bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tamam canım sağolasın o zaman kaale almayayım geçmiş tarihli testi zaten yapmadım kalsın öle

insan heycanlı olur dayanamaz
ama biliyorsun ki en kesin olan kandan bakılandır
inşşşşşş haberleriyle gelirsin

halev canim sen calisiyomuydun?

bu arada gecmis tarihli teste guvenme..zaten tup bebekte en guvenilir kan testidir canim benim..hem cumartesi yapacan test nasil olsa..azcik daha sabret:))) insallah poztifidir..ki ben senin sonucunun pozitif olacagina cok cok inaniyorum...

tekrardan allah kabul etsin canım,
bende pazar günü tutmaya çalışacam olmasa artık pazartesi başlarım oruca nasip,
ayrıca birşey daha söyleyeyim bizde o kromozon testinden yaptırdık devlette hemde ücretsiz tek yapman gereken dr dan sevk alabilmen bizim bir tanıdık dr ayarladı gittik ve hemen oldu işimiz,sen neredesin bilmiyorum ama biz istanbul samatyada yaptırmıştık sizde bir deneyin özelde çok para çünkü

bebiş senin için 100 tane fatiha okudum eklersin
allah kabul etsin
alah razı olsun yeterim rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
ilginç ve değişikmiş ne duyarsak yapar oldum umutcum
bunuda deneriz hem allahın kelamı sonuçta isteğimiz olmasada sevaba gireriz..

ahh ayşecanım çok geçmişler olsun nereden geldi şimdi bu hastalık
inşallah iyileşirsin canım cumartesiye kadar kimsede yokmuş yanında
zaralı değilse dr gitte antibiyotik al canım
rabbim şifa versin inşalah

canım çooooooooook geçmiş olsun aynen umudumsunun dediği gibi yakın olsa insan bi çorba bişi yapar anam uzağız hepimiz birbirimize ama tavuk suyu çorba iyi diyolar bide tavsiyem sarımsak hap yutar gibi yut hergün 1 tane sarımsak antibiyotik yerine geçer benim eşim çok hastalıklı adamdı aldığımda her ay 10 gün seruma bağlı yatıyodu bende her yolu denedim şimdi hergün aklıma geldikçe sarımsak yutturuyom şükür 2 seneir hastalanmadı hem çiğnemeyince kokmuyo

halev banada senin pozitif gibi geliyo ama genede ümitlendirmeyelim inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar ben heralde iyice hamilelik moduna girdim herkeze herşeye kızıyorum sinirlerim hep bozuk eşiminde hareketleri batmaya başladı bide 2 gündür misafirim var sinirlerim çok harap sizlerlede konuşamıyom 2 gündür berbatım yarında hastaneye gdicem kızım yine 2 gündür hiç hareket etmiyo ooooooooofff oooooooooooooffffff

kromozom testini ben özel olarak yaptırdım sigortamda karşılamadı eşime 2 bana1 tane yapıldı 600 tl verdim kızlar bide hastane o sıra indirimdeymiş medical park ta yaptırdım bostancı yolunda E5 üzerinde :)))))

nurcancım yarın prensesi görmeyemi gidiyosun
takma bu kadar canım içini ferah tut tabiki yaşadıklarından etkileniyorsun
ama yüce rabbim o acını unutturamz belki ama azaltıcak bir prenses verecek sana

nurcancım yarın prensesi görmeyemi gidiyosun
takma bu kadar canım içini ferah tut tabiki yaşadıklarından etkileniyorsun
ama yüce rabbim o acını unutturamz belki ama azaltıcak bir prenses verecek sana

inşallah canım ya valla 2 gündür içim çok sıkılıyo herşeye moralim bozuluyoağlıyorum inşallah yarın iyi haberlerle dönücez ama benim kız çok duygusal olacak heralde annesi böle olduysa:))))))))))))

Bugün salavat getirdinmi

--------------------------------------------------------------------------------

BUGÜN SALAVAT GETİRDİN Mİ??

Peygamber efendimiz sALLAHu aleyhi vesellem şöyle buyuruyorlar:
İnsanların en cimrisi yanında adım anıldığı halde bana salavat getirmeyendir."

Gelin bugünden itibaren Peygamberimize salavat getirelim.

SALAVAT GETİRMENİN FAYDALARI

Peygamber efendimiz bizzat bizi tanır.
Peygamber efendimizin şefaatlerine nail oluruz.
Kişiye zihin açıklıgı verir.
Unuttugumuz ve kaybettigimiz birseyi hatırlatır.
Amel defterimize sevaplar yazılır.
Gönlümüz huzur ve ferahla dolar

ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VE NEBİNA MUHAMMED [/center]

Allah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.

Allah Resulüne salavat getirmek, en bereketli, en faziletli, saadeti dareyn için en faydalı ibadetlerden biridir. Hakkıyla yapılırsa sevabı da çok büyüktür. Amelleri tathir eder, hataları örter, manevi dereceleri yükseltir.

İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde salavat getirmenin fayda ve sevaplarını şu şekilde sıralamıştır:
1- Hataları örter, günahların bağışlanmasına vesile olur.

2- Amelleri arındırır.

3- Makam ve dereceleri yükseltir.

4- Söyleyen kimse için istiğfar eder.

5- Uhud dağı kadar veya ölçülerin en büyüğüyle sevap verilir.

6- Endişe ve korkulardan kurtarır.

7- Efendimizin şefaatini ve şahitliğini ve Allah’ın rıza ve rahmetini celbeder, gazabından emin kılar.

8- Arşın gölgesine girmeyi sağlar.

9- Havz, Sırat vb. yardımcı olur.

10- Eli dar olanlar için sadaka yerine geçer.

11- Meclisleri süsler.

12- İtibarı artırır.

13- Allah ve Allah Resulüne yakınlaşmayı sağlar.

14- O bir nurdur.

15- Kalpleri nifak ve kirden arındır.

16- Muhabbeti artırır.

17- Sahibi hakkında gıybet edilmesini önler.

18- Allah Resulünün rüyada görülmesine vesile olur.

Daha uzunca sayılmış.

1-Salat konusunda Allaha, Meleklere muvafakat edilmiş olur.

2-Duaların kabülüne vesile olur.

3-Şefaata vesile olur.

4-Allahın salatına vesile olur.

5-İnsanın unuttuğunu hatırlamasına vesile olur.

6-Cimriliği önler.

7-Meclisleri süsler.

8-Konuşmalarda hitamı misk olur.

9-İnsanın nurunu artırır, ahirette aydınlığa vesile olur.

10-Sıkıntıların kalkmasına, devamlı bereketin yağmasına vesile olur.

11-Hidayete vesile olur.

12-Peygamberimize olan haklarımızın ödenmesine yardımcı olur.

13-Bir duadır. Allahın Halili ve Habibine bir medihtir

nurcan canim benim yaa..2-3 gundur az geliyodun bende diyorum bu kiza ne olduki..ay canim dra gidince mutlaka haberdar et bizi..ama icini rahat tut...bazi bebeisler cok hareketli bazilarida az hareketli oluyo..insallah guzel guzel haberlerle gel..aklim sende kaldi simdi canim benim ya....ama olumsuz hicbisey oldugunu dusunmuyorum ben...melekler koruyo senin yavrunu canim benim...

yeter canim Allah razi olsun....cok guzel bir paylasimdi canim ya....

ceylin canim benim...bende bole dilek dualari buldukca uygulamaya calisacam...sonucta ne glirse Rabbimden ...insallah dualarimizi kabul olur...

yeter canim allah razi olsun....cok guzel bir paylasimdi canim ya....

Ceylin canim benim...bende bole dilek dualari buldukca uygulamaya calisacam...sonucta ne glirse rabbimden ...insallah dualarimizi kabul olur...

evet canım ne gelirse rabbim den

kılzar yaaaaaaa şu gittiğimiz tüp bebk merkezi bizden hormon testleri istemişti
ben daha yaptımadım ama eşinkileri yaptırmuştık dün sonuçları aldım prolaktin i çok yüksek normalde üst sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış netten baktım hiç iyi şeyler yamıyor
akşam dr aradım başaka bir labaratuvarda tekrar edin sonra konuşalım dedi allak bulak oldun eşimde burda değil yaaaaaaaaaa

Merhabalar....Ben bu siteye yeni girdim.Bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. düşünüyoruz.2. düşükle sonuçlandı.

merhabalar....ben bu siteye yeni girdim.bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. Düşünüyoruz.2. Düşükle sonuçlandı.

hoş geldin canım rabbim yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşş

Bankaya gelen doktor muayene etti dün, kuvvetli bir antibiyotik verdi aldım mecburen zaten histereskopiden sonra da antibiyotik kullandırıyolar nasılsa.. Umarım zararı olmaz.. Bugün daha iyiyim çok şükür.. sanırım ertelemeye gerek olmayacak..

ayy kıyamam kız sanaaa ben de diyorum bu kız neden 2 gündür hiç pas vermiyor hatta sitem edecektim.. kuzum daha hareket etmesi için erken değil mi? hem kız o öyle çok hareket etmez ki annesi hanım kız o uslu kız.. sen bizim moralimizsin yapma böyle üzme kendini.. öptüm canım..

kızlar bişey sormak istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Olduki tutmadı diyelim. Dondurulmuşlarla tekrar kaç ay sonra başlayabilrim tedaviye. Yada ertesi ay hemen dondurulmuş embriyomdan bir tanesiyle yaparmı dr? çok merak ediyorum ilk tüp bebek denemem olduğu için de bilmiyorum. Doktorada sormadım tabiki.

Bilgisi olanlar yazabilirmi zahmet olmazsa

Son düzenleme:

haydaaa ilke kez duydum ben benim eşimden hiiiç tahlil istemediler bile.. erkekte de mi bakılıyormuş hormonlara?? üff şimdi desem doktor da kızar ne yaaa:44:

Merhaba cnm umarım ilk denemende yüzün güler :)))
Dondurulmuşları deneme konusuna gelince; bazı doktorlar tedavi sonrası hemen denemenin bir sakıncası olmadığını söylüyor bazılarıysa vücudun 2-3 ay dinlendikten sonra denemenin iiyi olacağını söylüyor :))
Yani senin doktoruna kalmış olan bir olay tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…