canim ozelden attim sana...sen yeni okumaya basladigin icin nurcanin 250 sini sen al oku istersen...tabi nurcanda onaylarsa...
ben bir dahaki okumada daha az sayi alirim nurcan..cunku farkli dualarada baslayacam simdi..cok yigilma olmasin...optum cok canlarim..Allah okuyan tum arkadaslardan razi olsun....
tamam canım bitirebilirsem daha alırım....birkaçtaneden sonra dilim alışır zaten...ayetel kürsü yü ilk okumaya başladığımda da dilim zor dönüyordu şimdi nerdeyse ezberledim...ben akşam başlarım okumaya...
yanii
nurcan 1000
umudumsun 1250
yeter 500
hilbay 500
ceylin 500
nazemir 250
ayse 444
böle okuyalım bidahakini nazemire okuruz senin fazlaları alırım ben fatihanada yardım ederim hayatım :::::)))))))
ay ben şimdi kaçim kocacım geldi işten yemek verim ona sonrada beni dışarı çıkaracakmış akşama görüşürz hepiniz öpüldünüz
tamam canim nasil istersen..zaten 1 hafta surmuyo bir arkadasimiza okuyacagimiz......Allah razi olsun canim benim..insallah bebislerimizi aliriz kucagimiza bir an once
inşallah canım....ben 13 senedir bekliyorum...umudumu hiç kaybetmedim
ay canim benim....benden sonra sana okuruz hemen...canim benim yaaa..ama iyki umudunu kaybetmemissin...asilamanin sonucunu ne zaman ogreceksin...Rabbhim insallah mukafatini verecek sana..melegin gelecek sana insallah canim benim..dualara sarilalaim bol bol...Rabbim insallah nasip edecek hepimizeee...
ben geldim bir torba çikolata aldım hem ağlıyorum hem yiyorum..ne düşünsem ne yapsam bilmiyorum.. histereskopimi oldum yine.. hoca rahim bir türlü istediğim duruma gelmiyor üst tarafında yapışıklıklar vadı onları düzelttim dedi.. bekleyecekmişiz önümüzdeki hafta adet olucam o adetim bitince bir daha histereskopi yapacakmış. düzgün iyileştiğine emin olmak istiyorum istersen şimdi de başlarım ben tedaviye ama 2. de olmadı birdaha deneyelim demek istemiyorum sana dedi.. içime sinmeden yapmıycam diyor. beni oyalıyor paramı almak için desem para da almadı ki aslında 1100 tl lik operasyon sevk kağıdımı uzattım doldursun diye yok doldurmam ben para istemiyorum senden dedi. olur mu öyle şey dedim sana ne ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi..
şimdi benimkafamda şöyle bir program vardı 12 şubatta ankaradan dönünce başlarız diyordum yani martın 18-19u gibi test aşamasına gelecektik. şimdi o diyor ki haftaya adet ol bitsin yine doğum kontrol hapı kullan onun hesabına göre gidesek de çok bişey fark etmiyor bu sefer martın 24-26sı gibi biter herşey ama ne bileyim ya yine ertelenirse..bazen rahim iyileişrken dümdüz değil de tırtık tırtık iyileşiyor dedi düz olmasını bekleyecekmişiz ne malum bu sefer düzgün olacağı? ben saatleri sayarken neden hep ileri gidiyor bu tarih? Allahım hakkımda hayırlı yazdığın saate kadar bana sabır ver..
Kızlar rahmi güçlendirmek için bildiğiniz bişey var mı? Böğürtlen yaprağı içmiştim bir ara yine onu içicem..
ben nette araştırayım bi yazarım...nar duymuştum transferden sonra iyi geliyor diye ben sürekli yerim hatta aşılamanın yapıldığı gün rahimdeki kalınlık baya iyiydi...ben netten bakayım.... hayırlı zaman ne zamansa olacak...kendini üzmen işleri çabuklaştırmayacakki...ben böyle zamanlarda kendimden daha kötülerini düşünüp halime şükrediyorum...bol bol dua et bu son olacak gibi geliyor bana
inşallah canım sanki ben kovalıyorum o kaçıyor bakalım kim daha hızlı çıkacak
sana da iyi gezmeler iyi alışverişler..
kuzular nasılsnız biraz dışarıya çıktım kafamı dağıtm geldi şimdide koçişiçi yemek yapacağım
ay en guzelini yaptin tatlim yaaa..gez stres at..yeterince stres yasadik zaten...
evet canım yyim çok şükür
toparlandım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?