bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aminnn inşallah canım ya sorunum benim yumurtlalıklarım gelişmiyor çatlamıyordu

anladim canim benim..hayirlisi canim ya insallahhh en kisa zamanda kucagimiz bebis ile dolacak...her zaman dua ediyoruz bunun icin...dularimiz kabul olur insallah...2011 bebeksiz son yilimiz olsun insallah...

hosbulduk ececim..evet sorma..cok zorrrr gunler yasadim.kendimi kaybettim inanaki..cok ama cok kotu seylerdi...Allahim son sinavimiz olsun insallah....evlatsizlikla kimseyi sinamasin Rabbim..

anladim canim benim..hayirlisi canim ya insallahhh en kisa zamanda kucagimiz bebis ile dolacak...her zaman dua ediyoruz bunun icin...dularimiz kabul olur insallah...2011 bebeksiz son yilimiz olsun insallah...

inşallah canım ya inşallahhh inan artık sabırla beklemekten yoruldum bi 11 sene daha beklemek istemiyorum zaten bekleyemem de herhalde artık öyle bi yoruldum ki bunalıma girmeye başladım ve bunu kimseyle paylaşamıyorum eşimde olsa

ya geçen bir arkadaş (ne kadar doğrudur bilmiyorum ama )emekli sandığında infertilite için 3 yılık evlilk şartı yokmuş diyordu
onun için sormuştum

canim bende anlamadim bi muallak ya..en son gurgan klinikle gorusmustum ve o bana size rapor alabilirz demislerdi..ama bazi yerlerdede hala 3 yil evlilik sarti deniliyo..ay sonu bi gelse biran once tabi once esim gelse dr. a gidip soracam bakalim ne diyecekler...simdi devlet hastanesine gidecem..umarim bir sorun cikmaz ve baslayabailirim tedavime..

canim paylasilmaz hicc hemde...ne esle; ne kardesle..cunku bizim durumumuzda olan anlar bizi..insallah bu yil sondur canim benim ya...sen hangi merkezlerde tedavi gordun..cunku bildigim kadariyla sendeki sorunu ignelerle tedavisi olmasi lazim...

ben geldiiiiim. Naber kızlar? bugün biraz gezdik eşimin işi varmış bandırmaya gittik ordan da erdeğe gittik deniz kıyısında yürüdük hava çarpmış galiba geince uyumuşum yeni uyandım

inşşşş canım yaaaaaa hayırlısıyla
canım gügn kılınkte
fiyatlar nasıl mail atım ama cevap yazmadılar daha

inşşşş canım yaaaaaa hayırlısıyla
canım gügn kılınkte
fiyatlar nasıl mail atım ama cevap yazmadılar daha

canim gorusmedigim yer kalmadi benim..bana denilen size rapor aliriz dediler..ilaclarla degisir fiyatlar ama 3-5 arasi tutar denildi..anlasmali otel var..anatoliada ayni sekilde 3-5 arasi..maya daha uygun..hepsinin anlasmali otelleri var..gurgandan direk telefonla ariyolar..mail atmiyolar..telefon veridysen ararlar seni mutlaka..antalyada tup bebek merkezinde ise misafirhanemiz ucretsiz dedi..iclerinde en pahali bahceci klinigi idi...

Son düzenleme:
canim paylasilmaz hicc hemde...ne esle; ne kardesle..cunku bizim durumumuzda olan anlar bizi..insallah bu yil sondur canim benim ya...sen hangi merkezlerde tedavi gordun..cunku bildigim kadariyla sendeki sorunu ignelerle tedavisi olmasi lazim...

canım ben 11 senelik evliyim 3.5 4 sene kadar tedavi gördüm devlet hastaneside olmak üzere 2-3 özel doktorlara gi,ttim 2 defa aşılama yaptırdım kısmet degilmiş olmadı doktorlara kalsa bi sorunumun kalmadıgını söylüyorlardı tedavi ye devam edecektim ama artık psikolajim bozulmaya başlamıştı her ay ümitle beklemekten bende bıraktım

ben geldiiiiim. Naber kızlar? bugün biraz gezdik eşimin işi varmış bandırmaya gittik ordan da erdeğe gittik deniz kıyısında yürüdük hava çarpmış galiba geince uyumuşum yeni uyandım

ohhhhh gezdin valla ne guzel..bizim buralarda bir turku vardir..ayselerin aysesi yuregimin kosesi:)))

ay canim benim ya...Rabbim verecek insallah...bak tedavi sureci bitenler kafasindan atinca hemen hamile kalabiliyolarmis...simdi diyeceksin kafadan silmek kolaymi bebek fikrini..ahhh ahhh keske silipte oluruna birakabilsek...

ohhhhh gezdin valla ne guzel..bizim buralarda bir turku vardir..ayselerin aysesi yuregimin kosesi:)))

:))) evin köşesi, odunun meşesi, kadının ayşesiii :)))
ben doktora gitmeden önce aklıma gelenleri not alıyorum orda unutmadan sorayım diye demin rüyamda da yazıyorum kağıda habire sonra doktorda da kağıtları çıkarıyordum soracaklarım var diye ama kağıda rüyamda ne gördüğümü yazmışım :))) açıkta kalmış bi tarafım yine..

selam şekercim neden moralini bozyorsun ki tamam süre çok uzun ama sadece aşılama demişsin zaten aşılama için %15 şans veriyorlar.. bir kez de tüp denesen neden düşünmüyorsun? yaşın kaç senin?

ay aysemmm guldurdun beni:)))Allahta seni guldursun emi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…