bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim hosgeldin..insallah tedavin hayirli olsun...yine yesiller evet...transfer esnasinda sIkIsIk olman gerekiyo..ama fazla su icme..cunku ben asiri ictim ve sonda ile bosalttirdim transferden once...bize merkezden hasta bezi alin demislerdi...ama bence ordege falan yep derim..ben hasta bezine kendimi cok kasarak ve sIkarak yaptim..olmuyo cunku yanii...ama bazi arkadaslar lavaboya gitmisler..herseyden once relaks ol..umutlu ol...merkez seni her konuda yonlendiriyo..ama yarin bi olaya sahit olacaksin..bebisinin sana birakilisi izleyebileceksin..iste o an herseye deger...aklindan asla cikmayacak bir an..ve insallah bebisin sana tutunur canim...

canim hatirliyorum tabikide...aa asilama oldu demek..kurban oldugum Rabbim insallah olumlu sonuc alirsin..gun dogmadan neler doguyo iste..demek boyle daha hayirliymis..sonuclardan mutlaka haberdar et..insallahhhh cok cok iyi haberler alirsin canim benim....

yok hiç korkacak birşey yok gayet sakin ol evden çıkarken tuvalet ihtiyacını gör yoldayken su iç çok sıkışmana gerek yok. transferden sonra bana bez yada sonda vermediler öylece yarım saat yattım sonra yavaşça tuvalete gittim dönüp yine yattım. dayanılmayacak kadar çok sıkışmana gerek yok o yüzden tutarsın bitince de.
şimdiden hayırlı olsun..

benim merkezdekiler yeşil değil maviii :)))

benimde mordu; ustelik mor patikte getirmistim giymek icin:)))))) cok usurumde ben..ayse bak nazemir asilama olmus okudunmu..insallah en guzel sonuclari alsin...

yaa ne güzel ne kadar umutsuzdu halbuki.. dün bir arkadaşımla buluştum o da bizim doktora gidiyor ona da aşılama önermiş merkez olarak aşılamada çok başarılıyız demiş. inşallah nazemir için eeennnn başarılı sonuçlarını alırlar..
ya nazemir bişey merak ettim nasıl kendi kendine çatlamış ki? hangi ilaçları kullanıyordun?

Hoşbulduk:) ne güzel anlatmışsın çokkkk sağol, o anı çok merak ediyorum. henüz net bilgi alamadım yumurtaların döllenmesiyle ilgili.bakalım neler olacak:26:

dediğin gibi yaparım,zaten ev hastane arası 1,5 saat falan,yolda içerim suyumu.

çok saol ayşe, yarın bu saatlerde bitmiş olacak inşallah. söylediklerin iyi geldi:)

canimmm inan varya o bebisin birakma anini izledimya..nasil aglayarak ciktim..sonra aglayarak ciktim bu sefer merkezdeki herkes agliyodu..oyle icten aglamisimki..bebisin sana birkailiyo dusun..o an butun herseyi unutuyosun..anne oldugunu hissediyosun..o an hicbirseye degisilmez..hic stres yapma canim benim...bugun ararlar mutlaka yumurtalarin dollenmesiyle alakali..ama aklina hic olumsuz birsey getirme...iyi dusunku sonu cok iyi olsun..buraya yaz mutlaka hamisim diye...:)))

cuma çok duygasaldım onun sebebi aslında sadece dr dedikleri değildi perşembe akşamı kardeşimin kocasını yaradılar onun üstüne sabahda dr öyle söyleyince ben kötü olmuştum... ama 1 gün sonra dr un söylediklerini tamamen kafamdan attım olmazsa başka dr giderim dedim... dünde okadar rahattımki sanki tedavimin iptal edilme durumu yokda herşey çok güzel gidiyormuş gibi rahattım...iptal olursa olsun dedim...

olay bu iste..olumlu dusununce hersey cokkk olumlu gidiyo..ve sonuda cok cok guzel olsun insallah.....insallah yzacaksin buyraya hamisim diye

aysecim sen neden asilama olmadim merkez asilamada cok basarili ise bence deneseydin sansini..benim asilama sansim olsa denerdim....

Son düzenleme:

işte yaa güzel düşününce nasıl da herşey güzel gidiyor.. şimdi 12 güncük kaldı asıl güzel haberi almayaaaa

işte yaa güzel düşününce nasıl da herşey güzel gidiyor.. şimdi 12 güncük kaldı asıl güzel haberi almayaaaa

ay insallah canim..hepimizde ne guzel moral olur...ondan once halev verecek ama guzel haberi insallah...halevin test gunu cumartesi cunku...

Son düzenleme:

maalesef bana aşılamayla kaybedecek zamanımız yok dedi dr. normalde aşılamada %15 şans var seninki daha da az onun için uğraşmayalım parana ve zamana yazık dedi.

merional iki toz bir su olarak akşamları vuruldum 4 gün..bende sordum dr a iğneler baskılamıyormuydu diye baskılamıyordu dedi...bende sonradan düşündüm böyle bir ihtimal varsa neden çatmasın diye önlem almadı....herşerde vardır bir hayır diyorum.... bunu da yaşamam gerekiyormuş

halevvv canimm insallah cumartesi poztif haberinei alacz....ben cok inaniyorum pozitif olacagina....insallah guzel guzel haberler allaim senden

çok sağol canım inşallah çok istiyorum güzel haberimi vermeyi ve hepinizden güzel haberler duymayı Allahım nasip eder inşallah hepimize

canım bende transfere kadar bişi yoktu tam sıkışıkmı diye kontrol edildim ve hemen transfere başlandı bitincede drum sordu sabredebilirmisin diye bende sabrederim didim 20dk olunca çok sıkıştım dayanacak gibi değildim hemen hemşire sürgü getirdi yani lazımlık gibi bişey altıma koydu ama çıkmıyor idrarım bi türlü ama kesinlikle zorlamadım canım bence zorlamak yanlış kuzum bi daha öle yapma altına bez bağlarlarsa daha iyi olur geldikçe azcık azcık yaparsın idrarını ben yarım saat sonra kalktım ve 2dk da bir wc ye gittim ama değer boşver canım o yüzden sakın ama sakın ıkınma drla kesinlikle ıkınmayın diyor

hadi hayırlısı canım inşallah güzel geçer transferin inşallah 1.kalite embriyo transfer edilir canım Allahım umudunun karşılığını boş çıkarmaz inşallah hiç sıkıntı yapma çok güzel bir duygu tarifi edilemez bir duygu canım sadece en fazla 10 gün dinlenmeye çalış canım hayırlısı olsun inşallah

hayırlı olsun canım ne güzel tam ümidi kesmişken aşılama olmuş Allahım utandırmasın inşallah güzel haberlerini almak nasip olr hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…