bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bi gun gelecekmisin annecigim..sana aldigim ve bakmaya dayanamadigim o kiyafetlerini cikaracakmiyim bir gun sandiklardan...kokunla mutlu olacagim o gunler cokmu uzak be annecigim..babanla kavga yaptigimizda geciyorum odama agliyorum..umudum olsaydi ona sarilirdim annecigi yanlzi kalmazdi..bebisiyle paylasirdi derdini diyorum...ama ben sensiz oyle yanliz kaliyorumki annecigim..yuzumde sahte bir gulumseme hep...ogrencilerim sorardi bana hocam sizin hic derdiniz yokmu ne guzel hep guluyorsunuz diye..kim acip bilecekki icimi annecigim...bugun namaza basliyorum..rabbimden gunde 5 vakit isteyecem seni..her an her dakika benimle olsun diye yalvaracagim..isyanlarim vardi ...neden ben diyordum..neden..Rabbim dayanamiyorum diyordum..ama bugun firdos teyzeninde hikayesini defalarca okudum..agladim; huzunlendim ama sonunda mutlu oldum..bir tek masallar iyi sonla bitmiyormus..sende bana geleceksin annecigim..hissediyorum kucagim bos kalmayacak..hissediyorum Rabbim bana yollayacak melegimi..seni cok seviyorum annecigim...sen benim mucizem; tek dilegim' tek duamsin annecigim.....beni cok bekletme nazli yavrum emi...

bir yıl önceki duygularımı ne güzel ifade etmişsin,inanamıyorum!bende hep böyle düşünürdüm..öğrencilerim bana hep şöyle derdi "hocam hep bizim sorunlarımızı dinleyip çözüm bulmaya çalışıyorsunuz,sizin hiç mi derdiniz yok"..."YOK!" derdim hep..OYSA İÇİMDE NE FIRTINALAR KOPARDI..eşimle tartışınca bi kenara çekilir ağlardım keşke Denizim burda olsa..ona sarılıp ağlasam diye...hikayemizdeki tek fark seninki UMUT benimki DENİZ...İnşallah sonumuzda aynı olacak...İNŞALLAH...

Beni artik tüp bebek bölümünde pek taniyan yok ...

Ben eskilerdenim ...

Herkes evladina bir sekilde kavustu ve hasret gideriyor ...

Yeni yeni arkadaslar geldi ayni dertten muzdarip ...

Bazen girip okuyorum onlarla cogu seyi benzesen hikayelerimizi ...

Bazen günlerce ugramiyorum ...

Bazen tam bir kac satir yazmis yollayacakken siliveriyorum ...

En cok dileyenler , evlat sabihi olmak isteyenler elenmis de ben arta kalmisim gibi hissediyorum ...

Yillarca ayni sözcüklerle , ayni özlemleri ben de dile getirdim ...

Fakat icimde sanki sizinki kadar cok bebek arzusu yokmus gibi bir his var ...

Sanki gercekten cok isteyemiyorum ...

Sanki artik buna gücüm yok ...

Lütfen bu inancinizi ve isteginizi kaybetmeyin ..

Rabbim mutlaka sizi muradiniza erdirecektir ..

Keske ben de yillara yenik düsmeyecek bir evlat özlemine sahip olsaydim ...

Son düzenleme:
Yeni yeni arkadaslar geldi ayni dertten muzdarip ...

Bazen girip okuyorum onlarla cogu seyi Sulbenzesen hikayelerimizi ...silammmm seni hatırlıyorum yılmak yok yola devam elbette hepimiz bebislere kavuşacağız önemli olan savaşmak sabretmek inanmak inancını bitirme ne olur.....

Bazen günlerce ugramiyorum ...

Bazen tam bir kac satir yazmis yollayacakken siliveriyorum ...

En cok dileyenler , evlat sabihi olmak isteyenler elenmis de ben arta kalmisim gibi hissediyorum ...

Yillarca ayni sözcüklerle , ayni özlemleri ben de dile getirdim ...

Fakat icimde sanki sizinki kadar cok bebek arzusu yokmus gibi bir his var ...

Sanki gercekten cok isteyemiyorum ...

Sanki artik buna gücüm yok ...

Lütfen bu inancinizi ve isteginizi kaybetmeyin ..

Rabbim mutlaka sizi muradiniza erdirecektir ..

Keske ben de yillara yenik düsmeyecek bir evlat özlemine sahip olsaydim ...

[/U][/B][/QUOTE]

merhaba arkadaşlarım.çok güzel bir topik olmuş.ellerinize sağlık.rabbim hepimizin yardımcıs olsun ve hayırlısıyla kucağımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inş.benim hikayeme gelince( ben 7,5 yıllık evliyim.sebepsiz infertiliteyim.1 aşılama 2 tüpbebek denemem oldu ve malesef hepsi negatifaklınıza gelebilecek tüm testleri yaptırdım ve sonuç hiçbir problemim olmadığına işaret ediyor.eşim varikosel ameliyatı oldu ve şimdi herşey yolunda.doktorum normal bir şekilde gebe kalabilirsin ama nezaman belli olmaz.hiçbir sorunum yokken neden bebeğim bana tutunamiyor bilmiyorum.tedavilere ara verdik.çok yorgunum artık.hayırlısı neyse o olsun inş.

canim hosgeldin oncelikle...kac deneme yaptigini ve kac senedir bekledigini bilmiyorum ama...haklisin bazen insanin gucu hic hic kalmiyo..bende defalarca haykirdigimi biliyorum yeter diye...ama bir bebis umuduyla yasiyorum..ve bunun icin gece gunduz yalvariyorum..simdi dualarimda senin icinde yalvaracam Rabbime...bunu soylemek cok zor ama ne olur umutlarin kirilmasin...40 yasinda bebislerine kavusan var..Rabbim herseyin hayirlisini nasip ediyordur mutlaka...Allah kucagimizi bos birakmasin insallah..dualarda bulusalim insallah...

hosgeldin canim...amin insallah herseyin hayirlisi....evet banada tutunmamisti bebisim..test sonucum sifirdi hemde..ta en basindan beri tutunmadigini soyledi doktor sifiri gorunce...ama inaniyorum bi gun mutlaka gelecek bebisim..sende yuregini ferah tut ve umudunu kaybetme..benim esimde varikosel amaliyati oldu..test gununu bekliyoruz..sizin nasildi ameliyattan once sonuc simdi nasilk..cok belirgin degisiklik varmi?Rabbim kimsenin kuacgini bos birakmasin...

canim arkadasim gunaydin...iyiyim..bugun dogum gunum canim...insallah bir dahaki dogum gunumde benimde kuacagimda bebislerim olur...bebisler nasillar bugun...kocaman kocaman opuyorum minicik melekleri..ve sanada cok tesekkur ediyorum arkadasimmm beni merak ettigin icin..kendime cok yakin buldugum birisin..ve nedense seninle konusunca icim umutla doluyo...her sey icin cok cok saol...

Ne kadar güzel yazmışsın canım, tam da benim hissettiklerim. O kadar canım acıyor ki anlatamam oysa herkes iyi gözüküyorsun, beklediğiğmizden daha metanetlisin diyor. Aslında ömrümde hiç böyle canım yanmamıştı. Artık hayattan hiç bir beklentim yok..Yine de insanın içindeki ümit hiç sönmüyor, insan hiç olmazsa ihtimalini kendine yakıştıramıyor. Çoook derinlerde de olsa hala içimde bir ümit var ama yetişebilir miyim bilmiyorum, çok yorgunum

canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun..burada olsa seni tanıdığım için çok mutluyum.İnşallah bir dahaki doğum gününe bebeğin seninle olacak..

canım burdaki bir çok insan aynı duyguları yaşadık,yaşıyoruz..dimdik ayakta durmaktan başka çaremiz yok..sabırla beklemek lazım ve inancımızı yitirmememliyiz..kimse yaşadıklarımıza kolay diyemez ama umut varsa eğer daha gidecek yolumuzda var demektir..

önümüzde sizler gibi başarı hikayeleri oldukça umutlanıyoruz tabi zaten başka çare de yok. öl desen ölünmüyor kal desen kalınmıyor.. Rabbim yüreklerimizi ferahlatsın, soğutsun, yeniden deneyecek güç versin..

amin canim amin...burda kendime en yakin buldugum arkadasimdir firdos..Allh razi olsun ne zaman mesajlarini okusam icim ferahlamistir..insallah Rabbim kucaklarimizi bos birakmaz...

canim cok tesekkur ederim..sende iyki varsin; ve samimi soyluyorum seni tanidigima cok mutluyum.....mesajlarinla her zaman guc buldum....Rabbim evlatlarinin burnunu kanatmaisn insallah...Insallah seneye 23 kasimda bende bebislerimle olurum canimd edigin gibi..yurekten gonulden amin diyorum...

kizlar gunaydin..dun sabah doktorumda tup bebek konusu islendi...aytug kolonkaya cok olujlu bir doktor gibi geldi bana ve cogunda ilk denemede gebe kalmis bir suru konuk vardi..aranizda bu doktorun hastasi olan varmi.....hastalari maddiyati onemsemeyen cok basarili bir doktor oldugunu soyluyordu....

Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…