bebiş olsun, bugün olsun diyen SABIRSIZ anne ve adayları :))

evet 5-6ay kadar hap kullandım bende öyle tahmin ediyorum biraz daha beklicem olmazsa bi doktora başvururum nedeni için

ablam da ilk bebeğinden sonra 5-6 ay kadar beklemişti.sonra dr a gitti.çatlatma iğnesi falan yapcaz dediler ama yaptırmadı o.sonra kendiliğinden oldu bebeği

Son düzenleme:
bende forumların birinde okumuştum hapla korunup bebek yapmaya karar verildiğinde 6 ay bebek olmasını doktorlarda uygun bulmuyormuş umrım en kısa zamanda alırız bebişlerimi kucağımıza:Saruboceq:

bende forumların birinde okumuştum hapla korunup bebek yapmaya karar verildiğinde 6 ay bebek olmasını doktorlarda uygun bulmuyormuş umrım en kısa zamanda alırız bebişlerimi kucağımıza:Saruboceq:

inşllhhhh.walla hem korkuyorum hem de istiyorum..karma karışık yanieyvahedigeldismile

ne tedavisi göreceksin bebek içinmi?

adet düzensizliği var feci şekilde.3 ayda bir falan oluyorum.bebiş olcak mı olmıcak mı bilmiyorum ama bunu bi düzeltelim dedi dr. bi hafta sonra hormon tahlili vs yapılacak.bişey çıkmazsa inşllhh yola devam edices hayırlısıyla..

inşallah bişi çıkmaz ve hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun meleğine bende pazartesi gidicem kasıkağrısı şikayetim için ve 6aydır korunmama rağmen neden hamile kalamadığımı sorucam

inşallah bişi çıkmaz ve hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun meleğine bende pazartesi gidicem kasıkağrısı şikayetim için ve 6aydır korunmama rağmen neden hamile kalamadığımı sorucam

buraya eklemiştim kasık ağrısıyla ilgili bir yazı.kasık ağrısı ya hamilelikten olurmuş;yada rahimdeki kanın dışarı atılamamasından...inşllh ilacın etkisidir sendeki cnm ya..Allah yardımcımız olsun

ben o yazıyı bulayım ozaman sanırım bana yardımcı olur CADIARZU son 3aydır ovulasyon günlerimde yaşıyorum bu ağrıyı ben doğumdan sonra doğru düzgün adet olamıyorum aklına esince geliyor ve tüm regli günlerimi günlük pedle geçirebiliyorum:1shok:

kızlar ben bebişl yapmaya yeni karar veren arkadaşlar gelin beraber ilerleyelim topiğindenim kızlar sizde yazmıştınız akcrep ebrucan rüzgarım o topik bana çok uğurlu geldi şuna hamileyim 4 haftalık allah isteyen herkese nasip etsin şuan arkadaşımdayım burda kalacağız oda hamile 14 haftalık iki hamiş siteleri dolaşıyoruz iyi geceler...

aslında regl çok önemli.hiçbirşey için değilse bile bu düzensizlikler için gitmek gerekio dr.a.
ve az geliyorsa bu sende sinir vs de yapabilir.valla benim 2 ay oldu gelmeyeli.sinir küpü oldum çıktımeyvahedigeldismile

ooooo çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin cnm.ben de dolaşıorum topicleri nerde muhabbet varsa oraya :))) yanında duralım da bize de bulaşsın:ecrin_bebek:

iyi geceler tatlım

biliorum topiği.hatta dün slm vermiştim de kimseler cvp vermemişti orda ( ben de çıkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…