nurcanim iyi geceler canim...yarin insallah gorusmek uzere...kendine ve prensese cok cok dikkat et..en cokta prensese ama:))) dularda bulusmak uzere canim benim...
gunaydin kizlar.....ceylin ve hilbay bitirdilermi acaba tefriciyeyi?
Allah da benim kalbime biraz merhamet versşn çok ters günüm etrafımdaki hamile hanımlar grip olmuşlarmış işlerini bana bırakmak suretiyle rapor alıp gittiler.. sinirden kuduruyorum sanki bana doğuracaklar bana ne yaaa? Allah acısın halime sinirden ölüyorum
Dur kız bu ne acele benim daha 240 tane var..
ben artık uğraşmak falan istemiyorum hiç gücüm yok Allah canımı alsa da kurtulsam
kızlar merhaba..
ne kadar çok şeyler yazmışsınzı 3-4 günde. 2 saatir okuyorum...
umudumsun hoşgeldin. bir daha asla böyle bir şey yapma. biz birimize umut vereceğiz.. üzmeyeceğiz birbirimizi... buradan birş kötü bir şey söyeleyince çok üz<ülüyorum. yeşeren umutlarım hemen soluveriyor. tekrar hoşgeldin.
yeter tefriciyeye başladım. ama 17.01 de başalanacak dediniz. herkes bitirmiş. yani gününde başlanmıyacaktı ise bana niye söylemediniz. benim anladığım kadarı ile 750 tane inşallah bitiririm. ben bugün başladığım için hafata sonuna kadar ancak bitirebilirm. kzılar eğer cumaya kadar yarılamazsam sizden yarıdm isteyeceğim. ama şimdilik gerek yok...
nurcancım kız bebeğinin olamsına çok sevindim. Allah hayırlı uzun ömürler versin, evini şenlendirsin... bebeğini ailesine, milletine Allaha hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin...
kızlar siz faceden de mi konuşuyorsunuz. benim niye haberim yok. resimler filan....
tekrar selamlar herkese ben genelde hafta sonraları giremiyorum.ama sizi takip etmediğimi düşünmeyein. her yazdığını aırıntıılı okuyorum....
yeter oylem? Hangi merkez..ya mersindede vardi sanirsam..prof dr. Ahmet zeki isik diye..ben nette gorusmutum onuna..cok iyi bi dr gibi geldi bana..benim gorusmedigim dr kalmadigi icin...icine sindimi bu merkez? Ucret felan nasil?
canım akmet bey buradaydı sonra izmire gitti mersine haftada 1 gün geliyordu ama artık gelmiyormuR
CANIM RAPOR ŞARTINA UYMUYORUM BEN AMA RAPORLU HASİÇİN 2750 TL İSTİYORLARMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?