Merhaba cnm umarım ilk denemende yüzün güler :)))
Dondurulmuşları deneme konusuna gelince; bazı doktorlar tedavi sonrası hemen denemenin bir sakıncası olmadığını söylüyor bazılarıysa vücudun 2-3 ay dinlendikten sonra denemenin iiyi olacağını söylüyor :))
Yani senin doktoruna kalmış olan bir olay tatlım
kızlar bişey sormak istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Olduki tutmadı diyelim. Dondurulmuşlarla tekrar kaç ay sonra başlayabilrim tedaviye. Yada ertesi ay hemen dondurulmuş embriyomdan bir tanesiyle yaparmı dr? çok merak ediyorum ilk tüp bebek denemem olduğu için de bilmiyorum. Doktorada sormadım tabiki.
Bilgisi olanlar yazabilirmi zahmet olmazsa
kızlar nerdesiniz
ben yeter için 750 tane tefriciyeyi bitirdim. nurcancım indirebilirsin. birazcık annmeden yardım aldım. bir sıkıntı olmaz değil mi
çok şükür .........
kızlar nerdesiniz
ben yeter için 750 tane tefriciyeyi bitirdim. nurcancım indirebilirsin. birazcık annmeden yardım aldım. bir sıkıntı olmaz değil mi
çok şükür .........
merhaba herkesin keyfi yerindedir inş. benimki yeni yeni gelmeye başladı
ayşecim kime okunuyor bilmiyorum. ya ceylin ya umudumsun du ama nurcan takip ediyor bizi yönlendiriyor.
yarın histeroskopin var herhald. şimdiden Allah şifa versin canım. inşallah rahat girer çıkarsın. doktor benden de istedi ama ben sallıyorum. bakalım nereye kadar...
haydaaa ilke kez duydum ben benim eşimden hiiiç tahlil istemediler bile.. Erkekte de mi bakılıyormuş hormonlara?? üff şimdi desem doktor da kızar ne yaaa:44:
evet canım ne gelirse rabbim den
kılzar yaaaaaaa şu gittiğimiz tüp bebk merkezi bizden hormon testleri istemişti
ben daha yaptımadım ama eşinkileri yaptırmuştık dün sonuçları aldım prolaktin i çok yüksek normalde üst sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış netten baktım hiç iyi şeyler yamıyor
akşam dr aradım başaka bir labaratuvarda tekrar edin sonra konuşalım dedi allak bulak oldun eşimde burda değil yaaaaaaaaaa
Merhabalar....Ben bu siteye yeni girdim.Bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. düşünüyoruz.2. düşükle sonuçlandı.
kızlar bişey sormak istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Olduki tutmadı diyelim. Dondurulmuşlarla tekrar kaç ay sonra başlayabilrim tedaviye. Yada ertesi ay hemen dondurulmuş embriyomdan bir tanesiyle yaparmı dr? çok merak ediyorum ilk tüp bebek denemem olduğu için de bilmiyorum. Doktorada sormadım tabiki.
Bilgisi olanlar yazabilirmi zahmet olmazsa
Merhaba cnm umarım ilk denemende yüzün güler :)))
Dondurulmuşları deneme konusuna gelince; bazı doktorlar tedavi sonrası hemen denemenin bir sakıncası olmadığını söylüyor bazılarıysa vücudun 2-3 ay dinlendikten sonra denemenin iiyi olacağını söylüyor :))
Yani senin doktoruna kalmış olan bir olay tatlım
kızlar nerdesiniz
çok şükür .........
merhaba herkesin keyfi yerindedir inş. benimki yeni yeni gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?