herkese iyi günler ben çıkıyorum....kaplıcalara gidecem ablam var orada yarın dönerim...kendineze iyi bakın:80:
kızlar benim kaç tane okuduğum notu evde. onun için yarın söyleleyim size. ben meryem suresini adet olunca eşime okuutum. sağolsun o kuran biliyorum okudu. ....
kızlarrrrrrrrr MAYA TÜP BEBK MERKEZİ HER AY BİR ÇİFTE ÜCRESİZ TÜP BENK ŞANSI VERİYOR
NETTEN GİRİP FORMU DOLDURUN
mayanin kendi sitesindenmi canim
ayseeeee kiz yattin uyudunmu ne yaptin? sesin sedan cikmiyoooo
Ay ölüyorum anacım.. 11de geldim eve bi yattım 5e kadar..5te uyandım ateşim 39 olmuş hemen duş yaptım ıslak havlu koydum.. Şimdi düştü açıldım biraz. aksi gibi ne ablam burda ne de eşim.. Moralim de bozuldu ağladım ağladım.. Zorla çorba yaptım. Ya cumartesiye kadar iyileşmem lazım doktorumla konuştum bugün eğer gribin geçmezse anestezi alamazsın erteleriz histereskopiyi dedi.. Ertelemek istemiyorum yarın akşam konuşalım dedi yarın akşama kadar iyileşmem gerek..
Yetercim ben mayanın formunu doldurdum hemen ertesi gün aradılar çekilişe katılmak için Ankaraya gelip muayene olmanız gerek dediler.. Pek dürüst değiller sanki, günahları boyunlarına..
Ya bana mucize formüller söyleyin yarın akşama kadar iyi olmam gerek...
ay ölüyorum anacım.. 11de geldim eve bi yattım 5e kadar..5te uyandım ateşim 39 olmuş hemen duş yaptım ıslak havlu koydum.. şimdi düştü açıldım biraz. Aksi gibi ne ablam burda ne de eşim.. Moralim de bozuldu ağladım ağladım.. Zorla çorba yaptım. Ya cumartesiye kadar iyileşmem lazım doktorumla konuştum bugün eğer gribin geçmezse anestezi alamazsın erteleriz histereskopiyi dedi.. Ertelemek istemiyorum yarın akşam konuşalım dedi yarın akşama kadar iyileşmem gerek..
Yetercim ben mayanın formunu doldurdum hemen ertesi gün aradılar çekilişe katılmak için ankaraya gelip muayene olmanız gerek dediler.. Pek dürüst değiller sanki, günahları boyunlarına..
Ya bana mucize formüller söyleyin yarın akşama kadar iyi olmam gerek...
kizlar evet maya hemen ariyo..biz yurt disindayken hemen hemen her hafta arardi..ne zaman geleceksiniz falan diye...ya ilgililer belki ondan bilmiyorum..sonucta tek embriyo tranferi ilede bu is malesef ticarete dokuldu yani..sonucta bir hasta 5bin tl demek malesefffff.....ama mayadan cok cok memnun olanlarida okuyorum topiklerde..ve cok ilgililermis..transferden sonrada surekli ariyolarmis diye biliyorum....ama bide taksit imkani falan sagliyolarmis..benim gorusmedigim merkez kalmadigi icin...
ne yani muayene olmayanı çekilişe katılamzmıyış
Benim bir kaç arkadaşım gittim memnunklanlar hatta anne olanr var
ama her şey kısmet
elecekki olusn ilaki şurası yada burası diye bir şey yok allahım ol diyecek zamnı gelsinki olsun yoksa gerisi boş
ay gulummm yakin olsakdik keskede gelip yapsaydim sana yemek..ay icim gitti inan simdi ya...tatlim ihlamur ic..limonlu sicak su ic...ama bak gecmez isede ne o lur stres yapma..her iste bir hayir vardir..icini rahat tut tatlim benim...Allah buyuktur yarin c.tesi olmanda bir hayir varsa Rabbim nasip eder mutlaka ama bak hayirli degilse bunu bir sebep olarak dusun...insallah gecer canim benim...bol bol limonlu sicak su yap ic ve ihlamur almayida ihmal etme guzelim..dinlen bol bol...cok opuyorum seni canim benim ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?