bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tamaaam konuştum doktor civanımla yarın 10 da bekliyor kendileri beni tekrardan kesmek üzereeee :)))ohh tam da narkozum gelmişti pek de canım çekmiştiiii
yine bi sürü de soru biriktirdim hadi hayırlısııı..
hadi bak daha başından belli sorunun önlem de alındı artık hiiiiç sorun çıkmayacak için rahat olsun şimdi git eminönüne mi gitcen tahkaleye mi ne beğenirsen al canım benim.. şöyle pembe pembe kalpli kelebekli..
tefriciyeye başladım Allah kabul etsin..

hayırları analım hayırlar olsun canım.. Ortada hiç bişey yok üzülme bu kadar allahın gücüne gider.

canım hadi bakem git dr civanına seni kesin biçsin bebişin yolunu açsın
inşş bebeşte
seke seke gelsin o yoldan annesine

canım hadi bakem git dr civanına seni kesin biçsin bebişin yolunu açsın
inşş bebeşte
seke seke gelsin o yoldan annesine

amaniiin çok seviçliyim kıız iyice delirdim galibaaa ya da gerçekten narkoz müptelası mı oldum ki? salak salak sırıtıyorum
sek sek sekereeek kuşum beniiiim :)))
hadi sen de çık git şu bilgisayarın başından kendine bak bişeyler yap uyu dinlen, kocanı mutlu umutlu karşıla.. hem giyin süslen de bakarsın belli mi olur

hıımmm bellimi olur haaa

canım diğer topikte kızlar güldürdüler sağolsunlar
bende kafamı dağıtıyorum

amin canim benimm amin.......

ay tabi canim yaaa....ole hemen uzulmek ne demek..testler defalarca tekrarlanir....hersey guzel olacak Rabbimin iziniyle..dualara siginiyoruz canim benim...

:))))))) dimi yani..umut kesmek yok..bebisler bi sekilde gelecek ...ama tuple ama tupsuz:))))

Son düzenleme:
canlar hafta basi insallah bende hem fatihaya hemde ayetel kursuye baslayacam..hemde 707 kere ya vaaris okuyacam...insallah 10 gun icindede esim gelecek....ondan sonrada doktor yolu..insalahhhhh bu sefer bebilserimiz gelecek..2011 bebksiz son yilimiz olsun insallah ....

ay tabi canim yaaa....ole hemen uzulmek ne demek..testler defalarca tekrarlanir....hersey guzel olacak rabbimin iziniyle..dualara siginiyoruz canim benim...
sağolun kılzar yaaa şimid diğer topiktede kızlarla muhabet ediyoruz sağolsunlar kafamı dağıtım

canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişin yolu açılsın
kısmetse bnede okumak istiyorum fatihayı bakalım bitirebilirsem

sevindimiyi olmana canim benim...canim ne zaman biterse nurcan 3 ayda bitirmis..tahminen benimde o aralarda biter...alanda Rabbim verende Rabbim...sevdigi kullari cok dua etsin istermis Rabbim o yuzden gec verirmis dilegini..bizde bol bol duaya sarilalim..elbet bizimde yuzumuz guler insallah...

inşşşş canım inşşş başarız bitiririzde
rabim muafak olmayı nasipe tsin
zaten bzim rabbimizden başka sıığınagımız yokki
huzurndan mahrum etmesin bizleri inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bende nurcana okuyalım diye düşünmüştüm ama kendisi sana okuyalım dedi....bu arada ben senin ismini bilmiyorum...birde bana nasıl niyetlenip okumaya başlayacam söylerseniz sevinirim

canim ozelden attim sana...sen yeni okumaya basladigin icin nurcanin 250 sini sen al oku istersen...tabi nurcanda onaylarsa...

ben bir dahaki okumada daha az sayi alirim nurcan..cunku farkli dualarada baslayacam simdi..cok yigilma olmasin...optum cok canlarim..Allah okuyan tum arkadaslardan razi olsun....

hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah bebişine kavuş caksın bu narkozları alala çocuk hep uyur heralde doğunca :)))))

anlamadım sen şimdi 1250 mi okucan bendeki 250 yimi alcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…