canım yeterim nolursun kendini üzme bak hep görüyoruz ne mucizeler oluyor bu hayatta. Sadece senin sınavın daha zor o kadar..
Ben de sana yazacaktım bugün allah hayra çıkarsın ne zaman senin tefriciyene başlayacak olsam içimden tekrardan niyetleniyorum başlıyorum bir bakıyorum tefriciye değil ayetel kürsi okuyorum. Bence bunda bir hayır var, senin tefriciyene hiç ayetel kürsi okumadan başlamadım kısmetse bitirince de okurum. Allah kabul etsin inşallah..
aysemmmmm ay ne olur boyle deme..sende boyle diyince benimde tum umutlarim bitiyo canim ya.....belki biraz gec bizim zamanimiz ama bizde anne olacaz...bak reglim bitsin sende basla ayni dulara..72000 fatihaya kac ayda biterse artik 41 ayetel kursi..duanin acamayacagi kapi yoktur...ne yapalim tatlim umudumuzu keserek ele ne geciyoki..kocaman bir hic kendimizi yiyoruz sadece..dusun benim suan 4 kuzen hamile...hepside benden sonra evlendi...Rabbim hayirlsi sagliklai onlara evlatlarini nasip ete diyorum ..ne olur banada nasip et diyorum..ustelik bazilarida ne yapiyo biuliyonmusun yarama basa basa sanki..ay hamileleik soyle guzel boyle guzel..kalkip mutfaga gidiyorum her seferinde...akrabalarimin coguna gimttiyorum sirf bu neden yuzunden..sadece arkadaslarimla gorusuyorum....ne olur sende boyle yapma..biz umudumuzu kesersek hem bebislerimizi hemde kendimizi kaybederiz...
canım yaaa ben iyim toparladım
inşşşşş başaracağız
hem bu kadar çabadan sonra eğer rabbim bir evlt vermese bundada bir hayır vardır
ama ben inanıyorum inşşş gelecek inşşşş
canım allah razı olsun hepinizin yüreğine sağlık emeğinize sağlık
dualrınızla duamarımızla başaracağız inşşşşşş
Arkadaşlar beni mahfettiniz bende çok yaralıyım,sinirden ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaa
amşn canım yeterki sen moralini yüksek tut. Bak ben bu yeni merkezinden çok umutluyum hem ilaçların için de ben yardımcı olmaya çalışıcam sana belki burdan ucuza alırız..
sana noldu canım?
bende tüp bebek hastasıyım uzun süredir bekliyorum ve hala olmadı,yazdıklarınız beni çok duygulandırdı,2. Kez deniyeceğim ama biraz toparlamak istiyorum ,allahım dualarımızı boş bıakmasın en kısa zamanda hepimiz hamile olalım inşallah( sağlıklı bebeklerimize inşallah)
:)))))))))) sağol teyzesi :)))))))) canım aslında ben yüzkere bulurdum isim ama işte ababcığı kızına hiç bi ismi yakıştıranıyo gece konuştık biraz diyo benim kızım herkezin kızından güzel olcak diyo :)))))))))))) bende diyom hıııııııııııı diyom çirkin kara bi kız olursana benzer bana benzese güzel olur diyom sinir oluyo sen çirkinsin kızımı kıskanıyon diyo bana :)))))))))adıyla yaşasın inşallah.. şimdi bekara karı boşaması kolay ya benim isimler de hazır kafamda ama başa gelince bu kadar kolay karar veremem galiba..
7 şubatta en yakın arkadasım doğum yapacak hediye olarak bebek şekeri yaptırıcam ama isim bulamadı haspa hala bekliyorum sipariş veremedim :)))
bende tüp bebek hastasıyım uzun süredir bekliyorum ve hala olmadı,yazdıklarınız beni çok duygulandırdı,2. kez deniyeceğim ama biraz toparlamak istiyorum ,ALLAHIM dualarımızı boş bıakmasın en kısa zamanda hepimiz hamile olalım inşallah( sağlıklı bebeklerimize inşallah)
amin canım inşallah sağolasın :)))))))))nurcan bu arada isimler ne guzelmis...ismi kadar yazgisida guzel olsun insallahhh
35 oz hosgeldin canim benim...nurcan dogru demis valla..biz arada catlatiyoz kafayi:))..sen bize bakma canim benim..ama herseye ragmen umut doluyuz..gelecek bebislerimiz insallah canim benim...
Yeter ya sana yazacaktim bugun ama sitede bakim vardi..canim benim...umudumuzu kaybedersek ne kaliyo geriyo..ay allahaskina yok ne yas konusuna ne sans konusuna takilma ya...hic beklenmeyen kisilerin tutuyo ama dr.un en cok sans verdikelri olmuyo yani..hersey bahane..rabbhim ol desin yeterki...
Ceylin canim bende regl den sonra baslayacam fatiha ve ayetel kursiye..ozelden adini atsana bana..sanada okurum canim benim insallah elimden geldigince...
35 oz..tatlim sizde sorun neydi? Ayse ve bende 2.denemelerimizi yapacaz...bazen inasan cok bunaliyo anliyorum ama duayla yolumuza devam ediyoruz..burda surekli dualar ediyoruz..istersen sanada ederiz...kendini en hazir hissettigin zaman basla canim tedavine...
35 oz hosgeldin canim benim...nurcan dogru demis valla..biz arada catlatiyoz kafayi:))..sen bize bakma canim benim..ama herseye ragmen umut doluyuz..gelecek bebislerimiz insallah canim benim...
yeter ya sana yazacaktim bugun ama sitede bakim vardi..canim benim...umudumuzu kaybedersek ne kaliyo geriyo..ay Allahaskina yok ne yas konusuna ne sans konusuna takilma ya...hic beklenmeyen kisilerin tutuyo ama dr.un en cok sans verdikelri olmuyo yani..hersey bahane..Rabbhim ol desin yeterki...
ceylin canim bende regl den sonra baslayacam fatiha ve ayetel kursiye..ozelden adini atsana bana..sanada okurum canim benim insallah elimden geldigince...
35 oz..tatlim sizde sorun neydi? ayse ve bende 2.denemelerimizi yapacaz...bazen inasan cok bunaliyo anliyorum ama duayla yolumuza devam ediyoruz..burda surekli dualar ediyoruz..istersen sanada ederiz...kendini en hazir hissettigin zaman basla canim tedavine...
yetercim öyle deme lütfen umudunu yitirmek yokkızlar nasılsnız
yaaaaaaaaa ben kendimi çok kötü hisediyorum bu gün
dün yaşaıklarımdan sonra
allahım bu günümüzü artamasın
ama benim hiççç umudum yok
ismiyle yaşasın canım yağmur nisa kesin değil sanırım ooo doğana kadar çok değişir belkide eşinle konuşmanızda çok şekermişceylincim sağol canım inşallah rabbim lızımı bağışlar bana bu arada isim arıyoruz eşimle evlendiğimizde tabi bukadar zorçocuk sahibi olacağımızı bilmiyoduk bissürü çocuk yapacaktık o yüzde ilk erkeğe ben ilk kızada eşim isim verecek diye anlaşmıştık ölen oluma kuzey ali koyacaktık ama ölünce ben muhammed koydum şimdi ki kız eşimde ilk ceylin yada suden dedi ama vaz geçti sonra yağmur nisa dedi ama saırım bundanda vazgeçecek isim bakıyo hala netten ama vaz geçmezse yamur nisa olarak kalır
allah razı olsun canım,sizin emeğinizi ödeyememyok güzelim içimden geldi az da olsa mutlaka okuyacağım artık ne kadar olursa ben sana yazarım..
amin 35_öz rabbim senide bu tedavinde hayırlısıyla bebeğine kavuştursunbende tüp bebek hastasıyım uzun süredir bekliyorum ve hala olmadı,yazdıklarınız beni çok duygulandırdı,2. kez deniyeceğim ama biraz toparlamak istiyorum ,ALLAHIM dualarımızı boş bıakmasın en kısa zamanda hepimiz hamile olalım inşallah( sağlıklı bebeklerimize inşallah)
ceylin canim bende regl den sonra baslayacam fatiha ve ayetel kursiye..ozelden adini atsana bana..sanada okurum canim benim insallah elimden geldigince...
ceylincim sağol canım inşallah rabbim lızımı bağışlar bana bu arada isim arıyoruz eşimle evlendiğimizde tabi bukadar zorçocuk sahibi olacağımızı bilmiyoduk bissürü çocuk yapacaktık o yüzde ilk erkeğe ben ilk kızada eşim isim verecek diye anlaşmıştık ölen oluma kuzey ali koyacaktık ama ölünce ben muhammed koydum şimdi ki kız eşimde ilk ceylin yada suden dedi ama vaz geçti sonra yağmur nisa dedi ama saırım bundanda vazgeçecek isim bakıyo hala netten ama vaz geçmezse yamur nisa olarak kalır
nurcancım bebeğin ismiyle yaşasın inş.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sizlere bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?