bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

baya guven veren ve iyi bir dr demek kendisi..hastalari bu kadar cok inaniyorsa...insallah sonuclarida cok cok guzel olsun....

gerçekten öyle. o kadar doktor gezdim hiç böyle mesleğine aşık bu kadar çalışkan bu kadar değişik bir doktor tanımadım.. yakında olsan atla gel diycem yani..
neyse kızlar ben de çıkayım artık yeterin tefriciyesi bekler..
öptüm sizi..

canlar bende ciktim..ceylinim yazmani bekledim..ama yazarsanda yarin okurum artik...hadi iyi geceler kizlar...Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah...

selam kızlar
bu ne sters yahu:26:
hoşbulduk umudum, nasılsın bugünkü işlerin yolunda gitmemiş sanırım
ne yapalım canım bizim sınavımız zor olanlardan bazen önümüze taşta çıkacak kayada
ama o yolun sonunda agucuk saçan bir melek olduğunu düşünmek herşeyi unutturur canım
rabbim işlerinde kolaylıklar versin
kendi adıma söyleyeyim bugünüm temizlik+yemek yapma v.s geçti
iyiyim ben yani iyi sayılırım bugün niyetliydim bide günler uzmadan borçları tutam dedim
biraz başım ağrıyor şimdide

ayşecim gördüm seni çok tatlısın kıızzzz yüzün çok güzel
eşinle çoluklu çocuklu sonrada torunlu tombalaklı bir ömür dilerim canım
hayırdır canım niye bu kadar sterslisin ilaçların yan etkisi yoksa çevrenin bizzat kendisimi
allah kolaylık versin canım sakinlik,ferahlık versin

nurcan, umut ne çabuk bitirdiniz hemde en çok sizde vardı hızlı hatunlar siziii
ben daha bugün başladım 250 filan ancak oldu :26:

canım siz bize bakmayın ben kndim birsürü kişiye adıyla ayrı ayrı dua okuyorum zaen bütün duaları çocukluğumdan bildiğim için dilimde arapçaya alışık hızlı okuyom umudumsunda benim gibi siz kendinizi sıkmayın stres yapmadan kendinize okuyun

bu arada sanada 500 fatiha okudum canım yazarsın

Efendimiz (sav) sahabelerine dönerek; “Allah’a günahsız dillerle dua edin” buyurdu. Efendimizin bu sözünü işiten sahabeler: “Ey Allah’ın Resulü, bu nasıl mümkün olabilir?” diye sordular. Bunun üzerine efendimiz şöyle buyurdu: “Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir”
canım peygamber efendimizin bu nasiihatını hatırlttın bana sen gerçekten çok yüce gönüllü bir arkadaşmışsın rabbim bu yardımlarını karşılıksız bırakmıyacak allahın izniyle sende bir şekilde mükafatını alacaksın canım ayrıca 500 fatiha için rabbim senden razı olsun bugün fatihayı bıraktım tefriceye başladım şu sayaçlardan aldım müsait olduğum her an okumaya başlıyorum yolda arabada hatta mutfakta rabbim yaptığımız tüm dualarımızı dergah-ı izzetinde kabul etsin inşallah...

gunaydin kizlar....ay ceylinim ne guzel yazmissin yeterki gelsinler ya ben herseye raziyim..canim benimde regli donemim bitsin bende sarilacam dualara..kaderi degistiren tek sey dua..Rabbim bizede bir kapi acar insallah..ayetel kursi ve fatihaya baslacam insallah nasip olursa..

nurcanin dedigi gibi canim ben dua alinca hemen bitirmek istiyorum..bide hizli okurum bende....o yuzden yani canim benim...

filo rica ederiz canim ne demek...

hepinize sevgi dolu gunaydinlar kizlar....

Günaydın canım akşam ben de bekledim seni biraz yazarsın diye sonra uyku ağır bastı çıktım.
Sağol canım o senin kendi güzelliğin..
Valla dün burnumdan soludum ama bugün iyiyim çok şükür.. İlaç falan kullanmıyorum şimdilik sadece doğum kontrol hapı sinirim etraftaki lüzumsuz insanlar ve lüzumsuz işlerden.. Dün tersimden kalkmıştım galiba..
Valla onlar çoook hızlı okuyorlar yetişmek mümkün değil ben de yolda okuyorum hep işe gelirken bu hafta azdı zaten benim 130 tane kaldı öğleden sonra işim az olursa oturduğum yerde okurum.
Canım ben de sana okumaya çalışıcam Fatiha artık ne kadar okuyabilirsem 10-20 kusura bakma. Ama bişey sorucam sadece boy abdesti yeterli mi? Mesela iş yerinde çok boş zamanım oluyor o zamanlarda okusam olur mu acaba? Nurcaaan olurmu? Okuyunca haber veririm.

çok güzel bi kıssa daha önce okumuştum gerçekten doğrudur bu en makbul dua başkasına edilendir rabbim hepimizin dualarını kabul etsin canım benim nolcak azım aşınmıyoya yeterki bir kişiye faydamIZ dokunsun bende aynı duyguyu yaşıorum bende hepiniz gibi bebek istiyorum nasıl kötü bişey olduğunu biliyorum evladının olmamasının inşallah bi faydamIZ dokunuyoordurda hepinizin iyi haberlerini alırım en kısa zamanda

ayşecim boy abdesti yeterli namaz abdesti kuranı eline alıp okuyacaksan mecbur ezberden okumalarda mecbur değil ama hep başıda euzu besmele çekmen şart

evet ceylinin anlattigi olayi bende duymustum..annemde hep der bana zaten baskalarina yapilan daha makbuldur diye....insallah Rabbim kabul etsin dualarimizi..hic birimizin eli bos donmeyecek cani gonulden inaniyorum...

kızlar ben geldim. nasılsınız. içimzide halev var sadece herhalde şu an tüp bebek yaptırmış bekleyen en yakında haberi ondan alacağız inşallah. var mı başka. bazen başka arkadaşlarda yazılar yazıyorlar ama benim biraz kafam karıştı.

kızlar benim tefriciye daha başında ben biraz yavaş yavaş okuyorum aslında ezberden de biliyorum ama . bakalım hepinize Allah mutluluklar versin. bugün çok pozitifim. akşam sporum var. huzurluyum yani. sizde her şeye sinirlenmeyin kızlar olur mu sevgiler selamlar.....

canim hosgeldin...ben sana anlatayim son durumlar...halevin transferinin 8.gunu canim..insallah pozitif sonuc alacak...

ayse su an dogum konrtol hapi kullaniyor..subat 14 lerde baslayacak tedaviye..bende bu ay sonu yada subat basi gibi gidecem dr.a

ceylin su an ara verdi..cunku diger tedaviden yeni cikti sayilir..

yeter bir merkezle gorustu..mayis gibi tedaviye baslamayi dusunuyor...

nurcaninda bebisi kiz olacak haberin vami bilmiyorum

canim duani bitiremessen yardim ederiz sana..okuyabildigin kadar oku.ama okuyamadigin yerde bende yardim edebilirim canim benim...

sanada sevgi dolu tünaydınlar canım
sen dualarına başla bizde sana yardımcı oluruz evet kaderi değiştiren tek şey dua canım
böyle şeyler pek söylenmez ama ben bu olaylar başıma gelmeden önce sadece 5 vakit namazımı kılar bazı günler kur-an okurdum ama bu işlerin vesilesiyle dualara daha çok sarıldım
yaptığımı daha bi inanarak umutlanarak yapıyorum her şer bizlere bir hayı işlememize vesile oluyor bazen bunun farkında bile olmuyoruz hepberaber dualara sarılalım canım

canım ayşecim bugün daha iyi olduğuna sevindim
canım düşünmen bile beni duygulandırdı sen yoğun birisin canım
kendini fazla yorma onca insanla işlerle uğraşmak zordur ...

amin nurcancım dediğim gibi emeğinin karşılığını rabbim senden esirgemez
rabbim senin prensesine sağlıklı uzun ömürler versin
bu arada erken ama isim düşünüyormusunuz

evet canım bir tek halev var şu anda rabbim inşallah onun yüzünü güldürür sonunda
sonra sırada ayşe umut ve yeter var benimki belli değil henüz sen ne zaman düşünüyorsun...
olsun canım dert etme hangimizini biterse sana yardımcı oluruz
sanada sevgiler

kızlar nasılsnız
yaaaaaaaaa ben kendimi çok kötü hisediyorum bu gün
dün yaşaıklarımdan sonra
allahım bu günümüzü artamasın
ama benim hiççç umudum yok

ceylincim sağol canım inşallah rabbim lızımı bağışlar bana bu arada isim arıyoruz eşimle evlendiğimizde tabi bukadar zorçocuk sahibi olacağımızı bilmiyoduk bissürü çocuk yapacaktık o yüzde ilk erkeğe ben ilk kızada eşim isim verecek diye anlaşmıştık ölen oluma kuzey ali koyacaktık ama ölünce ben muhammed koydum şimdi ki kız eşimde ilk ceylin yada suden dedi ama vaz geçti sonra yağmur nisa dedi ama saırım bundanda vazgeçecek isim bakıyo hala netten ama vaz geçmezse yamur nisa olarak kalır

kızlar nasılsnız
yaaaaaaaaa ben kendimi çok kötü hisediyorum bu gün
dün yaşaıklarımdan sonra
allahım bu günümüzü artamasın
ama benim hiççç umudum yok

Canım yeterim nolursun kendini üzme bak hep görüyoruz ne mucizeler oluyor bu hayatta. sadece senin sınavın daha zor o kadar..
Ben de sana yazacaktım bugün Allah hayra çıkarsın ne zaman senin tefriciyene başlayacak olsam içimden tekrardan niyetleniyorum başlıyorum bir bakıyorum tefriciye değil Ayetel Kürsi okuyorum. Bence bunda bir hayır var, senin tefriciyene hiç Ayetel Kürsi okumadan başlamadım kısmetse bitirince de okurum. Allah kabul etsin inşallah..

canım ayşecim bugün daha iyi olduğuna sevindim
canım düşünmen bile beni duygulandırdı sen yoğun birisin canım
kendini fazla yorma onca insanla işlerle uğraşmak zordur ..

yok güzelim içimden geldi az da olsa mutlaka okuyacağım artık ne kadar olursa ben sana yazarım..

adıyla yaşasın inşallah.. şimdi bekara karı boşaması kolay ya benim isimler de hazır kafamda ama başa gelince bu kadar kolay karar veremem galiba..
7 şubatta en yakın arkadasım doğum yapacak hediye olarak bebek şekeri yaptırıcam ama isim bulamadı haspa hala bekliyorum sipariş veremedim :)))

anladim canim benim..hayirlisi canim ya insallahhh en kisa zamanda kucagimiz bebis ile dolacak...her zaman dua ediyoruz bunun icin...dularimiz kabul olur insallah...2011 bebeksiz son yilimiz olsun insallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…