bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya ayse bisey soracam sana..benim sonucum sifir cikmistiya..druna soracaktin sen...ne demisti acaba..ariyorum forumu ama bulamadim ya...gerci o zaman demistin yanitini ama unuttum ben..hatirliyomusun sen....

fatiha yı ezbere biliyorum ama....tefriciyeyi ezbere bilmiyorum kitaptan okumam lazım....yinede sağol cevabın için

ya ayse bisey soracam sana..benim sonucum sifir cikmistiya..druna soracaktin sen...ne demisti acaba..ariyorum forumu ama bulamadim ya...gerci o zaman demistin yanitini ama unuttum ben..hatirliyomusun sen....

Hatırlıyorum tabi sıfır da 2 de 3 de aynı tutunmamış demektir kaç olduğunun önemi yok demişti. Zaten bazı laboratuvarlar negatif olunca kaç olursa olsun 0,01 yazıyormuş.. benim 10. günde 0,01 di 12.gün başka bir yerde yaptırdım 2,00 yazıyordu.

ay cok sagol canim yaa..kafama takilmistida..benim dr bana sifir ise ilk andan beri tutunma olmadi demisti....kafama hep takilmisti..nasil ilk andan beri tutunma olmaz...ya insallah bir an once tedaviye baslasakta hamisiz diye yazsak suraya..beklemek cokkk zor ya....sikintidan 1 haftada 3 kitap bitirdim yaa

....İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

...Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı.

suraya bak yaaa...dogurup cope atiyolarr gelde sinir olma....Allahim Yarabbim..kurban oldugum Allahim.tabiki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz..biz bu kadar bebk diye yanip tutusurken millet yapiyo ve cope atiyo yaaa...sinir oluyorum boyle insanlara..hemde nasilll ama....

dularin cok cok tsk tatlim..bunlari okudukca daha cok daha cok duayal sarilasim geliyo...reglm bitsede namaza baslasam ya....bu dualarin hepsini yapmak istiyorum bir anda:)))

arkadaşlar tefriciye bitince
hepimiz için fatiha okuyalım ne dersniz

iyi gitti inşallah sonuda iyi olur aşılama yapıldı neye niyet neye kısmet oldu bizim iş
bak biz sana nededik nemiş iptal olmuşmuş tedavi bidaha olmazmış mış yaaaaaaaa inşallah beebişinin de geldiği haberlerini alacaz daha
canım ben fatihayı bu topiclerde ilk deneyen kişi olarak çok inanıyorum ben okudum mükafatımı aldım şükür
birşey daha soracam belki saçma gelebilir...dr bana progestan verdi alttan günde 3 defa onun için sormuştum abdestlimi diye... günde 3 kerede duşa giremem boy abdesti için.. bu soğukda.... olurmu acaba...

canım ilaç abdesti bozmaz ama ezbere okuya bilirsin namaz abdestin yokken sakın yasin kitabını felan eline alıp okuma

canımsın yaaaa....inan bende hep aynı sıkıntıyı yaşadım... önceki 2 denememde çok sıkışıktım ve o kadar zorlandım ki idrarımı yaparken resmen ağladım. o denemelerimde hep düşündüm olursa olur dah yapmam diye. ama son denememde biraz daah tecrübeliydim öncekiler kadar su içmedim. biz aşırı sıkışıyoruz oysaki gerek yok o kadarına... bide sıkştıktan sonra çok bekleemkte kötü oluyor sıkışır sıkışmaz hemen alırlarsa daah rahat oluyorsun. sende bi dahaki denemene kendi bünyene göre bir veya birbuçuk litre iç.. tam kaçta alacaklarını öğren ona göre fazla sıkışma..

dimi canim yaaa..en buyuk sorun buuuu....bide hemsire geliyo tamami yaptinizmi???oy Allahim ne kadar zor bu tup bebebk yani..bu son olsunda bir daha denemek zorunda kalmayalimmm....

hasretimsin senin cevrende tup bebek yaptirdigini biliyorlarmi???

evet canım zaten cevremdekiler arkadaşlarım komşular falan.. aslında biz bu sefer ailemize sölemeycektik ama tesadüfen tarnsferden sonra annemler gelince buray herkes duydu.. valla biz saklamayı beceremedik bi türlü ay sen ansıl beceriyon.. transferden sonra dışarıya çıkıyomusun yoksa evde dinleniyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…