ah canım ya ne gezdim he tam çıkıcazarkadaşları aradı eşimi kahveye çağırdı bizimi normakde gitmez oyüzden 40 yıldabi çağırıyolar bende yan komşuma gittimtamam sekerim benim..ohh gez valla super olur..streste atarsinn..benim kocis yok yanidma bende kardesimi alip gezeyim bari:)))) optum cok cok cok gorusuruz canim benim....
ben geldim bir torba çikolata aldım hem ağlıyorum hem yiyorum..ne düşünsem ne yapsam bilmiyorum.. histereskopimi oldum yine.. hoca rahim bir türlü istediğim duruma gelmiyor üst tarafında yapışıklıklar vadı onları düzelttim dedi.. bekleyecekmişiz önümüzdeki hafta adet olucam o adetim bitince bir daha histereskopi yapacakmış. düzgün iyileştiğine emin olmak istiyorum istersen şimdi de başlarım ben tedaviye ama 2. de olmadı birdaha deneyelim demek istemiyorum sana dedi.. içime sinmeden yapmıycam diyor. beni oyalıyor paramı almak için desem para da almadı ki aslında 1100 tl lik operasyon sevk kağıdımı uzattım doldursun diye yok doldurmam ben para istemiyorum senden dedi. olur mu öyle şey dedim sana ne ben seviyorum histereskopi yapmayı dedi..
şimdi benimkafamda şöyle bir program vardı 12 şubatta ankaradan dönünce başlarız diyordum yani martın 18-19u gibi test aşamasına gelecektik. şimdi o diyor ki haftaya adet ol bitsin yine doğum kontrol hapı kullan onun hesabına göre gidesek de çok bişey fark etmiyor bu sefer martın 24-26sı gibi biter herşey ama ne bileyim ya yine ertelenirse..bazen rahim iyileişrken dümdüz değil de tırtık tırtık iyileşiyor dedi düz olmasını bekleyecekmişiz ne malum bu sefer düzgün olacağı? ben saatleri sayarken neden hep ileri gidiyor bu tarih? Allahım hakkımda hayırlı yazdığın saate kadar bana sabır ver..
Kızlar rahmi güçlendirmek için bildiğiniz bişey var mı? Böğürtlen yaprağı içmiştim bir ara yine onu içicem..
sukulerler olsun tatlim..canim sizde pgt yapildimi embriyolara hic?
ayseee nasiloldun simdiii?? dahaiyimisin tatlim...
ayşecim hayırlısı canımın içi ya ben senin doktoruna güveniyorum ertelediyse vardır bi bildiği demekki o şekilde şansın daha yüksek olacak canımın içi
git uyu demişti doktor ben de uyudum biraz ne de olsa anestezi etkilyor insanı.. şimdi daha iyiyim alt tarafı 1 hafta 10 gün ertelenecek beklerim napalım.. bir daha aksilik çıkmasın da.. ya sadece kendimi yalnız hissediyorum sen hattasındır diye açtım olsan iyi olurdu.. bu arada ben hep online gözükmüşüm bütün gün ama uyuyordum açık bırakmışım ondan cevap yazmadım sana
ya kulağa güvenilir geliyor di mi? salaklaştım ben bu adam beni mi oyalıyo napıyo anlayamıyorum ki...
canım adam para almıyo neden oyalAsın gülüm adam manyamı bidaha bidaha sana işlem yapsın benim doktorlar olsa olmuyo daha fazla der bırakır valla seninki Allah razı olsun bak önemsiyoki bidaha işi gücü yok gibi senle uğraşıcak bence mutlu ol öle bi doktorun var canım
bende seni gezmede saniyorum nurcan..ay hep ole olur zaten plan yapilir..son anda bisey cikar olmaz..olsun canim daha cokkk gezmeler yaparsiniz insallah.....
Bu pgt bana dr demisti..ama genelde 2. Denemeden sonra yapilir demisti..demek size yapilmadi yeter..bende yapildi diye dusundum...aslinda pgt yapilan embriyoyuda transfer edebiliyolar diye biliyorum ben..
banada bazen ole oluyo..net acik ama ben transta..ya canim bende cok inaniyorum senin doktoruna icini rahattut sen...bak bu kadar bekledik bi 10 gun daha beklenir...yeterki sonucu iyi olsun..simdi yapar dr. ama icine sinmez olusmuz olur..en iyisi dr.unda icine sinsin..her sey hazirken yapp tatlim...
canım adam para almıyo neden oyalAsın gülüm adam manyamı bidaha bidaha sana işlem yapsın benim doktorlar olsa olmuyo daha fazla der bırakır valla seninki Allah razı olsun bak önemsiyoki bidaha işi gücü yok gibi senle uğraşıcak bence mutlu ol öle bi doktorun var canım
canım pgt yapılan embiyoların bir kısmı bölünmeyi durdurabiliyormuş oyüzdende riske atamayız dedi dr bana
bende seni gezmede saniyorum nurcan..ay hep ole olur zaten plan yapilir..son anda bisey cikar olmaz..olsun canim daha cokkk gezmeler yaparsiniz insallah.....
bu pgt bana dr demisti..ama genelde 2. denemeden sonra yapilir demisti..demek size yapilmadi yeter..bende yapildi diye dusundum...aslinda pgt yapilan embriyoyuda transfer edebiliyolar diye biliyorum ben..
aynen katiliyorum sana..bazkasi olsa ugrasmaz hic hemde..genelde cogu dr. zaten kisa protokol yapiyo..oldu oldu olmadi al bastan...ama aysenin dr.. gercekten bebis olmasina ugrasiyo..baswtan savmiyo..bende kesinlikle dr.una guven...ve paragoz olmadigida cok acik..adam parada almamis..ama seni anliyorum ayse bende cok sabirsizim kafaya bisey koydummu o an o dakka olsun istiyorum..zaman gecmez oyle anlarda..ama iste tatlim sabir sabir...insallah sonu guzel olacak...
:))))))))) evetbakalım yarın gidicez şimdi markete gidicez canım ççikolata çekti okadar götürsün bari :))))))))))) gerçi ayşede bi torbavar yollasın bsana bitane :))))))))))))
:))))))))) evetbakalım yarın gidicez şimdi markete gidicez canım ççikolata çekti okadar götürsün bari :))))))))))) gerçi ayşede bi torbavar yollasın bsana bitane :))))))))))))
ya halev miydi test yapcak olan bugün değilmiydi[/QU
evet halevdi neden haber vermediki acaba???
ya halev miydi test yapcak olan bugün değilmiydi
dimi yani...ay keske yakin otursaydik ust kattan artik yollardi ayse:))))
eşim de kızdı hayatta senin herşeyin oldu bittiye gelmek zorunda mı dedi? tamam ya bekleriz bi 10 gün fazladan.. hayırlısı neyse o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?