selam kızlar,benim de transferim yarın. ilk tüp bebek denemem. transferden çok korkuyorum:18:
yine yeşilleri mi giyiyoruz, tuvaletinizi transfer esnasında kontrol etmek zor olmuyor mu?,yanımda hasta bezi götüreyim mi sizce,yada bana ne tavsiye edersiniz?
benim tedavinin iptal olma durumu vardı hatırlıyormusunuz dün kontrole gittik...sağdaki yumurtayı zor görüyordu dr yada hiç görünmüyordu... sağda 2 tane yumurtam gelişmiş üstelik çatlamış...hemen aşılama yapıldı hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi sona erecek derken aşılama yapıldı
selam kızlar,benim de transferim yarın. ilk tüp bebek denemem. transferden çok korkuyorum:18:
yine yeşilleri mi giyiyoruz, tuvaletinizi transfer esnasında kontrol etmek zor olmuyor mu?,yanımda hasta bezi götüreyim mi sizce,yada bana ne tavsiye edersiniz?
İyiyim canım elimde bir tedavi faturası bir mensubumuzun hamile eşine ait onu ödemeye çalışıyyorum :))) Ben bankada sağlık ödemelerini yapıyorum da..
bir sure sonrada kendi hamis faturalarini odeyecen canim insallah:)))
canim hosgeldin..insallah tedavin hayirli olsun...yine yesiller evet...transfer esnasinda sIkIsIk olman gerekiyo..ama fazla su icme..cunku ben asiri ictim ve sonda ile bosalttirdim transferden once...bize merkezden hasta bezi alin demislerdi...ama bence ordege falan yep derim..ben hasta bezine kendimi cok kasarak ve sIkarak yaptim..olmuyo cunku yanii...ama bazi arkadaslar lavaboya gitmisler..herseyden once relaks ol..umutlu ol...merkez seni her konuda yonlendiriyo..ama yarin bi olaya sahit olacaksin..bebisinin sana birakilisi izleyebileceksin..iste o an herseye deger...aklindan asla cikmayacak bir an..ve insallah bebisin sana tutunur canim...
bir sure sonrada kendi hamis faturalarini odeyecen canim insallah:)))
benim merkezdekiler yeşil değil maviii :)))
inşallah kısa bir süre sonradır içime öyle doğuyor :)))
benimde mordu; ustelik mor patikte getirmistim giymek icin:)))))) cok usurumde ben..ayse bak nazemir asilama olmus okudunmu..insallah en guzel sonuclari alsin...
canim hosgeldin..insallah tedavin hayirli olsun...yine yesiller evet...transfer esnasinda sIkIsIk olman gerekiyo..ama fazla su icme..cunku ben asiri ictim ve sonda ile bosalttirdim transferden once...bize merkezden hasta bezi alin demislerdi...ama bence ordege falan yep derim..ben hasta bezine kendimi cok kasarak ve sIkarak yaptim..olmuyo cunku yanii...ama bazi arkadaslar lavaboya gitmisler..herseyden once relaks ol..umutlu ol...merkez seni her konuda yonlendiriyo..ama yarin bi olaya sahit olacaksin..bebisinin sana birakilisi izleyebileceksin..iste o an herseye deger...aklindan asla cikmayacak bir an..ve insallah bebisin sana tutunur canim...
yok hiç korkacak birşey yok gayet sakin ol evden çıkarken tuvalet ihtiyacını gör yoldayken su iç çok sıkışmana gerek yok. transferden sonra bana bez yada sonda vermediler öylece yarım saat yattım sonra yavaşça tuvalete gittim dönüp yine yattım. dayanılmayacak kadar çok sıkışmana gerek yok o yüzden tutarsın bitince de.
şimdiden hayırlı olsun..
çok saol ayşe, yarın bu saatlerde bitmiş olacak inşallah. söylediklerin iyi geldi:)
Hoşbulduk:) ne güzel anlatmışsın çokkkk sağol, o anı çok merak ediyorum. henüz net bilgi alamadım yumurtaların döllenmesiyle ilgili.bakalım neler olacak:26:
dediğin gibi yaparım,zaten ev hastane arası 1,5 saat falan,yolda içerim suyumu.
cuma çok duygasaldım onun sebebi aslında sadece dr dedikleri değildi perşembe akşamı kardeşimin kocasını yaradılar onun üstüne sabahda dr öyle söyleyince ben kötü olmuştum... ama 1 gün sonra dr un söylediklerini tamamen kafamdan attım olmazsa başka dr giderim dedim... dünde okadar rahattımki sanki tedavimin iptal edilme durumu yokda herşey çok güzel gidiyormuş gibi rahattım...iptal olursa olsun dedim...
cuma çok duygasaldım onun sebebi aslında sadece dr dedikleri değildi perşembe akşamı kardeşimin kocasını yaradılar onun üstüne sabahda dr öyle söyleyince ben kötü olmuştum... ama 1 gün sonra dr un söylediklerini tamamen kafamdan attım olmazsa başka dr giderim dedim... dünde okadar rahattımki sanki tedavimin iptal edilme durumu yokda herşey çok güzel gidiyormuş gibi rahattım...iptal olursa olsun dedim...
işte yaa güzel düşününce nasıl da herşey güzel gidiyor.. şimdi 12 güncük kaldı asıl güzel haberi almayaaaa
olay bu iste..olumlu dusununce hersey cokkk olumlu gidiyo..ve sonuda cok cok guzel olsun insallah.....insallah yzacaksin buyraya hamisim diye
aysecim sen neden asilama olmadim merkez asilamada cok basarili ise bence deneseydin sansini..benim asilama sansim olsa denerdim....
yaa ne güzel ne kadar umutsuzdu halbuki.. dün bir arkadaşımla buluştum o da bizim doktora gidiyor ona da aşılama önermiş merkez olarak aşılamada çok başarılıyız demiş. inşallah nazemir için eeennnn başarılı sonuçlarını alırlar..
ya nazemir bişey merak ettim nasıl kendi kendine çatlamış ki? hangi ilaçları kullanıyordun?
halevvv canimm insallah cumartesi poztif haberinei alacz....ben cok inaniyorum pozitif olacagina....insallah guzel guzel haberler allaim senden
ayy kizlar en cokkk korktugum an zaten su sIkIsIk olma..bizde lavaboya izin vermediler...illa 15 dak sonra beze yapacaksin..dakkda bir gelirp soruyo hemsire yaptinmi yaptinmi? e nasil yapayim olmuyo bir turlu..ama kendimi cokk sIkmIstim iste; yapayim diye..
kizlarr ben bu ay yada subat sonu dr a gidecem..benden once tedavisi olan varsa ona okuyalim...
benim tedavinin iptal olma durumu vardı hatırlıyormusunuz dün kontrole gittik...sağdaki yumurtayı zor görüyordu dr yada hiç görünmüyordu... sağda 2 tane yumurtam gelişmiş üstelik çatlamış...hemen aşılama yapıldı hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi sona erecek derken aşılama yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?