bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bak bakkkk kafama kocaman bi kaya geldi bayada kanadı bende çıkıyorum iyi geceler

canımya bakarsın ineler iyi geir ya hemen hüsrana uğrama gülüm Allahtan ümit keslmez ya ama deminde dedim demediimi dokor şundan dolayı felan diye olmuyosa bile bi nedeni olmalı

nazemir canım çok üzüldüm gerçekten rabbim bi mucize verirde inşallah bi gelişme olur peki doktorbişi demiomu neden olmuyor yumurtalar

yumurta rezervimde azalma var demişti ve zayıf..... bugün zaten birşey soracak halimde yoktu... ben yinede bu tedviyle olmazsa sonradan kendiliğinden olurmu diye düşünüyorum bilmiyorum yaşımda 36.

inşallah salıya kadar düzelir umudumu yitirme sen..

yumurta rezervimde azalma var demişti ve zayıf..... bugün zaten birşey soracak halimde yoktu... ben yinede bu tedviyle olmazsa sonradan kendiliğinden olurmu diye düşünüyorum bilmiyorum yaşımda 36.

valla Allahtan ümit kesilmez canım tamam biraz yaşın varmış ama ben burda neler neler okudum seni üzmek istemem ama olmazsada napalım hayatım bizimde kadaerimiz buymuş dicez sen hamilesin ne anlarsın diye düşünme sakın bende aynı şeleri yaşadım fazlasıyla ve inan artık oluruna bıraktığımda bu tüp bebek işi çıktı ortaya soran herkeze benim çocuğum olmuyor diyordum bidahada soramıyodu kimse eşimde bende deöişik demekki bizimde sınavımız bu ama rabbim mucizesini gösterdi oldu olsada Allahtan olmasada rabbim haırlısını versin

sen hamilesin anlamazsında ne demek sende geçmişsin aynı yollardan...ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşıyorum ağlamak sızlamak boşuna... insan olayın ilk şokuyla üzülüyor ama hayat devam ediyor olaylarda üst üste gelince neyse ben birkaç güne atlatırım zaten neler atlatmadık...bende bırakacam bir süre oluruna bakalım neler olacak (AZ SONRA)

kızlar muhabbet ne güzel.. hep yazdıklarınızı okuyorum burdan... bu aralar bende kendimi iyi hissetmiyorum bazen yazmaya bile helim olmuyor sürekli başım ağrıyor..nete oturunca da bi face ye bide buraya bakıyorum kısa kısa... ne olacak halim bilmiyorum inş iyi olur herşey..
tedaviye başlayacak herkes umarım iyi sonuçlar alır.. rabbim hamilelrinde bebişlerini sağlıkla kucaklarına almlarını nasip etsin inş..

en iyisini yaparsın biraz kafanı dinle bi tatile çık biz tetilden yeni gelmiştik mesela gayet mutlu ve huzurluyduk doktor tp bebek dedi hemen inelere başladık testlerimiz yapılmıştı tatil dönüüşü aşılama sanıyoduk iz halbuki bence önemli olan beyni dağıtmak ben hergün eşimin başına geçerdim neden olmuyo ay bu ay adetim 1 gün geçti test yapcam habire adama çekişmeler iyki bırakmışım kendimi rahat sonunda :)))))))))))

Umut ederek yaşamalı hayati bir hiç uğruna olsa bile.
Ne kadar umutsuz yada mutsuz olduğunu düşünsen..Vazgeçemessin hayattan..Çünkü
Sana karşılıksız verilen tek şeydir hayat..Düşüp kalksanda tökezlesende bazen..
Yitirme umudunu cunku insani yaşama bağlayan 2 şey vardir..Biri mutlu olmak, Biride
Umutlu olmaktir..Birşeyleri başarmak için mutlu ve umutlu olman gerekir..Cunku Azmetmenin
Sabretmenin ve Çalismanin tek sebebi umudundur..Başarma ,yapabilme umudun..Vazgeçme hayattan..
Salma kendini , cunku hayattan alicağin zevk hiç bitmez..Buraya kadar desende..Her şeyi yaşadim desende..
Yaşayacaklarin asla bitmez..Cunku tadamassin her zevki sığdıramassin insan hayatina..O kadar coktur ki
İnsani mutlu edicek seyler..Bazen kucucuk bir hediye..Bazen sadece bir gülümseme..Bazende bir parça çikolata
Mutlu eder insani..

Vazgeçmemeli hayattan..Ne kadar cok aci ceksende..Yada ne kadar umutsuz olduğunu, başaramiyacağini,seni sevmiceğini
düşünsende..Vazgeçmemelisin hayattan..Cunku başardiğin zaman yada sevildiğin zaman anlarsin değerini hayatin..Ne kadar
Umut dolu olduğunu yada insani ne kadar sevindirdiğini..Oyle Uzundurki insan hayati..Ağlarsin kimi zaman..Kimi zaman gülersin...
Belki hayatin sana hic gülmediğini şans vermediğini düşünürsün.Oysa Kendi şansini kendi yaratmazmi insan..
Yaratmalı şansını en ufak umudun olmadiği zaman..

Yaşamak..En güzel şey deyilmidir oysa..İnsana her duyguyu tattiran..Bazen hüzün..Bazen kucaklar dolusu sevgi ve bazen,Kucucuk
Bir gülümsemedir..Her zaman dümdüz bi çizgi olsaydi hayat..Yani her zaman mutlu hissetseydik kendimizi zevk alirmiydik hayattan..
Alamazdik cunkü insanin doğasinda mutlu olmak kadar..Üzülmek,Ağlamakta vardir..Hayatimizin Tuzu biberidir..O kadar değerlidirki.Gözyaşı..
Düşünce göz yaşlari yüzünden hüzünlenirsin en derinden..Düşünürsün..Ve hıckıra hıckıra ağlarsin..Bazen kaybettiklerin
Bazen hatalarin için Ve bazende kazanamadiklarin için..İlk düştüğünde ağlarsin..Ama bir dahaki sefere o hızda düştüğün zaman ağlamassin..
Cunku ağlamanin bir eksiklik olduğunu düşünürsün..Her seferinde Biraz daha zorlaşir ağlaman..Ama erkek olmak yada bayan..Yaşlı yada genç
olman bir seyi deistirmez..Her insan ağlar..Ağlamalidir..Boyle rahatlatir kendini..Atsa insan herseyi içine..Yasanirmiydi hayat..
Ağlamali bazen en ufak bir yara için bile olsa...

İnsan herşeyini kaybedebilir..Evini,arabasini..Sevdiğini..Hatta yaşamini..Ama insanin elinden kaybolmayacak tek şey umuttur..Bazen kucucuk
Bir damla umut yaşatir insani..Umut etmeli yaşarken..Umut etmeli çünkü o zaman başarir insan..O zaman mutlu olur..
Umut etmekten vazgeçmemeli..Çünkü insanin elinden alinamiycak tek şey umududur..

Yaşamak sevmekse..Sevmek eyer mutlu olmaksa..Her zaman mutlu olmali insan..Birseyi sevmeli her zaman..Bazen birini..Bazen bir seyi..Bazen
kucuk bir oyuncaği..Sevmek o kadar güçlü bir duygudurki..Gün gelir Cennet olur insani şenlendiren,içini yeşerten..Gün gelir
Cehennem olur insanin kalbini eriten..
Sevmeli insan kucuk bir umudu olsa bile..

Umut ederek yaşamalı hayati Bir hiç uğruna olsa bile..

ooooollllleeeeeyyyyyyyyyy beeeee
umudumsuuunnn hoşgeldin evine canımmm
bizi ne kadar mutlu ettin anlatamam çok merak etmiştik seni
zaten ben tahmin etmiştim dış etkenlerin birşeyler yaptığını
boşver sen onları gülüm konuşup,konuşup otursunlar ne anlarlar halimizden duygusuzlar
neyse canım benim moraller düzelsin tedaviye bomba gibi başlaman lazım,
annesi bebişin seni böyle görmesiiinnnn

yaaa kızlar yaaaa ne güzel sohbetler etmişsiniz
ben yoktum amaaa
yarım saatir oku oku bitmedi hepinize diyeceklerim vardı unuttum, karıştırdım

yeterim geçmiş olsun canım
20lik zordur yaa allah kolaylık versin

nurcancım demekki kızzz oleyyy bee ben kız çocukalrına bayılırım
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
yee çikelataları yee canım şimdi yemicende ne zaman yiyecen
tefriciyede son durum sayısıda anlaşılmıştır komutanım

ayşecin yeniden histereskopinmi var rabbim kolaylık versin
hemen zaman geçsin tedavine başala canım sıradaki hamis haberi senden sanırım

nazemir canım rabbim ol dedikten sonra neler olmazki
sen içini ferah tut
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
burası çok güzel siz hep gelin

evet canımya kızımız olcak hayırlısı ile allahım hepinize nasip etsşn

tefriciyeye pazartesi yeterebaşlıoz evet sadece sayı 750 oldu :))))))))zaten alamışın sen bitek hilby lakdı onayalınacak bu arada ben don akşam 150 fatiha okudum sana yazarsın

ceylinimmmm canim hosbuldukkkk.......canim benim yaa bir aksilik olmazise bu ay sonu veya subat basi gidecem ben dra insallah Allahim bu son olur ..hepimizin kucagi bebis ile dolsun tassin insallah..sen dusunuyonmu canim bu yil tedavii?? cok optummmm ceylinin annesi:)))

nazemirrr ne guzel bir yazi ya tatlim..beni anlattin iste umudumu kaybettim kendimden gectim...umut olmadn yasanmiyo iste..doktorunada sastim ama..benim bi tanidigim hep anlatirim bu olayi...ayni senin yaslarindaydi..ilk 2-3 ay dr dedi mumkunati yok tup olmaz yumurtalar kucuk asla olmaz dedi...oda kafasina cok takiyodu..sonra pskiyatriste gitti olayi anlatti ve doktor ona bitkisel ilac verdi..tedavini asla olumsuz etkilemeyecek dedi..ilaclarin etkisi ile 1 ay yatti..ve sonra tekrar gitti tup bebek druna..dr inanamadi..ne guzel olmus dedi yumurtalar..boyle bir degisim imkansiz dedi...ve simdi onun bir oglu bir kizi var..ikiz annesi..dunya tatlisi ya...gidiyorum guzellik abidelerini gormeye...insan varya canini verir onlar icin..insallah hepimize nasip etsin Rabbim...

hasretimsin canim ...ben cok agladim kendimi kapattim ama elden ne geliyo kocaman bir hic..kendimi kaybettim ya..aynadaki beni taniyamadim..ne yapalim kaderimzi boyle.,.insallah dolar su kocaklarimizi...sole kucaklarimiz bebisle dolsunda gece hic uyuyamayalim; uykuya hasret kalalim...bizim ufakliklarin yaramazliklarini anlatalimmm...

ece sevindim seni gordugume..tekrar hosgeldin...canim ya insan hakkaten bazen cok cok alingan oluyo...baskiydi strestiii....optum seni....

kizlarrrrr gece ne guzel kaynatmissiniz..oy bende sancidan resmen duvarlari tirmaladim..ya bir ayda sancisiz olsam su adetiii yaa.....cok sukur simdi daha iyiyim...az sonrada disari cikacam zaten...

2011 anneleriiiii gunaydin size,,,hepinizi opuyorum cokkkk......nazli bebisler gelsinler insalllah en kisa zamanda...

selam kızlaaar ctesi diye attınız kendinizi sokağa di miii? ben de sabahtan evladımı veterinere götürdüm aşısını oldu geldik evimizi topladık şimdi de keyif çatıyorum..
kızlar nihayet ben de bitirdim tefriciyeyi eğer yetercim sen de bitirdiysen yarın başlayabiliriz yeterinkine..
ceylincim hoşgeldin evet haftaya histereskopim var ama alıştım artık bu 3. olacak galiba narkoz bağımlısı oldum canım istiyor galiba :))) bu 10. narkoz alışım olacak..
pearlflower kontrolün nasıl geçti başladın mı bizi de haber ver..
nazemir sana ne desem bilmiyorum ama ne olmaz denilenler var biliyorsun eğer salı bir gelişme olmazsa birkaç ay dinlen bitkisel kürler falan yap bir de dhea diye bir hormon var ya yumurta kalitesini arttırıyormuş onu araştırıp kullan ve başka bir doktorla bir daha dene yeni bir doktor yeniden umut verebilir sana, acıbademdeki şahin bey için çok iyi diyorlar..
öptüm hepiniziiii..
hııı buarada son eceye mahsusen selam ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…