bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

haklısın canım ahyılısı
böyle düşünce insan negatif alsa bile çok kötü olmuyor
inşş sen pozitifle geleceksin pzrts

canım bence temizliğe girişme benim hastanem 5 i gebe sayıyor geç tutunma olasılığı yüzünden kiiiiii benimkide düşüktü 15. gün 51 mi nedi sanırım sonra yine yaptırdılar

canım bunları duyunca daha bi pozitif oluyorum ama yinede diğer sonuca kendimi hazırladım bile umarım yersiz bi hazırlanıştır benimkisi Allahım hayırlısını versin

haklısın canım ahyılısı
böyle düşünce insan negatif alsa bile çok kötü olmuyor
inşş sen pozitifle geleceksin pzrts

evet canım aslında sonucu duyunca pek yıkılmadım diyebilirim güçlü görünmeye mi çalışıyorum yada gerçekten güçlümüyüm bilmiyorum tek endişem içime atıp bigün patlamaktan korkuyorum umarım pazartesi güzel haberler veririm sizlere ve kocişime

ben son negatif aldığımda eve geldim evi temizledim bütün işleri yaptım tekrar tekrar taki yorgunluktan uyuncaya kadar
allahım bir daha ne bana ne başkasına yaşatmasın inşş
evet bende güçlü gibiyim ama değil işte bu tedvailer pskoloji falan bırakmadı

canım sen kötüye hazır ol ama iş yapma ilaçlarınada devam

aslında hep negatifi almaktan da korkuyorum canım ya Allahım kimseye yaşatmasın negatifi inşallah

canım sen kötüye hazır ol ama iş yapma ilaçlarınada devam

canım hazırlıklıyım her iki sonucada ve en çokta negatife hazırlıklıyım çünkü hep hayırlısını diledin hala da hayırlısını diliyorum zaten yapabileceğimiz birşey yok ki hepsi Allahtan o yüzden razıyım gelecek her sonuca da, ilaçlarıma devam ediyrum drumda öle dedi zaten nolur nolmaz diye pazartesi çıkacak sonuca göre ilaçları kesecek yada devam ettirecek öle dedi

Son düzenleme:
halev canimm..en kesin sonuc pzt drunda dedigi gibi..tam sinirda degerin..insallah ama insallah katlanir degerin...

bakiyorum yillarimizi gidiyo bu yolda..evlendighimin 3. ayindan beri bu sorunlarla bogusuyorum..aslinda hic korunmadik..ama 3. ay dr.a gittik...omurden omur gidiyo her gun...hayat gercekten once iyi bir aile sonra diger detaylardan olusuyo..is ; para vs esonda..ama once evlat once evlat...Rabbim bu ugurda ugras veren hic kimsenin boynunu bukturmesin..insallah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin....

inşallah bide bakarsın pazartesi yavru kuşun seninle derler maddiyatın varsa adakda bulunsana dinimizde adağın yeri büyüktür bebeğine sağ sağlim kucağına aldığın zaman için

Son düzenleme:
evet romantik yemeğimiz çabuk bitti döndüm.
ya halevcim bunu yine de güzel haber sayıyorum ben çünkü bu hafta bitane bile güzel haber almadık.. hepimizin iyi şeyler duymaya ihtiyacı var.. inşallah ptesi kaaat kaaat artar değerin..

valla ayşecim ya geçen hafta nekadar şen şakraktık bu hafta dökülüyoruz ((((((

gene sen yemeğe gittin romantik romantik biz evde oturuyoz boş ver :)))))))) kısa sürsün

valla ayşecim ya geçen hafta nekadar şen şakraktık bu hafta dökülüyoruz ((((((

gene sen yemeğe gittin romantik romantik biz evde oturuyoz boş ver :)))))))) kısa sürsün

olsun kuzum hayat bu her gecenin sabahı vardır elbet.. la havle çekiyorum iyi geliyor.. bu hafta bitti kapanttık bu tatsız mevzuları. yeni hafta yeni umut.. inşallah pazartesi halevden gelecek güzel haberle taptaze başlarız yeni haftaya..
ayyy ne romantik sorma gittik üsütme bişeyler baktım hiçbişeye sığmadım inadımdan yemek yemedim sonra da uzatma kablosu (!) aldık döndük... şimdi ben burda o da polisiye film izliyo :))) olamadık umut gibi ateşli :)))

ah canım takma kiloyu bukadar bebişin peşinde koşarken verirsin :))))))))) benimkide herzamanki gibi hooooooor hooooooooooor yapıyo bende burda

yok kız
ne uykusu
kocişi boşyıp laptopla evlenmeye karar verdim
ben laptopla kocam da dvd ile evli biz sadece ev arkadaşıyız :)))

ah canım takma kiloyu bukadar bebişin peşinde koşarken verirsin :))))))))) benimkide herzamanki gibi hooooooor hooooooooooor yapıyo bende burda

amaaan takılacak boyutu geçti zaten napayım.. evde olanları giyerim..
kız kim hamile anlamadım ki habire kocan uyuyo.. yakında seni gece yarısı sokağa da yollar aşerip :))

benimkide yanımda hor hor uyuyo sizin face book varmı arkadaş olalım hem resimlerimizi görürüz

ay o şimdiden öle canı meyveçeker bilmem ne çeker markete gittik kendime 3 tane ona 3 tane çikolata aldım meğer başja çikolatada gözü kalmuş bn sepete bişiler koyuyom o habire bukadarmı çikolata alan başka almıcanmı diyip duruyo baktı ben çıkışa gdiyom dayansmsmış çikolata reyonuna koşuyo noluyo dedim neden almıyon canım çekti heralde diyo :)))))))benimki bide kıskanç bebeği çok istiy ama çokta kıskanıyo :))))))))))

ayol benimki kediyi bile kıskanıyooo.. gerçi kedi de beni sevgilisi sanıyo kucağımdan inmiyo ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…