bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya ben anlamıyorum hani kalabalık dr ulaşamıyorsun
gerçekten ben hiç dr görüşemdim cep numarası yoksa
ama insanlar harıl harıl geliyorlar buraya yaaaa

Son düzenleme:

benımde işte kafama takıldı cnm ya adananın en ıyı merkezı denıo ama
benım rezervım cok ıyı nasıl oldu da 1.kalıte olmadı hadı benımkını anlıorum
en olgun yumurtalrım kendılığınden çatlayıp gıttı ama tutan kımseyı okumadım da baskent topiğinde
benmı yanlıs dusunuyorum bılmıorum

benim de şartlarım uymuyor sigorta için bizim de hep cepten gidiyor inşallah değer

umut ben bu gün eşimlede konuştum aklımkarışık dedim ,
ben turan çetindede yaptırdım
şu an aklımda birde anka var orayla görüşeceğim ama biliyorum görüşmeye gidince aklım daha çokkarışacak

:))) amin valla pek de yakıyor 3 toz olunca.. şimdi senin önce toplancak sona dondurulup cgh ye gidecek?

Evet CGH de tek tek tüm kromozomları incelenecek. Aslında tüm tahlilleri yaptırdık genetiği bile bir sorun gözükmüyor. Hocam tıbbın henüz aydınlatmadığı bir yerde bir sorun olabilir diyor belki de sadece şansızzlık ya da hocamın dediği gibi canı istemiyor olabilir diyor. Hangisiyse artık sona erse çok iyi olur çünkü artık yaşlanıyorum :) Önümüzdeki ay dondurulmuş ve sağlıklı olanlarla devam edeceğiz yola artık. Kimbilir belki de aynı zamanlarda aynı yerde hamile olmuş olacağız seninle inş.

ya diğer merkezlerle görüşsenize ön görüşmeler ücretsiz hep belki birini gözünüz tutar. mesela burdaki acıbadem çok iyiymiş orda yok mu acıbadem?

ya diğer merkezlerle görüşsenize ön görüşmeler ücretsiz hep belki birini gözünüz tutar. mesela burdaki acıbadem çok iyiymiş orda yok mu acıbadem?

ben geçen yıl görüştüm adana acıbademle
tüp bebek yapmıyorlarmış

inşallah canım cgh çok pahalı mı? allah yardımcınız olsun?

canlar ben çıkıyorum
SİZLERE İYİ GECELER
GÜZEL SOHBETLER
BEN BU GÜN ÇOK YORULDUM ERKEN YATAYIM

herkese iyi akşamlar nasılsınız....ben bugün üzgünüm, duygusalım, birisi birşey dese, hüngür hüngür ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum çünkü yeğenim var yanımda...bugün kontrolüm vardı gidişat pek iç açıcı deyil.... bugün iğnelerimede başladım 2 doz 1 su pazartesi gününe kadar olacam...salı kontrol var yumurtam büyümemişse tedavi iptal ve birdaha denemeyecez dedi dr...hastaya boşuna umut vermenin bir anlamı yok dedi...yani sen bebeği unut demeye getirdi

arkadaş olarak ekledim seni önce kabul et sonra görebilirsin
tamam tatlım ekledım ve gördümm
çok tatlısın hiçd kılolu fılan değilsin balık etlısın sadece:)))

canımm ben soyle dusunuyorum erkek ınfertılıtesınde cok basarılı dğil
cunku IMSI yontemı kullanılmıo ve cok saglıklı sperm secemıolar
embriyoda kalıtelı olamıo yoksa herkes gıdıo blast hemde 5AA hemde eşinın spermlerınde
cok cok sıkıntı olan azosperme yakın olan arkadaslrı bılıorum
bızım değerler super onun yanında ama bılmıorum bulent beyle konusucam
eğer tatmın olmazsam adanada dusunmem sanırım

canım benc başka yerleri dene
canım olsun elbetbi yerde ısındığın bişi olur acıbademde enson kampanya vardı 2 denemedede negatif alana tutana kadar bedava yapıyodu

allah tamamına erdirir inşallah canım darısı biz isteyenlerin başına inşallah

amin canım rabbim herkeze nasip etsin

ya benmi yavaşım sitemi sizmi çok hızlısınız ben geri kaldım

kız aklınla bin yaşa bencede macun edirek doktorlara aadamlara yedirince bişi değişmiyo belki onlarda bişi değişirde bol bol koyarlar bebişleri n iyi yerlere

aman kalabalıkta gargaraya geldi ne yedircez bu doktorlara bal çörek otu mu polen arı sütü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…