- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Merhaba canım :) pek zannetmiyorum onunla alakası olduğunu.Kizlaaar merak ediyorum kizi olacaklarla oglu olacak annelerin belirtileri arasinda fark oluyormu yoksa aynida olabiliyormu..
Mesela idrarin rengi koyuysa kiz , acik sariysa erkek vs gibi.... :)
dün eşimde farketti benm de kalçam çıkmış ki ben bugüne kadar hiç kalçadan kilo almamıştım hep yakınırdım ve son bi kaç gündür rüyamda sürekli kız görüyorum dün gece de kızımın 3 4 yaşlarındaki halini gördüm o kdr tatlıydı ki :))Merhaba canım :) pek zannetmiyorum onunla alakası olduğunu.
Benim yavrum kız, genelde koyu renkli idrarım ama su içmemde sıkıntı var biraz sanırım o yüzden oluyor.
Kalçam çıktı bide onda da kızdan ötürü diyorlar :) ha bide kendimi bazen pek çirkin görüyorm güzelliğim çekilmş gibi oda kızdan ötürüymş. Annenin güzelliğini alırmış :)
Onun dışında rüyamda hep erkek bebek gördüm, oğlum oluyodu hep.
Sadece bikaç kes kız belirten şeyler vardı doktor kız dediğinde bile çok şaşırmıştım :)
Aklıma gelenler bunlar cnm :)
Sagol canim cevap verdigin icin.. ya bu kadar kafaya takma merak etmek iyi degil ama anlamiyorum cok asiri düsünür oldum.. ilk hamileligmde böyle degildi.. simdi acaba bu kiza mi isaret bu oglanami isaret herseyden bisey cikarir oldum deli olcamMerhaba canım :) pek zannetmiyorum onunla alakası olduğunu.
Benim yavrum kız, genelde koyu renkli idrarım ama su içmemde sıkıntı var biraz sanırım o yüzden oluyor.
Kalçam çıktı bide onda da kızdan ötürü diyorlar :) ha bide kendimi bazen pek çirkin görüyorm güzelliğim çekilmş gibi oda kızdan ötürüymş. Annenin güzelliğini alırmış :)
Sadece bikaç kes kız belirten şeyler vardı doktor kız dediğinde bile çok şaşırmıştım :)
Eminim tatli bisey olur Canim :)))dün eşimde farketti benm de kalçam çıkmış ki ben bugüne kadar hiç kalçadan kilo almamıştım hep yakınırdım ve son bi kaç gündür rüyamda sürekli kız görüyorum dün gece de kızımın 3 4 yaşlarındaki halini gördüm o kdr tatlıydı ki :))
rüyamdaki kızn gözleri yeşildi eşimde yeşil gözlü ama beyaz tenli bi kızdı benm gibi allahım onları bize bağışlasın..Eminim tatli bisey olur Canim :)))
Bende oglumda görmüsdüm mavis mavis gözleriyle bana bakiyordu ve gercektende mavis bi oglum olmusdu :))
Bende maviş oğlan gördümm benimkide maviş bi kız olurmu dersin :)Eminim tatli bisey olur Canim :)))
Bende oglumda görmüsdüm mavis mavis gözleriyle bana bakiyordu ve gercektende mavis bi oglum olmusdu :))
Ama bende aynaya bakinca ay ne cirkin oldum ben böyle diyorum.. sivilceler cikmaya basladi cok solgun yüzüm yani bu dikkatimi ceken sey bu günlerdeMerhaba canım :) pek zannetmiyorum onunla alakası olduğunu.
Olabilir tabiki :)Bende maviş oğlan gördümm benimkide maviş bi kız olurmu dersin :)
Amin canim öyle.. bakalim rüyandaki gibi bi kizin olur insallahrüyamdaki kızn gözleri yeşildi eşimde yeşil gözlü ama beyaz tenli bi kızdı benm gibi allahım onları bize bağışlasın..
inş canm :)Amin canim öyle.. bakalim rüyandaki gibi bi kizin olur insallah
Ne güzel iste sanslisin demekki :) bakalim ilerliyen zamanlarda nasil olacak sivilcelenme ilk haftalarda normal ola biliyormus ins gecer cok degil ama aliskin degilim o yüzden iyi olmuyor :)Ben cirkinlesmedim ama bebisim kız :) Bana güzellik verdi aksine :)
Aaamiiiiiinn Canim benim :)))Allah gönlünüzden ne geçiyorsa onu nasip etsin canlar :)
Yani aslinda sendeki belirtiler erkek belirtileri resmen..Benimde kiz sivilcelenmedim hic kalcam cikmadi idrarim acik sari karnim top gibi yanlarim hic yok hic belli olmuyo belirtiler yani
bütün herşeyi yıktı cnm senin hamilelik demkki herkeste farklı oluyor her çocukta bile farklı oluyor çok takılmamk gerek bence ya doktor ne zmnki söyler o zmn tmm dicem :)Benimde kiz sivilcelenmedim hic kalcam cikmadi idrarim acik sari karnim top gibi yanlarim hic yok hic belli olmuyo belirtiler yani
Kız bebeği olanların kalçaları büyürmüş. Benim kızım olacak allahın izniyle kim kardashian gibi oldum daha 4. AydaKizlaaar merak ediyorum kizi olacaklarla oglu olacak annelerin belirtileri arasinda fark oluyormu yoksa aynida olabiliyormu..
Mesela idrarin rengi koyuysa kiz , acik sariysa erkek vs gibi.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?