tamam canım sağolasın o zaman kaale almayayım geçmiş tarihli testi zaten yapmadım kalsın öle
tekrardan allah kabul etsin canım,kızlar hepi,nize merhaba
kızlar ben meryem suresini ara vermeden 41 gün okudum. son günü secde namazlarının hepsini kıldım. duamı ettim. ondan sonraki gün oruç tutmaya başladım. yani hiç ara vermedim. ama verilirse bir şey olur mu bilmiyorum. araştırırm. ben ama kesintisiz devam ettim bugünde son orucum 3.günümüm tutuyorum. aslında adetli olduğunuza denk gelseydi ve başkası sizin yerinize okuyor olsaydı mecbur oruç tutmak için adetin bitmesini bekleyecektik. değil mi. yine de bence pazarda orucunu tut ceylin.. o kadar okudum bir aksaklık olmasın inşallah.
allahın izni ile inşallah her şey kıpırdayan bir yaprak dahi... Allahın izni ile....
Kızlar içinizde en tembeli benim galiba.. yarın size ne kadar tefriciye okuduğubu söyleyeceğim. ve sizden yardım aolacağım. kızlar haberniz olsun...
ben tüp bebek tedavisine başlamaya cesaret edemiyorum şu ara umudumsun...
doktor kromozom analizi gibi tahliller vermişti. şimdi hastane araştırıyorum... onları yaptırmaya... özel hastanelerde biraz tızlu çünkü...
herkese selamlar kızlar Allaha emanet olun....
alah razı olsun yeterim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahbebiş senin için 100 tane fatiha okudum eklersin
allah kabul etsin
ilginç ve değişikmiş ne duyarsak yapar oldum umutcumGece Saat 11 den 5 e kadar okunmalı
1. Gün 50 defa okunacak
2. Gün 170 defa okunacak
3. Gün 220 defa okunacak
4. Gün 313 defa okunacak
5. Gün 50 defa okunacak
6. Gün 170 defa okunacak
7. Gün 313 defa okunacak
Yukarıda formülü verilen Ayetel Kürsü'nün azemetini kısaca belirtmiş olayım hallolması gereken bir işin varsa ,ayrı ayrı bulunan eşlerin birleşmesi için, canına ve malına zarar veren düşmanın helak olması için,kayıp olan bir yiğidin geri gelmesi için, bu ismi geçen Ayetel Kürsüyü mecbur kalmadıkca sakın başvurma...Manevi cezası şiddetlidir...
Caferi Sadık yıldızname kitabından alıntı...
kizlar bunu netten buldum...bilmiyorum deneyip sonuc alan varmi...
ahh ayşecanım çok geçmişler olsun nereden geldi şimdi bu hastalıkAy ölüyorum anacım.. 11de geldim eve bi yattım 5e kadar..5te uyandım ateşim 39 olmuş hemen duş yaptım ıslak havlu koydum.. Şimdi düştü açıldım biraz. aksi gibi ne ablam burda ne de eşim.. Moralim de bozuldu ağladım ağladım.. Zorla çorba yaptım. Ya cumartesiye kadar iyileşmem lazım doktorumla konuştum bugün eğer gribin geçmezse anestezi alamazsın erteleriz histereskopiyi dedi.. Ertelemek istemiyorum yarın akşam konuşalım dedi yarın akşama kadar iyileşmem gerek..
Yetercim ben mayanın formunu doldurdum hemen ertesi gün aradılar çekilişe katılmak için Ankaraya gelip muayene olmanız gerek dediler.. Pek dürüst değiller sanki, günahları boyunlarına..
Ya bana mucize formüller söyleyin yarın akşama kadar iyi olmam gerek...
Ay ölüyorum anacım.. 11de geldim eve bi yattım 5e kadar..5te uyandım ateşim 39 olmuş hemen duş yaptım ıslak havlu koydum.. Şimdi düştü açıldım biraz. aksi gibi ne ablam burda ne de eşim.. Moralim de bozuldu ağladım ağladım.. Zorla çorba yaptım. Ya cumartesiye kadar iyileşmem lazım doktorumla konuştum bugün eğer gribin geçmezse anestezi alamazsın erteleriz histereskopiyi dedi.. Ertelemek istemiyorum yarın akşam konuşalım dedi yarın akşama kadar iyileşmem gerek..
Yetercim ben mayanın formunu doldurdum hemen ertesi gün aradılar çekilişe katılmak için Ankaraya gelip muayene olmanız gerek dediler.. Pek dürüst değiller sanki, günahları boyunlarına..
Ya bana mucize formüller söyleyin yarın akşama kadar iyi olmam gerek...
halev banada senin pozitif gibi geliyo ama genede ümitlendirmeyelim inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar ben heralde iyice hamilelik moduna girdim herkeze herşeye kızıyorum sinirlerim hep bozuk eşiminde hareketleri batmaya başladı bide 2 gündür misafirim var sinirlerim çok harap sizlerlede konuşamıyom 2 gündür berbatım yarında hastaneye gdicem kızım yine 2 gündür hiç hareket etmiyo ooooooooofff oooooooooooooffffff
nurcancım yarın prensesi görmeyemi gidiyosun
takma bu kadar canım içini ferah tut tabiki yaşadıklarından etkileniyorsun
ama yüce rabbim o acını unutturamz belki ama azaltıcak bir prenses verecek sana
yeter canim allah razi olsun....cok guzel bir paylasimdi canim ya....
Ceylin canim benim...bende bole dilek dualari buldukca uygulamaya calisacam...sonucta ne glirse rabbimden ...insallah dualarimizi kabul olur...
merhabalar....ben bu siteye yeni girdim.bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. Düşünüyoruz.2. Düşükle sonuçlandı.
ahh ayşecanım çok geçmişler olsun nereden geldi şimdi bu hastalıkinşallah iyileşirsin canım cumartesiye kadar kimsede yokmuş yanında
zaralı değilse dr gitte antibiyotik al canım
rabbim şifa versin inşalah[/B]
Bankaya gelen doktor muayene etti dün, kuvvetli bir antibiyotik verdi aldım mecburen zaten histereskopiden sonra da antibiyotik kullandırıyolar nasılsa.. Umarım zararı olmaz.. Bugün daha iyiyim çok şükür.. sanırım ertelemeye gerek olmayacak..canım çooooooooook geçmiş olsun aynen umudumsunun dediği gibi yakın olsa insan bi çorba bişi yapar anam uzağız hepimiz birbirimize ama tavuk suyu çorba iyi diyolar bide tavsiyem sarımsak hap yutar gibi yut hergün 1 tane sarımsak antibiyotik yerine geçer benim eşim çok hastalıklı adamdı aldığımda her ay 10 gün seruma bağlı yatıyodu bende her yolu denedim şimdi hergün aklıma geldikçe sarımsak yutturuyom şükür 2 seneir hastalanmadı hem çiğnemeyince kokmuyo
kızlar ben heralde iyice hamilelik moduna girdim herkeze herşeye kızıyorum sinirlerim hep bozuk eşiminde hareketleri batmaya başladı bide 2 gündür misafirim var sinirlerim çok harap sizlerlede konuşamıyom 2 gündür berbatım yarında hastaneye gdicem kızım yine 2 gündür hiç hareket etmiyo ooooooooofff oooooooooooooffffff
Merhabalar....Ben bu siteye yeni girdim.Bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. düşünüyoruz.2. düşükle sonuçlandı.
evet canım ne gelirse rabbim den
kılzar yaaaaaaa şu gittiğimiz tüp bebk merkezi bizden hormon testleri istemişti
ben daha yaptımadım ama eşinkileri yaptırmuştık dün sonuçları aldım prolaktin i çok yüksek normalde üst sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış netten baktım hiç iyi şeyler yamıyor
akşam dr aradım başaka bir labaratuvarda tekrar edin sonra konuşalım dedi allak bulak oldun eşimde burda değil yaaaaaaaaaa
kızlar bişey sormak istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Olduki tutmadı diyelim. Dondurulmuşlarla tekrar kaç ay sonra başlayabilrim tedaviye. Yada ertesi ay hemen dondurulmuş embriyomdan bir tanesiyle yaparmı dr? çok merak ediyorum ilk tüp bebek denemem olduğu için de bilmiyorum. Doktorada sormadım tabiki.
Bilgisi olanlar yazabilirmi zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?