öküz gibi ağlaya ağlaya yedim yattım valla :))) şimdi de midem ağrıyor haliyle..
ya nurcan ne sorcam şimdi benim operasyondan dolayı kanamam var pis mi sayılırım yoksa bu özür kanı boy abdesti tutar mı?
kooperatif kuralım bir apartmana taşınalım hepberaber tüp-koop. Sitesi :)))
haa bu arada ben oğlan olusa tüpcan kız olursa da tüpnur yada tüpsu koycam adını :)))
dimi yani...ay keske yakin otursaydik ust kattan artik yollardi ayse:))))
ya halev miydi test yapcak olan bugün değilmiydi[/QU
evet halevdi neden haber vermediki acaba???
dimi aşkım keşke aynı yerlerde otursaydık ne güzel
valla sonuç kötü heralde haber etmedi nese ben markete gider öptüüüüüüüüüüm
kooperatif kuralım bir apartmana taşınalım hepberaber tüp-koop. sitesi :)))
haa bu arada ben oğlan olusa tüpcan kız olursa da tüpnur yada tüpsu koycam adını :)))
dimi aşkım keşke aynı yerlerde otursaydık ne güzel
valla sonuç kötü heralde haber etmedi nese ben markete gider öptüüüüüüüüüüm
ay evet tatlim yaa.o zaman bebisler olsunda sole bir toplaniriz insallah bir gun...tamam canim sen al cikolatani bekletme bebisi fazla..hadi cokk optummm hayatimmm...
kızlar bizim başka bir formda bir topik var başlığı
tüpçü geldi hanimmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bunada çok gülüyorum
:))))))))))))))))) tupcu geldi hanim.....ay Allahim yarabbim ne olacak halimiz yaaa..kendi kendimizle dalga gecer duruma geldik..biz esimle tup bebek yaptirirken benim kucuk kardesim var..10 yasinda..simdi yaninda konusuyoruz sifreli..ben hep derdim tupcuden aramadilar bugun...tupun parasini verdinmi:)))) kizkardesimde hep derdi abla sizinde tup derdiniz bitmedi gitti:))))
canlar kocam yoldaymış giyin in aşağı dedi sanırım romantik bir lahmacun yemeği bizi bekliyor :))) öptüm sizi..
ya var ya gerçekten çok seviyorum sizi nasıl havam değişti iki satır yazınca.. iyi ki varsınız..
benim annem doktorum proğramına has izliyor bizede izletiyor
GEÇEN GÜN YİNE BU PROĞRAMDA KONU TÜP BEBK
TELEFONLA BİR ADAM BAĞLANDI DR DURUMUNU ANLATTI İŞTE ERKEK İNFERTİLİTESİ OLDUKLARINI TEK ÇARELERİNİN TÜP BEBEK OLDUĞUNU SÖYLEMİ DR BUNLARA ÖNCE GAYER İYİ BAŞLAYAN KONUŞMA İLERLEDİKÇE ADAMAĞLAMAYA BAŞLADI
DİYOR TÜP BEBK İÇİN DR GİTTİM HAS Kİ DR SİZE TÜP BEBK YAPILMASI GEREKİYORAMA ELİMİZDE TÜP KALMADIPROĞRAM SUNUCUSU ŞAŞKIN BEYFENDİ BİR YANLIŞ ANAŞIMLA OLMUŞTUR DİYOR AMA ADAM BİR ALIYOR BİR AĞLIYOR
SUNUCALR NE DİYECKLERİNİ BİLMİYORLAR BU BİR 10 DK SÜRDÜ SONRA ANLADIKKİ BİR BAŞKA DR ŞAKA YAPMIŞ
halevv yarin test gunun insallah guzel haberler verirsin bize...
halev test yapmadinmi canim benim....
ya halev miydi test yapcak olan bugün değilmiydi
evet halevin testi vardı hadi inşallahh.. ama içime iyi şeyler doğuyor..
ya sen nasıl oldun ağrın yok di mi?
arkadaşlar sizlere vereceğim haber güzel mi değil mi hiç bilmiyorum çünkü değerim 5 çıktı ama iyiyim merak etmeyin en azından henüz ağlamadım ama içim ağlıyor bişey diyemiyorum zaten 3 gün öncesinden hissetmiştim ne bileyim işte içime doğduydu ve pazartesi tekrar vericekmişim kan o daha düşük çıkarsa adet olmayı beklicekmişim sonrada rahim duvarı kontrol edilip kalınlığına göre iilaç yazacakmış herşeyin hayırlısı elden bişi gelmiyor tek çarem beklemek, eve gelince hemen temizliğe giriştik kuzenim ve eşimle ancak rahatladım
seni merak ettik
canım keşke kendini yormasaydın
pzrts belli olur kesin
inşşşş katlar değrlerin
ağır iş yapmadım canım hafifleri yaptım inşallah yükselir değerim de bebeim annesine sımsıkı tutunur olmasada artık hayırlısıymış diyip bi daha ki tedavilere inşallah yelken açacağız
canım hepimiz istiyoruz ilk detavimizde hamiş olalım bebşimiiz kucaklayalım ama olmuyor işte
bu yol çok uzun ve stresli diye başlıyoruz
ama olmsuluklarda üzülüyoruz
allahım yardımcımız olsun inşşş
İNŞŞŞŞ PAZARTESİ DEĞERLERİN KATLAMIŞ OLUR BEBİŞN SENİNLE OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
arkadaşlar sizlere vereceğim haber güzel mi değil mi hiç bilmiyorum çünkü değerim 5 çıktı ama iyiyim merak etmeyin en azından henüz ağlamadım ama içim ağlıyor bişey diyemiyorum zaten 3 gün öncesinden hissetmiştim ne bileyim işte içime doğduydu ve pazartesi tekrar vericekmişim kan o daha düşük çıkarsa adet olmayı beklicekmişim sonrada rahim duvarı kontrol edilip kalınlığına göre iilaç yazacakmış herşeyin hayırlısı elden bişi gelmiyor tek çarem beklemek, eve gelince hemen temizliğe giriştik kuzenim ve eşimle ancak rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?