bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım başlıyalım madem herkez bitirmiş inşallah bu duanın yüzüsuyu hürmetine bu kez yavruna kavuşursun sanada 500 tane düştü başlarsın istediğinde

amin canım inşşşşşşşşşş rabbim hepimize nasip etsin
bu dualrın hürmeyine

canimbenim insallahhhhhh..amin canim...ben cani gonulden inaniyorum melegin gelecek sana...ve insallah hepimizede nasip edecek Rabbim...

yeterciim basladim bende canim...canim ne demek...yeterki gelsin bebisler..seve seve yapariz duamizi..insallah Rabbim kabul etsin dualarimizi...

amin kızlar amiiiiiiiiin inşallah meleklerimiz gelecek hepimize

kızlar allah razı olsun
duacı olan herkesten
rabbim hepimize anneolmayı nasip etsin
allahım yaaaaaaaaaa
ne kadar çok bekledik bizi daha fazla bekletme
çaresiz koyma
allahım
allahım senden başka sığınacağım hiç bir yer yok
ne olur bizi sığınaksız bırakma
huzurundan mahrum etme
dualrımız karşılıksız bırakma
çaresiz eksin bırakma
sevgili peygaberimizin hürmetine dualrımızı kabul et allahım

tam 7 yıl olmuş dün gibi
evendiğim gün her şey ne kadar güzeldi ne hayalerimiz vardı
her şey güzel olcaktı ama olmadı
artık yarınlar beni kokutuyor
gelmeyen meleğim en büyük korkum
ya gelmese diye gelemese diye
çok korkuyorum içimde bir yer var kapkaranlık
derin kötü seslerin geldiği
beni orasıda korkutuyor ürkütüyor
sanıırm her gün ümüdüm biraz daha yitiyor kayboluyor
allahım sana sığınıyorum
senden istiyorum medet umuyorum
ellerim boş çaresiz yalnız bırakma
eksik bırakma allahım
beni bizi aie olmaktan mahrum etme rabbim
korkularımdan kurtulmayı nasip et
yolumdaki karanıktan zararsız geçmeyi
bana biz olmayı nasip et allahım
biz olmayı nasip et allahım

amiiiiiiiiiiin yeter cim rabbim inşallah dualarına güzelliklerle cevap verir bukez meleğinle yürürsün hayat yollarında

merhaba kızlar:79:
nasıl geçiyor haftasonu keyfiniz
ben bugün dışarıdaydım yarın yeğenimin doğumgünü var ona hediye aldım
pasta siparişi verdim,allahım her çocuk mağazasına gittiğimde deliriyorum resmen
hele o kız kıyafetleri hepsini alasım geliyor :119:var olmayan kızıma
nasıl içim gidiyor küçük yavrularıyla alışveriş yapan annelere,
allahım içimizdeki bu yangını biran önce söndür
sen bizi kıymetlilerimize kavuştur inşallah

allah razı olsun canım acayip duygulanıyorum yaa sizlerin desteği karşısında
bugün anneme anlattım biz birbirimizi tanımıyoruz ama herbirimize yardımlaşarak dua ediyoruz dedim "nasıl yani tanımadan etmeden ne güzel dostluk kurmuşsunuz öyle dedi...
size iyi film seyretmeler canım tadını çıkartın bugünlerinizin çünkü prenses gelince çoook oynatıp durdurursunuz dvd'yi

inşallah canım bu sefer olacak gönülden istiyorum inanki
canım şu ara tedaviyi düşünemiyoruz ben hazır olsam bile maddi toparlanmamız lazım
hem ev kredisi öderken hemde 2 tedavi yaptırdık biz rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
inşallah toparlanırsak yaz gibi düşünüyorum :98:

hoşgeldin angel
inşallah bir angelda göbişinde yerleşiyordur
rabbim hayırlısını versin canım
ne güzel buz bebişlerinde varmış
keşke bizimde olsaydı ama nasip olmadı

ceylincim gerçekten insanın inanası gelmez ama işte insanın böle bi acısı olunca aynı dertten muzdaripken birbirini çok iyi anlıyor :))))))))))) allahım inşallah arkadaşlığımızıda daim eder :))))))))))) bizim film yine yalan oldu eşim il 10. dakkadan sonra uyudu herzamanki gibi o 10 dakkada cips yediği için uyanıktı hep böle yapıyo yaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))

ayşecaaaaannn pisiciğine aşımı yaptırdın
ama ama ben seni ve minnoşunu göremeden kaldırmışın resimlerini

yetercim duan hayırlı olsun bebişine kavuşmanda vesile olsun inşallah
ismini banada söylersen başlayacam bende

inşallah canım aminnn
kocişin uyudu demek anam ne çok uykuyu seviyor bunlar
ama yoruluyorlar gerçekten onca insanla uğraşmak kolaymı

inşallah canım aminnn
kocişin uyudu demek anam ne çok uykuyu seviyor bunlar
Ama yoruluyorlar gerçekten onca insanla uğraşmak kolaymı

kızlar
benım adım havva gül
duaya başlarken ismimle diyet etmek istiyrsunuz

kizlar ne guzel dualar bunlar..yeterve ceylinim duana cani gonulden aminnnn....ceylin canim aynisi bendede oluyo biliyomusun? bebeis kiayfetleri gorunce icim ciz ediyo..yalvariyorum Allahim ne olur banada nasip et diye...Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin; bizi evlatsizlikla sinamasin insallah....
ceylin sen hangi hastanede yaptirmistin canim?

nurcan canimmm bende fatiha okumaya baslayacam..abdestlimi okuyosun duayi? eger abdestsiz ise regl ikende okunabilirmi? bide niyeti nasil yapiyoruz canim benim....

yeter basladim duana..insallah dualarimizin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz bos kalmasin...

canım kurandaki sureler abdestsiz okunuyor ama regli iken asla okunmuyo her fatihanın başında euzü besmele çekiliyor birde 72000 fatiha zaten dilek duası değil tefriciyegibi bu direk okunan kişinin çocuk sahibi olması için okunuyo yani sadece kime okuuğunu sölemen yeter en kötü ihtimalde Allahım en kısa vakitte sağlıklı ve hayırlı bi bebek sahibi olmak için niyet ettim 72000 fatiha okumaya de ben çok inanıyorum yani ben okudum bütün herşey tehbih boncuğu gibi peş peşe oldu benim tüp bebeklle alakam yoktudüşün hep beni başından savan doktorlar birden bire ilgilenmeye başladı duadan sonra biraz zor bitiyo ama olsun ben ceylinede dedim yardım ederşm sizlere yeterki siz niyetlenip başlayın ama sayısı ok önemli kesinlikle 1eksik 1 fazla olmıcak

bu ne hız
Ben daha başlamdım

haha haha dün eşim uyudu akşam film izlemedik yatana kadar 800 tane okumuştum zaten gerisinide sabah okudum bide arkadaşın birine 41 ayetel kürsi okudum ama arpçam iyi ondan 2 yıl kurankursuna gittim yatılı 3 ılda imam hatip okudum 7 yaşımdan beride kuran biliyorum

canim masallah sana on parmaginda on marifet yaniii bende bitirdim 1000 taneyi..insallah Rabbim kabul eder..benimde regl donemim bitsin..hem fatihaya baslayacam hemde ayetel kursu..hemde arastiracam yine baska hangi dualar okunuyo diye..kaderi degistiren tek sey dua...Rabbim insallah dualarimizi kabul ederde bebislerimizi yollar bize insallah....

kizlar gezmede heralde:))) bua rada ayse kapadokyadan baya ses yok ...ne yapti acaba..nasil? esi gitmistir kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…