bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlarrrrrrrrrrrr
nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
şimdi hürem izliyeceğiz diye gideceksiniz gelin yaaaaaaa
özledm sizi

tatlim sadece annem biliyo ve burdaki arkadaslar...onun disinda hic kimse..en yakin dostuma bile soylemedim..neden diyecekesin..cunku her kafadan bir ses cikacak herkes akil verecek..soyle yap bole yap..suna git buna git...bunlari duyunca daha cok depresyona girerim..o yuzden soylemedim..soylememde yani..yoksa milletin durup durup ah kizim soyle yap;; vah kizim susunda bolmuyodu soyle oldu demesine hiccc dayanamam..ama dedigim gibi bilen annem sadece..denemeden sonra evden cikmadim..zaten topu topu 15 gunluk bir surecti..soranlarada bogazlarimdan hastayim igne vuruluyroum dedim..ki o donem gercekten bogazimdanda iogne olmustum..bogazlarim asiri sismisti..goren diyodu yuzun solmus...boyle tatlim..simdikinide kimseye demiyecem ..yine sadece annem biliyo...

canim naber? nasilsin ne var ne yok? ne yaptin bugun..simdi tedavine kesin olarak hangi ay basliyosun bellimi tarih?

iyiyli bebğim canım bu gün annem geldi köyden
onula beraberdik konuştuk sonbet ettik dertleştik ağladık
CANIM ZATEN BİZ MART GİBİ DÜŞÜNÜYORDUK DR DA 3 AY KULNMAK ÜZRE İLAÇ VERDİ BİLİYORSUN İŞTE MART NİSAN GİBİ TEKRAR DENEYECEĞİZ ALLAH İZİN VERİRSE

insallah canim..malesef annelerle bir araya gelince aglaniyo(((( seninde tedavine az var..ayse sen ve ben ayni zamanlarda hemenhemen..aramizda ay farki var..ay insallah hepimizin son denemesi olur...bir daha denemek zorunda kalmayalim..ve bu sefer bebislerimizi kucagimiza alalim insallahhhh

inşşşşşşşşşşş bebğim inşşşşşşş
rabbim emeklerimiz karşılığını versin bu çabalarımız karşılığını bulsun inşşşşşşşş
bu yorgunluk bıkınlık bebişlerimizle bitsin inşşşşşşşşşşşş
allahım kapılar açan mucizeler yaratan allahım bizleride mucizelerimizle sevindirsin
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kız yeter ne alıyon kadın cağız gelmiş yanına alatma ladını bide sen güçlü olki kadının aklı sende kalmasın

nurcanim bazen aglamkta iyi geliyo..bende annemin yaninda cok aglayamam...hep icime atarim..hep ama..goren cok guclu sanir beni..halbuki bilseler icimdeki firtinalari...

ben geldiiim yaa benim yine boğazım şiştiiii üfff.. demin doktor hazretlerini aradım tamam not alıyorum yarın anestezi uzmanını ararım öğlen saat söylerim sana dedi.
yetercim seni andım ben de bugün merak ettim sesin çıkmayınca ne ilacı verdiği ne işe yarıyormuş?

hosgeldin canimmmmmm..ya tedavilerimiz baslasa bir an once ve surdan guzel haberler vermek nasip olsun insallah.......

bak bak dizi başladı nasıl da dağıldılar:)) kız alın şu aletleri kucağınıza hem izleyin hem yazın aaa... online orumlardık diziyi.. şimdi dizi bitcek siz gelceksiniz ben de uyumuş olucam son reklam arasında :))))

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Kız yeter ne alıyon kadın cağız gelmiş yanına alatma ladını bide sen güçlü olki kadının aklı sende kalmasın
kuzum dertleştik dertleşirkende oluyor böyle işte

canım annem gelince giremedim
ya dhea diye bir vitamin yumurta kalitesini ve sayısını atıkmakta kulanılıyormuş
aslında gençlik hormonu dhea sporcular falada kualnıyorlarmış

ceylin naz adaşımın annesi canım sana 50 tanecik fatiha okudum eklersin daha okumaya çalışıcam, Allah kabul etsin..

oohhh şifa olsun yarasın inşallahh.. ben de duydum onu kullanayım dedim sonra gidip kanda dhea mı ölçtürdüm şükür eksik çıkmadı ben de korktum doktora sormadan almayayım dedim belki düzenimi bozar.
inşallah yetercim çok güzel hisler var içimde bu yeni doktor sana çok iyi gelecek..

bende istiyorum 7200 fatiha :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kuzum inşşşşşşşşşş yaaaaaaaa
rabbim beklemekte olan herkese güzelikler nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende istiyorum 7200 fatiha :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben de istiyorum ama çalışırken ben okuyamam eğer sen başlarsan kendine sana okurum ama diyorum çok okuyamam işteyken garip oluyor bişey soruyorlar ben cevap vermiyorum tefriciye okuyo oluyorum :))) ama bugün işim azdı hem senin tefriciyeni bitirdim hem de ceyline 50 fatiha okudum. eğer sen de okursan sana da 50-60 yardımcı olurum.
ben kendime 313 fatiha ve 313 ayetel kürsi okuyacağım.

tefriciye bitsinde başalayacağım
aslında ben hepimiz okuyalım dyecektim sıryla ouruz diye düşünmüştüm
tabi siz bilirisiniz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…