canım benc başka yerleri dene
canım olsun elbetbi yerde ısındığın bişi olur acıbademde enson kampanya vardı 2 denemedede negatif alana tutana kadar bedava yapıyodu
amin canım rabbim herkeze nasip etsin
ya benmi yavaşım sitemi sizmi çok hızlısınız ben geri kaldım
canım benc başka yerleri dene
canım olsun elbetbi yerde ısındığın bişi olur acıbademde enson kampanya vardı 2 denemedede negatif alana tutana kadar bedava yapıyodu
amin canım rabbim herkeze nasip etsin
ya benmi yavaşım sitemi sizmi çok hızlısınız ben geri kaldım
bende canım yetesemıorum ama basım döndüü
azcık öbur tarafa bakayımm
herkese iyi akşamlar nasılsınız....ben bugün üzgünüm, duygusalım, birisi birşey dese, hüngür hüngür ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum çünkü yeğenim var yanımda...bugün kontrolüm vardı gidişat pek iç açıcı deyil.... bugün iğnelerimede başladım 2 doz 1 su pazartesi gününe kadar olacam...salı kontrol var yumurtam büyümemişse tedavi iptal ve birdaha denemeyecez dedi dr...hastaya boşuna umut vermenin bir anlamı yok dedi...yani sen bebeği unut demeye getirdi
Çok pahalı değil. PGT den daha fazla kapsamlı bir araştırma yapılıyor üstelik ondan daha ucuz. CGH yi de uludağ ünv. bir hoca yapıyor şansımıza.
sizler hep adanalısınız sanırım
sizler hep adanalısınız sanırım
bende canım yetesemıorum ama basım döndüü
azcık öbur tarafa bakayımm
ben bursadayım nurcan ist. nazemir pearlflower bursada yeterle umutcum adanada
ben istenbuldayım canım ayşe bursada diüer 2 arkadaş adanada
ben istenbuldayım canım ayşe bursada diüer 2 arkadaş adanada
tımarhane gibi her kafadan bi ses çıkıyooooo:))))
valla bende kimin kime yazdıgını anlamadım arada laf atıyom ,işte kim cvp verirse diye
bencede
hiiiç öyel demez hocam sen hassassın ondan olumsuz anlıyorsun sen bir dahaki kontrolde ona söyle bana böyle mi demeye getiriyorsunuz diye bak sana ne güzel moral verecek.. hem sen vazgeçsen o adam vazgeçmez nasıl inatçı görmüyor musun? bu sefer olmaz bi dahakine olur nolu üzme kendini daha 2 tozla denemişsin ben 3 toz yaptım da ancak oldu dozu arttırır bir dahakine olur merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?