kızlarkuzura bakmayın yaaa kime okuyoruz duayı
Aklım karışık kusura bakmayın olurmu
canim yok ne kusuru olurmi ya...zatenbugun herkesin kafasi karisik..cok iyi haberler almadik bugun malesef...nurcan bana okuyalim dedi..adimi biliyosun zaten..ama ben nurcana okuyalim derim..nurcan bi gelsinde..eger isterse onun icin okuruz...
canım arkadaşımız adıı verecekmi yoksa nazdemir diyemi niyet edelim :26::26:
canım bunu umudumsuna okıcaz
ay nurcannnn geldigine cok sevindim ya...canim hemenkotu dusunme..bebisi dualar koruyo..ya ben o kadar inaniyorumki bebisini sagsalim kucagina alacagina..icimde san dair olumsuz en ufak bir his bile yok...hic hemde...hem bunlar sadece yan etkiii..dusuge neden olabilie..ama olacak diye bir seyyok..bak dr. erkeknden farketmis..diger hamileliginde erkek teshis olmamistiki..uzulme ne olur..melekler koruyo senin yavrunu..fatihalar koruyo..sagsalim gelecek o sana canim benim...
canim hadi hayirlisi olsun insallh.....insallah guzel haberlerini alacaz 10 gun sonra..canim cok yorulma ozellikle ilk 3 gun..mumkinse ilk 3 gun dinlen..diger gunlerde hep yatma..3 gunden sonra yavas yavas yur..once evin icinde...sonra disari bile cikabilirsin..doktor bana ilk 3 gunden sonra normal hayatina don demisti..su an igne vuruluyomusun?
en onemlisi asla sikinti; dert ;tasa yapma..asla olumsuz olma...Rabbim insallah nasip edecek hepimize canim benim...
kızlarkuzura bakmayın yaaa kime okuyoruz duayı
Aklım karışık kusura bakmayın olurmu
canim yok ne kusuru olurmi ya...zatenbugun herkesin kafasi karisik..cok iyi haberler almadik bugun malesef...nurcan bana okuyalim dedi..adimi biliyosun zaten..ama ben nurcana okuyalim derim..nurcan bi gelsinde..eger isterse onun icin okuruz...
canım okuyalım sana hep niyet edildi hiç başlayaadık niyetimizi apalım sana başlıyalım zaten pek kimsede kalmadı senden sonra nazemir ve ceylin hilbay var ama hangisiinin tedavisi ilk bilmiyorum bide sonece vardı ama onuda bayadır görmedim banada okuyakdemişti benim kafa biraz karıştı bu haftaya unutuyorum sonradan katılan bazı arkadaşları
sağol canım tamam
Kızlar aklım karışık yaa kusura bakmayın olurmu
canım okuyalım sana hep niyet edildi hiç başlayaadık niyetimizi apalım sana başlıyalım zaten pek kimsede kalmadı senden sonra nazemir ve ceylin hilbay var ama hangisiinin tedavisi ilk bilmiyorum bide sonece vardı ama onuda bayadır görmedim banada okuyakdemişti benim kafa biraz karıştı bu haftaya unutuyorum sonradan katılan bazı arkadaşları
tamam canim nasil istersen...ne olur uzmemeya calis kendini...ya inan hani olumsuz hic biseyi konduramiyorum bebisine hic ama...ya yakin olsak inan hemen yanina gelirdim simdi....aklim sende canim benim ya....
kizlar tefrciye icin adimi bilmeyen arkadas yok sanirim....insallah Rabbim kabul eder dualarimizi....
AMİNNNN canım,inşallah
aynen dediğin gibi bol bol dinleniyorum,sadece wc ve yemek için kalkıyorum.iğne yok,fitil gibi bişi var. bir de extra bir ilaç,yumurtalıklarım fazla gelişmiş o sebeple.
sağol canım tamam
Kızlar aklım karışık yaa kusura bakmayın olurmu
tamam canim nasil istersen...ne olur uzmemeya calis kendini...ya inan hani olumsuz hic biseyi konduramiyorum bebisine hic ama...ya yakin olsak inan hemen yanina gelirdim simdi....aklim sende canim benim ya....
kizlar tefrciye icin adimi bilmeyen arkadas yok sanirim....insallah Rabbim kabul eder dualarimizi....
sağol canım düşünmen yeter :))))))) teşekkür ederim yalnız ben bugülükte izninizi aliyim biraz dinleniyim gece 4de uyudum ağrıdan uyuyamadım sabah 5 te kalktım hazırlandım 6 da ilk otobüse bindim ve şuan berbatım kafamı tutamıyorum canlar biraz dinlenim üstümü bile lçıkarmadan sizlere bakim dedim biraztoparlarsam gelirim akşam hepinize kocamaaaaaaaaaan öpücükler
sağol canım düşünmen yeter :))))))) teşekkür ederim yalnız ben bugülükte izninizi aliyim biraz dinleniyim gece 4de uyudum ağrıdan uyuyamadım sabah 5 te kalktım hazırlandım 6 da ilk otobüse bindim ve şuan berbatım kafamı tutamıyorum canlar biraz dinlenim üstümü bile lçıkarmadan sizlere bakim dedim biraztoparlarsam gelirim akşam hepinize kocamaaaaaaaaaan öpücükler
tamam canim benim...dinlen tabiki..cok dikkat et kendine..hersey insallah cok guzel olacak...optum cok cok cok ..Rabbim korusun melegini ve seni...
canım alacaksın inşş bebişe güzel eşyalaray canım ne kusuru hepimiz öleyiz karman çormanız allahım bu sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin hepimiz güzel yavrulara kavuşalım arkadaşınada çok üzüldüm ya zor gerçekten hani bebek büyük olunca öle düşük yapmış gibide olmuyo cenazesi oluyo mezarı oluyo insan hiçbirini çıkaramıyo aklından bugün okadar heveslenmiştimki eminönünden kızım odasına bişiler bakayım dedim sonra alırız diye eşimde bakarız dedi ama hastaneden çıkamadıkki nerde bebek eşyası bakçan sonrada moral kalmadı zaten
ay canim ne kusuru olurmu ole sey....sende uzme kendini bak druna guven..olumsuz bisey olsa dr derdi mutlaka..iyi bak kendine canim benim ya....
canım sabah 6 da çıktık evden şimdi geldik hem çok yorgunum hem moralim sıfır vücudum ine iltehap üretiyo doktor ilaç verdi kullan dedi ama ekledi bu iltehap düşüğe veya erken doğuma sebep olabilir dedi benim diğer oğlumdada vardı erken doğması gerekti doktor anlamadı ozaman işte öldü bundada ağrım vardiye şimdi gittim iyki testleri yaptı doktor bilmiyom napıcam hep hevesim kursağımda kalıyo
benim güzel yürekli arkadaşım nolur kendini de bebeğini de üzme olur mu? bak erkenden fark etmiş doktorun ne sorun olduğunu Allahın izniyle daha dikkat eder daha sık kontrole gider sağ salim alırsın kucağına evladını.. ne epilepsi hastaları ne ms hastaları neler neler doğruyor.. onlar nasıl sözler bir bebeği daha .... yazmaya elim varmıyor.. canım benim sil bunları aklından. bebeğin bunları hissediyor biliyor musun onu da üzüyorsun. meleğin Rabbime emanet.. canım benim seni çok seviyorum ve mutlu görmek istiyorum..ah canım hep aklımdaınız aslında ama işte bi türlü toplayamadım zaten ağrımda vardı doğum sancısı gibi bugünde gitik şte az önce yazdım umudumdna iltehap üretiyo vücudum ine bakalım kısmet
ahhh gerçekten dayanılır gibi değil ama dayanmak zorundayız Rabbim vermiş yine o almış.. Diyecek birşey yok ki güzel Allahım ne verirse hayırlısını versin, hayırlıysa versin.. bak sen de eşinin tahlilleri için üzme artık kendini lütfen..kızlarrrrrrrr
bu gün çok ağladımBir arkadaşım vardı 8 yılık evlilerdi tüp bebkle hamile kaldı 6.5 aylık hamileydi bu gün has gidince orada kuzeninyle karşılaştım birden sancılanmış buradaki kadın doğum has götürmşler dr erken doğum tüp bebk merkezine gidin demiş:26:
Ama malesef 6,5 aylıkken erken doğum yapmış ve bebği ölmüş telefon ettim çok kötüydü çok ağladıkBu yola çıkarken birrikteydik hep destek olmuştuk birbirimize
ama arkadaşımbebğini kabetmiş
benim güzel yürekli arkadaşım nolur kendini de bebeğini de üzme olur mu? Bak erkenden fark etmiş doktorun ne sorun olduğunu allahın izniyle daha dikkat eder daha sık kontrole gider sağ salim alırsın kucağına evladını.. Ne epilepsi hastaları ne ms hastaları neler neler doğruyor.. Onlar nasıl sözler bir bebeği daha .... Yazmaya elim varmıyor.. Canım benim sil bunları aklından. Bebeğin bunları hissediyor biliyor musun onu da üzüyorsun. Meleğin rabbime emanet.. Canım benim seni çok seviyorum ve mutlu görmek istiyorum..
Ahhh gerçekten dayanılır gibi değil ama dayanmak zorundayız rabbim vermiş yine o almış.. Diyecek birşey yok ki güzel allahım ne verirse hayırlısını versin, hayırlıysa versin.. Bak sen de eşinin tahlilleri için üzme artık kendini lütfen..
canım evet toparlamalıyım
az önce eşim aradı diyorki aşkım benim bir şeyim yok insan kendini bilmezmi ya
neden bu kadar üzülüyorsun diyor
ama benim aklımdan çıkmıyor hiç
allahım sn çok büyüksün
düşünmeyeceğim iyi şeyler düşüneceğim
kızlarrrrrrrr
bu gün çok ağladımBir arkadaşım vardı 8 yılık evlilerdi tüp bebkle hamile kaldı 6.5 aylık hamileydi bu gün has gidince orada kuzeninyle karşılaştım birden sancılanmış buradaki kadın doğum has götürmşler dr erken doğum tüp bebk merkezine gidin demiş:26:
Ama malesef 6,5 aylıkken erken doğum yapmış ve bebği ölmüş telefon ettim çok kötüydü çok ağladıkBu yola çıkarken birrikteydik hep destek olmuştuk birbirimize
ama arkadaşımbebğini kabetmiş
canım evet toparlamalıyım
az önce eşim aradı diyorki aşkım benim bir şeyim yok insan kendini bilmezmi ya
neden bu kadar üzülüyorsun diyor
ama benim aklımdan çıkmıyor hiç
allahım sn çok büyüksün
düşünmeyeceğim iyi şeyler düşüneceğim
tamam canim benim...dinlen tabiki..cok dikkat et kendine..hersey insallah cok guzel olacak...optum cok cok cok ..Rabbim korusun melegini ve seni...
canım alacaksın inşş bebişe güzel eşyalar
sağolun canlar 2 saat uyumak bile azda olsa dinlendirdi beni zaten 2 gün misafirim vardı diye uyuyamıyodum dunde ağrılar sanki 2 saat değil 10 saat uyumuş gibiyim :)))))
benim güzel yürekli arkadaşım nolur kendini de bebeğini de üzme olur mu? bak erkenden fark etmiş doktorun ne sorun olduğunu Allahın izniyle daha dikkat eder daha sık kontrole gider sağ salim alırsın kucağına evladını.. ne epilepsi hastaları ne ms hastaları neler neler doğruyor.. onlar nasıl sözler bir bebeği daha .... yazmaya elim varmıyor.. canım benim sil bunları aklından. bebeğin bunları hissediyor biliyor musun onu da üzüyorsun. meleğin Rabbime emanet.. canım benim seni çok seviyorum ve mutlu görmek istiyorum..
ahhh gerçekten dayanılır gibi değil ama dayanmak zorundayız Rabbim vermiş yine o almış.. Diyecek birşey yok ki güzel Allahım ne verirse hayırlısını versin, hayırlıysa versin.. bak sen de eşinin tahlilleri için üzme artık kendini lütfen..
allah bu günümüzü aratmasın ama bugünkü gibi dertli de olmayalım bir daha inşallah.. öyle benimsemişim ki sizleri birinin sıkıntısı üstüme nasıl da ağır geliyor.. bugün bitti unutalım yarın yeni birgün her şafak birbirinden aydınlık olsun inşallahh..
canlar ben anladığım kadarıyla umudumsun için başlıyorum bu gece tefriciyeye.. Allah peygamber efendimizin hürmetine kabul etsin..
canım benim asıl sizlerin yüreği güzel sağolun hepiniz merak etmişiniz canlarım benim Allaha şükürki doktorumuz farketti gerçi ben sölemesem yine anlamıyolardı sürekli arım oluyo diyodum hamilelikten diyodu dün ve bugün hastanede doğum sancısı gibi sancı gelinceciddiye aldı meğersem iltehap sancı yapınca doğum gibi ya düşük yada doğum etkisi yapıyomuş ama ilaç yazdı antibiotik şimdi onu kullancam günde 3 tane :)))))))inşallah iyi gelir
sende birazdaha iyimişsin dotor sanada ilaç vermiş aman hadi senin iyi haberlerini alalım yarın hiç bi sorun çıkmasın herşey kolaylıkla olp güzellikle bitisn
tefriciyeyi umudumsuna başlıyoruz canım sana 444 yazdım yine
hayırları analım hayırlar olsun canım.. Ortada hiç bişey yok üzülme bu kadar allahın gücüne gider.
canım allahım arkadaşaına sabır güç kuvvet versin yaşadığı çok zor bişey inşallah en kısa zamanda atlatır
umarım eşinin sonuçlarıda güzel çıkar canım üzme kendini inşallah herşey daha iyi olucak allah yar ve yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?