canim hosgeldin oncelikle..bu dr una bagli benimki en az 3 ay sonra tekrar yeni tedaviye baslanabilir demisti...cunku anca vucut o zaman kendi dengesine gelir demisti..ama tabi dr,una bagli...sen olumsuz dusunme insallah olumlu sonuc alirsinnnbu arada sizde sorun neydi canim?
Teş. ederim kızlar. Hayırlısı inşallah
bende adet düzensizliği var halile yumurtalıklarım düzgün çalışmıyor bir türlü.
eşimdede hareketsiz sayısı oldukça yüksek öyle işte. Allah ol derde olur inşAllah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Aminnnn
canim insallah tedavin olumlu sonuclanacak....aslinda adet duzensizligi icin ilac tedavisi kullanmadinmi? cunku sizde cok buyuk sorun yok gibi...esin icinde vitamin takviyesi denedinizmi?
icini rahat tut...ve hicc stres yapma..bebisin seninledir insallah...
duygusallığın hamisliktendir canıminşallah canım ya valla 2 gündür içim çok sıkılıyo herşeye moralim bozuluyoağlıyorum inşallah yarın iyi haberlerle dönücez ama benim kız çok duygusal olacak heralde annesi böle olduysa:))))))))))))
sanada hayırlı cumalar yeterimgünaydın
hayıorlı cumalar
amin umudum inşallah bu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olsun...yeter canim Allah razi olsun....cok guzel bir paylasimdi canim ya....
ceylin canim benim...bende bole dilek dualari buldukca uygulamaya calisacam...sonucta ne glirse Rabbimden ...insallah dualarimizi kabul olur...
canım gerçekten yüksek çıkmış ama eşinde bu hormon yüksekliğine bağlı şikayetleri olması gerek ne bileyim göğüste ağrı sızı veya süt gelmesi erkekte farklımıki belirtiler acaba :44:evet canım ne gelirse rabbim den
kılzar yaaaaaaa şu gittiğimiz tüp bebk merkezi bizden hormon testleri istemişti
ben daha yaptımadım ama eşinkileri yaptırmuştık dün sonuçları aldım prolaktin i çok yüksek normalde üst sınır 30 ama eşimde 470 çıkmış netten baktım hiç iyi şeyler yamıyor
akşam dr aradım başaka bir labaratuvarda tekrar edin sonra konuşalım dedi allak bulak oldun eşimde burda değil yaaaaaaaaaa
merhaba nihal hoşgeldinMerhabalar....Ben bu siteye yeni girdim.Bende 2 kez tüp bebek yaptırdım.3. düşünüyoruz.2. düşükle sonuçlandı.
iyi olduğuna sevindim ayşecimBankaya gelen doktor muayene etti dün, kuvvetli bir antibiyotik verdi aldım mecburen zaten histereskopiden sonra da antibiyotik kullandırıyolar nasılsa.. Umarım zararı olmaz.. Bugün daha iyiyim çok şükür.. sanırım ertelemeye gerek olmayacak..
canım öncelikle buna drun karar verir ama benim bildiğim eğerki yaşdan veya başka birşeyden bir zaman kaybetme olayın yoksa en az 2 ay ara verilmesi gerek diye biliyorum,kızlar bişey sormak istiyorum. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Olduki tutmadı diyelim. Dondurulmuşlarla tekrar kaç ay sonra başlayabilrim tedaviye. Yada ertesi ay hemen dondurulmuş embriyomdan bir tanesiyle yaparmı dr? çok merak ediyorum ilk tüp bebek denemem olduğu için de bilmiyorum. Doktorada sormadım tabiki.
Bilgisi olanlar yazabilirmi zahmet olmazsa
allah kabul etsin hilbaycımkızlar sesisimi duyun..........BİTİRDİM..............
allah razı olsun canımceylin_naz kuzum 50 daha ekleyiver Allah kabul etsin..
merhaba herkesin keyfi yerindedir inş. benimki yeni yeni gelmeye başladı
Canım hormon bozukluğu var bende. Bir türlü düzelmedi çok tedavi gördüm. Aşılama vs cabası tabi. 8 senelik evliyim.
Eşimde çok gördü bir kere hamile kaldım oda biyokimyasal çıktı geçen sen bir seedir yine olmuyordu. Dr. olarakda tüp bebek merkezine gidiyorduk zaten. Doktorumuz tüp bebek demişti çokdan artık tam olarak karar verdik yaptırmaya. Çünkü bir türlü bişeyler yoluna girmedi, olmadı yani.
Dün yumurtalarım toplandı bu gün haber bekliyorum.
hayırlısıyla inşAllah yavrulamız tutunur bu haberleride alırız inşallah
Allah’ım en efdal, en güzel, en büyük, en zâhir, en tâhir, en hoş, en iyi, en değerli, en azîz, en azîm, en şerefli, en yüksek, en pâk, en mübârek, en latîf salâvâtlarınla; en tam, en çok, en ziyâde, en yüksek, en yüce, en devamlı selâmını bir rahmet, bir rızâ, bir af, bir mağfiret olarak ihsan eyle. Bunlar, cömertlik ve kereminin bağış bulutlardan sağanak halinde artarak devam etsin, iyilik cömertliğinin nefis ve şerefli lütûflarıyla artarak büyüsün, ezeliyetinle mütenâsib olarak, hiç kesilmeden devam etsin, ebediyetine uygun olarak ardı arkası kesilmesin. Bütün bunlar, kulun, habîbin, resûlün, yaratıklarının en hayırlısı, açık ve parıldayan nur, zâhir ve kesin bürhan, uçsuz bucaksız deryâ, her tarafı kaplayan ışık, parlak güzellik, üstün şeref, şanlı kemâl olan Efendimiz Muhammed’e olsun. Bu, Senin zâtının azametiyle ona getirdiğin salâvât şeklinde olsun. Aynı şekilde onun âl ve Ashâbına da rahmet et. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç.
Amin!
hayırlı cumalar canlar
cuma gününün yüzü hürmetine dualarımızın kabul olması dileğiyle
mihrimahcım hayırlısıyla sağlıklı embriyolarınız olurCanım hormon bozukluğu var bende. Bir türlü düzelmedi çok tedavi gördüm. Aşılama vs cabası tabi. 8 senelik evliyim.
Eşimde çok gördü bir kere hamile kaldım oda biyokimyasal çıktı geçen sen bir seedir yine olmuyordu. Dr. olarakda tüp bebek merkezine gidiyorduk zaten. Doktorumuz tüp bebek demişti çokdan artık tam olarak karar verdik yaptırmaya. Çünkü bir türlü bişeyler yoluna girmedi, olmadı yani.
Dün yumurtalarım toplandı bu gün haber bekliyorum.
hayırlısıyla inşAllah yavrulamız tutunur bu haberleride alırız inşallah
ay canim benim aminnnnn..ne guzel bir paylasimdi....insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz...bebeksiz son senemiz olur bu sene insallah....
ayse canim nasilsin???? bugun daha iyi oldun sanirim..ya aklim nurcanda kaldi benim....
bugün baya iyiyim canım hafif baş ağrısı var o kadar.. Nurcanı ben de çok merak ediyorum ama iyi olduğuna eminim..
aysem histereskopin yarin dimi..ertelenmedi yani...
kızlar dr gittim mr istedi eşimden cuma gün için randevu verdiler
pzrts de kan talilerini tekraruını istedi
birde beyinin arka kısmında kistler varmış onların şişmesi yol açmış olabilir ama korkulacak bir şey değil dedi
ama 2 gündür benim ömrümden 10 yıl gitti halla çok kötüyüm
hay allah canım yaa inşallah önemsizdir. Dur bakalım doktor değerlendirmeden üzme kendini belki de önemi yoktur.
inşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaa
dün akşamdan buyana çök fenayım yaaaa
kızlar dr gittim mr istedi eşimden cuma gün için randevu verdiler
pzrts de kan talilerini tekraruını istedi
birde beyinin arka kısmında kistler varmış onların şişmesi yol açmış olabilir ama korkulacak bir şey değil dedi
ama 2 gündür benim ömrümden 10 yıl gitti halla çok kötüyüm
canım, doktorum akşam ara konuşalım iyi olduysan yaparız demişti. akşam 8 den sonra arıycam ben iyiyim nolur yapalım ertelemeyelim diycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?