ay nurcan canim aminnnnnn....ay bole konusmasi bile ne hos....duanin acamayacagi kapimi var kizlar ya...kurani kerimde bile hz zekeriya olayi ve hz meryem bide hz meryemin anne olusu hep duayla olmus olaylar..hz meryemin annesininde cocougu olmuyordu..dua etmis ve Rabbim ona nasip etmis..hz. zekeriyyada ole..kaderim degistiren tek sey dua...bizde sarilalaim dualara ya...
35-oz canim benim..hadi hayirlisi bakalim canim benim..ama kendini en iyi hissettigin zamanda basla tedavine tamami tatlim...insallah dua ile kavusacaz evlatlarimiza..once kendimiz buna inandiralim..sonra geriside kendiliginden gelecek insallah....
:))))))))))))) canım benim heralde dualar her kapıyı açar hepinize açılacak cennet kapıları va ALLAHIM missssss kokulu yavrucukları sırayla hepinizin gobişine koyacaksonra hepiniz şişko olcanız ayşeyle bende topiğin kiloluları olmıcaz :))))))))))
ay canim benim..yeterki bebisim gelsin raziyim butun kilolari alayimmmm...gelin olunca butun gelinler cok guzel gelmisti gozume..heralde beyaz gelinligin masumiyetin diye dusunuyorum..cirkin gelin yok..simdide anne olan herkes asiri guzel diye dusunuyorum..anne olmak cok ama cok guzellik katiyo insana..bizide o guzelliklerden mahrum birakmasin insallah Rabbim...
ay sen beni görmedin gelinkende hamileykende ondan böle konuşuyon :))))))))) ha ha gelinlik giydim tombulluktan bide kabarık gelinl,kle güreşçiler gibi kocaman oldum eşimde aksine yanımda 17 lik delikanlı gibi duruyo evlendiğimizde çöp gibi bacakları millet kardeşim yanımda geziyo sanıyolar hani gelinin babası yanında oluyoya benimde babam yok millet kardeşim le takılıyom sanıyo şimdi onuda kendime benzettim tabi :)))))))) hamile oluncada inanılmaz bakımsız oluyorum üstümde en geniş eşofmanım onun üstüne ne blursa saç baş darman duman yatmaktan :))))))))))) çocuk bana benzerse harbiden eşimin dediği gibi çirkin olacak :)))))))) ha ha ha
canım yaaa ben iyim toparladım
inşşşşş başaracağız
hem bu kadar çabadan sonra eğer rabbim bir evlt vermese bundada bir hayır vardır
ama ben inanıyorum inşşş gelecek inşşşş
canım allah razı olsun hepinizin yüreğine sağlık emeğinize sağlık
dualrınızla duamarımızla başaracağız inşşşşşş
:))))) ben gordum senin resminiii..hicte ole degil gayet alimli ve hossun yane...sana benzerse cok ama cok guzel olacak..e bebis icinde kilo alionmazmi annesiii..o kadar olacak..cunku azcik annesinin guzelligini alacak; kendi guzelligini katacakkk:))))
canım Allahım en kısa zamanda sanada bebişlerini bağışlayacak inşallah herşeyin hayırlısı
bu arada bugün dra gittim tabi ben arabada kaldım eşim gitti biten iğnemi tekrar yazdırmak için drum cumartesi sabah gelip kan vermemi istemiş çok heyecanlandım Allahım inşallah çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz
ohh gezdim gezdim geldim şimdi de hem dizi izliyorum hem de yazdıklarınızı okuyorum.
nurcaaan şekerim şişko değiliz biz şişkinlik o ödem yapıyo vücudumuz ödem o vallaa :))
umudumsun iyiyim bugün iş de iyiydi keyfim yerinde yanii öptüm seni..
yeterim düzelmişsin iyi sevindim bize en zararlı şey karamsarlık yapma Allahın izniyle sıraya dizilicez bu sene sene sonunda nüfus patlamsı vaaar..
ceylincim adaşımın annesi sana da bişey diycektim de unuttum yav kafa da kalmadı ki...
canım Allahım en kısa zamanda sanada bebişlerini bağışlayacak inşallah herşeyin hayırlısı
bu arada bugün dra gittim tabi ben arabada kaldım eşim gitti biten iğnemi tekrar yazdırmak için drum cumartesi sabah gelip kan vermemi istemiş çok heyecanlandım Allahım inşallah çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz
ohh gezdim gezdim geldim şimdi de hem dizi izliyorum hem de yazdıklarınızı okuyorum.
nurcaaan şekerim şişko değiliz biz şişkinlik o ödem yapıyo vücudumuz ödem o vallaa :))
yeterim düzelmişsin iyi sevindim bize en zararlı şey karamsarlık yapma Allahın izniyle sıraya dizilicez bu sene sene sonunda nüfus patlamsı vaaar..
ceylincim adaşımın annesi sana da bişey diycektim de unuttum yav kafa da kalmadı ki...
amiiiinnnn canım cümlemize inşallahismiyle yaşasın canım yağmur nisa kesin değil sanırım ooo doğana kadar çok değişir belkide eşinle konuşmanızda çok şekermişinşallah bizlerede böyle konuşmalar nasip eder
amin canım sağol görceksin sizde yapacaksınız bu muhabbetleri bir kaç ay sonra ben size sorcam kocacıklarınızla ne karar verdiniz ne isim koycanız dicem :))))))))
boşalttım tatlısıceylin canim ozel mesaj kutun dolu....
osmaannnn canım benim ooooherkes dizi keyfinde..bizim osman baslamis:))))
kızlar bende şu son tedaviyle beraber tam 70 kilo oldum.kıyafetlerim olmuyor giydiklerim yakışmıyor. bugün çarşıya gittim gezdim büsürü şey denedim hiç birini alasım gelmedi.. zayıflamak istiyorum boğazımı tutamıyorum.. ah ne olacak halim.. koşu bandı isityorum.... gerçi sanırım ayşenin işine yaramamış:) bana bi fikir verin lütfen
osmana gelince çocuğum düştü denize:)
canım yürüyüş bandı genelde tekbaşına işe yaramaz fırsatın varsa bi fıtness salonuna git çok pahalı olmuyolar ve bütün aletler bi arada olduğu için işede yarıyor
canım evde mekik aleti ve dambıllarımızda var. koşu bandını eşim aslında çok istiyor.tabi dediğin gibi salona gitmek daha da faydalı olur ama bakalım artık ya.. boğazımı tutsam belki sorun kalmayacak amaa...
bide kızlar siz profilinizdeki tarihli çizelgeleri nasıl yapıyosunuz ben beceremiyorum:)
kızlar bende şu son tedaviyle beraber tam 70 kilo oldum.kıyafetlerim olmuyor giydiklerim yakışmıyor. bugün çarşıya gittim gezdim büsürü şey denedim hiç birini alasım gelmedi.. zayıflamak istiyorum boğazımı tutamıyorum.. ah ne olacak halim.. koşu bandı isityorum.... gerçi sanırım ayşenin işine yaramamış:) bana bi fikir verin lütfen
osmana gelince çocuğum düştü denize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?