bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

annem bi doktorunla konuş, tüm tetkikler bitsin kendini üzme şimdiden.. hele öyle netten hiiiç bakma hep en kötüsünü yazıyorlar insan boşu boşuna kendini helak ediyor..

kızlar ya ne bileyim ya dr kötü değildir dedi
ama bu kadar yüksek çıkmasıda normal değil dedi mr sonrasında bakıp kesin konuşuruz dedi ama cumaya verdiler ben nasıl bekliyeceğim cumaya kadar ve sonuçta 1 hafta sonra çıkar
allahım yaaaaaaaaa

canım sabah 6 da çıktık evden şimdi geldik hem çok yorgunum hem moralim sıfır vücudum ine iltehap üretiyo doktor ilaç verdi kullan dedi ama ekledi bu iltehap düşüğe veya erken doğuma sebep olabilir dedi benim diğer oğlumdada vardı erken doğması gerekti doktor anlamadı ozaman işte öldü bundada ağrım vardiye şimdi gittim iyki testleri yaptı doktor bilmiyom napıcam hep hevesim kursağımda kalıyo

ah canım hep aklımdaınız aslında ama işte bi türlü toplayamadım zaten ağrımda vardı doğum sancısı gibi bugünde gitik şte az önce yazdım umudumdna iltehap üretiyo vücudum ine bakalım kısmet

canı iyidüşünelim iyi olsun
inşşşş kötü bir şeyolmaz hem sen moralini bebişin için yüksek tutmak zorundasın

canım doktoruna güven bencede Allahım korusun bak korkulacak bişi yokmuş üzme kendini şu zamanda bide tam tedavi zamanı

inşallah canım iyi düşünmek istiyorum send eaynen öle yap yıpratma kendini gülüm
ilaç verdi doktor kullanacam bakalım hakkımızda hayırlısı

caanım inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarım tefriciyeyi paylaştıraım ozaman umudumsun sana paylaştırıyorum

tefriciye listesi

okunanlar
ayşe -yeter

okunacak tefriciye umudumsun

umudumsun------1250
nurcan----------1250
yeter------------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------444

nazemir okıcaksa geldiğinde msj atar olmazsa umudumsun senle bendek 250leri ona veririz

kızlarrrrrrrr
bu gün çok ağladım Bir arkadaşım vardı 8 yılık evlilerdi tüp bebkle hamile kaldı 6.5 aylık hamileydi bu gün has gidince orada kuzeninyle karşılaştım birden sancılanmış buradaki kadın doğum has götürmşler dr erken doğum tüp bebk merkezine gidin demiş:26:
Ama malesef 6,5 aylıkken erken doğum yapmış ve bebği ölmüş telefon ettim çok kötüydü çok ağladık Bu yola çıkarken birrikteydik hep destek olmuştuk birbirimize
ama arkadaşımbebğini kabetmiş

canım arkadaşımız adıı verecekmi yoksa nazdemir diyemi niyet edelim :26::26:

ay nurcannnn geldigine cok sevindim ya...canim hemenkotu dusunme..bebisi dualar koruyo..ya ben o kadar inaniyorumki bebisini sagsalim kucagina alacagina..icimde san dair olumsuz en ufak bir his bile yok...hic hemde...hem bunlar sadece yan etkiii..dusuge neden olabilie..ama olacak diye bir seyyok..bak dr. erkeknden farketmis..diger hamileliginde erkek teshis olmamistiki..uzulme ne olur..melekler koruyo senin yavrunu..fatihalar koruyo..sagsalim gelecek o sana canim benim...

canim ya cokk uzuldum..Allah sabirlik versin arkadasina(((

selam kızlar:)

dün transferim yapıldı,şimdi dinleniyorum. bana asla yapma ve mutlaka yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

çokk üzücü,Allah sabır versin,güç kuvvet versin

canim yanlis anlamadiysam benim icin paylstirdi nurcan...ya aslinda nurcan icin okusakk....nurcan senin icin okuyalim once olmazmi...
kızlarkuzura bakmayın yaaa kime okuyoruz duayı
Aklım karışık kusura bakmayın olurmu

çokk üzücü,allah sabır versin,güç kuvvet versin
evet canım çok üzücü

dün transferim yapıldı,şimdi dinleniyorum. Bana asla yapma ve mutlaka yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

canım dinlen kendini zorlama(çamaşır falan asma yada yüksek bir yere aslıma ) yani çok fazla yorulma başkada yapılacak bir şey yok

dün transferim yapıldı,şimdi dinleniyorum. bana asla yapma ve mutlaka yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

canim hadi hayirlisi olsun insallh.....insallah guzel haberlerini alacaz 10 gun sonra..canim cok yorulma ozellikle ilk 3 gun..mumkinse ilk 3 gun dinlen..diger gunlerde hep yatma..3 gunden sonra yavas yavas yur..once evin icinde...sonra disari bile cikabilirsin..doktor bana ilk 3 gunden sonra normal hayatina don demisti..su an igne vuruluyomusun?

en onemlisi asla sikinti; dert ;tasa yapma..asla olumsuz olma...Rabbim insallah nasip edecek hepimize canim benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…