6aydır bekliyorum
evet 5-6ay kadar hap kullandım bende öyle tahmin ediyorum biraz daha beklicem olmazsa bi doktora başvururum nedeni için
bende forumların birinde okumuştum hapla korunup bebek yapmaya karar verildiğinde 6 ay bebek olmasını doktorlarda uygun bulmuyormuş umrım en kısa zamanda alırız bebişlerimi kucağımıza:Saruboceq:
sende yenimi karar verdin ikinci bebeğe?
evet 15 gün falan oldu daha :))) ama hemen olsun istiorum.beklemeye tahammül edemio insan
ama önce bi tedavi olmam gerekecek.mecbur bekleyeceğiz anlayacağın
ne tedavisi göreceksin bebek içinmi?
adet düzensizliği var feci şekilde.3 ayda bir falan oluyorum.bebiş olcak mı olmıcak mı bilmiyorum ama bunu bi düzeltelim dedi dr. bi hafta sonra hormon tahlili vs yapılacak.bişey çıkmazsa inşllhh yola devam edices hayırlısıyla..
inşallah bişi çıkmaz ve hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun meleğinebende pazartesi gidicem kasıkağrısı şikayetim için ve 6aydır korunmama rağmen neden hamile kalamadığımı sorucam
buraya eklemiştim kasık ağrısıyla ilgili bir yazı.kasık ağrısı ya hamilelikten olurmuş;yada rahimdeki kanın dışarı atılamamasından...inşllh ilacın etkisidir sendeki cnm ya..Allah yardımcımız olsun
ben o yazıyı bulayım ozaman sanırım bana yardımcı olur CADIARZU son 3aydır ovulasyon günlerimde yaşıyorum bu ağrıyı ben doğumdan sonra doğru düzgün adet olamıyorum aklına esince geliyor ve tüm regli günlerimi günlük pedle geçirebiliyorum:1shok:
kızlar ben bebişl yapmaya yeni karar veren arkadaşlar gelin beraber ilerleyelim topiğindenim kızlar sizde yazmıştınız akcrep ebrucan rüzgarım o topik bana çok uğurlu geldi şuna hamileyim 4 haftalık allah isteyen herkese nasip etsin şuan arkadaşımdayım burda kalacağız oda hamile 14 haftalık iki hamiş siteleri dolaşıyoruz iyi geceler...
kızlar ben bebişl yapmaya yeni karar veren arkadaşlar gelin beraber ilerleyelim topiğindenim kızlar sizde yazmıştınız akcrep ebrucan rüzgarım o topik bana çok uğurlu geldi şuna hamileyim 4 haftalık allah isteyen herkese nasip etsin şuan arkadaşımdayım burda kalacağız oda hamile 14 haftalık iki hamiş siteleri dolaşıyoruz iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?