merional iki toz bir su olarak akşamları vuruldum 4 gün..bende sordum dr a iğneler baskılamıyormuydu diye baskılamıyordu dedi...bende sonradan düşündüm böyle bir ihtimal varsa neden çatmasın diye önlem almadı....herşerde vardır bir hayır diyorum.... bunu da yaşamam gerekiyormuş
olay bu iste..olumlu dusununce hersey cokkk olumlu gidiyo..ve sonuda cok cok guzel olsun insallah.....insallah yzacaksin buyraya hamisim diye
aysecim sen neden asilama olmadim merkez asilamada cok basarili ise bence deneseydin sansini..benim asilama sansim olsa denerdim....
işte yaa güzel düşününce nasıl da herşey güzel gidiyor.. şimdi 12 güncük kaldı asıl güzel haberi almayaaaa
sephiracığım senin için 7 tane ayetel kürsi okudum iş yerindeyim ya bu kadar okuyabildim üsütne oku 41 e tamamla sen de yarına kadar.. Allah yardımcın olsun canım
canım benim Allah razı olsun, tamam ben tamamlarım... günahsız dille okunan dualar en yüceleridir, ben de sana duacıyım, tüm hasret çekenlere:)
halev,ayşe ve umudumsun; desteğiniz için çokkk teşekkür ederim çokkkk
gelişmeleri mutlaka yazarım ama benim merkez,arayıp bilgi vermiyormuş ben aradım az önce sadece herşey yolunda dediler. benim 17 yumoşum olmuştu,yarın öğrenicem inşallah ama onların araması gerekmiyor muydu?
Ahh canııım inşallah diyorumya sene sonu nüfus patlamsı olacaaaakk..Kızlar selam. Bugün niyetliyim. Meryem suresini bitrdim. 3 gün orucumu tutuyorum..
Ceylin sende mi meryem suresini okuyordun ne durumda ..
Umudumsun siz akşamları giriyorsunuz internete ben varken sizi hiç göremiyorum.. Konuşamıyoruz. Moraller nasıl her şey yolunda mı
halev iyi haberlerini bekliyoruz. Allahın izni ile.
şubat-mart kırılma mı yaşanacak bu topikte her sayfayı açtığımzda ben de hamileyim msajı gelecek önümüze inşallah... Herkesin tedavisi o dönemde başlıyor...
Kızlar dua edin bana sizleri çok seviyorum.allah yanınızda olsun...
ayetel kürsü olsun tefriciye olsun abdestlimi okumak gerekiyor...birde 72000 fatiha vardı.... dün dr a giderken içimden sonuç ne olursa olsun... 72000 fatiha okuyacam dedim ... daha okumadan...işlerim kolaylaştı... birde okusam neler olacak herşey daha güzel olacak
Kızlar selam. Bugün niyetliyim. Meryem suresini bitrdim. 3 gün orucumu tutuyorum..
Ceylin sende mi meryem suresini okuyordun ne durumda ..
Umudumsun siz akşamları giriyorsunuz internete ben varken sizi hiç göremiyorum.. Konuşamıyoruz. Moraller nasıl her şey yolunda mı
halev iyi haberlerini bekliyoruz. Allahın izni ile.
şubat-mart kırılma mı yaşanacak bu topikte her sayfayı açtığımzda ben de hamileyim msajı gelecek önümüze inşallah... Herkesin tedavisi o dönemde başlıyor...
Kızlar dua edin bana sizleri çok seviyorum.allah yanınızda olsun...
kizlar 72.000 fatihayi oneriyo herkes...bende baslayacm nasip olursa...dualara sarilalim..insallah islerimiz yolunda gidecek hep...
canım tefriciye için abdestli olman şart değil adetken de okursun. diğerlerini ezberden okuyacaksan boy abdesti yetermiş.
ya yeter diyince nerde bu yeter? naber kız nerdesin sen?
Ben de başlamak istiyorum ama mümkün değil bitiremem ki yarın başlasam taaa test günüme kadar okusam günde 1400 1500 tane okumam gerek ki işe geldiğime göre imkansızzzz ufff naapsam ki? tefriciyeler de var.. yok yok ben önce 313 tane okuyayım bir de 313 ayetel kürsi okuyayım kısmet olur da hamile kalırsam hayırlısıyla doğurmak için okurum..
birşey daha soracam belki saçma gelebilir...dr bana progestan verdi alttan günde 3 defa onun için sormuştum abdestlimi diye... günde 3 kerede duşa giremem boy abdesti için.. bu soğukda.... olurmu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?