bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar ben bu gün duayı bitirdim 1000 tane allah kabul etsin

kızlar bu gün adana acıbademi aradım tüp benk için burada yok yaapmıyoruz ama sizi buradan bir dr takip eder ve opu transfer için istl göndeririz deiler (bu benim hiç içime sinmedi )orada anlaşmalı otelimiz var yardımcı olruz dediler
4200 tlücret ve + ilaç delier

millet nerede
akaşam oldu yaaaaaaa gelin artık :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canim aslinda fiyat uygun olsa bence iyi bir teklif...zaten anlasmali calisiyo bi cok yer...benim opu yu baska dr yapti transferi baska...hem anlasmalida otelleri varmis..ama ucret baya pahali geldi bana ya..biraz daha konussaniz ucret uzerinde..
kizlar yeterin duasina baslayalim hemen o zaman....ne kadar kisi icin okursak iyidir....
optum hepinizi...

millet nerede
akaşam oldu yaaaaaaa gelin artık :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

günaydın şeker fosur fosur uyudum şimdi kalktım nabersin?
valla acıbadem iyiymiş ama sanki biraz pahalı mı ne? ilaçlar kaç para tutarmış ki?

merhaba canım bana da biraz pahalı geldi.. benimki ilaçlar dahil 5000 istemişti ilkinde acaba zam yaptı mı ki? yeterin duasına bence de hemen başlayalım ben de bitirdim Allah kabul etsin inşallah

evet bana pahalı geldi
ilaçlrda 2000 civarında deler
ama biliyorsunuz beni kurtarmaz o kadar ilaç
YAA BİRDE KIZLAR BENİM YUMURTA KALİTEMDE SORUN VARYA ASLINDA BENİ BURADAKİ DR TAKİP ETMESİNDEN ZİYADE İŞİNDE UZMAN BİRİ OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
sonuçta burada sıradan bir kadın doğumcu kontrol edecek

merhaba kıslar,ben bişi sormak istiyorum.bana geçen pazar 6. gün embriyosu transfer edildi.ben test yapmak için transfer gününüde sayacak mıyım?en erken ne zaman sonuç alabilirim

kizlar ben ilkinde 3500 arti 1500 ilaclara vermistim..ama 2. orda olursa ekstra indirim yapiyolarmis..ama ben farkli yerde yaptiriyorum...yetercim bu son sansim diyosan ankaraya falan gitsen bak oralar cok pahali degil..hem kalacak yeride var bir cok merkezin...ayni merkezde daha once denemen oldu cunku...yinede sen bilirsin gercide..Allahim suraya bak ya milyarlar tutuyo bi tup bebek islemi ya....

ya kizlar bu arada rapor icin 3 yil evlilik sarti kalkmadimi..bir arkadasim kalkmadi dedide...

aysemmm Allah kabul etsin niyetimizi..insallah dularaimiz peygamberimizi araciligi ile Rabbime ulasmistir..ve kucagin bebis dolacaktir...ya benimde 2 haftam var dr a gitmeme yada 3 hafta...1 aydan dustu tedaviye baslamam....

ah bi olsa malım yok ama ömrüme ipotek koydururum ben...
kızlar eşim geliyormuş biraz dışarı çıkıp hava alalım dedik yine girerim. ben bu akşam başlıyorum yeterin tefriciyesine haberiniz olsun. öptüm

bebğim ankrada birmerkeze mail attım cevap bekliyorum
ama orda yaptıran bir arkadaş fiyatlar biraz tuzlu dedi
her şey para valla bilmiyorum yaaaaaa
ilk merkezim turançetin tüp bebek merkezi oraylada görüşeceğim ama aklım alak bulak oldu yaaaa

canım YOK KALKMADI 3 YILIK EVLİK ŞARTI DEVLET GÖSTERDİ VE ÇEKTİ
KALKTI DEDİLER AMA MERKEZLERE YAZI BİLE GÖNDERMEMİŞLER
MERKEZLERDEN SAĞLIK BAKALIĞI ARANDIĞINDADA YOK ÖYLE BİR ŞEY DEMİŞLER

Son düzenleme:
merhaba kıslar,ben bişi sormak istiyorum.bana geçen pazar 6. gün embriyosu transfer edildi.ben test yapmak için transfer gününüde sayacak mıyım?en erken ne zaman sonuç alabilirim

6.gunmu..5 gunu biliyodumda 6. gunu duymadim hic ben..hadi hayirlisi canim benim....canim 10 .gun test yaptir cikar mutlaka...

aysemmm Allah kabul etsin niyetimizi..insallah dularaimiz peygamberimizi araciligi ile Rabbime ulasmistir..ve kucagin bebis dolacaktir...ya benimde 2 haftam var dr a gitmeme yada 3 hafta...1 aydan dustu tedaviye baslamam....

ay sen bana aysemm demeden gitsem içim rahat etmeyecekti :)) sana diyorum aynı zamana denk gelecek kırkımız karışacak :))

aysemmm allah kabul etsin niyetimizi..insallah dularaimiz peygamberimizi araciligi ile rabbime ulasmistir..ve kucagin bebis dolacaktir...ya benimde 2 haftam var dr a gitmeme yada 3 hafta...1 aydan dustu tedaviye baslamam....

amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

6.gunmu..5 gunu biliyodumda 6. gunu duymadim hic ben..hadi hayirlisi canim benim....canim 10 .gun test yaptir cikar mutlaka...
yumurtanın toplandığı günüde say dediler o yüzden.saymazsam 5. gün oluyo.test içinde transfer gününü sayacakmıyım.ilk tüp denemem benim bilmiorum biçok şeyi

benim rapor hayallerim suya dustu yani....inanamiyorum yani...ustelik bus efer devlet hastenesinde yaptiracktim..bakalim belkide beni hasta diye bile kabul etmeyecekler..3 yil evlilik sarti olmadigi icin...bbirseyde yolunda olsa sardim zaten/...

yumurtanın toplandığı günüde say dediler o yüzden.saymazsam 5. gün oluyo.test içinde transfer gününü sayacakmıyım.ilk tüp denemem benim bilmiorum biçok şeyi

5. gun transferi yani,,,canim 5. gunlerde tutunma orani daha yuksek icini rahat tut..transfer oldugun gunden itibaren 10 gun sonra kan testi yaptir..mutlaka cikar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…