bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar nerdesiniz

ben yeter için 750 tane tefriciyeyi bitirdim. nurcancım indirebilirsin. birazcık annmeden yardım aldım. bir sıkıntı olmaz değil mi
çok şükür .........

Çok teşederim cnım. İnş. ilkinde tutar

benim doktorum iki tedavinin arasında en az 2 siklus (adet dönemi) olması gerekli demişti..

kızlar nerdesiniz

ben yeter için 750 tane tefriciyeyi bitirdim. nurcancım indirebilirsin. birazcık annmeden yardım aldım. bir sıkıntı olmaz değil mi
çok şükür .........

selam canım Allah kabul etsin..
sen de bitidiğine göre önümüzdeki hafta kime okuyorduk? umudumsun a mı?

kızlar nerdesiniz

çok şükür .........

selma canım Allah kabul etsin..
haftaya kime okuyacaktık? umudumsun a mı?

ya benim mesajlarım gitmiyo gibi oluyo sonra bi daha yazıyorum 2 kez çıkıyo bu sefer...:44::44:

ayşecim kime okunuyor bilmiyorum. ya ceylin ya umudumsun du ama nurcan takip ediyor bizi yönlendiriyor.
yarın histeroskopin var herhald. şimdiden Allah şifa versin canım. inşallah rahat girer çıkarsın. doktor benden de istedi ama ben sallıyorum. bakalım nereye kadar...

Sağol canım eğer gribin devam ediyor olursa yapmam dedi doktor ama ertelensin istemiyorum ben.
Sallama ya gayet kolay bişey bu benim 3. olacak..

haydaaa ilke kez duydum ben benim eşimden hiiiç tahlil istemediler bile.. Erkekte de mi bakılıyormuş hormonlara?? üff şimdi desem doktor da kızar ne yaaa:44:

canım erkek infertlitesinde bakılıyor:26::26:

canim evet evet hormonlara bakiliyor mutlaka..kadindada erkektede..prolaktin stres hormonu..mutlaka tekrar testi tekrarlayin..ama benim dr. cok degisken bir hormon oldugunu stres aninda cok cok artidiginid emisti..hatta gun icinde 1 saat araylada yapsak birbirinizi tutmaz degerler demisti...

canim hosgeldin oncelikle..bu dr una bagli benimki en az 3 ay sonra tekrar yeni tedaviye baslanabilir demisti...cunku anca vucut o zaman kendi dengesine gelir demisti..ama tabi dr,una bagli...sen olumsuz dusunme insallah olumlu sonuc alirsinnnbu arada sizde sorun neydi canim?

tupbaby canim hosgeldin..sanirim sizdede sorun erkek infertilitesiydi..oyle hatirliyorum ben..

kizlar eger benden once tedavisi olan yoksa bana okunacakti..ama nurcanin morali biraz bozukya..ondan iyi haber gelsin oyle baslayalim..cunku aklim nurcanda su anda benimde...bebisi nasil acaba? zaten paylastirmayida o yapiyodu..insallah hayirli ve guzel haberlerle gel nurcan yaa....

nurcan dondugunde bana okunacaksa ismimi yazarim size ozelden kizlar...

ama dedigim gibi insallah once nurcan hayirli haberler ile gelsinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…