bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hangi hastaneye gittin sen peki? Merkezin adi ne? Begendinmi merkezi?

canım adanada ankada (adana ankara tüp bebk merkezi)yyaaaaaa dr çok temkinli yaklaştı
hatta birici hadi neyse bilemezlerdi ama 2.3.5 5. Neden önlem alınmamış dedi lhs fhs hormonlarıyla ilğili bazı matamatiksel şeyler söyledi ve bunlara bakınca aslında sorun olduğu görülüyor dedi
bunu has anlamamsı normal ama dr bu konuda sizi uyarması gerekirdi dedi
işte birde amh diye bir tetkik istedi onunla önümüzü daha iyi göreceğiz dedi
bakalım salı günü alıyorlarmış kanı bu testiçin 150 tl dedi bende tamam dedim yaptıralım önümüzdeki hafta gideceğim
yaaaaaaaa ne bileyim şansındiğer kadınlarla aynı değil bunu bil dedi

canim lutfen sans olayina takilma ya...kadinda hic sorun olmayip sadece erkekte sorun olanlarin ve yasida genc olanlarin kaci tuttu sitede ya....ole sansa felan takilma..ama demekki bu dr. iyi anladigim kadariyla..icinede sindi sanirim...hadi bakalim besmeleyle baslayalim elhamdulillahla bitirelim insallah canimm

valla canım en azından açık davrandı bana
bira zpahalı işte diğer merkezlere oranla ama ne yapalım

kimseler yok yalnızız bu akşam naber güzelim?
bugün ben birini boğazlamadan akşam oldu ya çok şükür :)))

kimseler yok yalnızız bu akşam naber güzelim?
bugün ben birini boğazlamadan akşam oldu ya çok şükür :)))

iyidir canim ne olsun..ay bende bugun cok stresliyim..zaten sorun arti aksilik ben demek..ay valla bazen diyorum herseyi salla gitsin..bi dahami gelecez dunyaya ya....sen nasilsin? bugun cok yogundu sanirsam senin...

iyidir canim ne olsun..ay bende bugun cok stresliyim..zaten sorun arti aksilik ben demek..ay valla bazen diyorum herseyi salla gitsin..bi dahami gelecez dunyaya ya....sen nasilsin? bugun cok yogundu sanirsam senin...

aman tipik ptesi işte.. şeytan diyor madem herkes rapor alıp duruyor ben de şu histereskopiyi ctesi değil de cuma mı olsam inadına gitmesem işe.. ama laf ederlerse diye de tırsıyorum..

aman tipik ptesi işte.. şeytan diyor madem herkes rapor alıp duruyor ben de şu histereskopiyi ctesi değil de cuma mı olsam inadına gitmesem işe.. ama laf ederlerse diye de tırsıyorum..

canim yine izin alma bencede ...cunku bi gun gercekten ihtiyacin olabilir rapora...hamis kaldiginda mesela:))))

canim yine izin alma bencede ...cunku bi gun gercekten ihtiyacin olabilir rapora...hamis kaldiginda mesela:))))

:))) ah var yaaa o zaman göstericem ben zaten onlara dünya kaç bucakmış.. naz nasıl yapılır görsünler bakalım.. Allah bir de ikiz nasip ederse 7-8 ay rapor alırım..

ay insallah aysecim..amin amin......Rabbim duysun sesimizi melekerimizi yollasin bize...bu arada kizlar hilbaycigim buraz kizdi sanirim bize(( ben ole anladim yazisindan

ben artık uğraşmak falan istemiyorum hiç gücüm yok Allah canımı alsa da kurtulsam
canım bidaha böle şeler görmeyelim ne bu yazdığın sana yakışmıyo

canım daha kimse bitiremedi umudumsunla ben bitirdik ama sen bize bakma erken başlandı sen yoktun okuyamazsan yardım ederiz

canım bidaha böle şeler görmeyelim ne bu yazdığın sana yakışmıyo

canım daha kimse bitiremedi umudumsunla ben bitirdik ama sen bize bakma erken başlandı sen yoktun okuyamazsan yardım ederiz

yok yok demem ben öyle dellendim bugün ondan oldu.. iyiyim şimdi sadece biraz sinirliyim şöyle bikaç kişiyi boğazlasam rahatlarım :)))

anacım bu fsh çok önemli mi? benim doktor hiç istemedi ben geçen gün adetim 3. günü gittim kendim baktırdım 1.8 çıktı. ne demek şimdi bu?

canim fsh tabiki onemliiiiiiii yaa...dr istemedimi senden yani adetin 3. gunu.yumurtalik rezervuini belirliyo..bakalim hemen netten degerlere..nasilmis seninki diye...

fsh ı bilmem ama tsh önemli Ayşecim

bu arada arkadaşlar bugün transferimin 7.günü ama bi yerde okudum transferin yapıldığı gün sayılmıyormuş sanırım acaba saysam mı saymasam mı anlamadım

bu arada arkadaşlar bugün transferimin 7.günü ama bi yerde okudum transferin yapıldığı gün sayılmıyormuş sanırım acaba saysam mı saymasam mı anlamadım

yok canım saymıyorsun ertesi günden başla saymaya.
tsh ım iyi çünkü onun için ilaç kullanıyorum 2 ayda bir bakılıyor ona..
nasılsın sen ağrı sızı bişey var mı?

canim tranferden sonra 10.gun kan testiyle ogrenirsin..deger dusuk olur ama mutlaka cikar..nasilsin sen canim? neler hissediyosun?

ayse canimmm adetin 3. gunu tup bebek asamadina hormon testleri isteniyo ve bunlarin hepside var..gerci ultrasondada goruyo dr. yumurtalik rezervini ondanda istememis olabilri yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…