bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kuzum pisimin resmi facete var burda yok ama avatarımdaki kedicik benim pisi işte.. ben seni arkadaş olarak ekliyim de profilimdeki resimleri gör..

nurcan bir arkadasin vardi prenses tubis onunne oldu sonucu? birde esra vardi..bu esra burdaki esra ise onun olmadi biliyorum.

nurcan bir arkadasin vardi prenses tubis onunne oldu sonucu? birde esra vardi..bu esra burdaki esra ise onun olmadi biliyorum.

evet canım esra burdaki esra olmadı tubanında aın 14 ünde test günüğydü ama msj atmadı bana geri heralde oda olmadı ya telefonda etmek istemiyorum üzmek istemiyorum

evet canım esra burdaki esra olmadı tubanında aın 14 ünde test günüğydü ama msj atmadı bana geri heralde oda olmadı ya telefonda etmek istemiyorum üzmek istemiyorum

yaa olsa yazardı zaten (( off Allahım bu sefer nolur elimi boş çevirme bari dondurulmuşum olsa.. Çok umutluyum ama sanki yaklaştıkça biraz umudum mu azalıyor ne?

esrayla gorustum bende canim..cok uzuldum ya...olacak gozuyle baktigim biriydi..ya demek arkadasinda mesaj atmadi..Allahim kimsenin elini bos birakmasin ya....cokuzuluyorum olumszuklari duyunca...benimde umudum kiriliyo..Rabbim bizi evlatsizlikla sinamasin...

yaa olsa yazardı zaten (( off Allahım bu sefer nolur elimi boş çevirme bari dondurulmuşum olsa.. Çok umutluyum ama sanki yaklaştıkça biraz umudum mu azalıyor ne?

ya benimde ilk tedavimden dondurulmusum olsa hemen denerdimmmm....umutsuzluk getirme aklina canim benim ya....

ya ayşecim varya sana okadar eminimki hamile kalacak diye kesin baktığım birisin bak neşeli insan daha çabuk kalır bak bende sneingibiyimdir deli doluyumdur transfer sonrası annemin evinde kaldım erkekkardeşim kız kardeşlerim güldürmekten beni çatlattılar annem kızıyodu lan gidin evden başka yerde kalın diye bebek tutmıcak kadın katılıyo gülmekten düşcek çocuk felan diyodu ama ben kendim deliyim zaten hiç durmuyodum yerimde valla sonuç belli bak mutlu insan herzaman daha şanslıdır butip şelerde hayatım ilk beyinde biter herşey sakın enerjini kaybetme bak sitrese felanda girme sakın rahat ol

valla tubacımla eşi birbrini çok seviyorlar inşallah iyi haber almışlardırda birbirleriyle kutlamak için nete girmiyodur :)))))))))

canım benim inşallah bu sefer böyle neşeliyim geçen sefer çoook umutsuzdum hele olmadığını öğrenince offf dedim öleyim.. olmuyor işte öleyim dedim ölemedim. bu sefer içimde bir his var işte değişik bir his olmasa bile biliyorum en azından dondurulmuşum olacak..
başıma bu müsibet gelmeden önce ben namaz kılmayı bilmiyordum evde kuran bile yoktu.. şimdi öğrendim Allahımın izni bir de bankadan arkadaşım nurşenciğimin yardımıyla çok şükür. bu müsibetten bana çıkan hayır da buymuş demek..

insallah canimmm..aysenin hamis kalacagina bende cok cok inaniyorum...

Son düzenleme:
ayşecim Allah arkadaşından razı olsun kura-ı kerimin açamayacağı kapı yoktur iyki öğrenmişin şimdidebebişini alacaksın inşallah sınavın böle güzel sonuçlanacak

insallah canimmm..aysenin hamis kalacagina bende cok cok inaniyorum...

ayşecim Allah arkadaşından razı olsun kura-ı kerimin açamayacağı kapı yoktur iyki öğrenmişin şimdidebebişini alacaksın inşallah sınavın böle güzel sonuçlanacak

amin canlarım inşallah ama bu sefer ama bir başkasına biliyorum kaderimde bir evlat sahibi olmak var hissediyorum..

kaderi degistiren tek sey dua zaten...tedavilerin hepsi bi bahane...Rabbim nasip edecekse ilkkai nasip edecek..nurcan mesela tup bebek bile aklinda yokkken fatiha suresi ile butun isleri yoluna girdi..insallah bebisinide hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina alacak..benimde regl bitsin...bende daha cok sarilacam duaya..ayetel kursi; fatiha bende okumaya baslayacam...Rabbim yeterki istesin...ol desin yeterki..

amin canlarım inşallah ama bu sefer ama bir başkasına biliyorum kaderimde bir evlat sahibi olmak var hissediyorum..

aminnnnn canimmm benimmmm..bende bir gun evlat sahibi olacagimi hissediyorum..dsaha cok sarilacagim duaya..hergun okuyacagim mutlaka...insallah Rabbim ellerimizi bos cevirmez...

İnşallah canlar hepimizin gönlüne göre olsun..Ben gideyim yeterciğin tefriciyesini okuyayım. Öptüm sizi yarın görüşürüz.

İnşallah canlar hepimizin gönlüne göre olsun..Ben gideyim yeterciğin tefriciyesini okuyayım. Öptüm sizi yarın görüşürüz.

tamam tatlim iyi geceler..bende cikiyorum..cok sukur ben bitirdim yeterinkini...dularimizi insallah peygamberimiz araciligi ile Rabbime ulassin ve kucaklarimiz bos kalmasin....

hiiiiiiiiç üzülmeyin canlar ayşe evet bkez alacaksın inşallah bebişini ama çok merak ediyorum sonradan onu bırakıp işe gidibilicenmi :)))))))) umuudumsun canım gerçekten ben tüp bbeğin t sini bilmezdim valla nolduysa peş peşe oldu gerçekten okuruz gülüm sanada fatihada okuruz herşeyi okuruz sende anne olacaksın mutlaka rabbim duyacak allahtan sen ev hanımısın oaman senlenette dertleşiriz ya benimki yemiyo uyumuyo deriz :))))))))))))

ahh o bi gelsin de ücretsiz izin için para bile biriktirdim hem de bakıcı bile ayarladım:)) tek o gelsin ban yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…