- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
dogrudur olsun kadinin kalcalisi demislerKız bebeği olanların kalçaları büyürmüş. Benim kızım olacak allahın izniyle kim kardashian gibi oldum daha 4. Ayda
Benimki bir kalçadan ötesi ahahhhadogrudur olsun kadinin kalcalisi demisler
Benimki bir kalçadan ötesi ahahhha
İnşallahhhhholsun hamilelikden sonra veririz kilolari
Çok sevindim yalnız değilmişim :)Benimde kiz sivilcelenmedim hic kalcam cikmadi idrarim acik sari karnim top gibi yanlarim hic yok hic belli olmuyo belirtiler yani
Ne kadar sacma insanlarmiz yaa.. doktorlarda yanila bilir tamm ama kiz demis ve illa ki erkek de sivri olacak diye kanunmu var.. her vücud farkli.. benim annemede bana hamileyken kesin erkek demsler karni sivri oldugundn ama ben dogmusum.. yada illa kiz anneleri cirkinlesecek diye bir kaidede yok..Bende kız annesi olacağım inşallah 28 haftalık hamileyim kimse inanmıyor kız olduğuna herkes karnın sivri hiç kalçan yok çirkinleşmedin senin kesin erkek diyor. Çin takvimi bile erkek diyor ama bizde gördük kızımızı çok bariz. Bir kişi bile kız demiyor moralim bozuluyor artık. Özellikle yaşlılar biz hiç yanılmadık erkek diyorlar. Düğünde orda burda görenler bile oğlun mu olcak benimde karnım böyleydi 2 oğlum var 3 oğlum var falan diyorlar. Kafam çok karışık alışverişede başladım.
Yaa illaki kizi olan sivilenecek.. kalcasi cikacak karni yayik olacak diye birsey yok zaten.. öyle cok inanilmiski bunlara.. idrar in rengine varana kadar..Çok sevindim yalnız değilmişim :)
Bende hiç karın yok sırf kalçam büyüdü. Bebeğimi kalçamda taşıyorum ben sanırım. Doğuma günler kaldı ama çok yemişim de göbek yapmışım gibi duruyorBenimki bir kalçadan ötesi ahahhha
Sen benim gelecekteki halimsin kardeşim. Al benden de okadarBende hiç karın yok sırf kalçam büyüdü. Bebeğimi kalçamda taşıyorum ben sanırım. Doğuma günler kaldı ama çok yemişim de göbek yapmışım gibi duruyor
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Valla popo konusu benim de gündemimde ama şimdiden doğum sonrası diyetisyenimi ayarladım 3 ay sonra da ufak ufak spor yaparım diyorum tabiki miniğimden vakit kalırsaSen benim gelecekteki halimsin kardeşim. Al benden de okadar. Göbek neyse de popoyu nasıl eriteceğiz merak içindeyim ahaha. Rabbim sağlıkla kucağında göstersin miniğini.
bende senin gibi merakla bekliyorum canım. bi hafta sonra gidicez.:)) idrarla alakası var mı bilmiyorum. ben çok su içiyorum. açık renkli. sabaha doğru koyulaşıyor. ben pek alakası olduğunu düşünmüyorum.Kizlaaar merak ediyorum kizi olacaklarla oglu olacak annelerin belirtileri arasinda fark oluyormu yoksa aynida olabiliyormu..
Mesela idrarin rengi koyuysa kiz , acik sariysa erkek vs gibi.... :)
Aynen cnm benm bende cok farkli hissediyorum ilkine bakarak ama benim öyle sizin gibi ne tatli ne tuzlu birsey canim cekmiyor istemiyor yani.. meyve bende sIk yiyorum ama tuzlu ekside yiyorum ne denk gelirse.. bi ara sadece gercekten 1 fün boyunca allima portakal suyu geldi o kadar..Oğlum da acı biber yiyordum gece uykudan uyanıyordum acı biber yiyordum böyle kriz gelir gibi biber yemeden uyuyamıyordum falan karnım sivriydi.midem bi kaç kez bulanmıştı. 7. Haftam da başlayan bel ağrım,doğum sancım bile belimden gelmişti.
Şimdi ise çok merak ediyorum.. Cnm bi an da tatlı istiyo oysa hiç aram yoktur. Ayva yiyorum tuza bana bana.. Canım hiç acı istemiyo. Mide bulantım ve çıkarmam oluyor. Bel ağrım yok belim kalınlaştı kilom aynı ama belim kalınlaştı. Ilke göre farklı şeyler hissediyorum hayırlısı olur inş hepimiz için ☺
Bende sanmiyorum canim bakalim ikimzde 10 haftalik ayniyiz benim 25 inde termn var 12 haftalik olcak.. oglumda bu doktorum erkek demisdi bu sefer diyecekmi merakla bekliyorum o günübende senin gibi merakla bekliyorum canım. bi hafta sonra gidicez.:)) idrarla alakası var mı bilmiyorum. ben çok su içiyorum. açık renkli. sabaha doğru koyulaşıyor. ben pek alakası olduğunu düşünmüyorum.
ben 11+4 üm ultrasona göre. karnım birden çıktı. gazım olmadığı zamanlarda bile farkediliyor. kalçalarım zaten vardı. aldığım kiloya göre hafif büyüdü ama karnım önde gidiyor benim halim nolcak bilmiyorum :) haftaya doktora gidicezerkek mi kızmı bilmiyoruzKız bebek bekleyen biriyim mide bulantım pek yok bu aya kadar çok rahatsızlandığımdan 3 yada 4 kez yediğimi çıkardım oda sabahları gün içinde olmuyor çok şükür.Tatlı çok yiyorum aslında yediğim şeyler değişmedi iştahım ilk ay kesildi sonra normale döndü.Karnım iki hafdadır belirginleşmeye başladı yuvarlak duruyor.kalçalarım aynı 2 kilo aldım.yüzüm hafiften lekelenmeye başladı kendimi çirkinleşmiş hissediyorum ayrıca. başkada değişim yok şimdilik :)
:) inşallah cinsiyeti belli olur hemen ben daha yeni öğrendim :)ben 11+4 üm ultrasona göre. karnım birden çıktı. gazım olmadığı zamanlarda bile farkediliyor. kalçalarım zaten vardı. aldığım kiloya göre hafif büyüdü ama karnım önde gidiyor benim halim nolcak bilmiyorum :) haftaya doktora gidicezerkek mi kızmı bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?