Bebiş istiyorum

SIZDE HAKLISINIZ AMA BU DA HER KESIN BASINA GELECEK DIYE BISEY YOK.
ISDIYORSA IKISIDE BENCE ERTELENMEMELI...
TABIKI BU BENIM DUSUNCEM..

CANIM ATES OLCME YONTEMI DIYE KONU VAR ORAYA GIT ORDA SOR SENI AYDINLATIRLAR.

SIZDE HAKLISINIZ AMA BU DA HER KESIN BASINA GELECEK DIYE BISEY YOK.
ISDIYORSA IKISIDE BENCE ERTELENMEMELI...
TABIKI BU BENIM DUSUNCEM..

Elbette herkesin basina gelmeyebilir, ama önlemek denilen birsey var. Ondan dolayi bir bebek sirf istege bagli olmamali. Bebek hele ilk aylarda çok ama çok zor. Buna bir çift hem maddi hem manevi sekilde hazir olmali. En basit bebegin aglamasi çift arasinda büyük tartismaya yol açabilir. Yada kadinin hamile ve tedirgin olmasi, eger erkek kadini yetirici kadar tanimiyorsa, erkekte anlasmasizliklara yol açabilir.

Ben kendim 1 yildan fazla evliyim ve esim ile çok mutluyum su an fakat ilk yil bizim içinde zordu. Ilk aylar iyidi, sonrada baze tartismalar yasandi çünkü daha birbirimize alisiyorduk. O sirada hamile kalsam iliskimiz için hiç iyi olmazdi. Daha yeni 1 yil sonra esimi iyi tanimaya basladim. Ondan dolayi her zaman diyorum en az 1 sene, ideal 2 sene beklenmeli bir bebek için.

Arkadaslar biz hem maddi hem manevi bebek icin haziriz bilginize ayrica guzel yorumlar icin tesekkurler .. Sadece laf olsun diye edebini asip yorum yapanlara da ask olsun allah size ard arda bes cocuk versin :)
(Lafim tipa tak diyenlere)
canım bebiş geliyomu durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…