canim onun boy abdestini bozacagini sanmiyorum yani...ama nurcanin bu konuda daha fazla bilgisi var...geldimi sorariz ona..boy abdestini bunlar bozmaz ama yani..zaten ezberden okuyacagimiz icin namaz abdestine gerek yok..e boy abdestinide bozan seyler belli yanii....
fatiha yı ezbere biliyorum ama....tefriciyeyi ezbere bilmiyorum kitaptan okumam lazım....yinede sağol cevabın için
canim tefriciye abdeste gerek yok..adetliyken bile okuyabiliyosun......o yonden rahat ol tatlim..
tamam canım...teşekkür ederim
ya ayse bisey soracam sana..benim sonucum sifir cikmistiya..druna soracaktin sen...ne demisti acaba..ariyorum forumu ama bulamadim ya...gerci o zaman demistin yanitini ama unuttum ben..hatirliyomusun sen....
Hatırlıyorum tabi sıfır da 2 de 3 de aynı tutunmamış demektir kaç olduğunun önemi yok demişti. Zaten bazı laboratuvarlar negatif olunca kaç olursa olsun 0,01 yazıyormuş.. benim 10. günde 0,01 di 12.gün başka bir yerde yaptırdım 2,00 yazıyordu.
ayetel kürsü olsun tefriciye olsun abdestlimi okumak gerekiyor...birde 72000 fatiha vardı.... Dün dr a giderken içimden sonuç ne olursa olsun... 72000 fatiha okuyacam dedim ... Daha okumadan...işlerim kolaylaştı... Birde okusam neler olacak herşey daha güzel olacak
bak biz sana nededik nemiş iptal olmuşmuş tedavi bidaha olmazmış mış yaaaaaaaa inşallah beebişinin de geldiği haberlerini alacaz dahaiyi gitti inşallah sonuda iyi olur aşılama yapıldı neye niyet neye kısmet oldu bizim iş
canım ben fatihayı bu topiclerde ilk deneyen kişi olarak çok inanıyorum ben okudum mükafatımı aldım şükürayetel kürsü olsun tefriciye olsun abdestlimi okumak gerekiyor...birde 72000 fatiha vardı.... dün dr a giderken içimden sonuç ne olursa olsun... 72000 fatiha okuyacam dedim ... daha okumadan...işlerim kolaylaştı... birde okusam neler olacak herşey daha güzel olacak
birşey daha soracam belki saçma gelebilir...dr bana progestan verdi alttan günde 3 defa onun için sormuştum abdestlimi diye... günde 3 kerede duşa giremem boy abdesti için.. bu soğukda.... olurmu acaba...
kizlarrrr gunaydinnnn...ay kucuk osman denize dustu ya...Allah hepimize oyle tatli bebisler versin...
ay kizlar birsey soracam size biraz komik ama:))) transfer anina idrar kesesi dolu gidiyoruzya...sonra ciktiktan sonra 15 dak sonra dizleri kirp yatiriyolar ve bezliyolar..idarinizi 15-20 dak sonra beze yapin diyolar..ya ben o anda cok cok zor yaptim..hatta kendimi zorlayarak..idrarim nasil var ama yapamiyorum..zorlandim zorlandim yaptim..sonra bazen dusunuyorum acaba o yuzdenmi tutmadi ..kendimi sIktIm cunku o esnada baya bir..siz bu durumda nasil yaptiniz? en cok korktugum an burasi benim:97:
canımsın yaaaa....inan bende hep aynı sıkıntıyı yaşadım... önceki 2 denememde çok sıkışıktım ve o kadar zorlandım ki idrarımı yaparken resmen ağladım. o denemelerimde hep düşündüm olursa olur dah yapmam diye. ama son denememde biraz daah tecrübeliydim öncekiler kadar su içmedim. biz aşırı sıkışıyoruz oysaki gerek yok o kadarına... bide sıkştıktan sonra çok bekleemkte kötü oluyor sıkışır sıkışmaz hemen alırlarsa daah rahat oluyorsun. sende bi dahaki denemene kendi bünyene göre bir veya birbuçuk litre iç.. tam kaçta alacaklarını öğren ona göre fazla sıkışma..
ay çok muhabbet etmişiniz şimdi çıkmam lazım gerisini gelince bakarım
hasretimsin senin cevrende tup bebek yaptirdigini biliyorlarmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?