bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ödem konusunda aynı fikirdaşız canım
bendede şöyle 7-8 kilo kadarcık ödemcik var
ayşecim ne diyecektin merak ettim bak
ben nasıl uyuyacam şimdi :26:[/B]

amaaan boş bi laftır kesin car car konuşup duruyorum ipe sapa gelir bi çift lafım yok :)))
senin ödem azmış yaaa benim ki 20 25 kilo kadar ama birtek ödem değil hem ödem hem gaz

kizlarrrr gunaydinnnn...ay kucuk osman denize dustu ya...Allah hepimize oyle tatli bebisler versin...

ay kizlar birsey soracam size biraz komik ama:))) transfer anina idrar kesesi dolu gidiyoruzya...sonra ciktiktan sonra 15 dak sonra dizleri kirp yatiriyolar ve bezliyolar..idarinizi 15-20 dak sonra beze yapin diyolar..ya ben o anda cok cok zor yaptim..hatta kendimi zorlayarak..idrarim nasil var ama yapamiyorum..zorlandim zorlandim yaptim..sonra bazen dusunuyorum acaba o yuzdenmi tutmadi ..kendimi sIktIm cunku o esnada baya bir..siz bu durumda nasil yaptiniz? en cok korktugum an burasi benim:97:

halevvv canimm insallah cumartesi poztif haberinei alacz....ben cok inaniyorum pozitif olacagina....insallah guzel guzel haberler allaim senden

ayy kabus gibiydi ogün benim için şimdi dediler şıkışık gel ben de gittim şıkışığım neyse bir de çoook bekledim iyice sıkıştım ölücem yani o derece.. neyse yapıldı transfer ben sanıyorum ki kalkıp gidicem tuvalete yok dediler yatacaksın yarım saat, yarım saat sonra yavaşça kalk tuvalet banyo vardı zaten odamda gidersin tuvalete sonra hemen gel 1 saat daha yatacaksın.. bazı arkadaşları okuyorum yok sürgü vermişler yok bez koymuşlar bana hiç bişey vermediler tuttum yani ama nasıl tuttum Allah biliyor tırnaklarımı geçirdim avcuma ne dualar ne dualar gözüm karardı resmen.. şimdi kararlıyım sıkışık falan gitmiycem orda içerim iki bardak su gelir nasılsa.. zaten hoca da dedi çok sıkışmana gerek yok hafif dolu olsun yeter diye..

duası bitenler
ayşe------
yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi

nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444------okundu
ALLAH kabul etsin

canım ben evde içmedim merkezle evim 2.5 saat orda içerim gelir nasılsa dedim hastanede 2 saat felan bekledik o ara 3 tane küçük su anca içebildim ama sıkışmadım nezamanki ameliyet haneye girdim korkudan sıkıştım :O ameliyat hanedeki yatak gibi şeyi transfarden sonra ters çevirdiler başım aşşağıda bacaklarım yukarda yarım saat yattım sondayla boşaltalım idrarı dediler zor tuttum ama istemedim oraya bişiş sokuldun ya bebişde giderse diye nese yarımsaat buz gibi ameliyat hanede çişim daha beter geldi sonra odaya aldılar odada lavabo vardı bende de lavaboya gittiğimde ilk gelmedi ama oturdum bi iki saniye bekledim yavaş yavaş oldu sonra yaattım 2 saat hastanede odada ama o 2 saartte çok gittim lavaboya ilk seferki gibi zor olmadı sonradan sıkma kendini bidaha yapamazsan bırak

sanırım en tebilizin benim
Kızlar bu hafta dr gitik ya ondan inşş bu gün bitecek

ayy kizlar en cokkk korktugum an zaten su sIkIsIk olma..bizde lavaboya izin vermediler...illa 15 dak sonra beze yapacaksin..dakkda bir gelirp soruyo hemsire yaptinmi yaptinmi? e nasil yapayim olmuyo bir turlu..ama kendimi cokk sIkmIstim iste; yapayim diye..

kizlarr ben bu ay yada subat sonu dr a gidecem..benden once tedavisi olan varsa ona okuyalim...

olemiii 4 gun sonra yani..hadi bakalim hayirlisi? ne var ne yok canim? nasilsin bugun?
İyiyim canım elimde bir tedavi faturası bir mensubumuzun hamile eşine ait onu ödemeye çalışıyyorum :))) Ben bankada sağlık ödemelerini yapıyorum da..

herkese selam...nasılsınız

İyiyiz canım sen nasılsın salı kontrolün vardı çekiniyorum sormaya ama nasıl gitti?

selam kızlar,benim de transferim yarın. ilk tüp bebek denemem. transferden çok korkuyorum:18:

yine yeşilleri mi giyiyoruz, tuvaletinizi transfer esnasında kontrol etmek zor olmuyor mu?,yanımda hasta bezi götüreyim mi sizce,yada bana ne tavsiye edersiniz?

selam canimmmmmm..iyilik ne olsun...bazen iyi bazen kotu yuvarlanip gidiyoruz:))) senden ne var ne yok canim...

benim tedavinin iptal olma durumu vardı hatırlıyormusunuz dün kontrole gittik...sağdaki yumurtayı zor görüyordu dr yada hiç görünmüyordu... sağda 2 tane yumurtam gelişmiş üstelik çatlamış...hemen aşılama yapıldı hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi sona erecek derken aşılama yapıldı

olemiii 4 gun sonra yani..hadi bakalim hayirlisi? ne var ne yok canim? nasilsin bugun?

herkese selam...nasılsınız

aaa çok sevindiiiim bak ne güzel şimdi beklemedesin.. inşallah olur canım. valla korka korka sordum iptal olduysa diye. hadi hayırlı olsun

iyi gitti inşallah sonuda iyi olur aşılama yapıldı neye niyet neye kısmet oldu bizim iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…