ya hakkaten ne o öyle yok doktora ulaşamıyorsunuz yok kalabalık koca adanada başka merkez yok mu? Bak ben şimdi arasam bulurum kalk len doktor derim gel buraya :))) hemen gelir.. şaka bi yana pazar bile çalışıyor benim ki hep yerinde
benim tüp bebek ama herkez mutlaka denedi burdaki
göremedım kusum yaa baska bı resım var mavili
ya esranın bende duydum negatif olmuş bencede merkezinizde sorunvar çünkü esranın yaşı çok genç daha hemde kendisinde bişiyok bukadar uğraşa 1 ane bile 1. kalite olmaz olurmu bende polikistikover var ona rağmen 1. kalire oldu
canım ya sorun degil dündü o alınganlıgım bugün kendimi iyi hissediyorum da 4 kez denemişsin demisin ne için dedin onu anlamadım rapor için sigorta gerek bizim bagkurumuz vardı ondanda şimdilik yararlanamıyorum
peki hamilemisin şimdi
benımde işte kafama takıldı cnm ya adananın en ıyı merkezı denıo ama
benım rezervım cok ıyı nasıl oldu da 1.kalıte olmadı hadı benımkını anlıorum
en olgun yumurtalrım kendılığınden çatlayıp gıttı ama tutan kımseyı okumadım da baskent topiğinde
benmı yanlıs dusunuyorum bılmıorum
:))) amin valla pek de yakıyor 3 toz olunca.. şimdi senin önce toplancak sona dondurulup cgh ye gidecek?
benımde işte kafama takıldı cnm ya adananın en ıyı merkezı denıo ama
en olgun yumurtalrım kendılığınden çatlayıp gıttı ama tutan kımseyı okumadım da baskent topiğinde
evet canım 4.5 aylık
ya diğer merkezlerle görüşsenize ön görüşmeler ücretsiz hep belki birini gözünüz tutar. mesela burdaki acıbadem çok iyiymiş orda yok mu acıbadem?
inşallah canım cgh çok pahalı mı? allah yardımcınız olsun?Evet CGH de tek tek tüm kromozomları incelenecek. Aslında tüm tahlilleri yaptırdık genetiği bile bir sorun gözükmüyor. Hocam tıbbın henüz aydınlatmadığı bir yerde bir sorun olabilir diyor belki de sadece şansızzlık ya da hocamın dediği gibi canı istemiyor olabilir diyor. Hangisiyse artık sona erse çok iyi olur çünkü artık yaşlanıyorum :) Önümüzdeki ay dondurulmuş ve sağlıklı olanlarla devam edeceğiz yola artık. Kimbilir belki de aynı zamanlarda aynı yerde hamile olmuş olacağız seninle inş.
benim de şartlarım uymuyor sigorta için bizim de hep cepten gidiyor inşallah değer
canlar ben çıkıyorum
SİZLERE İYİ GECELER
GÜZEL SOHBETLER
BEN BU GÜN ÇOK YORULDUM ERKEN YATAYIM
tamam tatlım ekledım ve gördümmarkadaş olarak ekledim seni önce kabul et sonra görebilirsin
umut ben bu gün eşimlede konuştum aklımkarışık dedim ,
ben turan çetindede yaptırdım
şu an aklımda birde anka var orayla görüşeceğim ama biliyorum görüşmeye gidince aklım daha çokkarışacak
canım benc başka yerleri denebenımde işte kafama takıldı cnm ya adananın en ıyı merkezı denıo ama
canım olsun elbetbi yerde ısındığın bişi olur acıbademde enson kampanya vardı 2 denemedede negatif alana tutana kadar bedava yapıyoduumut ben bu gün eşimlede konuştum aklımkarışık dedim ,
ben turan çetindede yaptırdım
şu an aklımda birde anka var orayla görüşeceğim ama biliyorum görüşmeye gidince aklım daha çokkarışacak
allah tamamına erdirir inşallah canım darısı biz isteyenlerin başına inşallah
kız aklınla bin yaşa bencede macun edirek doktorlara aadamlara yedirince bişi değişmiyo belki onlarda bişi değişirde bol bol koyarlar bebişleri n iyi yerlere
inşallah canım cgh çok pahalı mı? allah yardımcınız olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?