bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tamam sekerim benim..ohh gez valla super olur..streste atarsinn..benim kocis yok yanidma bende kardesimi alip gezeyim bari:)))) optum cok cok cok gorusuruz canim benim....
ah canım ya ne gezdim he tam çıkıcazarkadaşları aradı eşimi kahveye çağırdı bizimi normakde gitmez oyüzden 40 yıldabi çağırıyolar bende yan komşuma gittim

ayşecim hayırlısı canımın içi ya ben senin doktoruna güveniyorum ertelediyse vardır bi bildiği demekki o şekilde şansın daha yüksek olacak canımın içi

sukulerler olsun tatlim..canim sizde pgt yapildimi embriyolara hic?

yok bebğim yaplmadı ben sormuştum turan çetind ypaılırken ,
bana elimizde yeterli sayıda embiryo yok pgt yamak için demişti 1 veya 2 embiryonun oluyor onuda size transfer ediyoruz demişti

ayseee nasiloldun simdiii?? dahaiyimisin tatlim...

git uyu demişti doktor ben de uyudum biraz ne de olsa anestezi etkilyor insanı.. şimdi daha iyiyim alt tarafı 1 hafta 10 gün ertelenecek beklerim napalım.. bir daha aksilik çıkmasın da.. ya sadece kendimi yalnız hissediyorum sen hattasındır diye açtım olsan iyi olurdu.. bu arada ben hep online gözükmüşüm bütün gün ama uyuyordum açık bırakmışım ondan cevap yazmadım sana

ayşecim hayırlısı canımın içi ya ben senin doktoruna güveniyorum ertelediyse vardır bi bildiği demekki o şekilde şansın daha yüksek olacak canımın içi

ya kulağa güvenilir geliyor di mi? salaklaştım ben bu adam beni mi oyalıyo napıyo anlayamıyorum ki...

banada bazen ole oluyo..net acik ama ben transta..ya canim bende cok inaniyorum senin doktoruna icini rahattut sen...bak bu kadar bekledik bi 10 gun daha beklenir...yeterki sonucu iyi olsun..simdi yapar dr. ama icine sinmez olusmuz olur..en iyisi dr.unda icine sinsin..her sey hazirken yapp tatlim...

ya kulağa güvenilir geliyor di mi? salaklaştım ben bu adam beni mi oyalıyo napıyo anlayamıyorum ki...

canım adam para almıyo neden oyalAsın gülüm adam manyamı bidaha bidaha sana işlem yapsın benim doktorlar olsa olmuyo daha fazla der bırakır valla seninki Allah razı olsun bak önemsiyoki bidaha işi gücü yok gibi senle uğraşıcak bence mutlu ol öle bi doktorun var canım

bende seni gezmede saniyorum nurcan..ay hep ole olur zaten plan yapilir..son anda bisey cikar olmaz..olsun canim daha cokkk gezmeler yaparsiniz insallah.....

bu pgt bana dr demisti..ama genelde 2. denemeden sonra yapilir demisti..demek size yapilmadi yeter..bende yapildi diye dusundum...aslinda pgt yapilan embriyoyuda transfer edebiliyolar diye biliyorum ben..

aynen katiliyorum sana..bazkasi olsa ugrasmaz hic hemde..genelde cogu dr. zaten kisa protokol yapiyo..oldu oldu olmadi al bastan...ama aysenin dr.. gercekten bebis olmasina ugrasiyo..baswtan savmiyo..bende kesinlikle dr.una guven...ve paragoz olmadigida cok acik..adam parada almamis..ama seni anliyorum ayse bende cok sabirsizim kafaya bisey koydummu o an o dakka olsun istiyorum..zaman gecmez oyle anlarda..ama iste tatlim sabir sabir...insallah sonu guzel olacak...

canım pgt yapılan embiyoların bir kısmı bölünmeyi durdurabiliyormuş oyüzdende riske atamayız dedi dr bana

kız galiba anestezi beynime gitti muhakeme gücümü yitirdim.. bi de normalde çok alakalı ama bugünkü kadar hiç güler yüzlü değildi ben de aptala döndüm ayy adam anesteziyi verirlerken uyusun da büyüsün ninniiii diye ninni söyledi

:))))))))) evetbakalım yarın gidicez şimdi markete gidicez canım ççikolata çekti okadar götürsün bari :))))))))))) gerçi ayşede bi torbavar yollasın bsana bitane :))))))))))))

eşim de kızdı hayatta senin herşeyin oldu bittiye gelmek zorunda mı dedi? tamam ya bekleriz bi 10 gün fazladan.. hayırlısı neyse o olsun..

:))))))))) evetbakalım yarın gidicez şimdi markete gidicez canım ççikolata çekti okadar götürsün bari :))))))))))) gerçi ayşede bi torbavar yollasın bsana bitane :))))))))))))

öküz gibi ağlaya ağlaya yedim yattım valla :))) şimdi de midem ağrıyor haliyle..
ya nurcan ne sorcam şimdi benim operasyondan dolayı kanamam var pis mi sayılırım yoksa bu özür kanı boy abdesti tutar mı?

eşim de kızdı hayatta senin herşeyin oldu bittiye gelmek zorunda mı dedi? tamam ya bekleriz bi 10 gün fazladan.. hayırlısı neyse o olsun..

esimde bana hep der..bak sabreden dermis muradina ermis..bende aninda cevap sabreden dermis beklemekten gebermis:)))) bide ben cok mevlana okurum hep ondan ornek veirim esimel konusurken asiri hayranligim vardir mevlanaya...bole anlarda der bana bak mevlana olsa sana ne tavsiye ederdi...bendeeeee derimki hepppp..gelme gelme artik ustume gelme; her ne olursan hic gelme; ben mevlana degilim beni germe:)))

ama saka bi yana....ben sabretmeyi ogrendim bebisimi beklerken baska carem yok zaten..insallah sabrin sonuuu cok ama cok guzel olacakkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…