- 8 Eylül 2016
- 455
- 356
- 18
- 36
- Konu Sahibi mavisimm11
-
inşallah :)):) inşallah cinsiyeti belli olur hemen ben daha yeni öğrendim :)
çalıştığım yerde toplamda 12 hamile var sadece birinin erkek olacak :) rabbim hayırlısını versin ama erkek nesli için endişeliyim :) inşallah erkek olur seninki :) tabi hayırlı olan önce :)inşallah :))
Hemde nasıl var o çizgi 4-5 haftalık hamileyken belirmeye başladı şimdi iyice belirgin.Ne kadar sacma insanlarmiz yaa.. doktorlarda yanila bilir tamm ama kiz demis ve illa ki erkek de sivri olacak diye kanunmu var.. her vücud farkli.. benim annemede bana hamileyken kesin erkek demsler karni sivri oldugundn ama ben dogmusum.. yada illa kiz anneleri cirkinlesecek diye bir kaidede yok..
Sen kulagini tika dinleme milleti.. görecekler ztn en gec dogdugunda..
Burda bi arkadas yazmis göbegnde hic kirmizi cizgi olusmamis kizda.. ama oglunda baya net belirginms.. sende varmi o cizgi..
Benim oglumdada vardi cünkü..
önce hayırlısı olsun dediğin gibi canım. bizim kurumda 4 evli bayanız. iki hamile bayandık. arkadaş düşük yaptıçalıştığım yerde toplamda 12 hamile var sadece birinin erkek olacak :) rabbim hayırlısını versin ama erkek nesli için endişeliyim :) inşallah erkek olur seninki :) tabi hayırlı olan önce :)
İşte bu yaaa belirtiler kişiye göre değişiyor....sağlıkla al kucağına bebeginiBenimde kiz sivilcelenmedim hic kalcam cikmadi idrarim acik sari karnim top gibi yanlarim hic yok hic belli olmuyo belirtiler yani
Kiz senesi demekki :)çalıştığım yerde toplamda 12 hamile var sadece birinin erkek olacak :) rabbim hayırlısını versin ama erkek nesli için endişeliyim :) inşallah erkek olur seninki :) tabi hayırlı olan önce :)
Bende 10 haftalik olmama ragmen belli hamile oldugm ama ikinci hamilelikde hemen belli olurmusben 11+4 üm ultrasona göre. karnım birden çıktı. gazım olmadığı zamanlarda bile farkediliyor. kalçalarım zaten vardı. aldığım kiloya göre hafif büyüdü ama karnım önde gidiyor benim halim nolcak bilmiyorum :) haftaya doktora gidicezerkek mi kızmı bilmiyoruz
Seninde kizdi degilmi canim :)Hemde nasıl var o çizgi 4-5 haftalık hamileyken belirmeye başladı şimdi iyice belirgin.
Evet canım kız bugünde kız dedi doktorumSeninde kizdi degilmi canim :)
Allah bagislasin cnmm :)))Evet canım kız bugünde kız dedi doktorum
Çok teşekkür ederim canım hepimizinkini :)) artık 29 haftalık olmuşum hala tüm belirtiler erkek diyor ama kızımız olacak inşallahAllah bagislasin cnmm :)))
senin bebişin içe doğru uyur gibi yumulmuş canım :)) benim daha ilk zaten anlayamadım kız mı erkek mi. ben 10+4 te gittiğimde ellerini ayaklarını açmış hafif oynatıyordu bebişim ultrasonda bakmıştımBenim elimde sadece 1 resim var ama yinede yorum yapin bakalim arkadaslarim kiz gibi diyolar aslinda cinisyet acisindan fazla birsey belli degil ama yinede bakin bakalim :))) yorumlara acigiz sonucda burda :)
Simdi dr gitsem daha net bi resim gecer elime ama daha terminimede 15 gün var yaaa
Ay ne güzel demek birde kızın olucak allah bizede nasip etsin insallah saglıkla al canım kucagina benimde yüzüm sivilce tarlasina döndü oglumda cok guzellesmisti cildim ve tuylerim hic uzamiyor asuri az normal de cok uzardi karnim yana dogru yayilmaya basladi insallah kızdır14+2haftalik hamileyim dün doktorum kız dedi iki hafta önce kalp atisi dk 160 falandi, .oglumda miğde bulantısı yoktu bu sefer çok oldu yuzumde sivilcelenme oldu hiç olmazdı tabi herkes de farklı olabilir
Aynen oyle cok özeniyorum bizede nasip olsun insallahBelirtilerin kıza benziyor Allah gönlüne göre versin inşaallah sağlıklı olması öncelik tabi canım ama insan oğlu olunca birde kız giydirmek istiyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?