hehe cok sirinsin yaa :))
Ne zamandir deniyosun bebek ne kadarlik evlisin ?
6 yıllık evliyim.aslında heyecanım 2.kez anne olmak için.bir kızım var 4 yaşında.şimdi korkuyorum ya tekrar anne olamazsam diye..
karnında atan o tekmeleri SABIRSIZLIKLA bekleyen;anne adaylarının ve annelerin olsun bu topic...
kendi gelmeden; O'na dair herşey araştırılıp; bir an önce kavuşmak isteyenlerin...
ılk veya ikinci,üçüncü hiç farketmez... anladım ki bu duygu kendini sürekli yenileyen;sabırsızlaştıran;umut veren;cenneti ayaklarının altına seren bir duyguymuş diyenlerin...
kısacası dört gözle bebek bekleyenlerin olsun..
çok sağol arkadaşım topik için hayırlı uğurlu olsun hepimize umarım herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur opuyorumnanaktan
ewettttt hemen gelsin ikinci bebişim diyorum 6aydır:kedi: bir kızım var 2,5yaşında önceleri hiç istemedim ikinci bebeği ama zamanla kızıma baktıkça düşündüm insanın bi kardeşi olmalıCADIARZU
baba sabırsız anne sabırsız abla sabırsız kendisi nazlı çıktı bebişim gelmiyor kaydirigubbakcemile3
Hmm ama uzulme cnm sukret en azindan bi tane bebegin var..gamyoncuiremsu
Ya benim olmazsa benim hic yok..CADIARZU
Sanslisin 4 yasinda bi gul annesisin..:teselli:
Benden cok heycanlisin ama..delikafadulden
su aleti merak ettim sırnaşık şey
ben de istemiyordum önceleri babamıs çok istiyordu.şimdi de ondan korkuyorum zaten,sen beni istemedin gelmem derse diye...
Allah evlatlarımıza uzun ömür versin;yeni bebişlerimize de tez zamanda kavuştursun inşllhhh
pembe bebek olayı şöyle oluştu açıklayım kızımın kıyafetlerini düzenli olarak kontrol edip artık küçük gelenleri bi tanıdığa vermek için ayırıp poşetleyerek kapının yanına koyuyordum çıkarken unutmayayım diye bu işlemi geçen haftada yaptım anne bunlar küçük bebeğe dedi bende ewet annecim onları küçük bebeğe vercem deyip ayırdım ama bu defa poşete koymadım bir hurça koyup kıyafetdolabımın üstüne koydum anne pembe bebek bize gelcek alcak dedi o hengamede hı hı annecim dedim şimdi bi pembe bebeğimiz var dilimizden düşmeyenolumunekankayizsmile[/QUOTE
çoook tatlıııııı...artık pembe mi olur mavi mi bilemeyis..misafir bu belli olmasssopuyorumnanaktan
ewet tatlım uyku problemim var bu aralar hiç uyumuyorum desem yeridir biraz ders çalışıyorum biraz bilgisayara bakıyorum CADIARZU açıköğretimde okuyorum sınavlar var nisanda bi tek geceler bana kalıyo onu da değerlendirmeye çalışıyorum işte
oooo Allah zihin açıklığı versinnnn..ben de öyle 3 yapmadan saati gitmio ayaklarım yatağa ya nedense
sen ne kadardır bekliodun yeni bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?