bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

5. gun transferi yani,,,canim 5. gunlerde tutunma orani daha yuksek icini rahat tut..transfer oldugun gunden itibaren 10 gun sonra kan testi yaptir..mutlaka cikar...

inşallah canım.pek stress yapmıorum negatif göre göre aksini pek düşünemiorum.olmazsaa çevremdeki insanların emeklerine uğraştığıma üzülürdüm herhalde...

benim rapor hayallerim suya dustu yani....inanamiyorum yani...ustelik bus efer devlet hastenesinde yaptiracktim..bakalim belkide beni hasta diye bile kabul etmeyecekler..3 yil evlilik sarti olmadigi icin...bbirseyde yolunda olsa sardim zaten/...

malasef ama devletin infertiliteye yaklaşımı ortada
hem rapor için süründüyorlar hemde böyle şart şurt
ben anlamıyorum
yaaaaaaaaaaa
kızlar biz bu zamanı bekliyoruzda azosperm ler
kanaları kapalı olnalrda bekliyorlar
onlar ne için bekliyor bilmiyorum ki

inşallah canım.pek stress yapmıorum negatif göre göre aksini pek düşünemiorum.olmazsaa çevremdeki insanların emeklerine uğraştığıma üzülürdüm herhalde...

canim sizde sorun ne ve kac yillik evlisiniz..? insallah hayirlisi olur...hangi merkezde yaptirdin bilmiyorum ama ben merkezlerinde katkisinin cok cok buyuk oldugunu dusunuyorum..tabi bastaoncelikle Rabbim ol diyecek..insallah guzel haberler verirsin...

ondan sonrada yok illa 3 cocuk yapin diye tvden basbas bagirirlar.....zaten tek embriyo transferi en cok ta tup bebek merkezlerine yaramadimi...sinir oluyorum aklima geldikce ya..ya ben belki 1 den fazla yapilsin istiyorum ..tabi onlar negatifi alinca nasil bir yyikim oldugunu nasil bilecekler...cok kolay kazaniliyoduya bu paralar...olmadi ver bi 5000 tl daha..olmadi bi daha...isin bide manvei yikimi varkiii...o zaten parayla paha bicilmez...

amin canım inşallah.ben 6 sene bitti evleneli.benim tüplerimdeydi sorun.ameliyat oldum tekini açtılar.daha sonra 2 negatif aşılamam oldu.buda ilk tüp bebeğim.ben umuttepe tıp fak. yaptırıorum kocaelinde.ilk denemem ama uzun protokol yaptılar.21. günü başladım ve aynı gün rahmime çizik attılar ve parça aldılar co kültür için. 15 yumurtam çıktı.şu anda 3 tanede buz bebişim var ama inşallah içimdeki bebeişim tutunmuştur bana

canim inslallah tutunmustur ya.....siz raporlumu yaptirdiniz canim? bu arada dondurulmusunda var..benim dondurulmusun olsa kesinlikle hemen denerdim..ama insallah onlara gerek kalmadan tutunur san abeisin canim..ama cok fazla bir sorun yokmus zaten sizde..buyuk ihtimal tutunacak bence sana...

canım 3 çocuk yapın diye doğal olanlara diyorlar

haaaaaa paranız varsa sizde yapın diyorlar bizede
evet çoğul gebeliği önmek için bu yola başvurdular ama bu tek embiryo yerine 2 embiryo olabilirdi
ilaki tek embiryo diye idretiyorlarsa o zamanda destek sayılarını 3 den 2 ye çekceklerine 3 den 4 e çıkartsalardı biz sizin yanızdayız deseler
ama yok
çok sinirlendim yine yaaaaaaaaa

ay tabikide sinirlama getireceksen 2 tane getir...ve madem getirdin o zaman destekle bu milleti...bu kadar parayi bir araya getirmek kolaymi ya bu zamanda...sonra tekrar tekrar bir raya getirmek lazim digerki denemeler icin...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah....insallah Rabbim son olur artik bu sonnn...bebislerimiz gelsin bize artik ya...

evet bizim raporlu.madem devlet vermiş öyle bi güzelliği bende sonuna kadar kullanmak istiorum.ne zaman olacağı belli olmaz dime para rezervini erkenden bitirmemek lazım.inşallah bizim gbi isteyen herkesin bebekleri en kısa zamanda gelir.yarın yine görüşürüz inşallah ben dinlenmeye devam edeyim.zararlı diolar ya bilg.kendine çook iyi bak

evet canim sen dinlen..bazi merkezler bilg. asla izin vermiyo zaten..kendine cok iyi dikkat et..guzel haberler ver insallah bize...

merhaba kıslar,ben bişi sormak istiyorum.bana geçen pazar 6. gün embriyosu transfer edildi.ben test yapmak için transfer gününüde sayacak mıyım?en erken ne zaman sonuç alabilirim

canım umudumsun doğru demiş 10. günde kan testinde düşükte olsa belli olur Allahım hayırlı sonuçlar aldırsın

canım bir söz varya
tok açın halinden anlamaz
işte aynen buna demiiş atalarımız ne anlarki bu yasayı çıkartanlar
bizim yaşadıklarımızdan kendileri biizm bir yılda kazandığımız bir ayda alıyorlar burada olmassa yurtdışına giderler
ne olacak

canlar yeterin duasına başlıcazda hilbay yok ama nese oda pazartesi başlar artıkın gerçi bende hafta sonu okuyamam eşim hep dibimde habire bişi der kafamı karıştırır :))))))))) umudumsun canım yeterinkini bitirip hemen sana başlansın ozaman bu arada bu gece çok dedikodu yapmayın belki ben girremem eşimle film izlicez kıskanırım baaaaaaak

:))))))))))))))) canimmm tamam yapmayalim o zaman:))) ama sen ihmal etme bizi arada bir gir yine; malum biz tutamayabiliriz kendimizi:))) hilbay hafta ici girer nete buyuk ihtimal olmaz ise onunkinide bolusuruz aramizda..biz kendi sayilarimizi okumaya baslayalim..eksik varsa yada okumayan onlarida okuruz...

nurcancim siz ailece filmin keyfini cikarin..bu sefer kucuk prenseste izleyeck filmiii annesii)))) kocaman masallah size...masallah subhanallah canim benim..

aynen canim benim yaaa..yeterimmmmm cani gonulden diliyorumki bu son sefer olsun..anne olalaim artikkk...kucaklarimiz dolsun insallah..ben cikayim biraz tefriciye okuyayim..az sonra geliriim optum hepinizi cok cok cok...

aynen canim benim yaaa..yeterimmmmm cani gonulden diliyorumki bu son sefer olsun..anne olalaim artikkk...kucaklarimiz dolsun insallah..ben cikayim biraz tefriciye okuyayim..az sonra geliriim optum hepinizi cok cok cok...

allah kabul etsin kuzum

yol arkadaşalrım
nan başlayacağız dua galiba
hakını helel edin kuzularım allah kabul etsin hepimizn dualrını inşşşş
yüzlerimiz gülsün
yüreğinze sağlık dilinize sabrınıza sağlık
ALLAH RAZI OLSUN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar bazn film alıyorum ona animasyon felan inanın bugünde kuafere felan gittim kaş aldırmaya ay bitane kızz montu bir güzel bir güzel mazanın canına koymuşlar içimden bi ses git al git al dedi diğeride yapma bak olununkiler elinde kaldı dedi ay bi sağ sağlim alsam kızımı kucağıma okadar hevedlerim varki rabbim sen büyüksün burda hepimiz bir sürü şeyin hevesiyle yaşıyoruz insanlar sahip olup deeğerini bilemezken biz sürekli özenip birini bile yapa bilmek için çırpınıyoruz nolursun duy sesimizi çok bişi istemiyoruz evimizi gülücüklerle dolduracak ufacık bi melk nasip et bizlere

canım başlıyalım madem herkez bitirmiş inşallah bu duanın yüzüsuyu hürmetine bu kez yavruna kavuşursun sanada 500 tane düştü başlarsın istediğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…