bebiş olsun, bugün olsun diyen SABIRSIZ anne ve adayları :))

Ang...und �la henüz doğmamış bebeğinizin, hamileliğinizin 12.haftasından itibaren ilk hareketlerini, kalp atışlarını,hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde dinleyebilirsiniz.
Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.

6 yıllık evliyim.aslında heyecanım 2.kez anne olmak için.bir kızım var 4 yaşında.şimdi korkuyorum ya tekrar anne olamazsam diye..

Hmm ama uzulme cnm sukret en azindan bi tane bebegin var..gamyoncuiremsu

Ya benim olmazsa benim hic yok..CADIARZU

Sanslisin 4 yasinda bi gul annesisin..:teselli:

Benden cok heycanlisin ama..delikafadulden

su aleti merak ettim sırnaşık şey

çok sağol arkadaşım topik için hayırlı uğurlu olsun hepimize umarım herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur opuyorumnanaktan
ewettttt hemen gelsin ikinci bebişim diyorum 6aydır:kedi: bir kızım var 2,5yaşında önceleri hiç istemedim ikinci bebeği ama zamanla kızıma baktıkça düşündüm insanın bi kardeşi olmalıCADIARZU
baba sabırsız anne sabırsız abla sabırsız kendisi nazlı çıktı bebişim gelmiyor kaydirigubbakcemile3

ben de istemiyordum önceleri babamıs çok istiyordu.şimdi de ondan korkuyorum zaten,sen beni istemedin gelmem derse diye...
Allah evlatlarımıza uzun ömür versin;yeni bebişlerimize de tez zamanda kavuştursun inşllhhh

cnm ya inşllh senin de böyle ikinci bebek heyecanını yaşarıs burada..hadi annesinin miniciği;gel artık bak daha annenle kardeşinin heyecanını paylaşacağıs opuyorumnanaktan

bahsettiğim aleti merak edenler bebek kalp atışı dinleme diye aratabilir..kullanılışı ve kalp atış sesleri de var videolarda..

ben de istemiyordum önceleri babamıs çok istiyordu.şimdi de ondan korkuyorum zaten,sen beni istemedin gelmem derse diye...
Allah evlatlarımıza uzun ömür versin;yeni bebişlerimize de tez zamanda kavuştursun inşllhhh

bizimde babamız doğumdan itibaren hep soruyordu ikinciyi ne zaman yapcan diye ben ısrarla yapmıcam bu devirde bi tane yeter Allah olmayanlara nasip etsin bak gül gibi evladımız var diyordum :umursamaz: 6ay önce tamam bende bebek istiyorum kızımızın kardeşi olsun deyince yazık pek sevindi isim bile buldu hihoyyyt 6aydır düzenli olarak soruyor misafirimiz varmı diye ban ııı bu ayda yok deyince üzülüyormafoldumben bu ay sen vazgeçtin üzülmeyim diyemi söylemiyorsun diyince içim gitti kocişime :gitme: kızımda anne pembe bebek gelsin deyip duruyo babılarımı vercem ben ona diyokaydirigubbakcemile5
nasip beklicez bakalım nazlı meleğim ne zaman isterse o zaman misafirim olucak:ecrin_bebek:

hayırlısını versin Rabbim.bu zamanda zor gerçekten çocuk bakmak da yetiştirmek de...Verio yaradan cesaretini napalım dimi

pembe bebek olayı şöyle oluştu açıklayım kızımın kıyafetlerini düzenli olarak kontrol edip artık küçük gelenleri bi tanıdığa vermek için ayırıp poşetleyerek kapının yanına koyuyordum çıkarken unutmayayım diye bu işlemi geçen haftada yaptım anne bunlar küçük bebeğe dedi bende ewet annecim onları küçük bebeğe vercem deyip ayırdım ama bu defa poşete koymadım bir hurça koyup kıyafetdolabımın üstüne koydum anne pembe bebek bize gelcek alcak dedi o hengamede hı hı annecim dedim şimdi bi pembe bebeğimiz var dilimizden düşmeyenolumunekankayizsmile

ewet tatlım uyku problemim var bu aralar hiç uyumuyorum desem yeridir biraz ders çalışıyorum biraz bilgisayara bakıyorum CADIARZU açıköğretimde okuyorum sınavlar var nisanda bi tek geceler bana kalıyo onu da değerlendirmeye çalışıyorum işte

oooo Allah zihin açıklığı versinnnn..ben de öyle 3 yapmadan saati gitmio ayaklarım yatağa ya nedense

çoook tatlıııııı...artık pembe mi olur mavi mi bilemeyis..misafir bu belli olmasssopuyorumnanaktan[/QUOTE]

yok bu ara pembe takıntımız var aklına gelen herşey pembeopuyorumnanaktan babsıyla gülmekten ölüyoruz işten geliyo adam pembe babam geldi annem pembe yemek pişirdi pembe bakkala gittik diye devam ediyor:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…