Bebisi kiz olacak Anneler

Hemde nasıl var o çizgi 4-5 haftalık hamileyken belirmeye başladı şimdi iyice belirgin.

çalıştığım yerde toplamda 12 hamile var sadece birinin erkek olacak :) rabbim hayırlısını versin ama erkek nesli için endişeliyim :) inşallah erkek olur seninki :) tabi hayırlı olan önce :)
önce hayırlısı olsun dediğin gibi canım. bizim kurumda 4 evli bayanız. iki hamile bayandık. arkadaş düşük yaptı tek hamile benim. rüyamda erkek ismi söylendi bebeğim için tersi çıkmazsa erkek heralde :))

Bende 10 haftalik olmama ragmen belli hamile oldugm ama ikinci hamilelikde hemen belli olurmus

Benim elimde sadece 1 resim var ama yinede yorum yapin bakalim arkadaslarim kiz gibi diyolar aslinda cinisyet acisindan fazla birsey belli degil ama yinede bakin bakalim :))) yorumlara acigiz sonucda burda :)
Simdi dr gitsem daha net bi resim gecer elime ama daha terminimede 15 gün var yaaa

Eklentiler

• 1478610861376-989727070.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 31
senin bebişin içe doğru uyur gibi yumulmuş canım :)) benim daha ilk zaten anlayamadım kız mı erkek mi. ben 10+4 te gittiğimde ellerini ayaklarını açmış hafif oynatıyordu bebişim ultrasonda bakmıştım

Kizlar bu kalp atım hızına ne diyorsunuz bi doktor erkenden söylemis ve dogru cikmis cinsiyeti ogrenen arkadaslar soyleyin bakalim dogrumu ilk kalp atisi duyuldugu zamanlarda 140 alti erkek 140 ustu kızmış biri doktoruna sormus yuksek oranda dogru cikiyor demis oda ama diger bir doktor hayir demis doktorlarda ayni fikirde olmuyor malesef

14+2haftalik hamileyim dün doktorum kız dedi iki hafta önce kalp atisi dk 160 falandi, .oglumda miğde bulantısı yoktu bu sefer çok oldu yuzumde sivilcelenme oldu hiç olmazdı tabi herkes de farklı olabilir

14+2haftalik hamileyim dün doktorum kız dedi iki hafta önce kalp atisi dk 160 falandi, .oglumda miğde bulantısı yoktu bu sefer çok oldu yuzumde sivilcelenme oldu hiç olmazdı tabi herkes de farklı olabilir
Ay ne güzel demek birde kızın olucak allah bizede nasip etsin insallah saglıkla al canım kucagina benimde yüzüm sivilce tarlasina döndü oglumda cok guzellesmisti cildim ve tuylerim hic uzamiyor asuri az normal de cok uzardi karnim yana dogru yayilmaya basladi insallah kızdır

Belirtilerin kıza benziyor Allah gönlüne göre versin inşaallah sağlıklı olması öncelik tabi canım ama insan oğlu olunca birde kız giydirmek istiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…