bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ste yine yavaş canımmm

bende canım yetesemıorum ama basım döndüü
azcık öbur tarafa bakayımm

hiiiç öyel demez hocam sen hassassın ondan olumsuz anlıyorsun sen bir dahaki kontrolde ona söyle bana böyle mi demeye getiriyorsunuz diye bak sana ne güzel moral verecek.. hem sen vazgeçsen o adam vazgeçmez nasıl inatçı görmüyor musun? bu sefer olmaz bi dahakine olur nolu üzme kendini daha 2 tozla denemişsin ben 3 toz yaptım da ancak oldu dozu arttırır bir dahakine olur merak etme..

nazemir canım çok üzüldüm gerçekten rabbim bi mucize verirde inşallah bi gelişme olur peki doktorbişi demiomu neden olmuyor yumurtalar

Çok pahalı değil. PGT den daha fazla kapsamlı bir araştırma yapılıyor üstelik ondan daha ucuz. CGH yi de uludağ ünv. bir hoca yapıyor şansımıza.

iyi bari pgt çok pahalıymış ya embriyo başına 200 300 euro falan diyorlar.. inşallah olur canım.

valla sinirim bozuldu gülüyorum oturduğum yerde kafam karıştı kim kimdi kimin kaçıncıydı? offf uykumda geldi yatcam ben.. kimseyi kırmak istemem zira aramızda alınganlar var :)) ama çok yorgunum zaten nette yavaş.. hepinizi öptüm yarın hepinize sayfa sayfa yazcam sözzzz. osmanıma gidenler selam söleesiiiin

bugün baktı yumurtamda gelişme yok bugün iğneye başlayalım dedi...salı kontrole gittiğimde gelişme olursa iğnelere devam gelişme olmazsa devam etmeye gerek yok dedi..bende birdahaki aymı devam edecez dedim olmuyorsa hastayı umutlandımanın bir anlamı yok dedi...ben kendimi hiç bukadar olumsuza alıştırmamıştım...aslında bu duygusallığımın başka sebebide var onun üstüne bugün doktorun bu kadar olumsuz konuşması tuz biber ekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…