Bebisi kiz olacak Anneler

erkek canım belli oldu dün cinsiyetle alakalı yaptığın herşeyi unut bence tutanlar sadece tesadüf :)
Ayy Allahim
Inan cok saskinim demek hersey olacagina variyor..
Sen ruyalarinda goruyordun.. Hersey kiz belirtisiydi :) ama olsun ne güzel oglan cocuguda cokkk güzel hep diyorum.. Ben mesela ilk hep oglum olsun istemisdim ve olduda zaten.. Seninde ilk yani iyi ne güzel.. Ikinciye belki kiz olur nasipse :))

hayırlısı canım tabi byüğün oğlan olması daha güzel abilik yapar hemde ben ilgi düşkünüyüm şimdi iki tane erkeğim oldu ne güzel ikiside bana ilgi gösterecek seviniyorum valla

hayırlısı canım tabi byüğün oğlan olması daha güzel abilik yapar hemde ben ilgi düşkünüyüm şimdi iki tane erkeğim oldu ne güzel ikiside bana ilgi gösterecek seviniyorum valla
Tabiki iki erkek bi kadin ohh kendini güvende hissedersin iki erkegim var diye

ayy hiç inanmıyorum öle şeylere valla çocuk sonçta bu dönüp duruyo zatnn
Demi ya haklisin kuzum :) aynen öyle o kadar cok batil inanis varki cinsiyeti ögrenesiye kendimizi kaptiriyoruz..
Sen ne guzell rahatladin valla.. Darisi basima ogreniyim gerisi onemli degil..

Demi ya haklisin kuzum :) aynen öyle o kadar cok batil inanis varki cinsiyeti ögrenesiye kendimizi kaptiriyoruz..
Sen ne guzell rahatladin valla.. Darisi basima ogreniyim gerisi onemli degil..
inş canm o merk gitti en azından öğrendm rahtladım zamn çabuk gçer inş senn için :)

inşş ama bu zmnlar erken cnm bana da 13 haftalıkken kıza benziyr dediler ama çıkmadı boşuna umutlandırıyorlar insanı
Sende haklisin oyle dersede inanmamak
Lazim 16./17. haftaya kadar.. Gerci benm doktorum emin olmayinca kesinlikle
Soylemiyor.. Oglumda 12 haftalik
Soyledi oylede kaldi.. Bakalaim artikk

Sende haklisin oyle dersede inanmamak
Lazim 16./17. haftaya kadar.. Gerci benm doktorum emin olmayinca kesinlikle
Soylemiyor.. Oglumda 12 haftalik
Soyledi oylede kaldi.. Bakalaim artikk
inş canım hayırlısı bnm anlamadığım devletin ultrasonuyla özelin ultrasonu arasında 1 hafta oynuyor hangisi doru şimdi

Kizlaaaar :) sorum yine kiz annelerine.. 10 hafta civari seyirme halinde bebislerinizi pit pit seklinde hissettinzmi?
Genelde erkek bebisler seyirme sekline hissedilirmis..
Sizde nasildi?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…