bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:))))))))))))) canım benim heralde dualar her kapıyı açar hepinize açılacak cennet kapıları va ALLAHIM missssss kokulu yavrucukları sırayla hepinizin gobişine koyacak sonra hepiniz şişko olcanız ayşeyle bende topiğin kiloluları olmıcaz :))))))))))

ay canim benim..yeterki bebisim gelsin raziyim butun kilolari alayimmmm...gelin olunca butun gelinler cok guzel gelmisti gozume..heralde beyaz gelinligin masumiyetin diye dusunuyorum..cirkin gelin yok..simdide anne olan herkes asiri guzel diye dusunuyorum..anne olmak cok ama cok guzellik katiyo insana..bizide o guzelliklerden mahrum birakmasin insallah Rabbim...

ay sen beni görmedin gelinkende hamileykende ondan böle konuşuyon :))))))))) ha ha gelinlik giydim tombulluktan bide kabarık gelinl,kle güreşçiler gibi kocaman oldum eşimde aksine yanımda 17 lik delikanlı gibi duruyo evlendiğimizde çöp gibi bacakları millet kardeşim yanımda geziyo sanıyolar hani gelinin babası yanında oluyoya benimde babam yok millet kardeşim le takılıyom sanıyo şimdi onuda kendime benzettim tabi :)))))))) hamile oluncada inanılmaz bakımsız oluyorum üstümde en geniş eşofmanım onun üstüne ne blursa saç baş darman duman yatmaktan :))))))))))) çocuk bana benzerse harbiden eşimin dediği gibi çirkin olacak :)))))))) ha ha ha

:))))) ben gordum senin resminiii..hicte ole degil gayet alimli ve hossun yane...sana benzerse cok ama cok guzel olacak..e bebis icinde kilo alionmazmi annesiii..o kadar olacak..cunku azcik annesinin guzelligini alacak; kendi guzelligini katacakkk:))))

canım Allahım en kısa zamanda sanada bebişlerini bağışlayacak inşallah herşeyin hayırlısı

bu arada bugün dra gittim tabi ben arabada kaldım eşim gitti biten iğnemi tekrar yazdırmak için drum cumartesi sabah gelip kan vermemi istemiş çok heyecanlandım Allahım inşallah çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ohh gezdim gezdim geldim şimdi de hem dizi izliyorum hem de yazdıklarınızı okuyorum.
nurcaaan şekerim şişko değiliz biz şişkinlik o ödem yapıyo vücudumuz ödem o vallaa :))
umudumsun iyiyim bugün iş de iyiydi keyfim yerinde yanii öptüm seni..
yeterim düzelmişsin iyi sevindim bize en zararlı şey karamsarlık yapma Allahın izniyle sıraya dizilicez bu sene sene sonunda nüfus patlamsı vaaar..
ceylincim adaşımın annesi sana da bişey diycektim de unuttum yav kafa da kalmadı ki...

:92::92::92::92::92::92::92::92:

inşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun

dimi hayatım ödem kilo değil aslında ben kiloluda değilim sadece öle göseriyom kandırmak içi,n :))))))))) :))))))))))))))

amiiiinnnn canım cümlemize inşallah
ceylin canim ozel mesaj kutun dolu....
boşalttım tatlısı
herkes dizi keyfinde..bizim osman baslamis:))))
osmaannnn canım benim oooo
dizi başlıyor bitiyor ben hep diyorumki canım benim senin gibi tatlı bir oğlum olsun
dünyalar benim olur çok tatlı maşlah bayılıyorum ben ona

ödem konusunda aynı fikirdaşız canım
bendede şöyle 7-8 kilo kadarcık ödemcik var
ayşecim ne diyecektin merak ettim bak
ben nasıl uyuyacam şimdi :26:

kızlar bende şu son tedaviyle beraber tam 70 kilo oldum.kıyafetlerim olmuyor giydiklerim yakışmıyor. bugün çarşıya gittim gezdim büsürü şey denedim hiç birini alasım gelmedi.. zayıflamak istiyorum boğazımı tutamıyorum.. ah ne olacak halim.. koşu bandı isityorum.... gerçi sanırım ayşenin işine yaramamış:) bana bi fikir verin lütfen
osmana gelince çocuğum düştü denize:)

canım yürüyüş bandı genelde tekbaşına işe yaramaz fırsatın varsa bi fıtness salonuna git çok pahalı olmuyolar ve bütün aletler bi arada olduğu için işede yarıyor

canım yürüyüş bandı genelde tekbaşına işe yaramaz fırsatın varsa bi fıtness salonuna git çok pahalı olmuyolar ve bütün aletler bi arada olduğu için işede yarıyor

canım evde mekik aleti ve dambıllarımızda var. koşu bandını eşim aslında çok istiyor.tabi dediğin gibi salona gitmek daha da faydalı olur ama bakalım artık ya.. boğazımı tutsam belki sorun kalmayacak amaa...
bide kızlar siz profilinizdeki tarihli çizelgeleri nasıl yapıyosunuz ben beceremiyorum:)

ah canım bende çok zorlandım şans eseri yaptım gogle yazım bebek çizelgesi diye yanlış yanlış derken en son tutu ama bidaha değiştiremedim :)))))))))
dambılın varsa sadece kasa yarar dambıl bird beldeki yanları yok eder mekik aleti iyidir düzenli yaparsan ama dediğim gibi hepsini düzenli kullanmak şart evde olunca insan yapmıyo sallıyo

:))) ben 70 kiloya düşsem zil takar oynarım :))) boşveeer hele bi doğuralım peşinden koşarken zaten zayıflarız..
koşu bandı gerçekten bir faciaydı önce yatak odasında süründü hep üstümden çıkardıklarımı astım kolularına, sonra oturma odasına geldi kışın çamasır telini açtım üstüne hep baya da büyüktü... bi kolundan bi koluna çarşaf serip kuruttum.. en sonunda sattım aldığımn dörtte biri fiyata toplasan 10 kere binmişimdir :))) parasıyla da yine yemek yedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…