bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hmm baskılasın diye bana sulandırılmış lucrin vermişti.. neyse vardır bir hayır.. o işini biliiiirr..

halev canim cok cok haklisin...bazen hep dusunuyorum acaba ikindim ondanmi tutmadi diye..o kadar stresliydimki bi turlu yapamiyorum..hemsire geliyo yaptinmi yaotinmi...ya insallah 2.de bole olmaz..en cok sorun ettigim sey bu..hayirlisi insallah....Rabbim utandirmasin hic birimizi..hep guzelhabeler verelim insallah....

işte yaa güzel düşününce nasıl da herşey güzel gidiyor.. şimdi 12 güncük kaldı asıl güzel haberi almayaaaa

inşallah hepimiz peş peşe yazarız hamişiz diye...ben ilk anda böyle kafama takarım dış etkenlerin etkisiyle sonra atarım kafamdan.... olumlu düşünürüm genelde...pozitif düşünelim, sonuç pozitif olsun....ilkem

halev,ayşe ve umudumsun; desteğiniz için çokkk teşekkür ederim çokkkk

gelişmeleri mutlaka yazarım ama benim merkez,arayıp bilgi vermiyormuş ben aradım az önce sadece herşey yolunda dediler. benim 17 yumoşum olmuştu,yarın öğrenicem inşallah ama onların araması gerekmiyor muydu?

sephiracığım senin için 7 tane ayetel kürsi okudum iş yerindeyim ya bu kadar okuyabildim üsütne oku 41 e tamamla sen de yarına kadar.. Allah yardımcın olsun canım

hayırlı olsun canım ne güzel tam ümidi kesmişken aşılama olmuş Allahım utandırmasın inşallah güzel haberlerini almak nasip olr hepimize[/QUOTE]

amiiiiiin inşallah...önce senin güzel haberini alalım sonra sırayla hepimizinki

sephiracığım senin için 7 tane ayetel kürsi okudum iş yerindeyim ya bu kadar okuyabildim üsütne oku 41 e tamamla sen de yarına kadar.. Allah yardımcın olsun canım

canım benim Allah razı olsun, tamam ben tamamlarım... günahsız dille okunan dualar en yüceleridir, ben de sana duacıyım, tüm hasret çekenlere:)

canım benim Allah razı olsun, tamam ben tamamlarım... günahsız dille okunan dualar en yüceleridir, ben de sana duacıyım, tüm hasret çekenlere:)

birbirinin acısını bu kadar yürekten bilenler birbirine dua etmeyecek de kim edecek.. bu arada 5 tane daha okudum :))

canim benim merkez kendisi ariyordu..ama tabiki her merkezin calisma prensibi farkli..ben regl oldugum icin ayetel kursi okuyamadim..ama diliyorummki cani gonulden...hersey yolunda gider..hersey gonlunce olsun canimbenim....

Kızlar selam. Bugün niyetliyim. Meryem suresini bitrdim. 3 gün orucumu tutuyorum..

Ceylin sende mi meryem suresini okuyordun ne durumda ..

Umudumsun siz akşamları giriyorsunuz internete ben varken sizi hiç göremiyorum.. Konuşamıyoruz. Moraller nasıl her şey yolunda mı

halev iyi haberlerini bekliyoruz. Allahın izni ile.

şubat-mart kırılma mı yaşanacak bu topikte her sayfayı açtığımzda ben de hamileyim msajı gelecek önümüze inşallah... Herkesin tedavisi o dönemde başlıyor...

Kızlar dua edin bana sizleri çok seviyorum.allah yanınızda olsun...

ayetel kürsü olsun tefriciye olsun abdestlimi okumak gerekiyor...birde 72000 fatiha vardı.... dün dr a giderken içimden sonuç ne olursa olsun... 72000 fatiha okuyacam dedim ... daha okumadan...işlerim kolaylaştı... birde okusam neler olacak herşey daha güzel olacak

Ahh canııım inşallah diyorumya sene sonu nüfus patlamsı olacaaaakk..
Allah kabul etsin canım bu dualar bizi muradımıza erdirecek inşallah..

canım tefriciye için abdestli olman şart değil adetken de okursun. diğerlerini ezberden okuyacaksan boy abdesti yetermiş.
ya yeter diyince nerde bu yeter? naber kız nerdesin sen?

canim benim hosgeldinnnnnnn.....Rabbim kabul estin dualarini insallah...canim kac gibi giriyosunki nete..genelde evet bir cogumuz aksamlari giriyoz..ama cok gec girmiyorum ben..

ay insallah canim dedigin gibiii bol bol hamis haberleri veririz birbirimie..hep birlikte insallah..benimde regl bitsin bende baslayacam insallah meryem suresine..yanliz orda secde ayeti var sanirsam..sureyi okuduktan sonrami secde namazi kiliyosun sen canim...

kizlar 72.000 fatihayi oneriyo herkes...bende baslayacm nasip olursa...dualara sarilalim..insallah islerimiz yolunda gidecek hep...

hilbay canim bu arada..sen yakin bir zamanda tedaviye baslamayi dusunuyomusun? ..her zaman hepimiz icin dua ediyorum canim..insallah bu yil evlatsiz gecen son yilimiz olsun...inan kimseye diyemediklerim soramadiklarimi burda yaziyorum..dun gece ruyamda 2. tedavimi yapilmis oldugunu ve transferin yapilmis oldugunu gordum..hatta o kadar etkisinde kaldimki sabah kalktim..karnimi tutuyorum..hamileyimya..sonra kendime geldim..Allahim dedim aklima mukayet ol..o sadece bir ruyaydi..ruyada bile hamile oldugunu gormek 1 saniye icin bile olsa o kadar mutlu ediyokiinsani ya...Allahim insallah bize de nasip etsin bebislerimizi..bende burdaki tum arkdaslarimi cok ama cok seviyorum..en yakinim siziisiniz..bazen kendime bile diyemediklerimi burda size diyorum....insallah bizde bir an once hamis kaliriz...

Son düzenleme:
kizlar 72.000 fatihayi oneriyo herkes...bende baslayacm nasip olursa...dualara sarilalim..insallah islerimiz yolunda gidecek hep...

Ben de başlamak istiyorum ama mümkün değil bitiremem ki yarın başlasam taaa test günüme kadar okusam günde 1400 1500 tane okumam gerek ki işe geldiğime göre imkansızzzz ufff naapsam ki? tefriciyeler de var.. yok yok ben önce 313 tane okuyayım bir de 313 ayetel kürsi okuyayım kısmet olur da hamile kalırsam hayırlısıyla doğurmak için okurum..

canım tefriciye için abdestli olman şart değil adetken de okursun. diğerlerini ezberden okuyacaksan boy abdesti yetermiş.
ya yeter diyince nerde bu yeter? naber kız nerdesin sen?

birşey daha soracam belki saçma gelebilir...dr bana progestan verdi alttan günde 3 defa onun için sormuştum abdestlimi diye... günde 3 kerede duşa giremem boy abdesti için.. bu soğukda.... olurmu acaba...

canim illa tedavina kadar bitirecem diye dusunme..yoksa tedavilerimzi seninle hemenhemen ayni zaman..hamis kaldigindada okumaya devam edersin yani...o yuzden ben illa tedaviye kadar bitirecem diye okumuyorum...ne zaman biterse..nurcan 3 ayda bitirmis...benimde tahminen 3-4 ayda bir biter..ama 41 ayetel kurside okuyacam ozaten biter..hatta ayetel kursiyi sabah namazindan sonra okursak daha etkili diye dusunuyorum...7 gun ustuste 41 kere ayetel kursi okumak istiyorum..bu arada meryem suresi ..ama netten indirecem meryem suresini...boyle iste dualara sarilinca kendimide daha iyi hissediyorum....

birşey daha soracam belki saçma gelebilir...dr bana progestan verdi alttan günde 3 defa onun için sormuştum abdestlimi diye... günde 3 kerede duşa giremem boy abdesti için.. bu soğukda.... olurmu acaba...

canim onun boy abdestini bozacagini sanmiyorum yani...ama nurcanin bu konuda daha fazla bilgisi var...geldimi sorariz ona..boy abdestini bunlar bozmaz ama yani..zaten ezberden okuyacagimiz icin namaz abdestine gerek yok..e boy abdestinide bozan seyler belli yanii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…