evet seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ben eşimi 6 ayda bir 15 gün görücem ilerde bende gidebilirim ama bilmiyorum
beni asla yanlış anlamanı istemem eşinden ayrı kalmanı bebek hasreti çekmeni hepsini çok iyi anlayabiliyorum bende yaşıyorum çünkü ama bebek olayına bu kadar neden takılıyosun onu anlamış değilim inanki kendi sağlığın bozulacak evet hepimiz istiyoruz sorandan imalı bakıştan bende bıktım ama aştım artık olayı kendimi yerden yere de vursam allahım ol demezse olmaz çok ima edenlere sen yap diyorum tüm samimiyetimle söylüyorum daha rahatladım hayatı kendime eşime aileme zehir ediyodum ne kazandım hamile mi kaldım hayır stres benden daha çok şeyler götürdü insan stresten burun ameliyatı olur mu ben oldum dr burnumun kanallarının kapanmasının tek nedeni stres dedi önceden kokuyu çok güzel alırdım şuan keskin bi koku olmadığı takdirde alamıyorum yapmayın lütfen allah herşeyin en doğrusunu biliyo isyan etmeden takıntı yapmadan isteyelim rabbim verir lütfen canım bu kadar yorma kendini elinden gelen gelmeyen ne varsa yap ama takıntı yapma sağlığın bozulmasın o bozulursa kimse sana yenisini veremez allaha emanet olun hepiniz
kızlar hepi,nize merhaba
kızlar ben meryem suresini ara vermeden 41 gün okudum. son günü secde namazlarının hepsini kıldım. duamı ettim. ondan sonraki gün oruç tutmaya başladım. yani hiç ara vermedim. ama verilirse bir şey olur mu bilmiyorum. araştırırm. ben ama kesintisiz devam ettim bugünde son orucum 3.günümüm tutuyorum. aslında adetli olduğunuza denk gelseydi ve başkası sizin yerinize okuyor olsaydı mecbur oruç tutmak için adetin bitmesini bekleyecektik. değil mi. yine de bence pazarda orucunu tut ceylin.. o kadar okudum bir aksaklık olmasın inşallah.
allahın izni ile inşallah her şey kıpırdayan bir yaprak dahi... Allahın izni ile....
Kızlar içinizde en tembeli benim galiba.. yarın size ne kadar tefriciye okuduğubu söyleyeceğim. ve sizden yardım aolacağım. kızlar haberniz olsun...
ben tüp bebek tedavisine başlamaya cesaret edemiyorum şu ara umudumsun...
doktor kromozom analizi gibi tahliller vermişti. şimdi hastane araştırıyorum... onları yaptırmaya... özel hastanelerde biraz tızlu çünkü...
herkese selamlar kızlar Allaha emanet olun....
Günaydın kızlar yine çook hastayım bankanın doktorunu bekliyorum 10.30 gelecek gelince izin alıp eve gidicem. Konuşamıyorum boğazım kütük gibi şiş.. Ya beni nerden buluyor bu kadar grip mikrobu?
Nurcanım bana mı sordım öbür ayşeye mi bilmiyorum ama benim kocam genelde evde oluyor, pazarlama işi yapıyor çok geç olmadan gelir. Karşılıklı 2 bilgisayarı açıyoruz o kendi arkadaşlarına yazar ben size.. Ne romantik değil mi? Amaaaa onun ekranı heeep bana dönük ne yazsa bi gözüm üstünde..Şeytan azapta gerek :)))
umudumsun yazılar çok içten ve çok güzeller
ellerine emeğine sağlık
evet canım dua dua dua
ben hepiniz için okumaya hazırım canlar
elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
canim benim neden yanlis anlayayim olurmu ole sey..canbim etrafimda hic kimze bilmez derdimi..cok guzluyumdur disarda..herkes der senin hic derdin yokmu..guler eglenirim..ama iste icim oyle degil..hepinizi gibi tabiki bende cok istiyorum anne olmayi..ama asiri cokkk..esimde gidince yanliz kaliyorum..bir bebegim olsa bu kadar uzulmem diyorum..hep onla ilgilenirim...Rabbim hepimize nasip etsin..hic birimizi evlatsizlika sinamasin insallah.....
sen simdi tekmi kalacam? annenleremi gideceksin? bide esyalari falan tasiyacaktin? ne yaptin canim..
ay sana ozaman daha zordur hadi biz alışığız benimki sürekli nöbetti görevdi fln artık 5 yıl oldu :))) umudumsun bendende kötü onunki hep 6 aydabi giidiyo ay Allahım yardımcın olsun canımnurcacım benim kocam 1 hafta öncesine kadar hergün yanımdaydı şimdi 3 senelik bir iş için libyaya gitti mekanik teknikeri her 6 ayda bir izne gelecek
yazdıkların çok güzel bende hep bunu savunurum benim bebeğimin olmaması ne hayatın sonu nede kimsennin derdi haaaaaa tabiki çok istiyorum ama zamanında bende hem kendime hem eşime hayatı çok zehrettim artık herşeyin hayırlısı diyorum bendeevet seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ben eşimi 6 ayda bir 15 gün görücem ilerde bende gidebilirim ama bilmiyorum
beni asla yanlış anlamanı istemem eşinden ayrı kalmanı bebek hasreti çekmeni hepsini çok iyi anlayabiliyorum bende yaşıyorum çünkü ama bebek olayına bu kadar neden takılıyosun onu anlamış değilim inanki kendi sağlığın bozulacak evet hepimiz istiyoruz sorandan imalı bakıştan bende bıktım ama aştım artık olayı kendimi yerden yere de vursam allahım ol demezse olmaz çok ima edenlere sen yap diyorum tüm samimiyetimle söylüyorum daha rahatladım hayatı kendime eşime aileme zehir ediyodum ne kazandım hamile mi kaldım hayır stres benden daha çok şeyler götürdü insan stresten burun ameliyatı olur mu ben oldum dr burnumun kanallarının kapanmasının tek nedeni stres dedi önceden kokuyu çok güzel alırdım şuan keskin bi koku olmadığı takdirde alamıyorum yapmayın lütfen allah herşeyin en doğrusunu biliyo isyan etmeden takıntı yapmadan isteyelim rabbim verir lütfen canım bu kadar yorma kendini elinden gelen gelmeyen ne varsa yap ama takıntı yapma sağlığın bozulmasın o bozulursa kimse sana yenisini veremez allaha emanet olun hepiniz
canım benim çooooooooooook geçmiş olsun gülüm öncelikle Allahım şifa versinGünaydın kızlar yine çook hastayım bankanın doktorunu bekliyorum 10.30 gelecek gelince izin alıp eve gidicem. Konuşamıyorum boğazım kütük gibi şiş.. Ya beni nerden buluyor bu kadar grip mikrobu?
Nurcanım bana mı sordım öbür ayşeye mi bilmiyorum ama benim kocam genelde evde oluyor, pazarlama işi yapıyor çok geç olmadan gelir. Karşılıklı 2 bilgisayarı açıyoruz o kendi arkadaşlarına yazar ben size.. Ne romantik değil mi? Amaaaa onun ekranı heeep bana dönük ne yazsa bi gözüm üstünde..Şeytan azapta gerek :)))
ya bbu arada allah aşkına hadi benim herif asker ondan evde olmuyo sizin eşlerinz neiş yapıyo ayşe ve umudumsun genelde ikinizinde kocası yok benim gibi :))))))
duası bitenler
ayşe------
yeter arkadaşımıza okunaak tefriciye listesi
nurcan 306 ------1000-----okundu
umudumsun------1000-----okundu
hilbay-----------750
ceylin-----------750
yeter-----------500
ayşe-----------444------okundu
ALLAH kabul etsin
ben bitirdim kızlar tefiriciyeyi
umudumsun yazılar çok içten ve çok güzeller
ellerine emeğine sağlık
evet canım dua dua dua
ben hepiniz için okumaya hazırım canlar
elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
ALLAH kabul etsin canım yavruna tez zamanda kavuştursun
bak biz sana nededik nemiş iptal olmuşmuş tedavi bidaha olmazmış mış yaaaaaaaa inşallah beebişinin de geldiği haberlerini alacaz daha
inşallah.... iyi dileklerin için sağol.....hayat çok garib...ben derim hep çatlasanda patlasanda:84: hayatta yaşanması gerekenleri yaşıyoruz...iyi veye kötü......
bezmiiii umudum
canım çok sevindim her şerde bir hayır var diye boşa dememişler çok sevindim inanki
rabbim inşallah seni bebişine kavuşturur nazcım
inşallah buraya hamişim diye yazarım...Gözlerin yaşları olmasa, ruhun gökkuşağı olmazdı....şimdi gökkuşağının çıkmasını bekliyoruz
nazemir sana okunucakmıydı ben karıştırabiliyom herkeze okuduğum için veya tedavin nezamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?