bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

inşallah canım ya tekrar bi bebek gömecek güçte değilim hani küçük olsa düşse belki biraz daha dayanırım diyodum kendi kendime ama şimdide nerdeyse 5 aaylık olacak 20 haftayı bitirdi zatn benin en geç 36-37 gibi doğum yapılacaktı bilmiyorum Allahım tekrar aynı acıyıyaşamasın hepimize hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin

AMİNNNN canım,inşallah

aynen dediğin gibi bol bol dinleniyorum,sadece wc ve yemek için kalkıyorum.iğne yok,fitil gibi bişi var. bir de extra bir ilaç,yumurtalıklarım fazla gelişmiş o sebeple.

sağol canım tamam
Kızlar aklım karışık yaa kusura bakmayın olurmu

ay canım ne kusuru hepimiz öleyiz karman çormanız Allahım bu sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin hepimiz güzel yavrulara kavuşalım arkadaşınada çok üzüldüm ya zor gerçekten hani bebek büyük olunca öle düşük yapmış gibide olmuyo cenazesi oluyo mezarı oluyo insan hiçbirini çıkaramıyo aklından bugün okadar heveslenmiştimki eminönünden kızım odasına bişiler bakayım dedim sonra alırız diye eşimde bakarız dedi ama hastaneden çıkamadıkki nerde bebek eşyası bakçan sonrada moral kalmadı zaten

AMİNNNN canım,inşallah

aynen dediğin gibi bol bol dinleniyorum,sadece wc ve yemek için kalkıyorum.iğne yok,fitil gibi bişi var. bir de extra bir ilaç,yumurtalıklarım fazla gelişmiş o sebeple.

cabim iyki igne vermemis..beni oldurdu o igneler...hem cok acitiyodu hemde cok cok agirdi...kendine dikkat et canim benim...ama hep yatmada 3gunden sonra yavas yavas normal hayata don...ben hep yatmisitim malesef olumsuz oldu..dr demisti zaten bana en basta hep yatma ..normal hayata don diye...olumlu olacak insallah senin canim benim...

canım alacaksın inşş bebişe güzel eşyalar
ay canim ne kusuru olurmu ole sey....sende uzme kendini bak druna guven..olumsuz bisey olsa dr derdi mutlaka..iyi bak kendine canim benim ya....

kızlar sağolun yaaa tamam üzmeyeceğim kendimi
allahım kimseye taşıyamayacağı yük vermesin

benim güzel yürekli arkadaşım nolur kendini de bebeğini de üzme olur mu? bak erkenden fark etmiş doktorun ne sorun olduğunu Allahın izniyle daha dikkat eder daha sık kontrole gider sağ salim alırsın kucağına evladını.. ne epilepsi hastaları ne ms hastaları neler neler doğruyor.. onlar nasıl sözler bir bebeği daha .... yazmaya elim varmıyor.. canım benim sil bunları aklından. bebeğin bunları hissediyor biliyor musun onu da üzüyorsun. meleğin Rabbime emanet.. canım benim seni çok seviyorum ve mutlu görmek istiyorum..

ahhh gerçekten dayanılır gibi değil ama dayanmak zorundayız Rabbim vermiş yine o almış.. Diyecek birşey yok ki güzel Allahım ne verirse hayırlısını versin, hayırlıysa versin.. bak sen de eşinin tahlilleri için üzme artık kendini lütfen..

allah bu günümüzü aratmasın ama bugünkü gibi dertli de olmayalım bir daha inşallah.. öyle benimsemişim ki sizleri birinin sıkıntısı üstüme nasıl da ağır geliyor.. bugün bitti unutalım yarın yeni birgün her şafak birbirinden aydınlık olsun inşallahh..
canlar ben anladığım kadarıyla umudumsun için başlıyorum bu gece tefriciyeye.. Allah peygamber efendimizin hürmetine kabul etsin..

canım evet toparlamalıyım
az önce eşim aradı diyorki aşkım benim bir şeyim yok insan kendini bilmezmi ya
neden bu kadar üzülüyorsun diyor
ama benim aklımdan çıkmıyor hiç
allahım sn çok büyüksün
düşünmeyeceğim iyi şeyler düşüneceğim

hayırları analım hayırlar olsun canım.. ortada hiç bişey yok üzülme bu kadar Allahın gücüne gider.

canım Allahım arkadaşaına sabır güç kuvvet versin yaşadığı çok zor bişey inşallah en kısa zamanda atlatır

umarım eşinin sonuçlarıda güzel çıkar canım üzme kendini inşallah herşey daha iyi olucak Allah yar ve yardımcınız olsun canım

hayırları analım hayırlar olsun canım.. Ortada hiç bişey yok üzülme bu kadar allahın gücüne gider.

kızlar sizinle konuşmak iyi geldi
canlarım eşim gelene kadar (allah izin verirse yarın burda olcak)kendimi toplamalıyım telefonda bile konuşurken üzgün olduğumu anlıyor
benim bir şeyim yok ama sen hasta olcaksın diyor
evet bu gün güzel bir uyku çekip yarın eşimin yanında olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…