bebiş olsun, bugün olsun diyen SABIRSIZ anne ve adayları :))

ben daha önce adet düzensizliği ve miktarın azlığı için 2 kere doktora gittim ilkinde bi kaç test yaptılar doğumdan sonra olabilir bekle 6 ay sonra gel dediler 6ay sonra tekrar gittim düzelmiyor diye testler yapıldı ultrasonla baktılar ve spirali çıkarıp doğum kontrol hapı verdiler

siz şimdi iki hamiş karşılıklı aş da erersiniz :))

sende bize uğur getirirsin inşallahopuyorumnanaktan bebişlerinizede hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

o zmn birşey yok demekki olumsuz.olsaydı tedavi falan verirlerdi.o halde bebiş haberi almana az kalmış demekki

ben arada bebek eşyalarına falan bakıorum.iyice sabırsızlanıorum ya.farklı bişiy şu annelik...her ne kadar uyku ve kendine zaman die bi mefhumun kalmasa da..

bambaşka bişi işte insanı büyülüyor boshayallersmile kızımın bebek yatağı hala duruyor olmasına rağmen vitrinlerdeki bebek yataklarına bakıyorum, daha konforlu ve uzun dönem kullanabileceğim bebek arabalarını araştırıyorumboshayallersmile
daha hamile kalmadan bi bebek tüm dünyanı ele geçiriyor duyguların, düşüncelerin, hayallerin hep bebek üstüne kuruluyor başka bişi kadın olmak ve anne olmayı istemekboshayallersmile

valla benim boğazım çok büyüdü ama arkadaşım sadece meyve diyo başka bişey demiyo onun bulantıları çok o yüzden herşeyi rahat yiyemiyo

walla ilk bebeğimde nasıl yiyordum bi bilsen sofradan yeter artık diye çekiştirip kaldırıyorlardı ve toplamda 26kilo alarak doğuma girdim bi görseydiniz halimi 150cm boy kocaman bişi olmuştum lülülülülülü ikincisinde kesin kararlıyım dikkat edicem yediklerime verdiğim kiloları geri almıcamlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…