evet canım zaten cevremdekiler arkadaşlarım komşular falan.. aslında biz bu sefer ailemize sölemeycektik ama tesadüfen tarnsferden sonra annemler gelince buray herkes duydu.. valla biz saklamayı beceremedik bi türlü ay sen ansıl beceriyon.. transferden sonra dışarıya çıkıyomusun yoksa evde dinleniyo musun?
kızlarrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
şimdi hürem izliyeceğiz diye gideceksiniz gelin yaaaaaaa
özledm sizi
canim naber? nasilsin ne var ne yok? ne yaptin bugun..simdi tedavine kesin olarak hangi ay basliyosun bellimi tarih?
iyiyli bebğim canım bu gün annem geldi köyden
onula beraberdik konuştuk sonbet ettik dertleştik ağladık
CANIM ZATEN BİZ MART GİBİ DÜŞÜNÜYORDUK DR DA 3 AY KULNMAK ÜZRE İLAÇ VERDİ BİLİYORSUN İŞTE MART NİSAN GİBİ TEKRAR DENEYECEĞİZ ALLAH İZİN VERİRSE
insallah canim..malesef annelerle bir araya gelince aglaniyo(((( seninde tedavine az var..ayse sen ve ben ayni zamanlarda hemenhemen..aramizda ay farki var..ay insallah hepimizin son denemesi olur...bir daha denemek zorunda kalmayalim..ve bu sefer bebislerimizi kucagimiza alalim insallahhhh
Kız yeter ne alıyon kadın cağız gelmiş yanına alatma ladını bide sen güçlü olki kadının aklı sende kalmasın
ben geldiiim yaa benim yine boğazım şiştiiii üfff.. demin doktor hazretlerini aradım tamam not alıyorum yarın anestezi uzmanını ararım öğlen saat söylerim sana dedi.
yetercim seni andım ben de bugün merak ettim sesin çıkmayınca ne ilacı verdiği ne işe yarıyormuş?
bak bak dizi başladı nasıl da dağıldılar:)) kız alın şu aletleri kucağınıza hem izleyin hem yazın aaa... online orumlardık diziyi.. şimdi dizi bitcek siz gelceksiniz ben de uyumuş olucam son reklam arasında :))))
kuzum dertleştik dertleşirkende oluyor böyle işteKız yeter ne alıyon kadın cağız gelmiş yanına alatma ladını bide sen güçlü olki kadının aklı sende kalmasın
ben geldiiim yaa benim yine boğazım şiştiiii üfff.. demin doktor hazretlerini aradım tamam not alıyorum yarın anestezi uzmanını ararım öğlen saat söylerim sana dedi.
yetercim seni andım ben de bugün merak ettim sesin çıkmayınca ne ilacı verdiği ne işe yarıyormuş?
ceylin naz adaşımın annesi canım sana 50 tanecik fatiha okudum eklersin daha okumaya çalışıcam, Allah kabul etsin..
kuzum dertleştik dertleşirkende oluyor böyle işte
canım annem gelince giremedim
ya dhea diye bir vitamin yumurta kalitesini ve sayısını atıkmakta kulanılıyormuş
aslında gençlik hormonu dhea sporcular falada kualnıyorlarmış
oohhh şifa olsun yarasın inşallahh.. Ben de duydum onu kullanayım dedim sonra gidip kanda dhea mı ölçtürdüm şükür eksik çıkmadı ben de korktum doktora sormadan almayayım dedim belki düzenimi bozar.
Inşallah yetercim çok güzel hisler var içimde bu yeni doktor sana çok iyi gelecek..
bende istiyorum 7200 fatiha :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben de istiyorum ama çalışırken ben okuyamam eğer sen başlarsan kendine sana okurum ama diyorum çok okuyamam işteyken garip oluyor bişey soruyorlar ben cevap vermiyorum tefriciye okuyo oluyorum :))) ama bugün işim azdı hem senin tefriciyeni bitirdim hem de ceyline 50 fatiha okudum. Eğer sen de okursan sana da 50-60 yardımcı olurum.
Ben kendime 313 fatiha ve 313 ayetel kürsi okuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?