bugün daha iyiyim sevgili adaşım.. yarın doktora gidebilmek için psikolojik telkinle kendimi yileştirdim resmen :))
annem bi doktorunla konuş, tüm tetkikler bitsin kendini üzme şimdiden.. hele öyle netten hiiiç bakma hep en kötüsünü yazıyorlar insan boşu boşuna kendini helak ediyor..
ay canim benim yaaa..ama bak dr onemsiz demis..dr.una guven..ya nete cok guvenme,,banada dr derdi..nette her yazilan dogru degil diye..canim ya..dur bakalim icini rahat tut..herseyin hayirlisi..harap etme kendini canimbenim..insallahhersey cok guzel olacak...
nurcan canim benim yaa..2-3 gundur az geliyodun bende diyorum bu kiza ne olduki..ay canim dra gidince mutlaka haberdar et bizi..ama icini rahat tut...bazi bebeisler cok hareketli bazilarida az hareketli oluyo..insallah guzel guzel haberlerle gel..aklim sende kaldi simdi canim benim ya....ama olumsuz hicbisey oldugunu dusunmuyorum ben...melekler koruyo senin yavrunu canim benim...
Bankaya gelen doktor muayene etti dün, kuvvetli bir antibiyotik verdi aldım mecburen zaten histereskopiden sonra da antibiyotik kullandırıyolar nasılsa.. Umarım zararı olmaz.. Bugün daha iyiyim çok şükür.. sanırım ertelemeye gerek olmayacak..
ayy kıyamam kız sanaaa ben de diyorum bu kız neden 2 gündür hiç pas vermiyor hatta sitem edecektim.. kuzum daha hareket etmesi için erken değil mi? hem kız o öyle çok hareket etmez ki annesi hanım kız o uslu kız.. sen bizim moralimizsin yapma böyle üzme kendini.. öptüm canım..
canım sabah 6 da çıktık evden şimdi geldik hem çok yorgunum hem moralim sıfır vücudum ine iltehap üretiyo doktor ilaç verdi kullan dedi ama ekledi bu iltehap düşüğe veya erken doğuma sebep olabilir dedi benim diğer oğlumdada vardı erken doğması gerekti doktor anlamadı ozaman işte öldü bundada ağrım vardiye şimdi gittim iyki testleri yaptı doktor bilmiyom napıcam hep hevesim kursağımda kalıyo
kızlar nerdesiniz
ben yeter için 750 tane tefriciyeyi bitirdim. nurcancım indirebilirsin. birazcık annmeden yardım aldım. bir sıkıntı olmaz değil mi
çok şükür .........
kızlar dr gittim mr istedi eşimden cuma gün için randevu verdiler
pzrts de kan talilerini tekraruını istedi
birde beyinin arka kısmında kistler varmış onların şişmesi yol açmış olabilir ama korkulacak bir şey değil dedi
ama 2 gündür benim ömrümden 10 yıl gitti halla çok kötüyüm
canım doktoruna güven bencede Allahım korusun bak korkulacak bişi yokmuş üzme kendini şu zamanda bide tam tedavi zamanı
canı iyidüşünelim iyi olsun
inşşşş kötü bir şeyolmaz hem sen moralini bebişin için yüksek tutmak zorundasın
inşallah canım iyi düşünmek istiyorum send eaynen öle yap yıpratma kendini gülüm
ilaç verdi doktor kullanacam bakalım hakkımızda hayırlısı
canlarım tefriciyeyi paylaştıraım ozaman umudumsun sana paylaştırıyorum
tefriciye listesi
okunanlar
ayşe -yeter
okunacak tefriciye umudumsun
umudumsun------1250
nurcan----------1250
yeter------------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------444
nazemir okıcaksa geldiğinde msj atar olmazsa umudumsun senle bendek 250leri ona veririz
kızlarrrrrrrr
bu gün çok ağladımBir arkadaşım vardı 8 yılık evlilerdi tüp bebkle hamile kaldı 6.5 aylık hamileydi bu gün has gidince orada kuzeninyle karşılaştım birden sancılanmış buradaki kadın doğum has götürmşler dr erken doğum tüp bebk merkezine gidin demiş:26:
Ama malesef 6,5 aylıkken erken doğum yapmış ve bebği ölmüş telefon ettim çok kötüydü çok ağladıkBu yola çıkarken birrikteydik hep destek olmuştuk birbirimize
ama arkadaşımbebğini kabetmiş
canım arkadaşımız adıı verecekmi yoksa nazdemir diyemi niyet edelim :26::26:
kızlarrrrrrrr
bu gün çok ağladımBir arkadaşım vardı 8 yılık evlilerdi tüp bebkle hamile kaldı 6.5 aylık hamileydi bu gün has gidince orada kuzeninyle karşılaştım birden sancılanmış buradaki kadın doğum has götürmşler dr erken doğum tüp bebk merkezine gidin demiş:26:
Ama malesef 6,5 aylıkken erken doğum yapmış ve bebği ölmüş telefon ettim çok kötüydü çok ağladıkBu yola çıkarken birrikteydik hep destek olmuştuk birbirimize
ama arkadaşımbebğini kabetmiş
kızlarkuzura bakmayın yaaa kime okuyoruz duayıcanim yanlis anlamadiysam benim icin paylstirdi nurcan...ya aslinda nurcan icin okusakk....nurcan senin icin okuyalim once olmazmi...
evet canım çok üzücüçokk üzücü,allah sabır versin,güç kuvvet versin
selam kızlar:)
dün transferim yapıldı,şimdi dinleniyorum. Bana asla yapma ve mutlaka yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mı?
selam kızlar:)
dün transferim yapıldı,şimdi dinleniyorum. bana asla yapma ve mutlaka yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?