bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

amin canim amin......tek duam bu ..sadece bir evlat..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...

canım ben ne seni nedce diğer arkadaşları kırmak için sölemedim inan böle daha zor oluyor sizin için diye söledim sonuçta ben hamile kaldımdiye sanmaki çok rahat ettim ben bundan öncede gebe kaldım doğurup kaybettim bebeğim karnımda hastalandı belki buda öle olacak zannetmeki hani tuzum kuru ben öle konuşuyorum senin yaşadıklarının hepsini bende yaşadım erkekler konusuna gelince o ölce çıkmış bi söz hani onlarıda fazla bişey yedirmeyin anlamında benim eşimin spermleri 180 milyondu oğlum ölünce bebk kalmayınca bende kestane balları keçi boynuzu pekmezleri süte bıldırcın yumurtası bal katıp eşime içirme felan ama bizde hiiiiiiiç sperm sounu yok güç olur daha çabuk kalır diye sadece bende polikistik over vart ondan kalmoıyodu diğer olumda hapla kaldı zaten nese eşimin pisikolojisi bozuldu en sonunda hem üzüntü bebeği ölmüş hemde benim üstüne gitmem artık eşim 2 yılı zor tamamladı dedi artık baştan aşşığı gidicez ikimizde kontrol olcaz ben sürekli ama neden olmuyo her ay testler adamın testi bi yapıl dı sperm 6 milyon 15 gün sonra bidaha 4 milyon sonra b,idaha sürekli düşüyo meğer piis,kolojik ben sürekli bebk diye diye adamda içine ata ata siperm bitmiş tüp bebek yaptık alel acele doktora sordum demişin zaten doktor kontrolünde kullanılan hiçbirşeye kesinlikle lafım yok bn insanların kafalarına göre benim gibi yaptıkları şeye karşıyım ama dediğim gibi bunlarıda sizleri incitmek için demedim gerçekten bu topiclerde yan etki gören çok kişi okudum benim ailem çok doğurgan bi aile babannemin 15 annemin 6 ablalarımın 2 üççüncüyü hazırlıyolar çocukları var benle evlenen arkadaşlarımın çocukları kocaman oldu sana yine çocuk nezaman diyolar ben odadan çıkıyorum arkamdan aaaaaaaaaaaa biliyomusunuz bunun bitane çocuğu öldü yazık şimdide olmuyo bebeğinin odasıda hazıedı doğuma gitcem diye herşeyini yıkadı ütüledide dolaba yerleştirdi ama bak işte ee cenazesi bile gelemei annesinin orda gömdüler diyolar sonraben odaya girince susuyolar yüzümede aaaaa gençsin olur üzülme diyolar hatta bitanesi yüzsüzlük edip bebğimin salıncağını bile istedi snin olana kadar bunlar çürür tutma dedi bana kaynanama gelince o daha beter ona sorarsan bekarken içtiğim kola ve sigaradan dolayı bebğimi öldürmüşüm benim yüzümden olmuş ben senin ve diğer arkadaşların yaşadıklarını fazlasıyla yaşadım her oğlumun odasına girdiğimdede yaşıyorum sizlerin hiçbir şekilde benim gibi sonunda üzülmenizi istemediğim için herhangi bir yan etkiye maruz kalıp başka dertlerlede uğraşmayın diye dedim bak ben gebe kaldım ama tek derdim hangi doktora kontrole gitsem değil ya bunuda büyütür sonra toprağa verirsem nese uzattım tekrar sizleri kırdıysam özür dilerim

Son düzenleme:

bu arada şunuda iletiyim canım gne yanlış anlama sen çok alıngan olmuşsun artık sanırım insanların sürekli sana bişiler sölemedinden ileri geliyo ama ben senin şahsına yazmadım o kelimeleri sen yüklenmiyorsundur eşine belki ama bir çoğumuz yükleniyor d,ğer yazımdada yazdım en basiti benn çok yüklendim ve çok dırdır ettim kötü tepti bana sen kendi üzerine alıyosun yazdıklarımı sonuçta ben kimin ne yaptını bilemem ben genel konuştum

canim benim cok haklisin..ben kirdiysam seni ben ozur dilerim..bu aralar gercekten cok alingam oldum..surekli agliyorum zaten..psikolojim asiri bozuldu biliyorum..hele en son kayinvalidem ve gorumcem cok agir seyler soylediler hakkimda...o kadar yoruldum yiprnadim ve boguldumki..hamile hamile ben seni uzduysem ne olur kusura bakma...dedigim gibi anlatamiyorum icimdekileri hic ama...sadece kendimi uzuyorum yipratiyorum...hamilesin ne olur benim icinde dua et..ne olur benim icinde cok dua et arkadasim..Allah bana bir evlat nasip etsin, butun acilarim dinsin insallah,,hamillerin dualari kabul olurmus..lutfen arkadasim cok cok dua et bana...

yok canım beni kırmadın ben seni anlıyorum şuan nekadar hassas olduğunu zaten tahmin edebiliyorum elde değil zor biliyorum ama sabır napıcan kimi kaynanalarda böle onlar yüzünden üzülmemiz zaten bizi çok etkiliyo ben hepinize duacıyım gülün inşallah olurda bebeğin herkezin ağızı kapanır konuşma sırası sana gelir

:90:
canım ben arapçasından okumaya başladım. Daha doğrusu 2 kez okuyabildim. Ama bu ay inşallah tamamlayacağım. çalışıyoru pek zaman bulamıyorum. Bayram tatilinde zaman buldukça okuayacağım. Diğer adete kadar sonra da 3 gün oruç tutarız. Belki bana mutlu haberler verirsin. Inşallah allahım bu mübarek cuma günü hayrına seninde benimde dualarımızı kabul etsin. Amiiiiiiiiiiin.

ya arkadaşlar sorun erkekteyse zaten erkek kadından daha baskıcı oluyo mesela benim eşim ben tüp bebege bile gitmiyodum :):) beni zorladı habire diyodum önümüzdekşi ay olsun yok buay deil şuay en sonunda tuttu kolumdan götürdü elinde bakıyorum bişeyle geliyo bunee örnek çakşır suyu dşyelim bu çok iyiymiş bunu bana her sabah unutturma falan diye o baskı yapıyo biz onları üzeriz diye geride kalıyoruz aslında bunu ye desen yanlış anlar çünkü ve ben daha birgüne birgün aa benim neden çocugum yok demedim bile duydum o yokken tek başıma agladım oınun yanına geldim amannn çokta önemli degil ben seni seviyorum hem ben deforme olsun istemem vücudum diyerek avuttum ama içim yangın yerii 8 yıl içinde ilk defa tüp bebekte yumurtalarım toplanırken ödeme yapmaya çagırdılar onu göremeden odaya hazırlanmaya gittim ozaman agladım bide negatif sonucu aldıgımda baktım o benden daha kötüü dedim kzıım dur agzından ters bişey çıkar kendine gel bakim yine onu teselli etmek bana düştü çok çocuk istemiyo gibi olan maskemi yüzüme taktım burada geldim hem konulara yazdım içimi döktüm hem agladım ama eve gidince bambaşka biri oldum gözüme daha çok çarpan hamile kadınlar benim elimde büyüyenlerin anne olması canımı acıtmadımı çokkkkk acıttı ama bana soran oldumu neden çocuk yapmıyosunuz yaşında ilerledi 8 yıl oldu hala yok bak utan kız kardeşin bile anne oldu diyenlere daha ben bebegim ya kocam otursun beni sevsin diye geçiştiriyorum hee bunada kızıyorum ya 8 yıldır çocugu olmayan birinin anlayınki bi sorun var olmuyo demektir ama bizim insanarımızda meraklı oldugu için bu sorularda bunlatıyo ama olsun hiç soruun degil 2.tüpümü (deneeme demiyorum sanki devamı gelecek gibi olan bişey oldugu için ) mayısta yapacagım rabbim verirse verir olmadı belki 1 kere daha yaparım olmadımı eşimden hiçbişey kıymetli degil ben eşimi seviyorum çok istersekte esirgeme yurdundan 2 aylık falan bir bebek alırım o evladım olur ama şu mübarek cumalar rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin emeklerimizi boşa çıkartmasın hamile olan arkadaşlarımada saglıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

canım yazdığın herşeye katılıyorum aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı hiç bir zaman benimde hiç kimse bebek istediğimi bilmedi 7 yıl oldu halen yok içim yanıyor elbette ama bunu etrafımda kimseyle paylaşamam Allahım inş. en kısa zmanda hepimize nasip etsin herşeyin hayırlısını versin inş..

olur arkadaşım olur bizde elbet anne olacagız içimiz yanıyo ama ben hep iyisini diyorum ama yinede azda olsa olumsuzuda çıkartmıyuorum aklımdan Allah korusun öyle bişey yaşadıgımızda ayakta kalabilmek için evlatlıkla falan bişekilde bizim çocugumuz olabilir ama unutmayalım ki analarımız bidaha bizi getiremezler oyüzden hep moralimizi yüksek tutalım inşallah sınavımızdanda yüksek not alır annelik diplomamızı alırız :):):):):)

tamam canim benim insallahhh....adet bitsin benim baslarim bende haberlesiriz burada,,,

bazen umutlarim oyle tukeniyoki...Allahim kurban oldugum Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah....

kizlar hepinizi bayrami simdiden kutlu olsun..dilerim bebissiz son bayrami olur hepimizin...insallah bizimde elimizi open; annecigim bayramin kutlu olsun diyen evlatlarimiz olur bir gun..Rabbim kucagimizi bos birakmasin...

o ay zaten ne oldu bilmiyorum hafiflemiştim..birde kayınvaldem ve kayın peder arka arkaya hastaneye yatmışlardı..eşimle aslında o ay birbirimizi çok az görmüştük..sadece iki kere birlikte olmuştuk...özel birşey yapmadan kendiliğinden hafifledim ben..kendiliğindeb gitti bebek düşüncesi...

insallah darisi bizimde basimiza..bir tane olsaydi ikincide ucuncude gozum yok inan..bir tane saglikli evlat..Rabbim sana bagislasin evlatlarini insallah...ama bi sekilde bende artik kafamdan atmaya calisacagim olumsuz dusunceleri...

bende iyiyim tatlım,bebekler iyi teyzesi bugün tam 6 aylık oldular..yolu yarıladık yani:)

bende iyiyim tatlım,bebekler iyi teyzesi bugün tam 6 aylık oldular..yolu yarıladık yani:)

canlarim benim ya...insallah uzun uzun yillara ve yaslara..onlarin kokularina ölürüm ben.Rabbim insallah burunlarini kanatmasin canim benim....benim icinde cok cok op onlari..ve dularinda beni unutma canim...

canım çok sağol,Allah razı olsun..seninkilerinde yaşlarını burda kutlayacağız İnşallah..ben inanıyorum ve sende UMUDUnu kaybetme hiçbir zaman..aa bak çoğul konuşmuşum ikiz mi olacak yoksa:)

canim benim...ay su cumlelerin ne kadar mutlu etti beni..insallah canim ya....hayali bile cok mutlu ediyor beni..Rabbim senden razi olsun guzel yurekli arkadasim....dedigin gibi insallah ikizlerim olsunnnn....keske seslerinden uyuyamasam hic....aminnnnn canim amin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…