Aynı benimde öyle suan cnm yüz üstü yatmayı çok seviyorum yatamıyorum bileBende hamileyken ilk belirtim göguslerdi.agridan sizidan giyinemiyordum dokunamiyordum...
Kaç gun sonra çıktı bu değer canım ? Eşim de diyo dogumhaneye yetişecekti o yüzden önemsemedi bence diye bende diyorum o zaman bakmasın yada kötü bişey demeye hakkı yok. Bidaha asla ona gitmem ağla agla helak oldum dün geceAslinda cok ta kotu degil hatta guzel artmis degerlerin. Bence doktorunda bir anormallik var.
Ben ilk ogrendigimde 226 ydi sonucun doktor rahime bakti bebegi gormeyi beklemiyoruz ama rahimde bir sorun var mi ona bakalim dedi. Muayene etti problem yok 10 gun sonra tekrar gel keseyi goruruz bu aralikta eger siddetli bulanti siddetli agri yada kanaman olursa hemen gel dedi. 10 gun sonra gittigimde kan testi yapma geregi bile duymadi hemen muayene etti kese gorundu. Panikleme o yuzden ve bence mutlaka doktorunu degistir hic hos degil tavri 9 ay var onunde bir suru problemli durum olabilir bu kadin simdiden bu kadar negatif konusuyorsa hamilelik boyunca depresyona girersin vala
Benim pco sebebiyle adet duzensizligim var o yuzden adet gunum gecikmedi aslinda biraz karisik durum tesadufen ogrendim diyelim:)Kaç gun sonra çıktı bu değer canım ? Eşim de diyo dogumhaneye yetişecekti o yüzden önemsemedi bence diye bende diyorum o zaman bakmasın yada kötü bişey demeye hakkı yok. Bidaha asla ona gitmem ağla agla helak oldum dün gece
Canim dur bi sakin ol strese grdikce olumsuz sonuclara yol acabilr sakin ol sen heyecanini mutlulugnu kendime olmus gbi sevinerek okudum hic moral bozma artisinda bi anormallik goremedm ben bska bi doktora görün yarin icin rahat etsnKaç gun sonra çıktı bu değer canım ? Eşim de diyo dogumhaneye yetişecekti o yüzden önemsemedi bence diye bende diyorum o zaman bakmasın yada kötü bişey demeye hakkı yok. Bidaha asla ona gitmem ağla agla helak oldum dün gece
Canım kadın doğumlar dolu 3 hastaneyi aradım sağlık ocağı da bakıyormuş galiba oraya da kan vericem bi bakalım ama niye morel bozuyo ki hani deseki suan gozukmez anlarim ama olumsuz olumsuz üstüne söylediCanim dur bi sakin ol strese grdikce olumsuz sonuclara yol acabilr sakin ol sen heyecanini mutlulugnu kendime olmus gbi sevinerek okudum hic moral bozma artisinda bi anormallik goremedm ben bska bi doktora görün yarin icin rahat etsn
Hamismisin yani suan :)Benim pco sebebiyle adet duzensizligim var o yuzden adet gunum gecikmedi aslinda biraz karisik durum tesadufen ogrendim diyelim:)
Aynen ya wlla bide 1 aylık bebeğin kesesi gözükmez mi kizlar ? 26 ekimde oldum en son adetimiTam dayaklık bi doktormusbidaha kini çok iyi seçin
Hamileydim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu 9 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldimHamismisin yani suan :)
Sen canını boşuna sıkmış boş yere üzülmüşsün artış değerin gayet normal benim son adet tarihim de 25 ekim kadın doğum hastanesinde ebe olduğum halde henüz ultrason yaptırmadım. Beta hcg değerini tekrarla iki günde bir bini geçtikten sonra başka bi doktora görünAynen ya wlla bide 1 aylık bebeğin kesesi gözükmez mi kizlar ? 26 ekimde oldum en son adetimi
ayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsinEki Görüntüle 1917579 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
Geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsinHamileydim ama ne yazikki bebegimin kalbi durdu 9 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldimbir sure korunmam gerekiyor simdi
Kan degerinde artis var bi dollenme gebelik soz konusu ysni nasil yok derler anlamadin degerin 1000 leri gormesi lazim kese icin canm hemen gorunmezCanım kadın doğumlar dolu 3 hastaneyi aradım sağlık ocağı da bakıyormuş galiba oraya da kan vericem bi bakalım ama niye morel bozuyo ki hani deseki suan gozukmez anlarim ama olumsuz olumsuz üstüne söylediAllahım kayinvalidemin zamanında sanki test varmış gibi o iki çizgiye bile yok dedi ya daha ne diyim ki o bile morel vermek yerine yok dedi pes anne sana dedim daha da bişey demedim
Olablr de canm ama kimyasal gebelik olma ihtimali dha yuksek gbi gorunuyor degerin dusuk braz bide adet gbi olmussunSlm kızlar benim de beta hcg 7.5 çıktı dr um normalde 5 in yukarısına hamile diyoruz dedi çarşamba günü tekrar yapmamız lazım dedi bu arada testi yaptırdığımda adetim 2 gün gecikmişti şimdi bugün adet oldum sanırım ama hamilelikte lekelenme olur ya o olabilir mi acaba . Ya da 7.5 çıkan herkes hamile olmayabilir mi çok merak ediyorum
moralini bozmak istemem ama benim ayni bu seklde kimyasal gebelgm olmustu temmuzda. Noralini yuksek tut ama boylr bir ihtimalde var. Benim degerm 7 den 25 e yukselmisti iki gunde. Ama 3 4 gune adet oldum ve vucut atti. Cok uzulmstm. Cnku cok heveslenmistm. Insallah senin acindan isler yolnda giderSlm kızlar benim de beta hcg 7.5 çıktı dr um normalde 5 in yukarısına hamile diyoruz dedi çarşamba günü tekrar yapmamız lazım dedi bu arada testi yaptırdığımda adetim 2 gün gecikmişti şimdi bugün adet oldum sanırım ama hamilelikte lekelenme olur ya o olabilir mi acaba . Ya da 7.5 çıkan herkes hamile olmayabilir mi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?