkezle ilgi benimde aklım bayağı karıştı
yaaaaaaaaaaaaaaaa
ne düşüneceğimi bilmiyorum valla

ya esranın bende duydum negatif olmuş bencede merkezinizde sorunvar çünkü esranın yaşı çok genç daha hemde kendisinde bişiyok bukadar uğraşa 1 ane bile 1. kalite olmaz olurmu bende polikistikover var ona rağmen 1. kalire oldu

canım biz esra ile görüşüyoruzda onun sorun eşinde
evet dondulmuşta kalmadı
ikinci kaliteydi embiryosu ben anlamıyorum yaaa

Olsun aleyküm selam :) Çok iyi bir bilim insanı herşeyden önce. Ben de ona çok güveniyorum. Yarın iğnelere başlıyorum 3 toz 2 su. Hayırlısı inş.Rabbim hepimize yardım etsin.

ayyy ne zaman sana yazıcak olsam bu site beni atıveriyor dışarı valla kasti değil
4 kez denemişsin rapor falan alamıyor musun hani birazını devlet karşılasa daha ucuza gelirdi

canım ya sorun degil dündü o alınganlıgım bugün kendimi iyi hissediyorum da 4 kez denemişsin demisin ne için dedin onu anlamadım rapor için sigorta gerek bizim bagkurumuz vardı ondanda şimdilik yararlanamıyorum

kılzar ana sayfadan girin orada ödüllü bir anket var doldurun

kız bu bizim merkezle ilgi benimde aklım bayağı karıştı
yaaaaaaaaaaaaaaaa
ne düşüneceğimi bilmiyorum valla

ya hakkaten ne o öyle yok doktora ulaşamıyorsunuz yok kalabalık koca adanada başka merkez yok mu? bak ben şimdi arasam bulurum kalk len doktor derim gel buraya :))) hemen gelir.. şaka bi yana pazar bile çalışıyor benim ki hep yerinde

[/yeteeeeer,son_ece,pearlflower,Ayse_URL,nurcan306,nazemir,
FONT]

canım biz esra ile görüşüyoruzda onun sorun eşinde
evet dondulmuşta kalmadı
ikinci kaliteydi embiryosu ben anlamıyorum yaaa

canım bende öle diyom benim eşime 4-5 tane test yaptlar doktor normal yolla asla çocuğu olmaz dedi ama 16 oldu yumurtam 8 tanesi 1. kalite döllendi ama hepsini dondurmadılar 3 tane dondurup 1 tane trnsfer ettiler

Olsun aleyküm selam :) Çok iyi bir bilim insanı herşeyden önce. Ben de ona çok güveniyorum. Yarın iğnelere başlıyorum 3 toz 2 su. Hayırlısı inş.Rabbim hepimize yardım etsin.

:))) amin valla pek de yakıyor 3 toz olunca.. şimdi senin önce toplancak sona dondurulup cgh ye gidecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…