kızlar bende uzun zamandır siteye giremedim. bugün kendimi iyi hissetmiyorum. yine adet oldum. karnım deli gibi ağrıyor ama kendi kendime hamile kalamyacağım galiba. ne yapacağımı bilmiyorum. bu ay platese de gitmiştim. belki zayıflarım iyi gelir diye ama sanki her şey aleyhime işliyor. ben bugün pozitif olmayacğım. yardımınıza ihtiyaCIM VAR. KIZLAR
kızlar bende uzun zamandır siteye giremedim. bugün kendimi iyi hissetmiyorum. yine adet oldum. karnım deli gibi ağrıyor ama kendi kendime hamile kalamyacağım galiba. ne yapacağımı bilmiyorum. bu ay platese de gitmiştim. belki zayıflarım iyi gelir diye ama sanki her şey aleyhime işliyor. ben bugün pozitif olmayacğım. yardımınıza ihtiyaCIM VAR. KIZLAR
Merhaba,
Belki biraz yardımı olur diye başka bi topikte yazdıklarımı tekrarlıycam senin için, lütfen umutlu olmaya çalış.
"Bu sabah bambaşka uyandım. Ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum ama bugünden itibaren artık gebe kalma sürecini bir kenara bırakıp sanki gebeymişim gibi bebek bakımı, hamilelik vs. konularına vericem kendimi. Bırakıyorum tüm kuruntuları, ya olmazsaları.. Oldu kabul ediyorum artık ve olduktan sonraki güzelliklere veriyorum kendimi. Şu fikre varmak bile beni öyle hafifletti ki.. Oh be dünya varmış. Bizim de sıramız geldi arkadaşlar artık biz de anne oluyoruz, burdan birbirimize bebeklerimizi anlatıcaz, az kaldı hem de çok az."
ruyamda 3 gecedir ustuste hep bebislerim oldugunu goruyorum..inanirmisiniz o ruyadan hic ama hic uyanmak istemiyorum..ruyasi bile hayali bile o kadar guzelki..kollarimda bebegim var..kokluyorum; opuyorum onu..bende anne oldum diyorum..sonra sabah kalkiyorum..olumsuzlugu aklima bile getirmek istemiyorum..ne olur Allahim bende anne olayim diye agliyorum.kimze bilmiyor agladigimi..sadece icime damliyor gozyaslarim..umudumuda yitirisem artik yasayamiyorum saniyorum..etrafimda herkes hamile...ve banada senin ne zaman; hala bebegin yokmu dediklerinde...guclu olmaya calisiyorum..
ama diyorumki..zamani gelmedimi be annecigim..o kadar iyi bir anne olacagimki sana ..seni hic uzmeyecegim..pamuklara saracagim seni..ne olur gel be artik annecigim...
canim bu ay kalamadin sadece ama onumuzdeki aylarda olmayacak diye biseyyokki..gecen gun sitede yazilanlari derinlemesine okuyordum.dusun bir arkadas sadece 2 spermel hamile kaldi..bi arkadasta ileri derecede cikolata kisti vardi..doktyor asla olmaz dedi ve dogal yoldan gebe kalmis....Rabbimden umit asla kesilmez.insallah doktorlara gerek kalmadan dogal yollarla gebe kalabilirz..Rabbim elbet hayirlisini nasip edecek bize...Ve insallah hepimize guzel guzel bebisler nasip edecek...ne olur icini ferah tut uzulmemeye calis canim....Rabbim insallah bir suru evlat nasip eder bizede geceleri bebis sesinden uyuyamayiz...
Merhaba,
Belki biraz yardımı olur diye başka bi topikte yazdıklarımı tekrarlıycam senin için, lütfen umutlu olmaya çalış.
"Bu sabah bambaşka uyandım. Ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum ama bugünden itibaren artık gebe kalma sürecini bir kenara bırakıp sanki gebeymişim gibi bebek bakımı, hamilelik vs. konularına vericem kendimi. Bırakıyorum tüm kuruntuları, ya olmazsaları.. Oldu kabul ediyorum artık ve olduktan sonraki güzelliklere veriyorum kendimi. Şu fikre varmak bile beni öyle hafifletti ki.. Oh be dünya varmış. Bizim de sıramız geldi arkadaşlar artık biz de anne oluyoruz, burdan birbirimize bebeklerimizi anlatıcaz, az kaldı hem de çok az."
sana da çok teşekkür ediyorum ayşe, az kaldı demi birbirimize ya biz nasıl da üzülmüşüz demeye az kaldı umarım. yeni bir arayış bulsam kendime iyi olacak ama . düşünmemek, hayal kurmamak mümkün olmuyor. umut verdiğiniz için çok teşekkür ederim. o kadar umutla ve pozitif yazmışsın ki içimden senden yakında güzel haber alacağımıza dair bir his var. inşallah.
Sakın güzel canını üzme kimse için, boşver enerjini kendine sakla ki ikizlerinin peşinden koşarken kullanırsın :)) Gündüz işte olduğum için olmuyor ama her sabah namazdan sonra sizler için de dua edicem söz.. Başkasının ağzından gelen dualar daha makbuldür diye duymuştum.kizlar insallah burdan guzel haberler verin bana..bende guc bulayim sizin guzel haberlerinizle...
hilbaycim umut tup bebek merkezinin cok iyi oldugunu duydum bende...insallah soyle guzel hebreler alirim senden...
aysecim canim...esim varikosel ameliyati olduya 3 ayin dolmasini bekliyorum..benim diger denememde 4-5 ay once olmustu..su an dinlenme asmasindayim..cunku o kadar yiprandimki..hem bebisim tutmadi zaten o acidan acayip yiprandim..bide kaynanamin bana yaptiklari' benle ugrasmalari var..anlatsam inanamassiniz yani...su 5 ayda yiprandigim kadar daha yipranmadim heralde hayatimda..
Ama artik bende cok cok inaniyorum kizlar..helede boyle olumlu mesajlar yazinca birbirimize nasil seviiniyorum..Allah once size sonra banada hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin kizlar..sizi seviyorum iyki varsiniz...sizde olmasaniz kime anlatabilirmki ben derdimi...Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah....aminnnn..amin...amin....
Sakın güzel canını üzme kimse için, boşver enerjini kendine sakla ki ikizlerinin peşinden koşarken kullanırsın :)) Gündüz işte olduğum için olmuyor ama her sabah namazdan sonra sizler için de dua edicem söz.. Başkasının ağzından gelen dualar daha makbuldür diye duymuştum.
Bugün bal çörek otu tarçın yemeye başladım geçen sefer çok işe yaramıştı, hatta toplamadan önceki son kontrolde doktor gözlerime inanamıyorum, hiç beklemiyordum demişti. İnşallah yien işe yarar..
Umudumsun günaydın canım..denizim va kağanım benimleler topiğine bir bakı..çok güzel bir umut hikayesi okuyacaksın..20 yıl sonra 7. micro denemesinde bebeğine kavuşmuş bir arkadaşımız..
kizlar insallah burdan guzel haberler verin bana..bende guc bulayim sizin guzel haberlerinizle...
hilbaycim umut tup bebek merkezinin cok iyi oldugunu duydum bende...insallah soyle guzel hebreler alirim senden...
aysecim canim...esim varikosel ameliyati olduya 3 ayin dolmasini bekliyorum..benim diger denememde 4-5 ay once olmustu..su an dinlenme asmasindayim..cunku o kadar yiprandimki..hem bebisim tutmadi zaten o acidan acayip yiprandim..bide kaynanamin bana yaptiklari' benle ugrasmalari var..anlatsam inanamassiniz yani...su 5 ayda yiprandigim kadar daha yipranmadim heralde hayatimda..
Ama artik bende cok cok inaniyorum kizlar..helede boyle olumlu mesajlar yazinca birbirimize nasil seviiniyorum..Allah once size sonra banada hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin kizlar..sizi seviyorum iyki varsiniz...sizde olmasaniz kime anlatabilirmki ben derdimi...Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah....aminnnn..amin...amin....
Canım ben Bursadayım tedavimi burdaki bir merkezde oluyorum. Aslında ilk denemeden önce de oldum ben histereskopi ama o operatif histereskopiydi genel anestezi ile yapıldı ve myomum alındı. Bu seferki genel anestezi olmadan yapılacak o yüzden korkuyorum.ayşe sen nerede histeroskopi olacaksın. bende bu ay olacağım. bende biraz tedirginim ama bilmiyorum. oyun gibi bakmamaız gerekiyor değil mi. umut tp bebek merkezinde histeroskopiyi düşünüyorum.
ben 2.tüp bebek denememden önce doğum kontrol hapı içtirmişti doktorum. o ay hamile de kaldım ama 5,5 haftalıkken düşük ile sonuçlandı. inşallah sen hamile kalırsın hem de ikizlere
bal çörek otu karşımını bende başlıyım mi bilmiyoruym. senden haber bekliyorum. tedavi süreci hakkında bilgilendiririrz. birbirimizi. benim bir arkadaşımın arkadaşına doktor senin normal yoldan hamile kalma şansın yok demişti. kız o kadar sinirlenmiş ki senin inadına kalacağım demiş. 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı olaya başka yerlerden bakınca aslında psikolojik olarak iyi geliyor. söylediklerin haklı aslında ama beynime nasıl söz geçireceğim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?