bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar bişey sorucam..bu ay tüp bebeğe başlayacaktım fakat kendimi psikolojik olarak haır hisstmiyorum....bu ay doktorumu arayıp görüşsemmi bazıları 14 ay doğum konrol hapı kullandırıyprmuş ya öyle bişey falan kullanacaksam bu ay kullansam diye sorsammı ...yada istemeden gidip başlasammı yoksa gelecek aımı beklesem..akıl verinnn ltfnnn....

yok canım saymıyorsun ertesi günden başla saymaya.
tsh ım iyi çünkü onun için ilaç kullanıyorum 2 ayda bir bakılıyor ona..
nasılsın sen ağrı sızı bişey var mı?

canim tranferden sonra 10.gun kan testiyle ogrenirsin..deger dusuk olur ama mutlaka cikar..nasilsin sen canim? neler hissediyosun?

iyiyim çok şükür arada bi ağrım oluyor bazende sancı oluyor kasıklarımda ama hemen geçiyor neyseki adet belirtilerim oluyo arada pek takılmıyorum açıkcası belirtilere herşeyin hayırlısı nede olsa

ayse canimmm adetin 3. gunu tup bebek asamadina hormon testleri isteniyo ve bunlarin hepside var..gerci ultrasondada goruyo dr. yumurtalik rezervini ondanda istememis olabilri yani...

olsun ben heeepisni yaptırdım tsh t3 t4 fsh lh e2 prolaktin bir de dhea.. kızacak niye yaptırdın diye ama olsun merak ettim ctesi göstericem bakalım ne diyecek?

canlarım bnde yumurta yetzmezliği var...fsh tabi önemli...daha önceki doktorumda istemişti.....

filo canimmm kendini kesinlikle en hazir hissettigin zaman basla..icine sinsin zamanin.haplar tedaviden bir ayonce kullaniyo canim ya..14 ay olayi nerden cikti analamadim ben..ama kendini ne zaman hazir hissediyosan o zamn basla derim ben...

ay canım sakın hazır olmadan başlama zaten sinir bozucu zor bir süreç iyice hazır olma ve umutlu olman lazım. benimki de bir ay önceden yasmin verdi o bitince başlıycaz sen de bir sor bir aydan bişey olmaz bekle gerçekten hazır olunca başla.

yok zaten belirti falan hiç arama kiminde çoook belirti oluyor kiminde hiç birşey olmuyor. sabır canım sabır az kaldı inşallah çok güzel haberler alacaksın

halev canim nedense senin gebe kaldigina cok inaniyorum ben..insallah hayirlisi olsun...

sağol canım inşallah dediğin gibi olur bende umutluyum zaten de yinede yaaaaaaa değilsem diye gerçi olumsuzu fazla düşünmüyorum Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize hiçbirimizin umutlarının karşılığı boş çıkmasın inşallah

aminn canim benimmmm...insallahhh.......

nurcan canim nerdesinnn..bugun girmedin pekkk

canım demin ayşeylede onu konuştuk üst komşuma sinirlendim balkonda çamaşırım vardı sabah bankaya gittim geldim bi baktım çamaşırların üstüne halı silkmiş halada silkiyo hamileyim çıkıp azını burnunu kıramadım sinirime sabahtan beri ağlıyodum halada canım çok sıkkın bişi yapamıyom karıya diye

ay canim inanilmaz sinir bozucu hemde...annem eltisinden bu konuda 7 sene cektii..ustelik annem hengi tarafa asarsa hep ordan silkelerdi..ya nasil insanlar var..asiri sinir bozucu..bende oturur aglarim hep bu durumda..ve elim kolum nasil titrer sinirden...hemde sen hamissin yaa..buinsankarda vicdanmi yok ya..bekle evde yoksa halin dursun bi gun daha..yada baska taraftan silkele ya....

ayyy boğucam ben bu kediyiiiii.. soda devirdi laptopun üstüne her yer sırılsıklam. bide kabhatini biliyo da kapının kenarına kaçtı sindi köşeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…