bi gun gelecekmisin annecigim..sana aldigim ve bakmaya dayanamadigim o kiyafetlerini cikaracakmiyim bir gun sandiklardan...kokunla mutlu olacagim o gunler cokmu uzak be annecigim..babanla kavga yaptigimizda geciyorum odama agliyorum..umudum olsaydi ona sarilirdim annecigi yanlzi kalmazdi..bebisiyle paylasirdi derdini diyorum...ama ben sensiz oyle yanliz kaliyorumki annecigim..yuzumde sahte bir gulumseme hep...ogrencilerim sorardi bana hocam sizin hic derdiniz yokmu ne guzel hep guluyorsunuz diye..kim acip bilecekki icimi annecigim...bugun namaza basliyorum..rabbimden gunde 5 vakit isteyecem seni..her an her dakika benimle olsun diye yalvaracagim..isyanlarim vardi ...neden ben diyordum..neden..Rabbim dayanamiyorum diyordum..ama bugun firdos teyzeninde hikayesini defalarca okudum..agladim; huzunlendim ama sonunda mutlu oldum..bir tek masallar iyi sonla bitmiyormus..sende bana geleceksin annecigim..hissediyorum kucagim bos kalmayacak..hissediyorum Rabbim bana yollayacak melegimi..seni cok seviyorum annecigim...sen benim mucizem; tek dilegim' tek duamsin annecigim.....beni cok bekletme nazli yavrum emi...
Beni artik tüp bebek bölümünde pek taniyan yok ...
Ben eskilerdenim ...
Herkes evladina bir sekilde kavustu ve hasret gideriyor ...
Yeni yeni arkadaslar geldi ayni dertten muzdarip ...
Bazen girip okuyorum onlarla cogu seyi benzesen hikayelerimizi ...
Bazen günlerce ugramiyorum ...
Bazen tam bir kac satir yazmis yollayacakken siliveriyorum ...
En cok dileyenler , evlat sabihi olmak isteyenler elenmis de ben arta kalmisim gibi hissediyorum ...
Yillarca ayni sözcüklerle , ayni özlemleri ben de dile getirdim ...
Fakat icimde sanki sizinki kadar cok bebek arzusu yokmus gibi bir his var ...
Sanki gercekten cok isteyemiyorum ...
Sanki artik buna gücüm yok ...
Lütfen bu inancinizi ve isteginizi kaybetmeyin ..
Rabbim mutlaka sizi muradiniza erdirecektir ..
Keske ben de yillara yenik düsmeyecek bir evlat özlemine sahip olsaydim ...
merhaba arkadaşlarım.çok güzel bir topik olmuş.ellerinize sağlık.rabbim hepimizin yardımcıs olsun ve hayırlısıyla kucağımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inş.benim hikayeme gelince( ben 7,5 yıllık evliyim.sebepsiz infertiliteyim.1 aşılama 2 tüpbebek denemem oldu ve malesef hepsi negatifaklınıza gelebilecek tüm testleri yaptırdım ve sonuç hiçbir problemim olmadığına işaret ediyor.eşim varikosel ameliyatı oldu ve şimdi herşey yolunda.doktorum normal bir şekilde gebe kalabilirsin ama nezaman belli olmaz.hiçbir sorunum yokken neden bebeğim bana tutunamiyor bilmiyorum.tedavilere ara verdik.çok yorgunum artık.hayırlısı neyse o olsun inş.
bi gun gelecekmisin annecigim..sana aldigim ve bakmaya dayanamadigim o kiyafetlerini cikaracakmiyim bir gun sandiklardan...kokunla mutlu olacagim o gunler cokmu uzak be annecigim..babanla kavga yaptigimizda geciyorum odama agliyorum..umudum olsaydi ona sarilirdim annecigi yanlzi kalmazdi..bebisiyle paylasirdi derdini diyorum...ama ben sensiz oyle yanliz kaliyorumki annecigim..yuzumde sahte bir gulumseme hep...ogrencilerim sorardi bana hocam sizin hic derdiniz yokmu ne guzel hep guluyorsunuz diye..kim acip bilecekki icimi annecigim...bugun namaza basliyorum..rabbimden gunde 5 vakit isteyecem seni..her an her dakika benimle olsun diye yalvaracagim..isyanlarim vardi ...neden ben diyordum..neden..Rabbim dayanamiyorum diyordum..ama bugun firdos teyzeninde hikayesini defalarca okudum..agladim; huzunlendim ama sonunda mutlu oldum..bir tek masallar iyi sonla bitmiyormus..sende bana geleceksin annecigim..hissediyorum kucagim bos kalmayacak..hissediyorum Rabbim bana yollayacak melegimi..seni cok seviyorum annecigim...sen benim mucizem; tek dilegim' tek duamsin annecigim.....beni cok bekletme nazli yavrum emi...
Ne kadar güzel yazmışsın canım, tam da benim hissettiklerim. O kadar canım acıyor ki anlatamam oysa herkes iyi gözüküyorsun, beklediğiğmizden daha metanetlisin diyor. Aslında ömrümde hiç böyle canım yanmamıştı. Artık hayattan hiç bir beklentim yok..Yine de insanın içindeki ümit hiç sönmüyor, insan hiç olmazsa ihtimalini kendine yakıştıramıyor. Çoook derinlerde de olsa hala içimde bir ümit var ama yetişebilir miyim bilmiyorum, çok yorgunum
canım burdaki bir çok insan aynı duyguları yaşadık,yaşıyoruz..dimdik ayakta durmaktan başka çaremiz yok..sabırla beklemek lazım ve inancımızı yitirmememliyiz..kimse yaşadıklarımıza kolay diyemez ama umut varsa eğer daha gidecek yolumuzda var demektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?