canim masallah sana on parmaginda on marifet yaniiibende bitirdim 1000 taneyi..insallah Rabbim kabul eder..benimde regl donemim bitsin..hem fatihaya baslayacam hemde ayetel kursu..hemde arastiracam yine baska hangi dualar okunuyo diye..kaderi degistiren tek sey dua...Rabbim insallah dualarimizi kabul ederde bebislerimizi yollar bize insallah....
kizlar gezmede heralde:))) bua rada ayse kapadokyadan baya ses yok ...ne yapti acaba..nasil? esi gitmistir kesin...
haha haha dün eşim uyudu akşam film izlemedik yatana kadar 800 tane okumuştum zaten gerisinide sabah okudum bide arkadaşın birine 41 ayetel kürsi okudum ama arpçam iyi ondan 2 yıl kurankursuna gittim yatılı 3 ılda imam hatip okudum 7 yaşımdan beride kuran biliyorum
ayşenin kocası gitmişti sanırım ama bayağıdır girmiyor sen gidince oda gitti heralde
canım yaaa bir liste yapsa kime kaçtane yazmısın elesen bitirene bitti yazsan nasıl olur bebşim
Ne kadar çok şey istedim değilmi
yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi
nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444
hoş geldin kuzum
hoş bulduk canım nasılsınız
canim ayse esi gidince cok uzgundu..demisti zaten kendimitoparlayip gelecem diye..bide baya isleri vardi.esyalari falan halletmesi gerekiyodu..evi boslatacakti..halledemedi sanirim..
ece naber canim nasilsin?ece sizin hic tup denemeniz varmiydi?
bizim kizlar gezmelerden gelemedi galiba:))))
bizim kizlar gezmelerden gelemedi galiba:))))
tşkr ederim iyiyim canım sen nasılsın yok canım benim hiç tüp bebek denemem olmadı kısmetse yaptırmayı düşünüyoruz tedavi gördüm ama tüpbebek olmadı
canım sana bir şey soracağım
sizin kurum neydi
insallah tupe gerek kalmadan kendiliginden oluverir canim ya.,sizin sorun neydi?
ssk canim ..nedenki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?