bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nurcanim iyi geceler canim...yarin insallah gorusmek uzere...kendine ve prensese cok cok dikkat et..en cokta prensese ama:))) dularda bulusmak uzere canim benim...

duası bitenler
ayşe------

yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi

nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444

Allah da benim kalbime biraz merhamet versşn çok ters günüm etrafımdaki hamile hanımlar grip olmuşlarmış işlerini bana bırakmak suretiyle rapor alıp gittiler.. sinirden kuduruyorum sanki bana doğuracaklar bana ne yaaa? Allah acısın halime sinirden ölüyorum

canim benim yaa....insallah sende hamis olunca devredersin isini baskalarina..benimde bugun isim ters gitti biraz ya..sskda islerim vardi bi aksilik gidiyo sabah sabah yaaaa....ay bazen icimden diyorum is olacagina verir..ne diyo styres yapiyosun bu kadar diye...su an ezan okunuyo..okunan ezani serifin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz bos kalmaisn insallah,...

ben artık uğraşmak falan istemiyorum hiç gücüm yok Allah canımı alsa da kurtulsam

aysemmmmm ay ne olur boyle deme..sende boyle diyince benimde tum umutlarim bitiyo canim ya.....belki biraz gec bizim zamanimiz ama bizde anne olacaz...bak reglim bitsin sende basla ayni dulara..72000 fatihaya kac ayda biterse artik 41 ayetel kursi..duanin acamayacagi kapi yoktur...ne yapalim tatlim umudumuzu keserek ele ne geciyoki..kocaman bir hic kendimizi yiyoruz sadece..dusun benim suan 4 kuzen hamile...hepside benden sonra evlendi...Rabbim hayirlsi sagliklai onlara evlatlarini nasip ete diyorum ..ne olur banada nasip et diyorum..ustelik bazilarida ne yapiyo biuliyonmusun yarama basa basa sanki..ay hamileleik soyle guzel boyle guzel..kalkip mutfaga gidiyorum her seferinde...akrabalarimin coguna gimttiyorum sirf bu neden yuzunden..sadece arkadaslarimla gorusuyorum....ne olur sende boyle yapma..biz umudumuzu kesersek hem bebislerimizi hemde kendimizi kaybederiz...

Son düzenleme:
kizlarrr nerdesiniz bugunnn...sessizlik hakim bugunnn....ya bu arada lotus 83 merak ettim profinine baktim..bugun aktif olmus sanirim..acaba hamilemiii? bi haberdar et bizi....

kızlar merhaba..
ne kadar çok şeyler yazmışsınzı 3-4 günde. 2 saatir okuyorum...
umudumsun hoşgeldin. bir daha asla böyle bir şey yapma. biz birimize umut vereceğiz.. üzmeyeceğiz birbirimizi... buradan birş kötü bir şey söyeleyince çok üz<ülüyorum. yeşeren umutlarım hemen soluveriyor. tekrar hoşgeldin.

yeter tefriciyeye başladım. ama 17.01 de başalanacak dediniz. herkes bitirmiş. yani gününde başlanmıyacaktı ise bana niye söylemediniz. benim anladığım kadarı ile 750 tane inşallah bitiririm. ben bugün başladığım için hafata sonuna kadar ancak bitirebilirm. kzılar eğer cumaya kadar yarılamazsam sizden yarıdm isteyeceğim. ama şimdilik gerek yok...

nurcancım kız bebeğinin olamsına çok sevindim. Allah hayırlı uzun ömürler versin, evini şenlendirsin... bebeğini ailesine, milletine Allaha hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin...

kızlar siz faceden de mi konuşuyorsunuz. benim niye haberim yok. resimler filan....

tekrar selamlar herkese ben genelde hafta sonraları giremiyorum.ama sizi takip etmediğimi düşünmeyein. her yazdığını aırıntıılı okuyorum....

Şekerim aşkolsun kızlar beni merak ettiler de ben de profile resim koymayı beceremedim ondan faceden ekleştik. Ama şimdi koydum profile resimlerimi ben seni arkadaş olarak ekleyeyim de sen de gör meşhuuur beni. :))

hilbay hosgeldin canim..bitiremessen yardim ederiz canim benim seve seve....ibsallah dualarimiz kabul olur canim...

ayse ne var ne yok? hallettinmi islerini?

slmm kızlar nasılsnız
bu gün hiç gelemedim
çünki bir merkezle görüşmeye gittim
çok yoruldum

yeter oylem? hangi merkez..ya mersindede vardi sanirsam..prof dr. ahmet zeki isik diye..ben nette gorusmutum onuna..cok iyi bi dr gibi geldi bana..benim gorusmedigim dr kalmadigi icin...icine sindimi bu merkez? ucret felan nasil?

yeter oylem? Hangi merkez..ya mersindede vardi sanirsam..prof dr. Ahmet zeki isik diye..ben nette gorusmutum onuna..cok iyi bi dr gibi geldi bana..benim gorusmedigim dr kalmadigi icin...icine sindimi bu merkez? Ucret felan nasil?

canım akmet bey buradaydı sonra izmire gitti mersine haftada 1 gün geliyordu ama artık gelmiyormuR
CANIM RAPOR ŞARTINA UYMUYORUM BEN AMA RAPORLU HASİÇİN 2750 TL İSTİYORLARMIŞ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…