Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Kaç gun sonra çıktı bu değer canım ? Eşim de diyo dogumhaneye yetişecekti o yüzden önemsemedi bence diye bende diyorum o zaman bakmasın yada kötü bişey demeye hakkı yok. Bidaha asla ona gitmem ağla agla helak oldum dün gece

Benim pco sebebiyle adet duzensizligim var o yuzden adet gunum gecikmedi aslinda biraz karisik durum tesadufen ogrendim diyelim:)

Canim dur bi sakin ol strese grdikce olumsuz sonuclara yol acabilr sakin ol sen heyecanini mutlulugnu kendime olmus gbi sevinerek okudum hic moral bozma artisinda bi anormallik goremedm ben bska bi doktora görün yarin icin rahat etsn

Canim dur bi sakin ol strese grdikce olumsuz sonuclara yol acabilr sakin ol sen heyecanini mutlulugnu kendime olmus gbi sevinerek okudum hic moral bozma artisinda bi anormallik goremedm ben bska bi doktora görün yarin icin rahat etsn
Canım kadın doğumlar dolu 3 hastaneyi aradım sağlık ocağı da bakıyormuş galiba oraya da kan vericem bi bakalım ama niye morel bozuyo ki hani deseki suan gozukmez anlarim ama olumsuz olumsuz üstüne söyledi Allahım kayinvalidemin zamanında sanki test varmış gibi o iki çizgiye bile yok dedi ya daha ne diyim ki o bile morel vermek yerine yok dedi pes anne sana dedim daha da bişey demedim

Kızlarrrrrr hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda

Son düzenleme:
Aynen ya wlla bide 1 aylık bebeğin kesesi gözükmez mi kizlar ? 26 ekimde oldum en son adetimi
Sen canını boşuna sıkmış boş yere üzülmüşsün artış değerin gayet normal benim son adet tarihim de 25 ekim kadın doğum hastanesinde ebe olduğum halde henüz ultrason yaptırmadım. Beta hcg değerini tekrarla iki günde bir bini geçtikten sonra başka bi doktora görün

E Efulimtk simdi okudumda.benim regl gectiginde o deger 3100 du ve dr goremedi keseyi bir gun sonra mutlaka idrara sıkıs gel dedi.sonra net gordu. Bilgin olsun canim.ilk zamanlar sıkısmis gir

Slm kizlar adetim 3 gun gecikti dun bi test yaptim 1 saat sonra silik cikti bu sabah yaptim birsey cikmadi hamile olabilirmiyim

Slm kızlar benim de beta hcg 7.5 çıktı dr um normalde 5 in yukarısına hamile diyoruz dedi çarşamba günü tekrar yapmamız lazım dedi bu arada testi yaptırdığımda adetim 2 gün gecikmişti şimdi bugün adet oldum sanırım ama hamilelikte lekelenme olur ya o olabilir mi acaba . Ya da 7.5 çıkan herkes hamile olmayabilir mi çok merak ediyorum

Kan degerinde artis var bi dollenme gebelik soz konusu ysni nasil yok derler anlamadin degerin 1000 leri gormesi lazim kese icin canm hemen gorunmez

Olablr de canm ama kimyasal gebelik olma ihtimali dha yuksek gbi gorunuyor degerin dusuk braz bide adet gbi olmussun

moralini bozmak istemem ama benim ayni bu seklde kimyasal gebelgm olmustu temmuzda. Noralini yuksek tut ama boylr bir ihtimalde var. Benim degerm 7 den 25 e yukselmisti iki gunde. Ama 3 4 gune adet oldum ve vucut atti. Cok uzulmstm. Cnku cok heveslenmistm. Insallah senin acindan isler yolnda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…