ödem konusunda aynı fikirdaşız canım
bendede şöyle 7-8 kilo kadarcık ödemcik var
ayşecim ne diyecektin merak ettim bak
ben nasıl uyuyacam şimdi :26:[/B]
ayy kabus gibiydi ogün benim için şimdi dediler şıkışık gel ben de gittim şıkışığım neyse bir de çoook bekledim iyice sıkıştım ölücem yani o derece.. neyse yapıldı transfer ben sanıyorum ki kalkıp gidicem tuvalete yok dediler yatacaksın yarım saat, yarım saat sonra yavaşça kalk tuvalet banyo vardı zaten odamda gidersin tuvalete sonra hemen gel 1 saat daha yatacaksın.. bazı arkadaşları okuyorum yok sürgü vermişler yok bez koymuşlar bana hiç bişey vermediler tuttum yani ama nasıl tuttum Allah biliyor tırnaklarımı geçirdim avcuma ne dualar ne dualar gözüm karardı resmen.. şimdi kararlıyım sıkışık falan gitmiycem orda içerim iki bardak su gelir nasılsa.. zaten hoca da dedi çok sıkışmana gerek yok hafif dolu olsun yeter diye..kizlarrrr gunaydinnnn...ay kucuk osman denize dustu ya...Allah hepimize oyle tatli bebisler versin...
ay kizlar birsey soracam size biraz komik ama:))) transfer anina idrar kesesi dolu gidiyoruzya...sonra ciktiktan sonra 15 dak sonra dizleri kirp yatiriyolar ve bezliyolar..idarinizi 15-20 dak sonra beze yapin diyolar..ya ben o anda cok cok zor yaptim..hatta kendimi zorlayarak..idrarim nasil var ama yapamiyorum..zorlandim zorlandim yaptim..sonra bazen dusunuyorum acaba o yuzdenmi tutmadi ..kendimi sIktIm cunku o esnada baya bir..siz bu durumda nasil yaptiniz? en cok korktugum an burasi benim:97:
duası bitenler
ayşe------
yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi
nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444
kizlarrrr gunaydinnnn...ay kucuk osman denize dustu ya...Allah hepimize oyle tatli bebisler versin...
ay kizlar birsey soracam size biraz komik ama:))) transfer anina idrar kesesi dolu gidiyoruzya...sonra ciktiktan sonra 15 dak sonra dizleri kirp yatiriyolar ve bezliyolar..idarinizi 15-20 dak sonra beze yapin diyolar..ya ben o anda cok cok zor yaptim..hatta kendimi zorlayarak..idrarim nasil var ama yapamiyorum..zorlandim zorlandim yaptim..sonra bazen dusunuyorum acaba o yuzdenmi tutmadi ..kendimi sIktIm cunku o esnada baya bir..siz bu durumda nasil yaptiniz? en cok korktugum an burasi benim:97:
duası bitenler
ayşe------
yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi
nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444------okundu
allah kabul etsin
sanırım en tebilizin benim
Kızlar bu hafta dr gitik ya ondan inşş bu gün bitecek
ayse histereskopin hangi gun?
Ctesi diye konuşmuştuk doktorla yarın akşam telefon edicem saat belirliycez sanırım sabahtan olur aç olmak gerekiyor ya..
herkese selam...nasılsınız
İyiyim canım elimde bir tedavi faturası bir mensubumuzun hamile eşine ait onu ödemeye çalışıyyorum :))) Ben bankada sağlık ödemelerini yapıyorum da..olemiii 4 gun sonra yani..hadi bakalim hayirlisi? ne var ne yok canim? nasilsin bugun?
kizlarrrr gunaydinnnn...ay kucuk osman denize dustu ya...Allah hepimize oyle tatli bebisler versin...
selam canimmmmmm..iyilik ne olsun...bazen iyi bazen kotu yuvarlanip gidiyoruz:))) senden ne var ne yok canim...
olemiii 4 gun sonra yani..hadi bakalim hayirlisi? ne var ne yok canim? nasilsin bugun?
benim tedavinin iptal olma durumu vardı hatırlıyormusunuz dün kontrole gittik...sağdaki yumurtayı zor görüyordu dr yada hiç görünmüyordu... sağda 2 tane yumurtam gelişmiş üstelik çatlamış...hemen aşılama yapıldı hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi sona erecek derken aşılama yapıldı
İyiyim canım elimde bir tedavi faturası bir mensubumuzun hamile eşine ait onu ödemeye çalışıyyorum :))) Ben bankada sağlık ödemelerini yapıyorum da..
İyiyiz canım sen nasılsın salı kontrolün vardı çekiniyorum sormaya ama nasıl gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?