bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim evet dogum kontrol hapi banada vermisti doktor..hatta nette gorustugum diger doktorlarda tedaviye baslamadan once hazirlik amacli dogum kontrol hapi kullanmami mutlaka onermislerdi...bana doktor hem adet tarihi bekledigimiz zamanda gelsin diye; cunku biliyosun o donem stres falan tarih sasabiliyo; hemde baskilama olmasi icin...

canimmmmmm...bizi bizden baska hic kimse anlamiyor...kim anlayabilirki zaten..ayni seyleri yasamadan....katkim olduysa ne mutlu bana..ben tesekkur ederim size; hic kimseyle paylasamadigim seyleri sizlerle paylasabildigim icin..insallah hepimizin ikizleri olsun gece bebis sesinden uyumayalim..umudumuzu kaybetmeyelim canim .bi gun mutalaka bizde anne olacagiz...hangi gece sabah olmamiski...hangi kistan sonra yaz gelmemiski..bizim kisimiz uzunda olsa; yazimiz insallah yakindir.....Rabbim boynumuzu bukuk kucagimizi bos birakmasin../aminn..amin.......

canim hic korkma..ben olmadim ama...cok agrili bi islem olsa kimse yaptirmayi kabul ettirmez dimi..hem biz cok gucluyuz..neler atlatmadikkki...sonunda bebisler gelsinde cifter cifter...sonunda mutlu olmak varsa cekilen her cile kutsaldir....ay canim gercekten soylemes bile guzel....ikiz...Rabbim insallah nasip etsin hepimize....

merhaba arkadaşlar burayı yeni gördüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden bende 4 yıllık evliyim ve bebek için birazdan doktora gidicem ben ilk defa başlıyorum tedaviye karşıma neler çıkacak ne olacak uzun bir maratona başlıyoruz çok sıkıntılıyım allah herkesin gönlüne göre versin

canim...hosgeldin..insallah tup bebege gerek kalmadan cozulur problem...sorun ne acaba ogrenebildinizmi? haberdar edersin bizi...

bu yol dedigin gibi uzun ve sabir gerektiriyo...hic kimzeye diyemediklerimizi burda birbirimize diyerek hem rahatliyor hemde umutla doluyoruz...insallah seninde guzel haberlerini aliriz...

Hoşgeldin, bu yola çıkarken önce umutsuzluğu bir kenara bırak. kendini bu konudan uzaklaştır, üzerinde fazla düşünmemeye çalış. Umarım kolay halledilecek birşeydir ve bizim çektiğimiz kadar sıkıntı çekmezsin. Aklına takılan herşey için biz buradayız..

hoşbuldum arkadaşlar ilginize teşekkür ederim aslında umutsuzluk hiç yok içimde ilk zamanlar çok takılmıştım bebeğim olmuyo diye ama alıştım herhalde dr gittiğimizde uzun uzun anlattı eşimin sperm sayısı 21 milyon ve dr normal dedi bende pco var önceden onun tedavisini görmüştüm dr bile şaşırdı 7 cm lik kist ameliyatsız nasıl geçti diye ve klomen verdi herkesin bildiği gibi ilk adım bakalım ne olacak yeni adetim bitti bir dahakini bekliyoruz şimdi ilaçları kullanmak için allah herkese hayırlısını versin bende burdayım artık umudumsun dediğin çok doğru başkasına soramadığımız herşeyi burada çözüme ulaştırıyoruz ayşe_url adaşım ilgine tekrar teşekkür ederim bişey olursa sorarım hepinize sağlıklı günler

canim..insallah ilk adimda bebis gelir..pco olupta normal yoldan gebe kalan cok kisi okudum ben..insallah seninde ole olur..Rabbim kucagimizi bos boynumuzu bukuk birakmasin...bizi gelismelerden haberdar et mutlaka....insallh hep guzel haberler veririsin bize..,

canım günaydın,nasılsın?

canim....iyiyim cok sukur sen nasilsin...pasalar buyuyolar yavas yavas....masallah onlara..Allahim nazarlardan saklasin..cok tatlilar..yerim onlari ben...

3 ay dolsun bi test yapacaz bizde canim..ama korkuyorumda yine sayi sifir cikarmi acaba diye...insallah yukselme olmustur...

optum seni ve pasalari cok cok..

Son düzenleme:

güzel dileklerin için çok saol aminnn inş. herkesin kucağına hayırlı evlatlar verir allahım yeni bir gelişme olunca mutlaka buraya yazarım herkesin güzel haberlerini burada paylaşmak dileğiyle

insallahhhhh hep guzel haberler paylasalim canim..mubarek cuma gununun yuzu suyu hur*****e...boynumuz bukuk kucagimiz bos kalmasin insallah...

yer gok dua ile ayakta biliyorum..dua ediyorum..aklimdan gecen tek sey istedigim tek sey bir evladimin olmasi...bencen once evlenen tanidigm herkesin bebegi oldu..hatta daha yeni evlenen 2-3 akrabam bile hamile..akrabalar bir araya toplandimi bebek konusu acilinca hemen mutfaga kosuyorum..yanimda konusulsun bana laf sokulsun istemiyorum...uzuluyorum uzuluyorum huznum evimin her bir kosesine dagiliyor...kimse bilmiyor aslinda icimden gecenleri...bir evlat..ne olur Rabbim isteyen herkese ve banada nasip et...baska turlu sina beni Allahim lutfen....hepiniz icin ve kendim icinde dua ediyorum..ne olur dualarimizde birbirimizi unutmayalim....

hiç unutur muyum? merak etme sen hep aklımdasın, az kaldı sabret.. nedense ben de çok moralsizim dünden beri. beklemek çok zor, zaman hiç geçmiyor. biran önce başlayabilsek tekrardan.
sakın başka sınavlar isteme Rabbimden, şuan bize yok gibi geliyor ama inan beterin beteri var. ya evladına kavuşunca onun acısıyla sınarsa Rabbim..Allah korusun. bu bizim kaçıncı sınavımız bunu da geçicez. ya sabır ya selamet..

aysecim bendede kac gundur bi moralsizlik var..icimden aglamak geliyor sadece...hem tekraradan baslamak istiyorum hem korkuyorum...hem zaman vereyim diyorum biraz daha...karmakarisik duygular...

insallah sonu iyi olur herseyin..Rabbim kaderimizi iyi yazmis olsun insallah..boynumuzu bukuk birakmasin..bir tane bile olsa yeter evlatsiz birakmasin bizi insallah....

hep diyorum ya iş yerinde iki arkadaşım var hamile, o kadar üzülüyorum ki gözümü karınlarından alamıyorum, ister istemez ayıp ediyorum kızlara da ama napayım, kötüyüm işte. belki de diyorum adetim yaklaşmıştır erken olacak galiba. amaaan olsa da kurtulsam biran önce ne olacaksa olsa..

aysecim..benden 1 yil sonra evlenen kuzenim hamile simdi..diger iki kuzenim ise 4 ay once evlendiler onlarda hamile..benimle birlikte evlenen 3 arkadasimin cocuklari coktan oldu....ya tamam sabrediyorum Allahima siginiyorum..ama cok kotuyum iste...cok hemde...anneme geliyorum benden sonra evlenen tum komsu kizlarim hamile kalmis..cevrede bi benim bu durumda olan..kime ne anlatayim kime nasil anlatayim..hep icime atiyorum..psikolojim bitti artik...sessiz sessiz agliyorum hep...dusunebiliyomusun kendi derdimle ugrasirken kaynanam bide bana demezmi cocugu olmayan kadinlari kocalari bosar..oan beynimden assagiye kaynar sular dokuldu..kendi oglunda sorun oldugunu asla kabullenmez..ve daha bana neler yapti...bu durumda bana oyle seyler cektirdiki Allaha havalae ediyorum...bir evladim olsa boynuna sarilir aglardim..uzuldugumde tesellim olurdu benim..ama simdi esimle kavga ettigimde geciyorum odanin bi kosesine agliyorum agliyorum..kimse duymuyor sesimi...yalvariyorum Rabbime sadece bir evlat..onunla tutunayim artim hayata...Allahim ne olur isteyen herkese ve banada hayirli evlatlar nasip et..bir tana bilse olsa yeter... kurban oldugum Rabbim insallah dualarimizi kabul eder...

canım inşallah olur bebeğin ama sen çok takıyosun kafana tutacağı varsada tutmaz biraz duyma etrafı görme kimseyi önce kendini bi toparla tedavine ondan sonra başla bu şekilde çokta hayırlı sonuç alamaya bilirssin doktorlar bile diyor önce moral kaynananıda takma hemen hemen çoğu kaynanalar böle nolcak ben hamile olduğum halde şuan diğer çocuğum öldüğü için buda tedavi ile kaldığı için kaynaanam hep laf sokuyo mesela dün beni aradı eltimle aynı memlekette oturuyo bende eltimi ve eltimin oğlunu sordum nasıllar diye yiğenim biraz kilo almış kaynanamda diyoki annesine şu çocuğu çok yedirme zaten başka torunumuz yok olmuyoda bide buna bişi olmasın dedim diyo bende döndüm kaynanama hııııııııııı aldın kısır gelini çocuğu olmuyo olsada ölüyo dertlissin dimi için içini yiyo dedim gülerek baktı ben tınlamadım onu gülüyom yok canım felan dedi oda güldü felan olur olur dedi sonra kapadı teli napıcak ben duymadıktan sonra heeeeeeeeeeeeeee bide koca boşıcakmış benim çocuğum olmuyo diye beni boşıcak adamdan zaten ben çocuk istemem kiiiiiiii üstüne bizim çoğumuzun olmaması eşlerimizdede sorun olması herkezin değil ama çoğumuzun öle sen böle üzülürsen bukadar kafaya takarsan allah korusun başka hastalığın çıkar birde demşinya sadece bi evlat başka türlü sına beni bende hep bi evladım olsun diye dua ediyordum ama 2,5 sene önce oğlum doğduğunda hastanede ne dedim biliyormusun Allahım bu şekilde yaşatacaksan o acı çekecekse al yavrumu ben çekerim yıllarca ben isterim böylede yaşasın ama o acı çekecekse al birgün bile ömür verme dedim ertesigün doktorlar beni alelacele eve gönderdiler bebeğim hastanedeydi eşim beni nıraktı hastaneye bebeğimizin yanına gelecekti telefon ettiler bebeğiniz öldü ister şimdi çıkarın ister ister gömeceğiniz zaman dediler
inan bu şekilde sınanmayı hiç istemezsin hatta şuan oğlumun odasındaki pc deyim diğer odada misafirlerimvar oğlummun odasında ona aldığım eşyaların içinde oturuyorum inan bölesidaha zor

Son düzenleme:

nurcancigim canimmm aglayarak okudum yazdiklarini..o kadar haklisinki o kadar cok takiyorumki...cevremde surekli hamile insanlar var ve surekli bebek konu olunca hep aklimda...tabi bide esimin ailesi ya habire soruyolar habire laf sokuyolar...kendimi taniyamiyorum biliyomusun..o kadar yiprattim kendimi o kadar bitirdimki...su aralar tedavi asamasinda degilim bole baslayamam zaten...haklisin evlad acisiyla hic kimse sinanmak daha kotusu..cok caresiz hissediyorum inan kendimi ve cok yanliz...cok sagol verdigin destek icin...lutfen banada dua et arkadasim...

tekrar tesekkur ediyorum destegin icin..birilerinin beni anlamasina; acimi paylasmasina oyle ihtiyacim varki...Rabbim insallah cok guzel gunler nasip etsin sana...

sağol canım Allahım büyük inşallah sanada çok güzel günler nasip edecek biraz kendini toparla ondan sonra başla tedaviye sni çok iyi anlıyorum banada çok yüklendiler ilk baş çok takıyodum ama artık hiç umursamıyorum çünkü insanlar çok kötüler belki kalpleri değil ama dilleri kötü ağızlarına geleni sölüyo herkez oşver topla kandini sonrada tedavini olursun sen mutlu olki bebişin nekadar harika bir anneye geleceğini hissesin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…