yok canım saymıyorsun ertesi günden başla saymaya.
tsh ım iyi çünkü onun için ilaç kullanıyorum 2 ayda bir bakılıyor ona..
nasılsın sen ağrı sızı bişey var mı?
canim tranferden sonra 10.gun kan testiyle ogrenirsin..deger dusuk olur ama mutlaka cikar..nasilsin sen canim? neler hissediyosun?
ayse canimmm adetin 3. gunu tup bebek asamadina hormon testleri isteniyo ve bunlarin hepside var..gerci ultrasondada goruyo dr. yumurtalik rezervini ondanda istememis olabilri yani...
kızlar bişey sorucam..bu ay tüp bebeğe başlayacaktım fakat kendimi psikolojik olarak haır hisstmiyorum....bu ay doktorumu arayıp görüşsemmi bazıları 14 ay doğum konrol hapı kullandırıyprmuş ya öyle bişey falan kullanacaksam bu ay kullansam diye sorsammı ...yada istemeden gidip başlasammı yoksa gelecek aımı beklesem..akıl verinnn ltfnnn....
iyiyim çok şükür arada bi ağrım oluyor bazende sancı oluyor kasıklarımda ama hemen geçiyor neyseki adet belirtilerim oluyo arada pek takılmıyorum açıkcası belirtilere herşeyin hayırlısı nede olsa
halev canim nedense senin gebe kaldigina cok inaniyorum ben..insallah hayirlisi olsun...
nurcan canim nerdesinnn..bugun girmedin pekkk
sağol canım inşallah dediğin gibi olur bende umutluyum zaten de yinede yaaaaaaa değilsem diye gerçi olumsuzu fazla düşünmüyorum Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize hiçbirimizin umutlarının karşılığı boş çıkmasın inşallah
nurcan diğer topikten bana laf yetiştiriyor :)) zor oluyo böyle iki sayfada birden yazmak
nurcan canim nerdesinnn..bugun girmedin pekkk
canım demin ayşeylede onu konuştuk üst komşuma sinirlendim balkonda çamaşırım vardı sabah bankaya gittim geldim bi baktım çamaşırların üstüne halı silkmiş halada silkiyo hamileyim çıkıp azını burnunu kıramadım sinirime sabahtan beri ağlıyodum halada canım çok sıkkın bişi yapamıyom karıya diye
ayyy boğucam ben bu kediyiiiii.. soda devirdi laptopun üstüne her yer sırılsıklam. bide kabhatini biliyo da kapının kenarına kaçtı sindi köşeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?