tefriciye bitsinde başalayacağım
aslında ben hepimiz okuyalım dyecektim sıryla ouruz diye düşünmüştüm
tabi siz bilirisiniz ama
ya sen yanlış anladın ceyline okumuyoruz o kendi okuyor benim içimden geldi yardım olsun diye okudum.
Ya 72000 çok fazla kimseden isteymem ben o kadar şeyi çok zor doğrusu. Ama bu arada okumaya başlayan olursa elimden geldiğince tefriciyelerden kalan zamanda yardım ederim seve seve..
canim hepimizi icin bir seferde olmuyor sanirsam..cunku nurcan tek bir kisinin niyeti icin demisti..yani herkes icin okumaya kalksak zaten bitmez...3 ayda bitirmis nurcan zaten..ve udun o hizli okuyo..ama okuyan arkadaslar olursa bende yardim ederim...ceylinde okumaya basladigi icin yardeim ediliyo ona..ama sende basla istersen..herkes okuyabildigi kadar okur sana...
Ay valla aysecimm..hurrem murrem izlemedim..heyheylerim gene benleler..malum cok yoklarlar beni:))) sole bi yatayim dedim..uykuda tutmadi...dedim bakayim benim canlar ne yapiyo?
önce tefriciye bitisnde sonra başlarım
önce bütün arkadaşlarımızın tefiriciyesi okunsun
tamam canim..ama bak ozelliklede sabah namazindan sonra 41 ayetel kursi oku..onu hmen okursun zaten..sayisi fazla degil..hatta 7 sabah ustuste oku...cani gonulden yalvaralim allaha..insallah kabul olur dualarimiz...
canim hepimizi icin bir seferde olmuyor sanirsam..cunku nurcan tek bir kisinin niyeti icin demisti..yani herkes icin okumaya kalksak zaten bitmez...3 ayda bitirmis nurcan zaten..ve udun o hizli okuyo..ama okuyan arkadaslar olursa bende yardim ederim...ceylinde okumaya basladigi icin yardeim ediliyo ona..ama sende basla istersen..herkes okuyabildigi kadar okur sana...
ay valla aysecimm..hurrem murrem izlemedim..heyheylerim gene benleler..malum cok yoklarlar beni:))) sole bi yatayim dedim..uykuda tutmadi...dedim bakayim benim canlar ne yapiyo?
işte ben kucağımda bunla izliyorum işte hürremi.. tam iyileştim derken şişti boğazım yaa heryerim kırılyor yine..
canlarım merhaba 1 haftadır ankaradaydım ben yokken yazılanları okudum eşimi yolcu ettim libyaya canımdan bi parça gitti terminalde herkes bize bakıyodu eşimle ağlaya ağlaya ayrıldık şimdi evimde yalnızım kim sorsa ağlıyorum ne zormuş ayrılık 6 ay yanımda yok evdeki eşyalarını gördükçe ağlamaktan bir hal oluyorum alışamıyorum onun yokluğuna şuan eşimin yokluğu ve yalnızlığım bebek olayının önüne geçti herkese hayırlı tedaviler hayırlı evlatlar versin allahım canlarımızı sağ etsin öptüm hepinizi
canım ağlayın ama sonra bebişinizi kucağınıza aalınca sevinten ağlayın gerçi kime diyom bende sürekli ağlarım yani oğlumu kaybettiğimden beri ağlıyorum ama işte ağlayıncada bişi düzelmiyo aksine depresyona giriyo insannurcanim bazen aglamkta iyi geliyo..bende annemin yaninda cok aglayamam...hep icime atarim..hep ama..goren cok guclu sanir beni..halbuki bilseler icimdeki firtinalari...
canım normalde fatiha okumak olur du sonuçta oku istediği kadar ama bu 72000 fatiha direk çocuk sahibi olmak üzere bir kişiye niyet eksiksiz ve fazlasız okunuyor o yüzden herkeze okunması çok zor 1000 -2000 değil 72000 tanebebişim okumak istersek dedim kız hepimiz için bir seferde okuyalım olmazmıııı
biz 10000 ihlas okumutuk yani iterseninz
canlarım merhaba 1 haftadır ankaradaydım ben yokken yazılanları okudum eşimi yolcu ettim libyaya canımdan bi parça gitti terminalde herkes bize bakıyodu eşimle ağlaya ağlaya ayrıldık şimdi evimde yalnızım kim sorsa ağlıyorum ne zormuş ayrılık 6 ay yanımda yok evdeki eşyalarını gördükçe ağlamaktan bir hal oluyorum alışamıyorum onun yokluğuna şuan eşimin yokluğu ve yalnızlığım bebek olayının önüne geçti herkese hayırlı tedaviler hayırlı evlatlar versin allahım canlarımızı sağ etsin öptüm hepinizi
tatlim sadece annem biliyo ve burdaki arkadaslar...onun disinda hic kimse..en yakin dostuma bile soylemedim..neden diyecekesin..cunku her kafadan bir ses cikacak herkes akil verecek..soyle yap bole yap..suna git buna git...bunlari duyunca daha cok depresyona girerim..o yuzden soylemedim..soylememde yani..yoksa milletin durup durup ah kizim soyle yap;; vah kizim susunda bolmuyodu soyle oldu demesine hiccc dayanamam..ama dedigim gibi bilen annem sadece..denemeden sonra evden cikmadim..zaten topu topu 15 gunluk bir surecti..soranlarada bogazlarimdan hastayim igne vuruluyroum dedim..ki o donem gercekten bogazimdanda iogne olmustum..bogazlarim asiri sismisti..goren diyodu yuzun solmus...boyle tatlim..simdikinide kimseye demiyecem ..yine sadece annem biliyo...[/Q
çok haklısın canım en iyiyisini yapıyosun bi sonraki deneme için aynısını planlıyorum bakalım artık..
bezmiiii umudumkizlarrrr gunaydinnnn...ay kucuk osman denize dustu ya...Allah hepimize oyle tatli bebisler versin...
ay kizlar birsey soracam size biraz komik ama:))) transfer anina idrar kesesi dolu gidiyoruzya...sonra ciktiktan sonra 15 dak sonra dizleri kirp yatiriyolar ve bezliyolar..idarinizi 15-20 dak sonra beze yapin diyolar..ya ben o anda cok cok zor yaptim..hatta kendimi zorlayarak..idrarim nasil var ama yapamiyorum..zorlandim zorlandim yaptim..sonra bazen dusunuyorum acaba o yuzdenmi tutmadi ..kendimi sIktIm cunku o esnada baya bir..siz bu durumda nasil yaptiniz? en cok korktugum an burasi benim:97:
benimkide dün bitti nurcancım bugün ancak fırsat bulup söyleyebildimduası bitenler
ayşe------
yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi
nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444------okundu
ALLAH kabul etsin
canım çok sevindim her şerde bir hayır var diye boşa dememişler çok sevindim inankibenim tedavinin iptal olma durumu vardı hatırlıyormusunuz dün kontrole gittik...sağdaki yumurtayı zor görüyordu dr yada hiç görünmüyordu... sağda 2 tane yumurtam gelişmiş üstelik çatlamış...hemen aşılama yapıldı hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi sona erecek derken aşılama yapıldı
öncelikle transferin hayırlı olsun sephiraselam kızlar,benim de transferim yarın. ilk tüp bebek denemem. transferden çok korkuyorum:18:
yine yeşilleri mi giyiyoruz, tuvaletinizi transfer esnasında kontrol etmek zor olmuyor mu?,yanımda hasta bezi götüreyim mi sizce,yada bana ne tavsiye edersiniz?
rabbim niyetini,okuduğun sureleri dergah-ı izzetinde kabul etsin canımKızlar selam. Bugün niyetliyim. Meryem suresini bitrdim. 3 gün orucumu tutuyorum..
Ceylin sende mi meryem suresini okuyordun ne durumda ..
Kızlar dua edin bana sizleri çok seviyorum.allah yanınızda olsun...
rabbim razı olsun canım,aldım gitticeylin naz adaşımın annesi canım sana 50 tanecik fatiha okudum eklersin daha okumaya çalışıcam, Allah kabul etsin..
canim cok iyi anliyorum seni...bende esimden ayri olmak zorunda kaliyorum..ayda sayioli gunler bereberiz..bir evladim olsa bu kadar aramazdim esimi sanki..o gidince daha bir kapaniyorum icime sanki...dualarin icin aminn canim....insallah bizimde kucaklarimiz dolacak..bizi boyle uzun sure habersiz birakma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?