bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Teş. ederim kızlar. Hayırlısı inşallah

bende adet düzensizliği var halile yumurtalıklarım düzgün çalışmıyor bir türlü.

eşimdede hareketsiz sayısı oldukça yüksek öyle işte. Allah ol derde olur inşAllah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Aminnnn

canim insallah tedavin olumlu sonuclanacak....aslinda adet duzensizligi icin ilac tedavisi kullanmadinmi? cunku sizde cok buyuk sorun yok gibi...esin icinde vitamin takviyesi denedinizmi?

icini rahat tut...ve hicc stres yapma..bebisin seninledir insallah...

Canım hormon bozukluğu var bende. Bir türlü düzelmedi çok tedavi gördüm. Aşılama vs cabası tabi. 8 senelik evliyim.

Eşimde çok gördü bir kere hamile kaldım oda biyokimyasal çıktı geçen sen bir seedir yine olmuyordu. Dr. olarakda tüp bebek merkezine gidiyorduk zaten. Doktorumuz tüp bebek demişti çokdan artık tam olarak karar verdik yaptırmaya. Çünkü bir türlü bişeyler yoluna girmedi, olmadı yani.

Dün yumurtalarım toplandı bu gün haber bekliyorum.

hayırlısıyla inşAllah yavrulamız tutunur bu haberleride alırız inşallah

Allah’ım en efdal, en güzel, en büyük, en zâhir, en tâhir, en hoş, en iyi, en değerli, en azîz, en azîm, en şerefli, en yüksek, en pâk, en mübârek, en latîf salâvâtlarınla; en tam, en çok, en ziyâde, en yüksek, en yüce, en devamlı selâmını bir rahmet, bir rızâ, bir af, bir mağfiret olarak ihsan eyle. Bunlar, cömertlik ve kereminin bağış bulutlardan sağanak halinde artarak devam etsin, iyilik cömertliğinin nefis ve şerefli lütûflarıyla artarak büyüsün, ezeliyetinle mütenâsib olarak, hiç kesilmeden devam etsin, ebediyetine uygun olarak ardı arkası kesilmesin. Bütün bunlar, kulun, habîbin, resûlün, yaratıklarının en hayırlısı, açık ve parıldayan nur, zâhir ve kesin bürhan, uçsuz bucaksız deryâ, her tarafı kaplayan ışık, parlak güzellik, üstün şeref, şanlı kemâl olan Efendimiz Muhammed’e olsun. Bu, Senin zâtının azametiyle ona getirdiğin salâvât şeklinde olsun. Aynı şekilde onun âl ve Ashâbına da rahmet et. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç.
Amin!

hayırlı cumalar canlar
cuma gününün yüzü hürmetine dualarımızın kabul olması dileğiyle

duygusallığın hamisliktendir canım
inşallah bugün güzel haberlerle döneceksin prensesimiz annesi gibi duygusal olacak galiba bide birazda nazlı olacak ee kız dediğin biraz nazlı edali cilveli olur ama dimi

günaydın
hayıorlı cumalar
sanada hayırlı cumalar yeterim
yeter canim Allah razi olsun....cok guzel bir paylasimdi canim ya....

ceylin canim benim...bende bole dilek dualari buldukca uygulamaya calisacam...sonucta ne glirse Rabbimden ...insallah dualarimizi kabul olur...
amin umudum inşallah bu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olsun...
canım gerçekten yüksek çıkmış ama eşinde bu hormon yüksekliğine bağlı şikayetleri olması gerek ne bileyim göğüste ağrı sızı veya süt gelmesi erkekte farklımıki belirtiler acaba :44:
eğerki şikayeti yoksa o anlık bir yükseliş olabiir
başka yerde tekrarlayın bakalım sonuç ne çıkacak...

Merhabalar....Ben bu siteye yeni girdim.Bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. düşünüyoruz.2. düşükle sonuçlandı.
merhaba nihal hoşgeldin
düşükle alaklı genetik testler var ondan yaptırdınızmı ?
sorununuz ne bilemiyorum ama 3.ye başlamadan bence yapılacak tüm herşeyi yaptırın derim
inşallah rabbim gönlüne göre verir

iyi olduğuna sevindim ayşecim
antibiyotik alman iyi olmuş ,y, b,rşey değil antibiyotik ama onsuzda kalkamıyor insan bendede kronik bademcik varda ordan biliyorum
inşallah yarınki histereskopin güzel geçer canım bir daha gerek kalmadan kavuşursun sende bebişine

canım öncelikle buna drun karar verir ama benim bildiğim eğerki yaşdan veya başka birşeyden bir zaman kaybetme olayın yoksa en az 2 ay ara verilmesi gerek diye biliyorum,
ama dondurulmuş olduğu için ertesi ay başlayabilirsin çünkü ilaç v.s almayacağın için sorun olmaz bence...

kızlar sesisimi duyun..........BİTİRDİM..............
allah kabul etsin hilbaycım
sırada umudumsun var nurcan hayırlısıyla gelince onun içinde bir dua dağılımı yapar

ceylin_naz kuzum 50 daha ekleyiver Allah kabul etsin..
allah razı olsun canım
hasta hasta bana yardım ediyorsun hakkınızı ödeyemem vallahi

merhaba herkesin keyfi yerindedir inş. benimki yeni yeni gelmeye başladı

keyifler yerinde sayılır canım senide daha iyi gördüm

canim benim yaa hayirlisi bole imis demek...az kaldi oz aman transferine..ay haberdar et bizi mutlaka...insallah yumuslar dollenirler birinci kalite olur...ve tutunurlar annelerine sImsIkI.....guzel haberler veririsin inslalah bize canim benim...

ay canim benim aminnnnn..ne guzel bir paylasimdi....insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz...bebeksiz son senemiz olur bu sene insallah....

mihrimahcım hayırlısıyla sağlıklı embriyolarınız olur
ve sonra annişini göbüşüne konar 12 gün sonra sizi sevice boğar
bizide haberdar et gelişmelerden olurmu

ay canim benim aminnnnn..ne guzel bir paylasimdi....insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz...bebeksiz son senemiz olur bu sene insallah....

inşallah canım tüm can-ı gönülden hepimiz için son senemiz olur

kızlar dr gittim mr istedi eşimden cuma gün için randevu verdiler
pzrts de kan talilerini tekraruını istedi
birde beyinin arka kısmında kistler varmış onların şişmesi yol açmış olabilir ama korkulacak bir şey değil dedi
ama 2 gündür benim ömrümden 10 yıl gitti halla çok kötüyüm

hay allah canım yaa inşallah önemsizdir. dur bakalım doktor değerlendirmeden üzme kendini belki de önemi yoktur.

hay allah canım yaa inşallah önemsizdir. Dur bakalım doktor değerlendirmeden üzme kendini belki de önemi yoktur.

inşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaa
dün akşamdan buyana çök fenayım yaaaa

inşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaa
dün akşamdan buyana çök fenayım yaaaa

annem bi doktorunla konuş, tüm tetkikler bitsin kendini üzme şimdiden.. hele öyle netten hiiiç bakma hep en kötüsünü yazıyorlar insan boşu boşuna kendini helak ediyor..

ay canim benim yaaa..ama bak dr onemsiz demis..dr.una guven..ya nete cok guvenme,,banada dr derdi..nette her yazilan dogru degil diye..canim ya..dur bakalim icini rahat tut..herseyin hayirlisi..harap etme kendini canimbenim..insallahhersey cok guzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…