bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yazık anneni çok iyi anlıyorum berbat bişi
canım bide bizde tek balkon var ama ben zaten kırk yılda bir çok çamaşırım olur eşim kamuflaz felan getirirse fazla onun dışında askıda kurutuyoru yani 1 gün geç silkeleyebilir hamile lmasam dövecem yukarı çıkıp amahamileyim şükretsin nese bende pek keyif yok sizleere iyi muhabbetler ben biraz dua okiyim öpüldünüz

iyi geceler canım. tatlı yeee benim yerime de yeeee..

anladim tatlim..ama yinede takmamaya calsi..prenses gelsinde yeterki saglikla gerisi halledilir canim..optum seni cok..bende cikacam simdi zaten..iyi aksamlar canim benim..Allaha emanet ol..

Doktorum gonalf kullandırmıyor artık. Merional kalçadan oluyor canım. Biraz yakıyor ama olsun bize kimse gül bahçesi vaad etmedi değilmi ama?

şimdi değil iğne ayşe hanım bir eşek bulun o sizi tepsin dese hoca koşa koşa eşek ararım :)) ne var 36 kutu iğne olmaya :))) lucrin de kullanıyor musun?

şimdi değil iğne ayşe hanım bir eşek bulun o sizi tepsin dese hoca koşa koşa eşek ararım :)) ne var 36 kutu iğne olmaya :))) lucrin de kullanıyor musun?

:)))) inanirmisin eski igne yerlerimin acisi yeni gecti...kalcadan olanlar....ya ama yeterki gelsinler; yeterki Rabbim nasip etsinnnn...herseye deger onlarin kokulari....

ya gonaf yi neden yasakladi dr..bi yan etkisimi var acaba? ben onu kullanmistim...

Yan etkisini bilemem ama doktorum ilacın olumlu etkisine inanmıyorum sanırım. Ama sebebini sormadım açıkçası. Onun bakış açısı benim için önemli.Şartsız teslimim ona. Önce Allah sonra doktorum...

ceylin gelmis...hosgeldin canim benim..nasilsinnnnn..bugun hepimzde bi stres bi sikinti..insallah sen oyle degilsindir...

canim doktoruna bu kadar inanman harika valla..olay budur iste,,icine sinen bir dr bulmak bulmak..insallah Rabbim kucaklarimizi bos birakmaz....

Bu sefer kucrin vermesi ayşecim. Sadece merional 3 toz 2 su oda. Kontrolden sonra dozu değiştirebilirmiş.. Umarım eşeğe gerek kalmaz :)

hadi inşallah :))) bakalım bana ne verecek? gerçi benim daha çok var.. valla sabırsızlanıyorum.
kontrol ne zaman?

Kontrol perşembe olacak. Bu sefer farklı denemelr yapıyoruz. Zaten transferden sonrada benim iğneler devam ediyor. Heparin kullanıyorum o zamanda. Daha önce 3 kez düşük yaptığım için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…