canım benim asıl sizlerin yüreği güzel sağolun hepiniz merak etmişiniz canlarım benim Allaha şükürki doktorumuz farketti gerçi ben sölemesem yine anlamıyolardı sürekli arım oluyo diyodum hamilelikten diyodu dün ve bugün hastanede doğum sancısı gibi sancı gelinceciddiye aldı meğersem iltehap sancı yapınca doğum gibi ya düşük yada doğum etkisi yapıyomuş ama ilaç yazdı antibiotik şimdi onu kullancam günde 3 tane :)))))))inşallah iyi gelir
sende birazdaha iyimişsin dotor sanada ilaç vermiş aman hadi senin iyi haberlerini alalım yarın hiç bi sorun çıkmasın herşey kolaylıkla olp güzellikle bitisn
tefriciyeyi umudumsuna başlıyoruz canım sana 444 yazdım yine
hayırları analım hayırlar olsun canım.. Ortada hiç bişey yok üzülme bu kadar allahın gücüne gider.
canım allahım arkadaşaına sabır güç kuvvet versin yaşadığı çok zor bişey inşallah en kısa zamanda atlatır
umarım eşinin sonuçlarıda güzel çıkar canım üzme kendini inşallah herşey daha iyi olucak allah yar ve yardımcınız olsun canım
canım hadi bakem git dr civanına seni kesin biçsin bebişin yolunu açsıntamaaam konuştum doktor civanımla yarın 10 da bekliyor kendileri beni tekrardan kesmek üzereeee :)))ohh tam da narkozum gelmişti pek de canım çekmiştiiii
Yine bi sürü de soru biriktirdim hadi hayırlısııı..
Hadi bak daha başından belli sorunun önlem de alındı artık hiiiiç sorun çıkmayacak için rahat olsun şimdi git eminönüne mi gitcen tahkaleye mi ne beğenirsen al canım benim.. şöyle pembe pembe kalpli kelebekli..
Tefriciyeye başladım allah kabul etsin..
canım hadi bakem git dr civanına seni kesin biçsin bebişin yolunu açsın
inşş bebeşte
seke seke gelsin o yoldan annesine
amaniiin çok seviçliyim kıız iyice delirdim galibaaaYa da gerçekten narkoz müptelası mı oldum ki? Salak salak sırıtıyorum
sek sek sekereeek kuşum beniiiim :)))
hadi sen de çık git şu bilgisayarın başından kendine bak bişeyler yap uyu dinlen, kocanı mutlu umutlu karşıla.. Hem giyin süslen de bakarsın belli mi olur
allah bu günümüzü aratmasın ama bugünkü gibi dertli de olmayalım bir daha inşallah.. öyle benimsemişim ki sizleri birinin sıkıntısı üstüme nasıl da ağır geliyor.. bugün bitti unutalım yarın yeni birgün her şafak birbirinden aydınlık olsun inşallahh..
canlar ben anladığım kadarıyla umudumsun için başlıyorum bu gece tefriciyeye.. Allah peygamber efendimizin hürmetine kabul etsin..
canım evet toparlamalıyım
az önce eşim aradı diyorki aşkım benim bir şeyim yok insan kendini bilmezmi ya
neden bu kadar üzülüyorsun diyor
ama benim aklımdan çıkmıyor hiç
allahım sn çok büyüksün
düşünmeyeceğim iyi şeyler düşüneceğim
amaniiin çok seviçliyim kıız iyice delirdim galibaaaya da gerçekten narkoz müptelası mı oldum ki? salak salak sırıtıyorum
sek sek sekereeek kuşum beniiiim :)))
hadi sen de çık git şu bilgisayarın başından kendine bak bişeyler yap uyu dinlen, kocanı mutlu umutlu karşıla.. hem giyin süslen de bakarsın belli mi olur
sağolun kılzar yaaa şimid diğer topiktede kızlarla muhabet ediyoruz sağolsunlar kafamı dağıtımay tabi canim yaaa....ole hemen uzulmek ne demek..testler defalarca tekrarlanir....hersey guzel olacak rabbimin iziniyle..dualara siginiyoruz canim benim...
canlar hafta basi insallah bende hem fatihaya hemde ayetel kursuye baslayacam..hemde 707 kere ya vaaris okuyacam...insallah 10 gun icindede esim gelecek....ondan sonrada doktor yolu..insalahhhhh bu sefer bebilserimiz gelecek..2011 bebksiz son yilimiz olsun insallah ....
sağolun kılzar yaaa şimid diğer topiktede kızlarla muhabet ediyoruz sağolsunlar kafamı dağıtım
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişin yolu açılsın
kısmetse bnede okumak istiyorum fatihayı bakalım bitirebilirsem
sevindimiyi olmana canim benim...canim ne zaman biterse nurcan 3 ayda bitirmis..tahminen benimde o aralarda biter...alanda rabbim verende rabbim...sevdigi kullari cok dua etsin istermis rabbim o yuzden gec verirmis dilegini..bizde bol bol duaya sarilalim..elbet bizimde yuzumuz guler insallah...
canım bende nurcana okuyalım diye düşünmüştüm ama kendisi sana okuyalım dedi....bu arada ben senin ismini bilmiyorum...birde bana nasıl niyetlenip okumaya başlayacam söylerseniz sevinirim
canım bende nurcana okuyalım diye düşünmüştüm ama kendisi sana okuyalım dedi....bu arada ben senin ismini bilmiyorum...birde bana nasıl niyetlenip okumaya başlayacam söylerseniz sevinirim
tamaaam konuştum doktor civanımla yarın 10 da bekliyor kendileri beni tekrardan kesmek üzereeee :)))ohh tam da narkozum gelmişti pek de canım çekmiştiiii
yine bi sürü de soru biriktirdim hadi hayırlısııı..
hadi bak daha başından belli sorunun önlem de alındı artık hiiiiç sorun çıkmayacak için rahat olsun şimdi git eminönüne mi gitcen tahkaleye mi ne beğenirsen al canım benim.. şöyle pembe pembe kalpli kelebekli..
tefriciyeye başladım Allah kabul etsin..
canim ozelden attim sana...sen yeni okumaya basladigin icin nurcanin 250 sini sen al oku istersen...tabi nurcanda onaylarsa...
ben bir dahaki okumada daha az sayi alirim nurcan..cunku farkli dualarada baslayacam simdi..cok yigilma olmasin...optum cok canlarim..Allah okuyan tum arkadaslardan razi olsun....
anlamadım sen şimdi 1250 mi okucan bendeki 250 yimi alcak
canim sende 1250 okuyacaktinya sendeki 250 yi alsin..1000 tane oku sen diyorum..ben yine 1250..nazemir yeni cunku..duayida tam bilmiyo..ilk olarak cok alamsin dedim sayi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?