aysecim..benden 1 yil sonra evlenen kuzenim hamile simdi..diger iki kuzenim ise 4 ay once evlendiler onlarda hamile..benimle birlikte evlenen 3 arkadasimin cocuklari coktan oldu....ya tamam sabrediyorum Allahima siginiyorum..ama cok kotuyum iste...cok hemde...anneme geliyorum benden sonra evlenen tum komsu kizlarim hamile kalmis..cevrede bi benim bu durumda olan..kime ne anlatayim kime nasil anlatayim..hep icime atiyorum..psikolojim bitti artik...sessiz sessiz agliyorum hep...dusunebiliyomusun kendi derdimle ugrasirken kaynanam bide bana demezmi cocugu olmayan kadinlari kocalari bosar..oan beynimden assagiye kaynar sular dokuldu..kendi oglunda sorun oldugunu asla kabullenmez..ve daha bana neler yapti...bu durumda bana oyle seyler cektirdiki Allaha havalae ediyorum...bir evladim olsa boynuna sarilir aglardim..uzuldugumde tesellim olurdu benim..ama simdi esimle kavga ettigimde geciyorum odanin bi kosesine agliyorum agliyorum..kimse duymuyor sesimi...yalvariyorum Rabbime sadece bir evlat..onunla tutunayim artim hayata...Allahim ne olur isteyen herkese ve banada hayirli evlatlar nasip et..bir tana bilse olsa yeter... kurban oldugum Rabbim insallah dualarimizi kabul eder...
Allah dua eden o güzel dudaklarından gülücükleri eksik etmesin inşallah.. Az kaldı canım ya sabır ya selamet belki de bu çektiğimiz sıkıntılar geçmiş günahlarımızı siler.aysem canim benim..keske yakin olsak dedigin gibi ne guzel dertlesirdik..ian varya bende aynisi defalarca giriyorum nete...biri bisey yazmismi kimse iki satir yazmismi..tesellilerle nasil mutlu oluyorum...ya sendeki ruh hali aynen bende var..bazen dedigin gibi olmek istiyorum bazen icim umutla dolu oluyo..sanki beni anlattin canim ya...her zaman dua ediyorum inan..hepimiz icin...oy canim benim..surdan bi gunde guzel haberleri vermek nasip olur insallah...inan yazdigin satirlar bana nasil teselli oldu anlatamam...yillar yillar sonra bebisine kavusanlar var. hemde dr hic olmaz dedigi halde dogal yoldan evlat sahibi olanlar var..insallah canim bi gun bizde buraya hamilayiz yazabilecegiz..Rabbim bizede anneligi nasip edecek insallah...cok sagol aysecim..beni anlayan birilerinin olmasi derdime birilerinin ortak olmasi ole iyi geliyoki...zaten bu forum olmasa kime anlatabilirdimki derdimi...bu gece senin icinde cok cok dua edecem...cok cok sagol canim benim..insallah Rabbim once sana sonrada bana hayirli evlatlar nasip etsin...
Allah dua eden o güzel dudaklarından gülücükleri eksik etmesin inşallah.. Az kaldı canım ya sabır ya selamet belki de bu çektiğimiz sıkıntılar geçmiş günahlarımızı siler.
Ağlamak insanı rahatlatıyor, adeta kalbini yıkıyor. Ağla ağlamasına ama kendini çok da yıpratma. Duaların için de çok ama çook sağol.amin canim insalah..dun gece yattim inan nasil agliyorum ve yalvardim Rabbime..Allahim ne olur dedim aysecigimede; topikte evlat isteyen tum arkadaslarima; ve tanimadigim ama evlat hasretiyle yanip tutusan herkese ; banada hayirli evlatlar nasip et diye...bugun daha bir umutluyum aysecim..insallah Rabbim sesimizi duyacak..dedigin gibi cok az kaldi...
bu arada ben sana sormusmuydum? sizde sorun neydi? erkek infertilitesimiydi?
Sağol canım. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş, bekliyoruz işte. İlgilendiğin için sağol. Bazen insan çok karamsarlığa kapılıyor ama yine de heyecanla bekliyorum, Ocakta başlıycam iğnelerime. Sen de hepimize umut oluyorsun sağol..Ayşe canım hikayelerimiz benziyor seninle..bende endometriosis var,eşimde sperm hareketliliği sorunu..lütfen umudunu kaybetme,İnşallah ikinci denemende bebeğini kollarına alacaksın.Umudumsun için bu sayfayı takip etmeye başladım ama bi baktım ki hepinizin takipçisi oluvermişim
günaydın canım..nolur kendini bu kadar sıkma,yorma..önce beyninni hazırlaman lazım,bu kadar stres zorlar seni..
Ağlamak insanı rahatlatıyor, adeta kalbini yıkıyor. Ağla ağlamasına ama kendini çok da yıpratma. Duaların için de çok ama çook sağol.
Bizde sorun bende rezervim azalmış, bir tarafta da endometriozis var. Erken menapoz riskim varmış 2 sene sonra gelsen hiç şansın olmazdı dedi doktorum. Eşimde de hareketlilik sorunu var ama o önemli değil diyor. Önemli olan bende yumurta gelişebilmesi. Geçen sefer 4 yumurtam olmuştu ikisi döllendi. İkisini de koydular ama olmadı biliyorsun. Bu sefer yine 2 tane olursa 1ini koydurup 1ini dondurtcam sanki öyle şansım daha yüksek olur gibi geliyor. Doktor tek yumurtayla şansın %30 iki taneyle 40 dedi. Diyorum ki 2 yumurtayı ayrı ayrı koyarsa sanki dah yüksek olur şans. Sence?
Tabi bi de yumurta olursa yine(
mapavrili hosgeldin canim..hikayeni cok uzulerek okudum..ama dedigin gibi dogru merkez cok cok onemli...artik cogu insan malesef bu isi ticarete dokmus..malesef hastanin duygularini onemseyen merkezler cok az...insallah canimmm Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip edecekk..
benim esimde varikosel amliyati oldu..ama henuz 3 ay dolmadi..insallah yaramistir ameliyat...
canim benim burda zaten icimizi dokmek dertlesmek icin variz...insallah bu sikintilarimizin sonu hayirli haberler olur...opuyorum seni canim..yuregini ferah tut..firdos arkadasimiz var burda hepimize umut oldu ve her zaman her konuda bizi cok destekler...simdi ikizleri var...insallah bizede nasip olacak..
insallah Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder..Rabbim kucagimizi bos boynumuzu bukuk birakmasin...
günaydın kızlar size birşey sormak istiyorum
adetim 3 gün gecikti ve 2-3 günden beri süregelen mide bulantım var
acaba psikolojikmi yoksa....
test falan yapmak istemiyorum
kasım ayında başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?