valla sinirim bozuldu gülüyorum oturduğum yerde kafam karıştı kim kimdi kimin kaçıncıydı? offf uykumda geldi yatcam ben.. kimseyi kırmak istemem zira aramızda alınganlar var :)) ama çok yorgunum zaten nette yavaş.. hepinizi öptüm yarın hepinize sayfa sayfa yazcam sözzzz. osmanıma gidenler selam söleesiiiin
ayşe ve ece ikinizede iyi geceler
bugün baktı yumurtamda gelişme yok bugün iğneye başlayalım dedi...salı kontrole gittiğimde gelişme olursa iğnelere devam gelişme olmazsa devam etmeye gerek yok dedi..bende birdahaki aymı devam edecez dedim olmuyorsa hastayı umutlandımanın bir anlamı yok dedi...ben kendimi hiç bukadar olumsuza alıştırmamıştım...aslında bu duygusallığımın başka sebebide var onun üstüne bugün doktorun bu kadar olumsuz konuşması tuz biber ekti
nazemir canım çok üzüldüm gerçekten rabbim bi mucize verirde inşallah bi gelişme olur peki doktorbişi demiomu neden olmuyor yumurtalar
gidemiyom da ben psikopata bağladım kucağımda bunla uyuycam birazdan
bugün baktı yumurtamda gelişme yok bugün iğneye başlayalım dedi...salı kontrole gittiğimde gelişme olursa iğnelere devam gelişme olmazsa devam etmeye gerek yok dedi..bende birdahaki aymı devam edecez dedim olmuyorsa hastayı umutlandımanın bir anlamı yok dedi...ben kendimi hiç bukadar olumsuza alıştırmamıştım...aslında bu duygusallığımın başka sebebide var onun üstüne bugün doktorun bu kadar olumsuz konuşması tuz biber ekti
ay kız saat daha 11 ne uykusu bu saatte yarında tatil yat öleye kaadar
yumurta rezervimde azalma var demişti ve zayıf..... bugün zaten birşey soracak halimde yoktu... ben yinede bu tedviyle olmazsa sonradan kendiliğinden olurmu diye düşünüyorum bilmiyorum yaşımda 36.
yoook kocam gelcek birazdan daha dans etcez ya kızııııımm
valla Allahtan ümit kesilmez canım tamam biraz yaşın varmış ama ben burda neler neler okudum seni üzmek istemem ama olmazsada napalım hayatım bizimde kadaerimiz buymuş dicez sen hamilesin ne anlarsın diye düşünme sakın bende aynı şeleri yaşadım fazlasıyla ve inan artık oluruna bıraktığımda bu tüp bebek işi çıktı ortaya soran herkeze benim çocuğum olmuyor diyordum bidahada soramıyodu kimse eşimde bende deöişik demekki bizimde sınavımız bu ama rabbim mucizesini gösterdi oldu olsada Allahtan olmasada rabbim haırlısını versin
sen hamilesin anlamazsında ne demek sende geçmişsin aynı yollardan...ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşıyorum ağlamak sızlamak boşuna... insan olayın ilk şokuyla üzülüyor ama hayat devam ediyor olaylarda üst üste gelince neyse ben birkaç güne atlatırım zaten neler atlatmadık...bende bırakacam bir süre oluruna bakalım neler olacak (AZ SONRA)
yaaa kızlar yaaaa ne güzel sohbetler etmişsiniz
ben yoktum amaaa
yarım saatir oku oku bitmedi hepinize diyeceklerim vardı unuttum, karıştırdım
yeterim geçmiş olsun canım
20lik zordur yaa allah kolaylık versin
nurcancım demekki kızzz oleyyy bee ben kız çocukalrına bayılırım
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
yee çikelataları yee canım şimdi yemicende ne zaman yiyecen
tefriciyede son durum sayısıda anlaşılmıştır komutanım
ayşecin yeniden histereskopinmi var rabbim kolaylık versin
hemen zaman geçsin tedavine başala canım sıradaki hamis haberi senden sanırım
nazemir canım rabbim ol dedikten sonra neler olmazki
sen içini ferah tut
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
burası çok güzel siz hep gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?