ya tüp bebegi hiç denemedik denemeyi düşünüyoruz ama maddiyat fazlası ile vuruyor bakalım kısmetse yaptıracagız inşallah gerek kalmadan almayı nasip allahım kucagıma
canım tabi maddiyat zor(( o olmadımmı hiç bişi olmuyor allahım tez zamanda nasip etsin
benımde 2. Kalıteydı embriyom ama olgun yumurtalrım kendılığınden catladığı ıcın
boyle oldu dedı doktorum ama esra da aynı yerde yaptırdı başkentte onunda 2. Kalıte olmus
dedım laboratuvar mı cok ıyı değil nedır sımdı adam gıbı baslıcaz bu defa nasıl olur bılmıorum
butun kıslar buraya toplanmıs bugunn:))
yeterrr enerjıne kavusmussun kuşum
hoşgeldin:)
ya esranın bende duydum negatif olmuş bencede merkezinizde sorunvar çünkü esranın yaşı çok genç daha hemde kendisinde bişiyok bukadar uğraşa 1 ane bile 1. Kalite olmaz olurmu bende polikistikover var ona rağmen 1. Kalire oldu
yav sinir etti beni atıp atıp duruyor bu siteeee
ay kıyamadım sana oralarda yalnız yalnız..
bak nurcan istedi profilime resim koydum gördün mü
aminn aminnn tüp isteyenlere nasip eder yarabbim inşallah
arkadaşlar tüp bebek yaptıran var mı aranızda
ben de istedim de 3ten önce gerek yok dedi.. bu sefer çok umutluyum ama bir de osman hocamı çoook seviyorum çoook güveniyorum ona ilkinde biraz çekiniyordum şimdi alıştım bir de bir akşam gecenin kaçına kadar ben sordum o anlattı tüm sorularımı cevapladı içimi çoook rahatlattı..şimdi çok başka hissediyorum. selam söyle yarın :)))
ayyy ne zaman sana yazıcak olsam bu site beni atıveriyor dışarı valla kasti değil
4 kez denemişsin rapor falan alamıyor musun hani birazını devlet karşılasa daha ucuza gelirdi
kız bu bizim merkezle ilgi benimde aklım bayağı karıştı
yaaaaaaaaaaaaaaaa
ne düşüneceğimi bilmiyorum valla
canım biz esra ile görüşüyoruzda onun sorun eşinde
evet dondulmuşta kalmadı
ikinci kaliteydi embiryosu ben anlamıyorum yaaa
Olsun aleyküm selam :) Çok iyi bir bilim insanı herşeyden önce. Ben de ona çok güveniyorum. Yarın iğnelere başlıyorum 3 toz 2 su. Hayırlısı inş.Rabbim hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?