bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım yaaa ben iyim toparladım
inşşşşş başaracağız
hem bu kadar çabadan sonra eğer rabbim bir evlt vermese bundada bir hayır vardır
ama ben inanıyorum inşşş gelecek inşşşş

canım allah razı olsun hepinizin yüreğine sağlık emeğinize sağlık
dualrınızla duamarımızla başaracağız inşşşşşş

Arkadaşlar beni mahfettiniz bende çok yaralıyım,sinirden ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaa

amşn canım yeterki sen moralini yüksek tut. bak ben bu yeni merkezinden çok umutluyum hem ilaçların için de ben yardımcı olmaya çalışıcam sana belki burdan ucuza alırız..

amşn canım yeterki sen moralini yüksek tut. Bak ben bu yeni merkezinden çok umutluyum hem ilaçların için de ben yardımcı olmaya çalışıcam sana belki burdan ucuza alırız..

saol bebğim sağol

sana noldu canım?

bende tüp bebek hastasıyım uzun süredir bekliyorum ve hala olmadı,yazdıklarınız beni çok duygulandırdı,2. kez deniyeceğim ama biraz toparlamak istiyorum ,ALLAHIM dualarımızı boş bıakmasın en kısa zamanda hepimiz hamile olalım inşallah( sağlıklı bebeklerimize inşallah)

amin inşşşşşşşşş rabbim yüzlerimiizi güldürsün inşşşşşşşşşşşşşş

:)))))))))) sağol teyzesi :)))))))) canım aslında ben yüzkere bulurdum isim ama işte ababcığı kızına hiç bi ismi yakıştıranıyo gece konuştık biraz diyo benim kızım herkezin kızından güzel olcak diyo :)))))))))))) bende diyom hıııııııııııı diyom çirkin kara bi kız olursana benzer bana benzese güzel olur diyom sinir oluyo sen çirkinsin kızımı kıskanıyon diyo bana :)))))))))

canım sen bu karılara bakma arasıra geliyo hepimize ama hepimiz inanıyoruzki yavrularımıza kavuşacağız sende üzme kendini hep inan rabbime dua et

35 oz hosgeldin canim benim...nurcan dogru demis valla..biz arada catlatiyoz kafayi:))..sen bize bakma canim benim..ama herseye ragmen umut doluyuz..gelecek bebislerimiz insallah canim benim...

yeter ya sana yazacaktim bugun ama sitede bakim vardi..canim benim...umudumuzu kaybedersek ne kaliyo geriyo..ay Allahaskina yok ne yas konusuna ne sans konusuna takilma ya...hic beklenmeyen kisilerin tutuyo ama dr.un en cok sans verdikelri olmuyo yani..hersey bahane..Rabbhim ol desin yeterki...

ceylin canim bende regl den sonra baslayacam fatiha ve ayetel kursiye..ozelden adini atsana bana..sanada okurum canim benim insallah elimden geldigince...

35 oz..tatlim sizde sorun neydi? ayse ve bende 2.denemelerimizi yapacaz...bazen inasan cok bunaliyo anliyorum ama duayla yolumuza devam ediyoruz..burda surekli dualar ediyoruz..istersen sanada ederiz...kendini en hazir hissettigin zaman basla canim tedavine...

Son düzenleme:
ayseee canim nasilsin bugun? ne ettin bakalim bugun iste? stres varmiydi yine?

ya ceylin canim bu arada sizde sorun erkek infertilitesimiydi? oyle hatirliyorum sanki ben? esin varikoselden ameliyat olmusmuydu senin?

nan iki dk depresif takilim dedim beni insan hiç depresyona girememzmi sizin yanızıda
Sağolun calarım bu gün sizlerle bu kadar konuşmasak dertleşmesek siz bana ölyle deil böyle demseniz kendimi daha çok üzecektim ben içimi döktüm siz beni hem anladınız hemde yol gösterdiniz
seviyorum sizi ülennnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bizdesorun sebepsiz infertile,izmirde tedavi görüyorum şimdi hücre testi gibi bir test istediler onu yaptırıcam,bir çeşit kür deniyorum,ve çok dua ediyorum ama sırf kendi için değil benim gibi isteyen herkez için,

kızlar nasılsnız
yaaaaaaaaa ben kendimi çok kötü hisediyorum bu gün
dün yaşaıklarımdan sonra
allahım bu günümüzü artamasın
ama benim hiççç umudum yok
yetercim öyle deme lütfen umudunu yitirmek yok
daha sonuçlanmış birşeyde yok drun dediklerine de kafayı takma
rabbim istesin yeterki

ismiyle yaşasın canım yağmur nisa kesin değil sanırım ooo doğana kadar çok değişir belkide eşinle konuşmanızda çok şekermiş inşallah bizlerede böyle konuşmalar nasip eder

yok güzelim içimden geldi az da olsa mutlaka okuyacağım artık ne kadar olursa ben sana yazarım..
allah razı olsun canım,sizin emeğinizi ödeyemem
amin 35_öz rabbim senide bu tedavinde hayırlısıyla bebeğine kavuştursun
arada gel buraya ama hep böyle değiliz biz

ceylin canim bende regl den sonra baslayacam fatiha ve ayetel kursiye..ozelden adini atsana bana..sanada okurum canim benim insallah elimden geldigince...

hep baraber el birliğiyle pardon dil birliğiyle bitiririz allahın izniyle
benim adım ilknur ailemin ilk göz ağrısıymışım

Son düzenleme:
ismiyle yaşasın canım yağmur nisa kesin değil sanırım ooo doğana kadar çok değişir belkide eşinle konuşmanızda çok şekermiş inşallah bizlerede böyle konuşmalar nasip eder

amin canım sağol görceksin sizde yapacaksınız bu muhabbetleri bir kaç ay sonra ben size sorcam kocacıklarınızla ne karar verdiniz ne isim koycanız dicem :))))))))

ay nurcan canim aminnnnnn....ay bole konusmasi bile ne hos....duanin acamayacagi kapimi var kizlar ya...kurani kerimde bile hz zekeriya olayi ve hz meryem bide hz meryemin anne olusu hep duayla olmus olaylar..hz meryemin annesininde cocougu olmuyordu..dua etmis ve Rabbim ona nasip etmis..hz. zekeriyyada ole..kaderim degistiren tek sey dua...bizde sarilalaim dualara ya...

35-oz canim benim..hadi hayirlisi bakalim canim benim..ama kendini en iyi hissettigin zamanda basla tedavine tamami tatlim...insallah dua ile kavusacaz evlatlarimiza..once kendimiz buna inandiralim..sonra geriside kendiliginden gelecek insallah....

nurcancım bebeğin ismiyle yaşasın inş.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sizlere bağışlasın..

yeterrrr ha soyle tatlim yaaa.....insallah gelecek bebisler...bak arkadasimin ikizleri varya..onun ablasi evlenmis..ve tahmin ettt..tam 45 yasinda tup bebis ile ikizlerine kavusmus......dusun yaniii tatlim...Rabbim ol dedikten sonra yas mas bahene hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…